💥شخصیت ایرانی و چالش چند شخصیتیها
✍️ 1- رصد فضای سیاسی و رسانهای، از پروژه و هجمهای سازمانیافته برای اعتبارزدایی از نهادهای راهبردی حافظ قانون و امنیت و اقتدار ملی حکایت میکند. عقدهگشایی همزمان و هماهنگ علیه نیروی انتظامی، سپاه پاسداران و اطلاعات سپاه، قوه قضائیه و سازمان بازرسی در کنار فشار بر وزارت اطلاعات برای درگیر نشدن با شبکه نفوذ نمیتواند اتفاقی باشد. خوشبینانهترین احتمال، اهمیت تولید مسئله و حاشیه برای لاپوشانی بیکفایتی بزرگ طیف اعتمادکننده به غرب است که نمیخواهند اعتراف کنند آدرس بیراهه داده و موجب خسارتهای بزرگ شدهاند.
2- اما بر اساس قرائن و شواهد، احتمالهای دیگری را هم باید جدی گرفت. حرکت سازمانیافته برای منفعل کردن بازوهای نظارتی و امنیتی نظام در حالی است که دشمن همین چند ماه اخیر، به تلافی هزیمت سنگین در سوریه و عراق و لبنان و یمن، اقدام به چند پاتک سنگین برای ایجاد بیثباتی سیاسی و اقتصادی کرد و همچنان تقلّا میکند. در این شرایط که همه باید در برابر دشمن متحد و هوشیار باشند، مشاهده مواضع مخالفخوان و تفرقهافکن از سوی برخی محافل موجب تعجب میشود. آیا هجمه یا طعنه و کنایه به دستگاه قضایی و نیروی انتظامی و سپاه پاسداران و اطلاعات سپاه و منفعل کردن وزارت اطلاعات اتفاقی است؟ چرا میخواهند دستان قدرتمند نظام در برابر دشمن را ببندند؟ خباثتی را که بعثیها و داعش تحت نظر آمریکا و انگلیس برای نفوذ و تسخیر بیهزینه موصل و تسلیم شهر از طریق خیانت خودیها کردند، به یاد ندارند؟
3- فرافکنی و فرار از مسئولیت پاسخگویی، نوعی اختلال شخصیتی است. اختلال هویت گسستی، اختلالی است که فرد در آن، به جای یک شخصیت واحد، دارای دو یا چند شخصیت متناقض میشود. منشأ دوگانگی شخصیت میتواند تزلزل باور باشد، یا ضعف روحی و یا عدم قناعت و منفعتطلبی حاد. برخی ناخواسته دچار عارضه دوشخصیتی میشوند، اما کسانی هم هستند که دانسته، در دویا چند شخصیت متناقض هم
فرو میروند تا پاسخگوی عملکرد خود نباشند.
4- آقای روحانی این روزها چنان میگوید از دولتمردان و سیستم فعلی بازار ارز ناراضی و ناخشنود است که انگار مثلا آقای احمدینژاد رئیسجمهور است و او برای تبلیغات انتخاباتی، در جایگاه منتقد نشسته است! گزینش را تخطئه میکند و میگوید «سین جیم میکنیم، از غسل و آبا و اجداد و همسایگان میپرسیم»، اما در دولت وی، نفوذیهای دو یا چند تابعیتی، به عنوان معاون سازمان محیط زیست و کارشناس ارشد تیم مذاکرهکننده، مدیر بانکی و نفتی و... منصوب شدند؛ بیآنکه کسی حتی از وطن و تابعیتشان بپرسد و معلوم باشد مثلا پای میز مذاکره (جنگ دیپلماتیک)، طرف ملت و دولت ایران هستند یا انگلیس و آمریکا؟!
