▪️انا لله وانا الیه راجعون
▪️برادر عزیز و گرانقدر، جناب آقای علی اکبری مزدآبادی، مدیر انتشارات یازهرا(س)، مصیبت از دست دادن پدر مؤمن و عزیزتان را به شما و سایر بازماندگان تسلیت و تعزیت گفته و از خداوند منان برای آن مرحوم مغفرت و رحمت الهی و همنشینی با اولیاءاش را مسئلت کرده و برای بازماندگان آن مرحوم نیز طلب اجر و پاداش داریم.
«مجمع ناشران انقلاب اسلامی»
http://eitaa.com/MajmaNasheran
🔻 بانوی فرهنگ میهمان جدیدترین شیرازۀ کتاب شد
🔹مجمع ناشران انقلاب اسلامی در جدیدترین شمارهٔ مجلۀ «شیرازه کتاب» به باشگاه ادبی «بانوی فرهنگ» پرداخته است. باشگاه ادبی بانوی فرهنگ، به منظور همافزایی بانوان نویسنده و علاقمندان به نویسندگی در سال ۱۳۹۵ تشکیل شده است.
🔹در بخش خانوادۀ نشر، پس از انتشار آخرین اخبار حوزهٔ کتاب و نشر، گزارشی از بزرگداشت حاج احمد عطایی مدیر مؤسسۀ فرهنگی هنری قدرولایت و از پیشکسوتان حوزۀ نشر و همچنین حجتالاسلام مرتضی امینالرعایا تصویرگر و نویسنده انقلابی تدوین شده است. علاوه بر این گزارشی از نشستهای تخصصی غرفه مجمع ناشران انقلاب اسلامی در سیوپنجمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران آمده و به مخاطبان ارائه شده است. گفتوگو با مدیر فروشگاه اینترنتی فراکتاب، گزارشی از نشست هماندیشی ناشران و نویسندگان جبهه فرهنگی انقلاب و گزارشی از دوازدهمین همایش «غزه؛نماد مقاومت»از دیگر مطالب این بخش مجلۀ شیرازه کتاب است.
🔹در بخش پروندۀ ویژه، گزارشی از آثار تولید شده توسط اعضای باشگاه ادبی بانوی فرهنگ ارائه شده و گفتوگویی تفصیلی با سارا عرفانی مدیر این باشگاه انجام شده است. بررسی کارگروههای مختلف این باشگاه همچون: کارگروه ناداستان، داستانکها، کودک، نوجواننویس، داستان و رمان و ... از دیگر مطالب این بخش است.
🔹خوانندگان شیرازۀ کتاب در بخش طعم کتاب، سری هفدهم «نکتههایی برای نوشتن» که فاطمه سلیمانی ازندریانی آن را تنظیم کرده و همچنین مرور اجمالی کتابهای «عملیات احیا» و «روزگار طیبه» و نیز گفتوگو با نویسندگان این آثار را میتوانند مطالعه کنند. در انتهای این بخش از مجله شیرازه کتاب، بسته پیشنهادی فلسطین ویژه کودک نوجوان و بزرگسال نیز آورده شده است.
🔹نویسندگان «کافه شیرازه» در این شماره، یادداشتهای خود را معطوف به باشگاه ادبی بانوی فرهنگ اختصاص دادند. در این بخش یادداشتهایی از محمدمهدی شیخصراف، سمیه عظیمی، فاطمه سلیمانی ازندریانی، مرضیه نفری، مریم مطهریراد، فاطمه نفری، فائضه غفارحدادی، زینب عرفانیان و فاطمهسادات مظلومی گردآوری شده است.
📌علاقمندان می توانند برای تهیه نسخه الکترونیک مجلۀ «شیرازه کتاب» از طریق نرمافزار فراکتاب و برای خرید فیزیکی با پیام به شمارۀ ۰۹۰۵۳۵۹۷۴۹۵ اقدام نمایند.
http://eitaa.com/MajmaNasheran
هدایت شده از خط حزب اللّه
📝 فضای مجازی؛ پنجمین قلمرو حکمرانی
👈 چهارصدوشصتمین شماره خطحزبالله با گزارشی درباره مطالبه رهبر انقلاب از دولت چهاردهم در زمینهی حکمرانی مجازی منتشر شد.
📢 «خط حزبالله» را از اینجا بخوانید.
