🌹چقدر با قرآن مأنوسی بانو؟
رهبر معظم انقلاب اسلامی:
اگر زنها با قرآن مأنوس بشوند، بسیاری از مشکلات جامعه حل خواهد شد؛ چون انسانهای نسل بعد در دامن زن پرورش پیدا میکند و زنِ آشنا و مأنوس با قرآن، خیلی میتواند در تربیت فرزند تأثیراتی داشته باشد.
@Majmae_Mahya
7.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حس درونی یک خانم ژاپنی از آزادی روابط در کشورش
📣«وندی شلیت»:
مردان دلیل اصلی ازدواج نکردن شان را وجود زمینه های گسترده ی برقراری رابطه ی جنسی بدون تعهد، مطرح می کنند.
✨ چراغ؛ همـراهی برای درست تـر دیدن
@Majmae_Mahya
✔️ ارتباط حوادث اخیر با مشکلات آموزش و پرورش چیست؟ 👇
🔻مرور برخی از اتفاقات 7، 8 سال اخیر آموزش و پرورش
🔹یکی از تفاوت های آشوبهای اخیر، حضور فعالانه برخی نوجوانان دبیرستانی است. یعنی همان متوسطه دوم. البته از متوسطه اول هم دانش آموزانی بودند که در این تجمعات شرکت کردند. سایر اقشار یعنی جوانان و افراد مسن هم در کف خیابان ها بودند ولی حضور نوجوانان دبیرستانی ملموس بوده. بررسی چرایی این مسئله نیاز به تحلیل و تدبر دارد.
🔸من حداقل 10 سالی هست که در مدارس دولتی ذیل آموزش و پرورش تدریس می کنم. واقعاً بدون تعارف عرض می کنم که فضای مدارس ما بعد از سال های 92 و 93 تغییراتی یافته که باید این تغییرات ولو جزئی گفته شود و برای جبران اقداماتی انجام داد.
1️⃣ بعد از روی کار آمدن دولت روحانی، فضای کرختی و بی انگیزگی بر جامعه #معلمان افزایش پیدا کرد. البته بی انگیزگی در بین قشر معلمان خیلی قبل تر شروع شد. اما از این سالها ملموس تر شده بود. دلیل اصلی هم مسئله معیشت جامعه معلمان بود
2️⃣ تقریباً از سالهای 92، 93 به این طرف، موج استخدام های خارج از سیکلِ تربیت معلم و دانشگاه فرهنگیان و تعهد دبیری، به شدت افزایش پیدا کرد و با احترام به عموم همکاران معلمم،👈 این جذب های غیرکارشناسی بدون گزینش، به جنبه آموزش و جنبه پرورش این سازمان ضربه زد.
3️⃣ در این مقطع، معاونت #پرورشی در مدارس به شدت تضعیف شد. در برخی مدارس حذف و در عموم مدارس از یک نقش فعالِ محورگونه، به یک نقش ضعیفِ حاشیه تبدیل شد. معاونت پرورشی که محور تربیت #مدرسه بود و برنامه های فرهنگی و مذهبی و بصیرتی و مسئولیت برگزاری تئاترها، گروه های سرود، مسابقات قرآن، نهج البلاغه و احکام، اردوها، صف صبحگاهی، مراسمات دینی و مذهبی و ... بر عهده این معاونت بود به شدت کمرنگ شد.
🔹در این سالها، معدود مدارسی در کشور پیدا می شدند که معاونت پرورشی فعالی داشته باشند. بودجه این معاونت به حداقل رسید. گاهی همکارانی که اهل کار و تدریس نبودند برای فرار از تدریس این معاونت را می گرفتند و هیچ کاری انجام نمی دادند و معدود معلمان دلسوزی در مدارس پای کار معاونت پرورشی ایستادند و خدمت کردند ولی این جایگاه تضعیف شد. قطعاً این سیاست عامدانه بوده.
4️⃣ حذف مشاور از مدارس یکی دیگر از اتفاقاتی بود که در این سالها رقم خورد. از طرفی جذب مشاور برای مدارس هم به شدت کند شد.
