🦋ثریا مطهرنیا، معلم مشهور کردستانی کیست؟🌸
💠ثریا مطهرنیا، معلم مدرسه یکی از شهرستانهای استان کردستان است. داری مدرک آموزش ابتدایی و مدیریت دولتی و مدیریت برنامه ریزی و علوم سیاسی و روابط بین الملل و همچنین دارای دکترای برنامه ریزی است، ۲۷ سال است در آموزش و پرورش مشغول به کار معلمی است
💠 در طول سالهای اخیر، مهمترین جوایز حوزه تدریس در ایران را از آن خود کرده است و چند بار نفر برگزیده جشنواره الگوهای برتر تدرس در کشور شده است.
💠ثریا مطهرنیا به دلیل فداکاری در روستای حسن تیمور از طرف سازمان یونیسف جزو ۱۰ معلم برتر جهان انتخاب شد و جایزه یک میلیون دلاری به وی اختصاص داده شد.
💠این معلم فداکار مادر دو فرزند ۱۲ ساله و ۸ ساله نیز می باشد ایشان در کارنامه خود ۱۲ جلد کتاب را به نشر رسانده و سابقه زیادی در نویسندگی دارد .
💠او سالها در دانشگاههای مختلف کردستان نیز تدریس کرده اما به صورت داوطلبانه به روستاهای دور افتاده استان کردستان می رود و در آنجا به تدریس می پردازد روستاهای صعب العبوری که حتی مدارسی در آنجا وجود ندارد و به صورت صحرایی برای دانش آموزان روستایی مدرسه دایر می کند.
💠ادامه درپست بعد
🦋ارسال با لینک
🔵@Majmae_Mahya
🦋ثریا مطهرنیا چگونه به جمع ده معلم برتر جهان راه یافت؟🌸🌸🌸
💠بنیاد ورکی فاوندیشن برگزار کننده سالانه جایزه جهانی معلم در مورد دلایل راه یافتن ثریا مطهرنیا، معلم مناطق محروم شهرستان بیجار در استان کردستان میگوید که او به دلیل کمک مالی به دانشآموزان نیازمند به درمان و چندین عمل جراحی خاص و کمک مالی به صدها دانشآموز بی بضاعت مورد توجه قرار گرفته است.
💠این بنیاد به نقل از ثریا مطهرنیا مینویسد که سه موضوع اصلی او را در طول زندگیاش به جلو سوق دادهاند: مطالعه، مراقبت از افراد ضعیف و تمایل به ایفای نقش در ارتقای جامعهاش.
💠طبق اعلام بنیاد ورکی فاوندیشن، ثریا مطهرنیا به محض فارغ التحصیلی از دانشگاه، شغل معلمی در روستایی دورافتاده استان کردستان، را بر عهده گرفت. در اینجا او تحت تأثیر وضعیت نگران کننده یک دختر جوان با زخم صورت ناشی از آتش سوزی خانه و پسر جوانی با آسیبهای پیچیده مچ پا قرار گرفت که مانع راه رفتن او شد. اینها اولین دانش آموزانی بودند که او زیر پر و بال خود گرفت و هزینه درمان پزشکی را که والدینشان قادر به پرداخت آن نبودند، پرداخت کرد.
💠پس از آن نیز خانم مطهر نیا هزینه تحصیل دختر نوجوان دیگری را پرداخت و والدینش را متقاعد کرد که او را به ازدواج زودهنگام تشویق نکنند.
💠او در طول سالهای اخیر با ایجاد یک موسسه خیریه، به ۱۱۰۰ دانش آموزی که مشکلات پزشکی و تحصیلی داشتند کمک کرد و برای زنان بد سرپرست شغل ایجاد کرده است.
💠همچنین نگاه دلسوزانه ثریا مطهرنیا به جمع آوری پول برای زلزله زدگان استان کرمانشاه و مردم سیل زده استان لرستان کشیده شده است.
💠براساس گزارش دبیرخانه این جایزه، مطهرنیا در اولین مأموریت روستایی، متوجه شد که دانشآموزان از مشکلات متعددی، از جمله مدرسه فرسوده و کمبود امکانات، ضعف شدید آموزشی، نرخ بالای ترک تحصیل به دلیل فقر و ازدواجهای زودهنگام، بیماری و سوء تغذیه رنج میبرند.