5- ایشان میگوید «من از سیستم ارز در 4 سال گذشته و سیستم فعلی خشنود نیستم. در4سال گذشته، ارز کاغذی را با هواپیما و با مشکل میآوردیم. چند کارمند ارزها با گونی میبردند تقسیم میکردند بین صرافیها». اما نمیگوید چرا سرنوشت برجام تا این حد عبرتآموز شده؟ گویا که برجام و نتایج منفی آن از جمله درباره بازار ارز و 70 درصد گران شدن دلار در پسابرجام را دولت سابق (اسبق) مرتکب شده است. میگوید «مدیران دولتی ما روزه سکوت گرفتهاند. نمیدانم چه کسی به آنها گفته و از چه کسی میترسند؟»، بیآنکه توضیح دهد مدیران مسلوب الاختیار در برابر راهبرد «برجام و تلگرام و دیگر هیچ»! باید از کدام کارنامه دولت دفاع کنند؟
6- تیتر اول سایت شبکه دولتی انگلیس روز شنبه این بود؛ «روحانی: نباید خیلی فکرمان را مشغول دشمنان کنیم». و تیتر بعدی از قول یک عضو فراکسیون امید: «رویکرد اطلاعات سپاه، به امنیت جامعه لطمه میزند». چرا باید حواسها را از تحرکات دشمن برداشت و به مجادله در داخل منتقل کرد؟ اکنون در حالی که با عملیات گاز انبری برجام و تلگرام از سوی دشمن روبرو هستیم، برخی به شکل عجیبی اصرار دارند پا لای در بگذارند و دو معبر نفوذ دشمن را باز نگاه دارد
#مکتب الصادق (ع)
#آنچه_یک_انقلابی_باید_بداند
@Maktab_sadegh2
#ویژ
چند روز قبل بود که آقای روحانی در جلسه با مدیران دولتی به نقل از وزیر ارتباطات از آمار ایجاد دو میلیون شغل در فضای مجازی خبر داد. اعلام این عدد، تعجب همگان از جمله وزیر ارتباطاعات دولت که در جلسه حاضر بود را به دنبال داشت. جهرمی در واکنش به این آمار که رییس جمهور به نقل از وی اعلام کرده بود، طی اطلاعیه ای، عدد اعلامی را ناشی از خستگی رییس جمهور دانست و عدد واقعی را دویست هزار نفر اعلام کرد. اما آیا روحانی واقعا خسته بود؟ آیا او از آمار واقعی در این حوزه بی اطلاع است؟
برای پاسخ به این سئوالات به چند ماه قبل برمی گردیم. بعد از آشوب های دی ماه سال گذشته که صحنه گردان اصلی آن برای به انحراف کشاندن مطالبات به حق مردم به سمت اغتشاش، برخی رسانه های معاند مجازی بودند، در یکی از جلسات مسئولان دولتی و امنیتی، وقتی آقای روحانی در برابر طرح این پرسش که چرا با رسانه های ساختارشکن برخورد نمی شود، قرار می گیرد، بهانه عدم برخورد را اشتغال ۱۵ هزار نفر در فضای مجازی می داند! یک روز بعد در جلسه دیگری وقتی مجددا این مطالبه مطرح می شود، آقای روحانی عدد شاغلین در فضای مجازی را ۱۰۰ هزار نفر اعلام می کند! به فاصله چند روز در جلسه عالی دیگری وی این عدد را به ۲۰۰ هزار نفر افزایش می دهد که تعجب و سئوال دیگر حاضران از جمله رییس جلسه را به دنبال دارد!
رفتارهای آقای روحانی هر ناظری را به این نتیجه می رساند که برای او نه اقتصاد کشور مهم است، نه استقلال و نه امنیت! حتما شما هم این جمله را که اخیرا جلایی پور بر زبان آورده، زیاد شنیده اید: ”برجام و تلگرام، دو دستاورد اصلی دولت روحانی هستند.”
این حرف دقیقی است که روحانی برای ارائه عملکرد به مردم چیزی در آستین ندارد. از برجام که فقط یک اسم باقی مانده. بر سر تابوت این میت حتی شخص روحانی هم حاضر به گریه کردن نیست. اما تلگرام به عنوان یک پیام رسان راه یافته به بدنه جامعه، هنوز می تواند سوژه خوبی برای بازی با افکار عمومی باشد. بنابر این روحانی چاره ای ندارد جز دستاورد تراشی برای این دستاوردش!