5️⃣ اکثر #اردو های علمی، تفریخی، تاریخی و مذهبی تعطیل شد. چه اردوهای درون شهری؛ چه درون استانی و برون استانی. اینکه می گوئیم تعطیل شد یعنی به حداقل ترین سطح رسید.
6️⃣ رشد مدارس #غیرانتفاعی به شدت هرچه تمام تر، افزایش یافت. بطور مثال در این سالها، 90 درصد مدارس ذیل ناحیه یک اهواز، غیرانتفاعی شد و توسعه و بازسازی مدارس دولتی روند کاهشی پیدا کرد.
🔹جالب است بدانید در اغلب مدارس غیرانتفاعی، خبری از معاونت پرورشی و وظایف پرورشی نیست!
🔸جالب تر است بدانید اغلب مدارس غیرانتفاعی در یک ساختمان کوچک چندکلاسه براه افتاد. ساختمان هایی که محیطی برای ورزش و فوتبال و والیبال و ... نداشتند و ندارند و لذا زنگ ورزش در خیلی از این مدارس به حالت تعطیل و نیمه تعطیل درآمد!
7️⃣ از طرفی کرونا در یکی دوسال اخیر به این فضا هم دامن زد و نوجوانان فضای مجازی را محلی برای تفریح و بازی و سرگرمی خود یافتند. نظام فرهنگی و آموزش و پرورش کشور هم هیچ برنامه ی ایجابی برای تفریح و #سرگرمی این قشر ایجاد نکرد پس به سمت بازی ها و سرگرمی هایی رفتند که آن طرف آبی ها برای نوجوانان ما تدارک دیدند.
🔹هنر دستگاه ها و مسئولین هم فقط برخورد سلبی بود که این نرم افزار را نصب نکنید؛ آن یکی فیلتر شود؛ آن یکی چه شود ...! ولی اقدامی ایجابی جهت پر کردن اوقات فراغت نوجوان مملکت نداشتند از وزارت فرهنگ و ارشاد و آموزش و پرورش گرفته تا سازمان تبلیغات اسلامی، تا صداوسیما و ...!
🔸این ها بخشی از تغییرات مدارس در دولت سابق بود که باید اصلاح شود. هر نظامی برای استمرار و دوام خود به «جامعه پذیری سیاسی» محتاج است. جامعه پذیری سیاسی یعنی انتقال ارزش ها به نسل های بعد. از طریق آموزش و پرورش، رسانه ملی و سایر نهادهای فرهنگی. وزارت آموزش و پرورش جمهوری اسلامی باید به ریل اصلی خود بازگردد.
@Majmae_Mahya
❣ #حجاب_در_قرآن
🔹 دستور حجاب، یک علامت و نشانی است برای مؤمنان، تا از زنان هرزه شناخته و تفکیک شوند و از بلای مزاحمت و چشم چرانی اوباش درامان بمانند
🔹 یقینا صدور این دستور حجاب، ریشه در مهربانی خدا به بندگان خصوصا زنان دارد!
👈 و قطعا با این برنامه آسمانی، میخواهد خودشان در جامعه عزیز و ملکه بمانند.
🌴 سوره احزاب 🌴
🕋 وَ نِساءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِن جَلَابِيبِهِنَّ ۚ ذَٰلِكَ أَدْنَىٰ أَن يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْنَ ۗ وَكَانَ صاللَّـهُ غَفُورًا رَّحِيمًا «59»
⚡️ترجمه:
و زنان مؤمنان بگو: روسرىهاى بلند بر خود بيفكنند، اين عمل مناسبتر است، تا به عفّت و پاكدامنى شناخته شوند و مورد آزار قرار نگيرند، و خداوند آمرزنده مهربان است.
#حجاب
@Majmae_Mahya
🍃
حجاب حق الهی
زن باید کاملا درک کند که حجاب او تنها مربوط به خود او نیست تا بتواند از حق خود صرف نظر کند و نیز حجاب زن مربوط به مرد هم نیست تا با رضایت مرد از حجاب صرف نظر شود. حجاب زن مربوط به خانواده هم نیست تا اعضای خانواده رضایت بدهند، بلکه حجاب زن، حق الهی است.