💠به عقیده بنیاد ورکی فاوندیشن، شغل ثریا فقط معلمی نبود، گاهی اوقات مجبور بود به عنوان مدیر مدرسه، حتی نظافت کلاس درس را انجام دهد. او با مشارکت دادن روستاییان و مسئولان آموزش و پرورش توانست ساختمان مدرسه مخروبه خود را به یک مرکز با کیفیت و مدرن تبدیل کند.
🌸ارسال با لینک
🔵@Majmae_Mahya
🦋تمجید بنیاد ورکی از ابداع روشهای نوآورانه آموزشی ثریا مطهرنیا🌹
🌸بنیاد ورکی میگوید که از ابداع روشهای نوآورانه آموزشی ثریا مطهرنیا شگفت زده شده است. براساس گزارش این بنیاد، او [ثریا مطهرنیا]در مورد روشهای جدید تدریس تحقیق کرد و دانش و تکنیکهای تدریس خود را دائماً به روز کرد.
🌷او حتی با داشتن دو فرزند که خودش از آنها مراقبت میکرد، به تلاشهای آموزشی در جامعه ادامه داد و در تابستان خانه خود را به روی دانش اموزان باز کرد تا برای آنها کلاس برگزار کند.
🌼ثریا مطهرنیا با تدریس در سایر نقاط دورافتاده و محروم ایران، روشهای آموزشی نوآورانهای ایجاد کرده است. از جمله این ها می توان به دیکته برای بهبود توانایی نوشتاری دانشآموزان، ترکیب موضوعاتی مانند ریاضیات و تمرینات بدنی برای بهبود مشارکت و انگیزه دانشآموزان، آموزش علوم از طریق فعالیتهای سرگرمکننده، اشاره کرد.
🦋آموزش نقاشی با الگو گرفتن طبیعت در کلاسهای هنری و رفع اشکال از طریق آموزش بازی محور، طوفان فکری و برنامههای درسی شخصی بر اساس نیازهای فردی دانش آموزان از جمله دیگر راهکارهای نوآورانه آموزشی ثریا مطهرنیا است.
🌺با این حال نتیجه این تلاشها در طول سه دهه اخیر، در موفقیتهای تحصیلی شاگردانش دیده میشود.
🦋طبق اعلام بنیاد ورکی فاوندیشن بسیاری از آنها پس از فارغالتحصیلی از دانشگاه به مشاغل مهم و تخصصی راه یافته اند. مطهرنیا معتقد است بزرگترین دستاورد او کاهش تعداد ترک تحصیل در منطقه تدریس او بوده است
🔵@Majmae_Mahya
🌷مزه_شیرین_مادری را بچشید🦋
🌹مادران با زندگی کردن، فرزند تربیت میكنند. هرچه زن صالحتر، عاقلتر و هوشمندتر باشد، این تربیت بهتر خواهد شد.
📅(امام خامنه ای ۹۲/۲/۱۱)🌸
🔵@Majmae_Mahya
🦋اگر زن ها با قرآن مأنوس شوند، مشکلات جامعه حل می شود، چون انسانهای نسل بعد در دامن زن پرورش پیدا می کند و زن آشنای با قرآن و متفاهم با مفاهیم قرآن، می تواند در تربیت فرزندان تأثیرات زیادی داشته باشد🌺
🔻امام خامنه ای(مدظله العالی)
📅۸۸/۷/۲۸
#کلام_رهبری
#انس_با_قرآن
#نقش_زن
#تربیت_فرزند
🔵@Majmae_Mahya
🦋مادر است که فرهنگ و معرفت یک جامعه را با جسم خود، با روح خود و با رفتارِ خود، دانسته و ندانسته به فرزند منتقل میکند.
