🔻نشست رونمایی از کتابهای انتشارات امیرکبیر | 📚 غرفۀ مجمع ناشران انقلاب اسلامی در نمایشگاه کتاب
✅ کتابهای انتشارات امیرکبیر رونمایی شد
🔹دو کتاب جدید «ملیگرایی، تاریخنگاری و شکلگیری هویت ملی نوین در ایران» نوشتۀ دکتر #علی_محمد_طرفداری و «یک مرد رسوا» ترجمۀ #اصغر_حیدری، با حضور مؤلفان و دکتر کرمی، معاون علمی و فرهنگی مؤسسۀ #انتشارات_امیرکبیر رونمایی شد.
🔹علیمحمد طرفداری، نویسندۀ کتاب «ملیگرایی، تاریخنگاری و شکلگیری هویت ملی نوین در ایران» گفت: «دغدغۀ من برای شکلگیری این کتاب به سالهای قبل برمیگردد. زمانی که من در حوزۀ #ملی_گرایی و ارتباط آن با تاریخ و دربارۀ بحثهای شکلگیری #هویت_ملی مطالعه و پژوهش میکردم که حاصل آن مجموعه مقالاتی بود که در نشریات مختلف نیز به صورت پراکنده منتشر شد.»
🔹وی دربارۀ محتوای اثر ادامه داد: «این کتاب شامل دو بخش است. بخش اول حاصل پژوهشهای شخصی خودم در این حوزه و بخش دوم ترجمۀ مقالات خارجی دربارۀ این موضوع است.»
🔹طرفداری با اشاره به دو نکتۀ ملیتگرایی و سوءاستفاده از آریاییگرایی گفت: «مبحث ملیگرایی یکی از مباحث پرمسئلۀ ایران و جهان اسلام معاصر طی چند سال اخیر است. تأثیرات ملیگرایی در تحولات سیاسی، فرهنگی و اقتصادی در ایران و کشورهای همجوار بسیار گسترده است. این تأثیرات ابعاد مختلفی دارد که بسیار متعدد است.»
🔹نویسندۀ کتاب گفت: «ملیتگرایی تأثیر جدی در #تاریخ_نگاری دارد. محققان ایرانی در تاریخنگاری معاصر ایران خیلی کم کار کردهاند و کسانی که در این حوزه فعالیت داشتهاند، همکاران دانشگاهی ما در خارج از کشور هستند. در داخل کشور من نخستین کسی هستم که به طور خاص به موضوع تاریخنگاری معاصر ایرانی پرداخته است.»
🔹وی تشریح کرد: «اصطلاحی با عنوان مکتب تاریخنگاری ملیگرایانۀ ایران، نخستین بار توسط من و در این کتاب مطرح شده است. از جمله تأثیراتی که ناسیونالیسم ایرانی در حوزۀ هویت ملی و تاریخنگاری گذاشته، شکل دادن گفتمان آریایی بوده. مبنای فرهنگ و تمدن و تاریخ ایرانی طی هزارههای گذشته، مبتنی بر مباحث نژادپرستی و به طور خاص نژادپرستی ایران است.»
🔹دکتر کرمی، معاون علمی و فرهنگی مؤسسۀ انتشارات امیرکبیر گفت: «این کتاب ویژگیهای خاص خود را دارد. در حوزۀ هویت ملی نوین ایران، کتابی به این جامعیت با رعایت انصاف و اصول علمی کمتر شاهد بودهایم. رویکردهای پژوهشی صفر تا صد در این کتاب نیست. این کتاب هم دستاورد پژوهشی نویسنده است و هم مقالاتی که ترجمه شدهاند. ویژگی ترکیبی بودن این کتاب موجب شد این انتشارات کتاب من را چاپ کند.»
🔹وی افزود: «ویژگیهای دیگر این کتاب، موضوع آن است که جز اولویتهای مؤسسه است. از دیگر ویژگیهای این اثر جدی، دقیق و علمی بودن و نیاز جامعۀ مخاطب به آن است.»