حرمت زن و حیثیت زن، حق الله است و خدای سبحان زن را با سرمایه عاطفه آفرید که معلم رقت باشد و پیام عاطفه بیاورد. اگر جامعه ای این درس رقت و عاطفه را ترک نمودند و به دنبال غریزه و شهوت رفتند، به همان فسادی مبتلا می شوند که در غرب ظهور کرده است.
از این رو، کسی حق ندارد بگوید که من به نداشتن حجاب رضایت دادم و از اینکه قرآن کریم می گوید:«هر گروهی، اگر هم راضی باشند، شما حد الهی را در برابر آلودگی اجرا کنید.» معلوم می شود که عصمت زن، حق الله است و به هیچ کسی ارتباط ندارد. قهرا همه اعضای خانواده و اعضای جامعه و خصوصا خود زن امین امانت الهی هستند.
زن از نظر قرآن امانتدار حق خداست، یعنی این مقام، حرمت و حیثیت را خدای سبحان که حق اوست، به زن داده و خواسته است او این حق را به امانت حفظ کند، آن گاه جامعه مسلمانان به صورتی در می آید که جهان برابر آن خضوع می نماید.
#حجاب
@Majmae_Mahya
هدایت شده از کتاب و کتابخوانی
📚نام کتاب: درگاه این خانه بوسیدنی است
🖋نویسنده: زینب عرفانیان
📑انتشارات: شهید کاظمی
📓تعداد صفحات: ۲۴۰
📖توضیحات:
خاطرات ناگفته فروغ مُنهی؛ مادر شهیدان داوود، رسول و علیرضا خالقیپور.
مادر جوانی که روزهای جوانیاش به داغ جگرگوشههایش گذشت و خم به ابرو نیاورد. شیرزنی توصیف نشدنی که در صفحات این کتاب فقط گوشههایی از صبر زینبگونهاش به تصویر کشیده شده است. مادری نمونه که علاوه بر تقدیم سه فرزند خود، افتخاری همسری جانباز دوران دفاع مقدس را دارد.
📗📘📙
@Ketabe_Mahya
1_1719273840.mp3
4.09M
♻️ در خلوت بشنوید
لحظاتی از طنین ملکوتی حرفهای دلی سیدالشهدای اهل قلم #شهید_سید_مرتضی_آوینی
این روزها بیشتر از هر زمان دیگری نیازمند توجه به حق و التجاء به خالق بی همتاییم.
دلنشین و امید بخش برای سالکان طریق بندگی که با عقل معاد به جنگ عقل معاش رفته اند و ....
اتفاقات این روزها همچون کف روی آب است و به اندازه همان کف، حیات خواهد داشت و تمام خواهد شد، اما کارنامه هر یک از ما در دفاع از انقلاب اسلامی باقی خواهد ماند و روزی آن را ورق خواهند زد.
🔶 #ناشر_صدای_آوینی_باشیم
شادی روح شهدا صلوات🌹🌹
@Majmae_Mahya
داشتم تصاویر مربوط به تجمع براندازان در برلین را میدیدم اما هیچکدام به اندازه این عکس توجهم را جلب نکرد.
به پرچمها و نمادهایشان دقت کنید! چه تصویر خوبی است برای اثبات حقانیت جمهوری اسلامی ایران!
جمع شیاطین عالم جمع است. از تجزیه طلب کرد و عرب و ترک تا همجنس بازان و صهیونیستها.
خدا را هزاران بار بابت نعمت جمهوری اسلامی شکر کنیم کم است که هم توانسته تمامیت ارضی کشور را از دست این اشرار حفظ کند و هم در حال مبارزه با بزرگترین اهریمنان جهان است.