ایجاد اشتغال در فضای مجازی (یعنی تلگرام) چیزی است که روحانی می تواند کمی برای بازی با افکار عمومی روی آن مانور دهد. برای همین علیرغم مصوبه مجموعه کارگزارن امنیتی خودش، برای مسدود کردن تلگرام در راستای دفاع از حقوق امنیتی و اقتصادی مردم و حاکمیت، مقاومت می کند.
روحانی علیرغم اینکه می داند بالاخره باید دکمه فیلتر تلگرام را از یک طرف و دکمه تقویت شبکه های داخلی را از طرف دیگر بزند، اما تلاش می کند تا در این دقایق آخر، خودش را مخالف این تصمیم نشان دهد. برای همین حاضر است آمار ایجاد اشتغال در تلگرام را از ۱۵ هزار (که البته در این هم تردید است) به ۱۰۰ هزار و بعد طی یک روز به ۲۰۰ هزار و سپس به ۲ میلیون نفر برساند.
روحانی در حقیقت به دنبال ایجاد اشتغال برای ۴۰ میلیون نفر است. سرکار گذاشتن مردم (۴۰ میلیون کاربر تلگرام در ایران) آن چیزی است که برای روحانی اولویت دارد تا ناکارآمدی هایش و توخالی بودن وعده هایش فراموش شود.
حمید رسایی
#مکتب الصادق(ع)👇
#آنچه_یک_انقلابی_باید_بداند
@Maktab_sadegh2
فردای روزی که فیلم #گشت_ارشاد منتشر شد روزنامههای اصلاح طلب رو دیدم درصفحه اول با تیترهای متنوع و بعضا تندتر از ضدانقلاب به پلیس حمله ور شده بودن
اما امروز درصفحه اول هیچکدومشون ندیدم درباره #خبرنگار_هتاک حتی خبر زده باشن!
اینا بودن پارسال دم انتخابات دغدغه #امام_رضا رو داشتن؟!
@Maktab_sadegh2
💥این پنج سال جبران ناشدنی!
اسفند 92 هوا سرد بود اما سخنان پرحرارت و پرهیجان رئیسجمهور محترم در جمع رؤسای دانشگاهها و پارکهای علم و فناوری، گرمی خاصی ایجاد کرده بود و شاید بیش از هر کس دیگر، خود رئیسجمهور دستخوش آن حرارت شده بود. آن روزها تب «مذاکره با کدخدا» چنان بالا گرفته بود و چنان رویایی برای مردم از آینده مذاکرات ترسیم میشد که مخالفت و انتقاد از آن، خودکشی سیاسی بود!
همان جو شدید بود که باعث شد در آن جلسه با فریاد بگوید:«چرا دانشگاه خاموش است!؟چرا اساتید خاموشند!؟ما شهامت سقراطوار میخواهیم، از چه میترسید!؟ چرا وقتی یک کار بزرگ بینالمللی انجام میشود(منظور مذاکرات هستهای است) اساتید دانشگاه بطور خصوصی برای رئیسجمهور نامه مینویسند، چرا نمیآیند حرف بزنند!؟ چرا نمیآیند صحبت کنند!؟ فقط یک عده معدود که از جای معلوم تغذیه میشوند باید حرف بزنند!؟ چرا یک عده کمسواد حرف بزنند، (اما)اساتید دانشمند ما، بزرگان دانشگاه ما، خصوصی حرف میزنند!؟ چرا نمیآیند به میدان!؟»
حالا نزدیک 5 سال از آن سخنرانی آتشین میگذرد، مذاکرات تمام شده، مفاد آن به طور کامل از سوی ایران اجرا شده و هیچ پردهای از آن باقی نمانده است اما رئیسجمهور باز هم گلهمند است!