🔻(امام خامنه ای)
📅 ۸۴/۵/۵
#کلام_رهبری
#نقش_مادر
🔵@Majmae_Mahya
🦋مزه_شیرین_مادری
♦️ زنانی که به خاطر فعالیت خارج از خانواده، از آوردن فرزند استنکاف میکنند، برخلاف طبیعت زنانه اقدام میکنند. خدا به این راضی نیست
📅 ۷۵/۱۲/۲۰
#کلام_رهبری
#فرزند_آوری
🔵@Majmae_Mahya
🌳 بهشت زیرپای مادران است
🦋 رهبرمعظم انقلاب:
همه تحت تأثیر مادران هستند. آن که بهشتی می شود، پایهی بهشتی شدنش از مادر است؛ که «الجنة تحت اقدام الأمهات»❤️
📆۸۴/۵/۵
#کلام_رهبری
#مادر
🔵@Majmae_Mahya
🦋📽برنامه جهان آرا
🕙امشب ساعت ۲۲،تکرار فردا ساعت ۱۴:۳٠شبکه افق📺
🌹همه چیز درمورد طرح جوانی جمعیت
🎙باحضور دکتر بانکی پور، رئیس کمیسیون مشترک طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و حسین مروتی کارشناس حوزه جمعیت
#طرح_جوانی_جمعیت
🔵@Majmae_Mahya
21.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 بانکیپور: درمان زوجهای نابارور رایگان خواهد شد
💬 رئیس کمیسیون مشترک طرح جوانی جمعیت:
🔹 تاکنون قانون مدونی برای حمایت از جمعیت نداشتیم و باید اهمال سی سال گذشته را جبران کنیم.
🔹 مسائل مالی در این طرح مفصل است و طبق اصل ۷۵ طرحهای مجلس اگر منابع و مصارف همخوانی نداشته باشد، شورای نگهبان آن را رد میکند.
🔹 در بودجه امسال درمان زوجهای نابارور را در نظر گرفتهایم که به صورت رایگان انجام خواهد شد.
#طرح_جوانی_جمعیت
🔵@Majmae_Mahya
شخصیّت جناب عبدالعظیم هم شخصیت علمی بوده، هم شخصیت جهادی بوده و هم ابتکاراتی داشته است. مرحوم «شیخ نجاشی» میگوید: «ایشان خطب امیرالمؤمنین را جمعآوری کرد.» با این حساب، ایشان در حدود صد و هفتاد سال قبل از تألیف نهجالبلاغه، خطب امیرالمؤمنین را جمعآوری کرده است؛ این کارِ خیلی مهمّی است. هیچ بعید نیست که سیّدرضی رضواناللَّهعلیه از نوشتهی ایشان استفاده کرده باشد.
📅 ۸۲/۳/۵
#کلام_رهبری
#حضرت_عبدالعظیم
🎉🎉🎉🎉میلاد حضرت عبدالعظیم پیشاپیش مبارک🎈🎈🎈
🔵@Majmae_Mahya
📌سامانه راهنمای قانون حمایت از خانواده
اگر میخواهید بدانید در قانون حمایت از خانواده چه مشوق ها و رفع موانعی برای شما تعیین شده است روی لینک زیر کلیک کنید👇
🌐http://khanevade.icana.ir/
🔵@Majmae_Mahya
👈 دکتر بانکیپور رئیس کمیسیون مشترک طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت:
🔰 ما میگوییم خواهشا برای کسانی که میخواهند فرزند بیشتری داشته باشند مزاحمت ایجاد نکنید، در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، به دنبال رفع همین مزاحمتها هستیم.
🔰 اگر همه پول نفت را بدهیم، نمیتوانیم حقوق واقعی بازنشستگان را بدهیم.
7نفر باید کار کنند تا حقوق یک بازنشسته داده شود، این تازه پیش لرزه پیری جمعیت است و قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، در پی جلوگیری از آن است.
🔰 از ویژگیهای این طرح، محور بودن «مادران» است، با ارائه تسهیلات و حمایت برای زنان شاغل و خانهدار؛ زنانی که سیاستهای سرمایهداری گذشته، آنها را مجبور میکرد تحصیلات عالیه داشته یا دنبال موقعیت اجتماعی باشند.
🔰 چرخه کثیف و چند هزار میلیاردی سقط جنین، یکی از عوامل مخالفت با این قانون است که با پولشان روایتسازی غلط از قانون میکنند.
تعداد سقط جنین در کشورمان، 10 برابر جان باختگان کروناست!
👈 حسین مروتی کارشناس حوزه جمعیت:
🔰 یکی از دلایل تغییر نگاه مرحوم هاشمی در زمینه سیاستهای جمعیت، دریافت وامهای بینالمللی بود چون شرط دریافت وام، کنترل جمعیت بود.