اهمیت جمهوری اسلامی را وقتی بیشتر میفهمیم که بر اساس قاعده «تعرف الاشیاء باضدادها» دشمنانش را بشناسیم. کدام منصفی میتواند تصور کند که این جماعت حتی یک دهم این نظام توانایی اداره این کشور را با این همه دشمن را داشته باشند؟
آیا این غیر از یک جنگ جهانی از سوی تمام «جنود جهل» علیه تنها حکومت شیعه در دنیاست؟ همه ابزارهایشان را به میدان آورده اند، از پول وثروت و انواع امکانات تا انواع جاذبه های دنیوی، جنسی و... اما مفتضح خواهند شد چرا که به این حدیث امیرالمومنین علیه السلام ایمان داریم: «مردمی که تحت ولایت ولی الله زندگی میکنند اهل نجات اند؛ اگرچه در کارهای شخصی گناه هایی هم داشته باشند...»
بخشی از دعای افتتاح:
اللّٰهُمَّ إِنَّا نَشْكُو إِلَيْكَ فَقْدَ نَبِيِّنا صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَآلِهِ، وَغَيْبَةَ وَ لِيِّنا ، وَكَثْرَةَ عَدُوِّنا، وَقِلَّةَ عَدَدِنا، وَشِدَّةَ الْفِتَنِ بِنا، وَتَظاهُرَ الزَّمانِ عَلَيْنا، فَصَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ ، وَأَعِنَّا عَلىٰ ذٰلِكَ بِفَتْحٍ مِنْكَ تُعَجِّلُهُ...
❇️امیرحسین ثابتی
@Majmae_Mahya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹#رهبرانه
إِنَّ الدُّنيا مَشغَلَةٌ عَن غَيرِها و َلَم يُصِب صاحِبُها مِنها شَيئا إِلاّ فَتَحَت لَهُ حِرصا عَلَيها و َلَهَجا بِها و َلَن يَستَغنىَ صاحِبُها بِما نالَ فيها عَمّا لَم يَبلُغهُ مِنها؛
براستى كه دنيا آدمى را به كلّى سرگرم خود مى سازد و دنياپرست به چيزى از آن نرسد، مگر آنكه باب حرص و شيفتگى به آن بر رويش گشوده شود و به آنچه از اين دنيا دست يافته اكتفا نمى كند تا در پى چيزى كه بدست نياورده نرود.
نهج البلاغه
@Majmae_Mahya
✅ آدمى كه اندازه خودش را شناخته ديگر به خاطر كمترها طوفان نمی گيرد و از جا نمی كند.
✅ ظرفيت و وسعت روحى ما در رابطه ى با آنچه كه بر ما اثر میگذارد مشخص میشود. كه حضرت على عليه السلام می گويد: «قَدْرُ الرَّجُلِ عَلى قَدْرِ هِمَّتِهِ»؛ اندازه آدم به اندازه همان چيزى است كه براى او اهميت دارد.
✅ ما تا ديروز براى چيزهايى اشك میريختيم كه امروز به آنها نگاه نمیكنيم، اين يك واقعيت است، میتوانى تحليلش كنى. ما امروز عارمان می آيد كه به آنها نگاه كنيم، ارزش وجودى خودمان را بالاتر از آن حرف ها می دانيم.
✅ همين راه را اگر ادامه بدهيم، به ظرفيت و آزادى و زهدى می رسيم كه امام در نهج البلاغه حدش را مشخص نموده و به اين آيه اشاره كرده است «لِكَيْلا تَأْسَوْا عَلى ما فاتَكُمْ وَ لا تَفْرَحُوا بِما اتاكُمْ»
✅ ديگر با آمد و رفت تمامى دنيا، كم و زياد نمی شويم و آنچه براى ما اهميت پيدا می كند عمل به تكليف و آوردن وظيفه است، نه تأثّرها و حالتهاى عاطفى و سائقه هاى روانى.
📚 انتظار، ص ۸۹
@Majmae_Mahya
🍃🍃🍃
🌀کسی که جرات دفاع کردن ندارد، در هیچ شرایطی، از هیچ چیز دفاع نمیکند... حتی وطن؛
و کسی که جرات جنگیدن ندارد، در هیچ شرایطی به خاطر هیچ چیز نمی جنگد...حتی به خاطر ناموس و آرمان و اندیشه و انقلاب امام.
🍃🍃🍃
#نادرابراهیمی
@Majmae_Mahya