🔹رمان جنجالی «یک مرد رسوا» اثر #گوین_اسلر با ترجمۀ اصغر حیدری، به جنایتهای پشت پردۀ بریتانیا و امریکا در جنگ ایران و عراق میپردازد که ترجمۀ آن نه ماه به طول انجامیده است و در این مراسم از آن رونمایی شد.
—------------—
↙️ به کانال مجمع ناشران انقلاب اسلامی بپیوندید
@MajmaNasheran
🔹 گزارش تصویری از غرفۀ مجمع ناشران انقلاب اسلامی در سیویکمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
@MajmaNasheran
حضور دکتر محمدباقر قالیباف و سیدمحمود رضوی در غرفۀ مجمع ناشران انقلاب اسلامی
@MajmaNasheran
✅ «جستجوگران شمشیر عدالت» منتشر شد
🔹«جستجوگران شمشیر عدالت»، نوشتۀ #داوود_امیریان منتشر شد. گروه کودک و نوجوان #انتشارات_عهد_مانا، با عنوان «نمک»، با انتشار این کتاب، آغاز بهکار کرد.
🔹«جستجوگران شمشیر عدالت»، داستانی #تخیلی_تاریخی است که در سرزمین جینجاتها رخ میدهد و آدمها و جنیان با هم زندگی بسیار خوبی دارند تا اینکه شیطان از قدرتطلبی یکی از بزرگان آنها استفاده کرده و او را تبدیل به اژدهایی خونخوار میکند و دنیا چهرۀ سخت خود را به اهالی این سرزمین نشان میدهد.
🔹افریدو و آیریک و جیجی، برای رهایی مردم سرزمینشان از ستم این اژدها، به سفری پرخطر و ماجرا میروند وداستان جذاب و آموزندۀ این کتاب را رقم میزنند.
—------------—
↙️ به کانال مجمع ناشران انقلاب اسلامی بپیوندید
@MajmaNasheran
✅ «معرکۀ عشق و خون»؛ داستانهایی کوتاه از مقاومت و پایداری
🔹«معرکۀ عشق و خون»، به قلم #مریم_بصیری، مجموعهای از نُه #داستان_کوتاه است که به #ادبیات_مقاومت و #پایداری میپردازد. داستانهای این مجموعه که توسط #نشر_شهید_کاظمی منتشر شده، همگی در ارتباط با موضوع #انقلاب، #دفاع_مقدس و #مدافعان_حرم هستند.
🔹در داستان فیروزههای خردلی آمده است: «دختر هر چقدر به ذهنش فشار آورد تا مرد خوشتیپی را که شبانه به آپارتمانش پا گذاشته بود، بشناسد، چیزی به یادش نیامد. داروها حسابی منگش میکرد، شاید هنوز منگی قرصها دست از سرش برنداشته بود و خیال میکرد مردی دیده است. اما ناگهان یادش افتاد هنوز قرصش را نخورده، شاید هم خورده بود و یادش نبود. شاید هم داشت کابوس میدید از همان کابوسهای همیشگی که در میان آوار و دود غلیظی گیر افتاده بود و داشت خفه میشد. همه میخواستند کمکش کنند، اما هیچکس جلو نمیآمد تا کمکی بکند.
– من یه دوستم.
دختر ناگهان به خودش آمد. ملافه را بیشتر به تنش پیچید و عصبی خندید.
– دوست! تو چه دوستی هستی که تا حالا ندیدمت؟
مرد با دلخوری ابرو درهم کشید و روی یکی از دو صندلی کنار میز نشست و پرسید: «واقعاً یادت نمیآید روژان؟ ما چند بار همدیگه رو دیدیم؟» دختر هنوز گیج بود. یک آن فکر کرد حتماً خواب است و دارد خواب میبیند. اما قیافۀ مرد شبیه خواب نبود. تا آنموقع مردی به آن زیبایی به خوابش نیامده بود.»
—------------—
↙️ به کانال مجمع ناشران انقلاب اسلامی بپیوندید
@MajmaNasheran