مشوقهای مالی در سند 2030 هم وجود داشت.
🔰 سیاستهای گذشته به جای حاکم کردن عدالت، دنبال منقرض کردن فقرا بودند!
این انتقاد به طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت که تسهیلات مالی، تعداد فقرا را بیشتر میکند اشتباه است.
🔰 دو جمعیتشناس ایرانی، برای دریافت تابعیت کشوری دیگر، قول ارائه اطلاعات دست اول جمعیتی داده بودند و افتخارشان شفاعت کاندولیزا رایس برای ورودشان به آمریکا بود!
در ایران پروندهشان بعد از حکم 10 سال حبس دوباره به جریان افتاد، اینجا چه کسی شفاعتشان کرد؟
🔵@Majmae_Mahya
#مقام_معظم_رهبری
✅ مهمترین معروفها ...
🦋معروفی بالاتر از ایجاد نظام اسلامی و حفظ نظام اسلامی نداریم؛ هر کسی که در این راه تلاش کند، آمر به معروف است؛ حفظ عزّت و آبروی ملّت ایران، بزرگترین معروف است.
👈 معروفها اینها هستند: اعتلای فرهنگ، سلامت محیط اخلاقی، سلامت محیط خانوادگی، #تکثیر_نسل و #تربیت_نسل_جوان آمادهی برای اعتلای کشور، رونق دادن به اقتصاد و تولید، همگانی کردن اخلاق اسلامی، گسترش علم و فنّاوری، استقرار عدالت قضائی و عدالت اقتصادی، مجاهدت برای اقتدار ملّت ایران و ورای آن و فراتر از آن، اقتدار امّت اسلامی و تلاش و مجاهدت برای وحدت اسلامی؛ مهمترین معروفها اینها است و همه موظّفند در راه این معروفها تلاش کنند؛ امر کنند.
📅«بیانات در حرم مطهر رضوی، ۱۳۹۴/۱/۱»
#فرزندآوری
#کلام_رهبری
🔵@Majmae_Mahya
#مقام_معظم_رهبری
🌹مهمترین ظرفیّت امیدبخش کشور، #نیروی_انسانی مستعد و کارآمد با زیربنای عمیق و اصیل ایمانی و دینی است. #جمعیت_جوان زیر ۴۰ سال که بخش مهمّی از آن نتیجهی موج جمعیّتی ایجاد شده در دههی ۶۰ است، فرصت ارزشمندی برای کشور است.
🌹۳۶ میلیون نفر در سنین میانهی ۱۵ و ۴۰ سالگی، نزدیک به ۱۴ میلیون نفر دارای تحصیلات عالی، رتبهی دوّم جهان در دانشآموختگان علوم و مهندسی، انبوه جوانانی که با روحیهی انقلابی رشد کرده و آمادهی تلاش جهادی برای کشورند، و جمع چشمگیر جوانان محقّق و اندیشمندی که به آفرینشهای علمی و فرهنگی و صنعتی و غیره اشتغال دارند؛ اینها ثروت عظیمی برای کشور است که هیچ اندوختهی مادّی با آن مقایسه نمیتواند شود. «۱۳۹۷/۱۱/۲۴»
#فرزندآوری
#کلام_رهبری
🔵@Majmae_Mahya
🦋زن مسلمان در عائله وظایفی دارد و آن، همان رکنیّت اساسی خانواده و تربیت فرزندان و هدایت و تقویت روحی شوهر است
#کلام_رهبری
#نقش_زن
🔵@Majmae_Mahya
#توییت
1⃣ هیچکس نمیتونه بگه کشور رو فقیر نگهدارید تا جمعیت زیاد بشه، اما کسی هم نمیتونه ادعا کنه تنها با حل مشکل اقتصاد، تمایل به #فرزندآوری زیاد میشه.