🖼 چاپ و توزیع به همت نیروهای مؤمن و انقلابی سراسر کشور
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔻 هجدهمین نشست از مجموعه نشستهای نقد و بررسی کتاب با عنوان «طعم کتاب»
📚 نشست نقد و بررسی کتاب « بر بلندای تنگه»
🔻 با حضور:
🔹 حسین زحمتکش زنجانی؛ نویسنده کتاب
🔸 مرتضی قاضی؛ منتقد و کارشناس
📣 یکشنبه ۱۸ شهریور ماه ۱۴۰۳، ساعت ۱۵، خیابان خاوران، بعد از سهراه هاشمآباد فرهنگسرای خاوران
#طعم_کتاب #نقد_و_بررسی #کتاب #کتاب_خوب #بر_بلندای_تنگه
http://eitaa.com/MajmaNasheran
هدایت شده از خط حزب اللّه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ غزل جدیدی از حضرت آیتالله خامنهای با عنوان «شرح حال» منتشر شد
🔹️ در جریان دیدار رمضانی امسال شاعران با رهبر انقلاب در فروردینماه ۱۴۰۳، حجتالاسلام انصارینژاد از شعرای برجسته کشور که به تازگی کتابی با عنوان «امین شعر انقلاب» تدوین و منتشر کرده، از حضرت آیتالله خامنهای درخواست کرد تا غزل منتشر نشدهای از سرودههایشان را برای انتشار در چاپ جدید این کتاب در اختیار وی قرار دهند. رهبر انقلاب نیز با تقدیر از آقای انصارینژاد با این پیشنهاد موافقت و غزلی از سرودههای معظمله در اختیار این شاعر قرار گرفت.
📝 هفتهنامهی «خط حزبالله» متن این غزل حضرت آیتالله خامنهای را به شرح زیر منتشر میکند.
📝 «شرح حال»
گامی به راه و گامی در انتظار دارم
سرگشته روزگاری پَرگارـوار دارم
دلبستهی امیدی در سنگلاخ گیتی
رَه بیشکیب پویم، دل بیقرار دارم
یک عمر میزدم لاف از اختیار و اینک
چون شمع، اشک و آهی بیاختیار دارم
گو ابرِ غم ببارد تا همنشین عشقم
از غم چه باک دارم کاین غمگسار دارم
نبود روا که گیرم جا در حضیض پَستی
سیلم که هستی خود از کوهسار دارم
سرشارم از جوانی هر چند پیر دهرم
چون سرو در خزان نیز رنگ بهار دارم
از خاک پاک مشهد نقشی است بر جبینم
شادم «امین» که از دوست، این یادگار دارم
▫️سیدعلی خامنهای
🔹️ رهبر انقلاب در نوروز امسال و در جریان محفل شعرخوانی شاعران، یک بیت از این غزل را خوانده بودند.
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔻«جنگ با مرتدان» در کتابفروشیها
🔹کتاب «نگاهی نو به جنگ با مرتدان» نوشته مرحوم علامه علی الکورانی العاملی به تازگی با ترجمه جواد محدثی توسط شرکت چاپ و نشر بین الملل منتشر و روانه بازار نشر شده است.
🔹این کتاب به بررسی و توصیف دقیق جنگهای رده و نقش امیرالمومنین (ع) در آن وقایع پرداخته است. نکته قابل توجه در کتاب، نگاه نو علامه کورانی به نقش امیرالمومنین و شاگردان حضرت در فتوحات اسلامی بعد از پیامبر است. چرا که بسیاری از محدثان و مورخان، نظرات شخصی خود را دخالت داده و واقعیات را تحریف کردهاند اما این کتاب بدین شکل نبوده و تحقیقات علامه و نوشتار ایشان، پرده برداری از واقعیات دقیق تاریخ است.
🔹«جنگ با مرتدان» در پنج فصل به روند جنگها و فتوحات اسلام بعد از پیامبر، نقش امیرالمومنین در آن دوران، حضور مؤثر شاگردان امیرالمومنین در جنگها و بخشهای مدیریتی و تحریفات تاریخی در باب بدعتها پرداخته است.
http://eitaa.com/MajmaNasheran
🔻«عزم پیکار» در بازار نشر
🔹کتاب عزم پیکار به قلم سهیلا آقاباباییپور، روایت زندگی شهید کرامت داخته توسط انتشارات ۲۷ بعثت منتشر و روانه بازار نشر شد.
🔹شهید کرامتالله داخته سال ۱۳۴۳ در چالوس در خانوادهای مذهبی متولد شد. در سالهای جوانی ابتدا در بسیج و سپس در لشکر ۲۵ کربلا در رسته پیاده خدمت میکرد. او در نهایت ۱۱ اسفندماه ۱۳۶۵ در منطقه شلمچه در مرحله تکمیلی کربلای پنج به شهادت رسید.