او این بار نه از دانشگاهیان که از مقامات دولت خودش گله میکند و میگوید: «برخی مدیران دولتی روزه سکوت گرفتند، نمیدانم از چه میترسند، هرکس در پست دولتی است در هر رده مدیریتی باید بداند او طبق قانون اساسی و طبق وظیفه شرعی از توانمندی برخوردار است و باید به وظیفهاش عمل کند و اگر از اخم این و آن هراس دارد برود کنار»!
این سخنان عجیب را چگونه میتوان تفسیر کرد؟!
چرا گلایه رئیسجمهور از جامعه اساتید کشور به گلایه وی از وزرا و مقامات دولتی بدل شد!؟
چه چیزی باعث میشود که ایشان مدام دیگران را به حرف زدن دعوت کند و این چه حرفی است که کسی حاضر نیست به زبان بیاورد!؟
برای کشف پاسخ این پرسشها، بار دیگر در یک سفر زمان به سالهای 92 و 93 برگردید. به روزهایی که دائما به جامعه گفته میشد اگر توافق هستهای صورت بگیرد، همه مشکلات حل خواهد شد! به روزهایی که شخص رئیسجمهور در سخنان تعجبآور، اعلام میکرد مشکل آب خوردن هم با برجام حل میشود:«ما وقتی میگوییم باید تحریمهای ظالمانه رفع شود بعضیها چشمانشان زیاد نچرخد. تحریمهای ظالمانه باید از بین برود تا سرمایه بیاید و مشکل محیط زیست، اشتغال، صنعت و آب خوردن مردم حل شود، منابع آبی زیاد شده(!) و بانکها احیا شوند.» این حرفها که با ادبیات خاص آقای رئیسجمهور بیان میشد، هم امید واهی و کاذب به مردم میداد و هم ما را پیش مذاکرهکنندگان کارکشته دشمن، محتاج و دست خالی نشان میداد!
حالا فرض کنید در آن روزها، یکی از اساتید دانشگاه دعوت رئیسجمهور محترم را اجابت کرده و با صدور بیانیه و اطلاعیه و نوشتن مقاله و... تمامقد پای شعارها و وعدههای هستهای رئیسجمهور ایستاده بود. به نظرتان اکنون از حیثیت علمی و دانشگاهی او چه چیزی باقی مانده بود و چگونه میتوانست در کلاس درس و راهروهای دانشگاه، با دانشجویان پرسشگر و کنجکاوش روبرو شود!؟ حتما شما هم میدانید که اساتید دانشگاه، برخلاف رئیسجمهور محترم تریبون یکطرفهای در اختیار ندارند و هرروزه در معرض پرسش و مطالبه آنها هستند.
سرنوشت آن استاد فرضی را میتوان از وضع امروز برجام و دستاوردهای(!)آن حدس زد اما برای اینکه این دستاوردها به قول رئیسجمهور محترم، از زبان«یک مشت بیسواد » مطرح نشود، دستاوردها را بر اساس سخنان دو روز قبل آقای روحانی مرور کنیم. همان سخنانی که در آن به انتقال پول با گونی تاکید شده بود! بخوانید:« در چهار سال گذشته میرفتیم با گرفتاری فراوان اسکناس تهیه میکردیم در هواپیما میگذاشتیم، بیمه میکردیم و در فرودگاه با ماشین مسلح ارز را در بانک مرکزی میآوردیم. صبح چند گونی میدادیم دلار را به صرافیها میدادیم... »
این اقرار صریح درباره سرنوشت مهمترین دستاورد برجام از زبان شخص رئیسجمهور است و جای کمترین تردیدی باقی نمیگذارد که از آن «آفتاب تابان» به سیستم گونی رسیدیم!
اگر کسی بازهم تردید دارد، خوب است به افزایش حدود 70 درصدی قیمت دلار، قبل و بعد از برجام نگاه کند تا بداند دستاورد چیست و به چه بهای گزافی به دست آمده است!
حالا باید گفت اساتید دانشگاه حق داشتند، آنها که در فلان روزنامه زنجیرهای کار نمیکردند، آنها امروز را دیده بودند و میدانستند که ثمره اعتماد به آمریکا، پشیمانی و زیان جبرانناپذیر است.