2⃣ حل مشکل فقر از وظایف درجه یک دولت هست و به هیچوجه نباید در انجام این وظیفه تنبلی کنه؛ اما تا وقتی نوع نگاه مردم به فرزندآوری عوض نشه، ثروت خرج همه چیز میشه جز #فرزندآوری. به اطرافتون نگاه کنید! خیلی از ثروتمندایی که خرج 20تا بچه هم براشون هیچه، نهایتا یک یا دو بچه دارن.چرا؟
3⃣ آدمها در بحران از نهایت توانشون استفاده میکنن. زلزله که میاد پدر خانواده منتظر نمیمونه نیروی کمکی برسه، خودش برا نجات خانواده، مردونه میاد به میدون. ما بحران سالمندی جمعیت رو که ۱۰ سال دیگه درگیرش میشیم، درک نکردیم. برای همین منتظر اقدام دیگران هستیم و کاری نمیکنیم.
4⃣ وقتی اقتصاد دانهای داخل و خارج هشدار میدن از حدود ۲٠ سال آینده کمر اقتصاد ایران زیر بار سالمندی میشکنه، یعنی بحران به ما نزدیکتر از اونیه که فکرش رو میکنیم. کسی منکر وضعیت نامناسب اقتصادی امروز نیست ولی آینده رو هم ببینیم که سالمندی جمعیت، اقتصاد رو لِه میکنه.
5⃣ هیچ کشوری نتونسته بعد از بحران سالمندی، ترکیب جمعیتیش رو جوون کنه. به جرأت میشه گفت کشور اگه سالمند شد، دیگه کار از کار گذشته، اون وقت ایران درگیر مشکلاتی میشه که راه حلی نداره؛ مشکلاتی مثل ناامنی و شکسته شدن دیوار دفاعی، ورشکستگی اقتصادی، مهاجرپذیری اجباری، پسرفت علمی و...
6⃣ فراموش نکنیم نهایتا ده تا پونزده سال وقت داریم. اگر گذشت، دیگه نمیشه کاری کرد. نقد کافی نیست. مخالفان راهکار بدن. البته امیدوارم به طور کلی منکر این بحران نباشن که با انکار، هیچ بحرانی حل نمیشه.
✍ میثم مطیعی
#بحران_جمعیت
#سالخوردگی_جمعیت
#فرزندآوری
🔵@Majmae_Mahya
#استاد_تراشیون
⚠️امروز دارن دوران دوم فمینیستی را در جامعهی ما تبلیغ میکنند. یعنی یک زن باکلاس، یک زن موفق، زنی است که بیرون از خانه بیشتر وقتش را صرف بکنه... شغلی داشته باشه، درآمدی داشته باشه... ماشینی داشته باشه، سوار بشه، بره، بیاد ... دکور خونهش رو مدام تغییر بده، به عشق اینکه خونهاش از این محله بره اون محله، درآمدی کسب بکنه...
⚠️این [یعنی] دقیقاً همون تفکری که در غرب حاکم بود و بعد از 110 سال امروز با شکست مواجه شده. امروز به تعبیر خود غربیها، میگن یک زندگی لاکچری برای یک زن ... [اینه که] خانم خونه باشه. نه [اینکه] بیرون شغل داشته باشه. مستندهایی هم در این زمینه ساخته شده.
⚠️ فمینیست یک دوره اعتراضی داشت [دورهی اول]. دوره دوم، دورهی ورود زن به جامعه بود. دورهی سوم آسیبهایی [بود] که به خاطر این ورود شکل گرفت. دورهی چهارمش الان یه چند سالی هست آغاز شده؛ یعنی دورهی بازگشت زن، دوباره به خانه... امروز واقعاً آرزو برای یک زن غربی اینه که توی خونه بدون اینکه بیرون کار داشته باشه، همسرش هزینهش رو بده؛ او فرزند بیاره و فرزند تربیت کنه...
⚠️ ما باید مراقب باشیم در دام جریان فکری فمینیسم و غربگرا گرفتار نشیم. امروز متأسفانه در رسانهها، فیلمها [و] سریالهایی که برای ما میسازن، بیشتر جریان دوم فمینیسم داره تبلیغ میشه ... امروز زنان غربی، آرزوشون اینه که تعدد فرزندان داشته باشن. رفتن آسیبش رو دیدن، بعد از ۱۱۰ سال سرشون به سنگ خورده، برگشتن...
#فمینیسم
#سبک_زندگی
🌐 پرسمان تربیتی کودک و نوجوان - رادیو معارف
🔵@Majmae_Mahya