🔹پیکر شهید داخته پس از تشییع در گلزار شهدای روستای برار به خاک سپرده شد.
http://eitaa.com/MajmaNasheran
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌷 تلاش کنید کتابهای شهدا بر روی سبک زندگی مخاطبان اثر بگذارد
✏️ رهبر انقلاب: ما در کشور چند ده میلیون جوان داریم؛ شمارگان چاپ کتاب مثلاً فرض کنید که حالا اگر ده بار چاپ بشود، ده تا دو هزار تا ــ که حدّاکثر [تعداد هر چاپ] است ــ میشود بیست هزار جلد؛ بیست هزار جلد در مقابل بیست میلیون خیلی رقم کوچکی است.
✏️ کاری کنید که اوّلاً بیست هزار نفر بخوانند، و همان بیست هزار نفری که میخوانند این کتاب را، به معنای واقعی کلمه، این شخصیّت، این کسی که شما توصیفش کردید، چهرهنگاری کردید، در سبْک زندگی آنها، در وجود آنها، در فکر آنها، فرهنگ آنها اثر بگذارد؛ همّتتان باید این باشد.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار کنگرهی بزرگداشت شهدای استان کهگیلویه و بویراحمد. ۱۴۰۳/۵/۲۴
🔸متن کامل بیانات:
khl.ink/f/57489
🔻روایت ایستادگی یک بسیجی بر فراز تنگه احدِ ایران
🔹هجدهمین نشست طعم کتاب با موضوع نقد و بررسی «بر بلندای تنگه» با حضور حسین زحمتکش زنجانی، نویسنده کتاب، مرتضی قاضی، کارشناس و منتقد و سید رضا میربابا، مدیر انتشارات صریر عصر روز یکشنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۳ در فرهنگسرای خاوران برگزار شد.
🔹در این نشست حسین زحمتکش زنجانی، نویسنده کتاب «بر بلندای تنگه» در پاسخ به نحوه آشنایی با راوی این کتاب خاطرنشان کرد: این کتاب که خاطرات مبارزات و مجاهدتهای سردار کرمی در جبهه شمال غرب است، به واسطه ارتباط بنده با حوزه هنری و آقای سرهنگی که پدر و استاد ادبیات پایداری هستند، به من پیشنهاد شد. برنامهای بود که به سراغ فرماندهان نیروی انتظامی بروند و عقبه آنها را بررسی کرده و به دوران حضورشان در جنگ تحمیلی بپردازند. راوی این داستان، راوی پرمشغلهای بود. این کتاب را از اواخر سال ۹۸ آغاز کردم و حدود دو سال در رفت و آمد برای نگارش کتاب بودم. مصاحبه مفصلی گرفته شد؛ اما گاهی به دلیل خشونتی که کوملهها در برخورد با فرزندان ما داشتند، برای اینکه مخاطب با غم و غصه درگیر نشود، با خون دل مجبور به حذف برخی مباحث بودیم. حیات سردار کرمی به حضور ایشان به عنوان یک نیروی بسیجی و انقلابی در سپاه، نیروی انتظامی و یگان ویژه تقسیم میشود. بنده با راوی «بر بلندای تنگه»، برای کتاب دیگری همچنان در ارتباط هستم. «بر بلندای تنگه»، خاطرات کودکی ایشان تا سال ۷۰ است. ایشان در سپاه شهرها و استانها مشغول میشوند و مقاماتی را به دست میآورند و در سال 91 فرمانده یگانهای ویژه ناجا و فراجا میشوند.
🔹در ادامه مرتضی قاضی، مدیر دفتر هنر و ادبیات پایداری حوزه هنری انقلاب اسلامی، به عنوان کارشناس منتقد این نشست بیان کرد: بنده معتقدم نقد یک کتاب نشاندهنده زنده بودن آن کتاب است؛ به این معنا که کتاب بهقدری مهم است که عدهای آن را خواندهاند و دربارهاش حرف میزنند. از اینکه این کتاب را خواندم بسیار خرسندم. ترکیب عنوان و طرح جلد که تصویر یک جیپ است، انتخابی خوب و معقول و منطقی است. با توجه به محتوای مرتبط کتاب با جبهه غرب و کوهستان، عنوان خوبی انتخاب گردیده است. سردارِ پاسدار، سرتیپ حسن کرمی شخص مهمی است؛ چراکه یکی از موضوعات بسیار مهم سالهای اخیر کشور ما به ایشان گره خورده است. ایشان رئیس یگان ویژه نیروی انتظامی است. با توجه به اتفاقاتی که در سال ۱۴۰۱ افتاد و نیروی انتظامی ما مورد هجمه بسیار زیادی قرار گرفت، ذهنیتهای متفاوتی از شخصیتها شکل گرفت. تطبیق شرح حال چنین افراد مهمی همچون سردار کرمی با عقبه فعالیتهای ایشان موضوع را پراهمیتتر میکند.
🔹این منتقد اظهار کرد: ما با یک جنگ متفاوت مواجه هستیم. بنده در موضوعات مختلفی کار کردهام؛ اما موضوع این کتاب برای من جذاب بود. روایت نوع جنگ در کردستان و جبهه غرب متفاوت است و موضوعاتی که در این راستا مطرح میشود نیز مخاطب را با جنگی پیچیده روبهرو میکند. این که راوی کتاب، ضدانقلاب را از مناطق و سرزمینهایی که کاملا در اختیار آنهاست پلهپله پاک میکند، یک هنر است و ثمره آن تجربیات، اقدامات متفکرانه در قضایای یگان ویژه سال ۱۴۰۱ میشود که جزئیات بسیار زیادی دارد.
📌گزارش تفصیلی این نشست را در سایت مجمع ناشران انقلاب اسلامی بخوانید.
http://eitaa.com/MajmaNasheran
🔻کتاب «اسلام رحمانی یا معنویت بیشریعت» روانه بازار نشر شد
🔹 کتاب «اسلام رحمانی یا معنویت بیشریعت» اثر عذرا جعفری موحد در ۳۶۷ صفحه به همت مؤسسه بوستان کتاب به چاپ رسید.
🔹«اسلام رحمانی» عنوان قرائتی افراطی از رحمت الهی است که رحمت را معادل خوش آیندی مطلق انسان میداند. طراح این قرائت تحت تاثیر جنبش عقل گرایی و تجربهگرایی فلاسفهای همچون جان لاک، عقل مدرن را یگانه معیار سنجش حقایق دینی و اخلاقی دانسته و نفی مرجعیت دین، نسبیگرایی، غلبه بُعد مادی و دنیوی زندگی و عرفی شدن دین را به منزله ویژگیهای این عقلانیت قبول میکند. بدین سان، مجالی برای بسیاری از باید و نبایدهای شرعی باقی نمیماند.
http://eitaa.com/MajmaNasheran
🔻گمنام بیقرار؛ شهیدی که خواست ناشناخته بماند!
🔹کتاب «گمنام بیقرار، تاریخ شفاهی زندگی و مبارزات سیدحسین علمالهدی» تالیف و پژوهش مرضیه بیگیزاده در انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شد.
🔹سیدحسین علمالهدی از مبارزان قبل از انقلاب و از شهدای دوره جنگ است. او پیش از پیروزی انقلاب اسلامی به عنوان یکی از اعضای اصلی گروه موحدین در عملیات مهمی که در نوع خود در روند پیروزی انقلاب اسلامی تاثیرگذار بود، شرکت کرد. فعالیتهای فرهنگی و سیاسی سید حسین علمالهدی، پیش از پیوستن به گروه موحدین آغاز شده بود. او در قالب هیئتها و گروههای مذهبی فعالیتهای سیاسی آرامی را دنبال کرد. یکی از مهمترین برهههای زندگی سید حسین علمالهدی ورود به دانشگاه و به دنبال آن پیوستن به گروههای مبارز مسلمان بود که طی این دوره، مبارزات مسلحانه را نیز آغاز کرد.
🔹سید حسین علمالهدی پس از پیروزی انقلاب اسلامی و با شروع جنگ نیز به طور فعال در نهادهایی از قبیل جهادسازندگی، بسیج و سپاه به فعالیت مشغول شد و در نهایت در همان چند ماه ابتدایی جنگ همراه همرزمان خود در عملیات هویزه (نصر) به شهادت رسید.
🔹در این کتاب در قالب تاریخ شفاهی زندگی و مبارزات شهید سید حسین علمالهدی، علاوه بر نقل خاطرات شفاهی، از منابعی نظیر اسناد، روزنامهها و سایر آثار پژوهشی نیز استفاده شده است. همچنین تلاش شده تا برای تا برای هرحادثه مهم، با اشخاص و افراد حاضر و ناظر در آنها گفتوگو شود.
http://eitaa.com/MajmaNasheran