#مکتب الصادق(ع)👇
@Maktab_sadegh2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حماقت آخوند انگلیسی حسن آقامیری رو ببینید
میگه مشروب خوره رو کرد به حرمامام رضا گفت حالم بده
بعد حضرت براش بساط گناه ...
ای بی همه چیز
یه مرد نبود از رو منبر پیامبر بکشتش پایین
@Maktab_sadegh2
ظریف: امیدوارم ماکرون و مرکل ترامپ را به باقی ماندن در برجام متقاعد کنند
از " امضای کری تضمین است " رسیدیم به " جون مادرت پارش نکن"
#مکتب الصادق(ع)👇
@Maktab_sadegh2
💥بخند مستر خاتمی با تو کسی کاری ندارد
ولو آنکه دروغ بزرگ تقلب به انتخابات، بسته باشی ولو آنکه در فتنه با بشکههای سعودی، نرد عشق باخته باشی
ولو آنکه از سران «اسم رمز آشوب» بوده باشی و دست ناپاکت در خون هر ۲ سوی ماجرا نقش داشته باشد
هم شهید حسین غلامکبیری
هم کشتههای کهریزک هم شهید امیرحسام ذوالعلی
هم بازیچهای به نام ندا
و من هنوز هم میگویم؛
اگر قربانیان کهریزک «شهید» هستند
پس پدر من چیست؟!
شهید؛ چه لفظ مظلومی
حواسمان نبود «شهید» را هم شهید میکردند فلانی دستگیر شد
در شمال کشور اما کاش
به خاطر جرائمش
نه خیمهشببازی کهریزک و هنوز هم
در شمال تهران کسی کاری با قاتل اصلکاری ندارد مقصر درجهی یک کهریزکیها
خوش به حالت مستر خاتمی
الحق که از موسوی و کروبی هم منافقتری و غربزدهتر ذات تو را
مرحوم پدرت خوب شناخت
اما هنوز هم قسر داری درمیروی
در شمال تهران و حتی قوه هم
آنقدرها خواهان محاکمهات نیست
تعریف کنیم فتنه را؛ نه نقشهای برای براندازی بلکه
کهریزک، کهریزک، کهریزک
آه! چقدر مظلوم است
این جمهوری اسلامی ۳۰۰ هزار شهید
فتنه تقلیل پیدا کرد در کهریزک
و فقط هم کهریزک
نه!
شیرین نبود جان برادرم؛ حسین
و رنگین نبود خون برادرم؛ امیرحسام
فقط کهریزکیها فقط فلانی
آنهم فقط قاضی فلانی
نه مجرم یکشنبهی سیاه بهارستان
کاش به علتش زندانی میشد
تا اینهمه نخندد به ریش نظام
حاجیواشنگتن سیدی از تبار ملکعبدالله
آه!
گریه کنید مادران شهدای هشتاد و اشک
اینجا بهشت اپوزیسیون است
و نظام حتی از جگرگوشههای شما هم مظلومتر کم مانده مجبور شویم
بابت جرم ۹ دی
معذرت بخواهیم از مستر خاتمی
مجرمی در شمال تهران رهااااا
ای تاریخ! قلمت بشکند اگر ننویسی؛
اینجا بهشت اپوزیسیون است
که اینجا فقط کشتههای کهریزک
حق وکیل دارند
برادران ما را چه کسانی شهید کردند؟!
زیر عبای کدام منافق؟! مهم نیست!
حتی نقش مسلم فتنه و سران فتنه
در خون کهریزکیها هم مهم نیست
مهم قهقهههایی است که همچنان داری میزنی تو بلندتر بخند مستر خاتمی اسکیباز ماهری هم هستی روی خون ۳۰۰ هزار شهید و ۴۰ میلیون رأی و وصلههای چادر مادر حسین
بخند مستر خاتمی بلندتر بخند
اصلا ما را مسخره کن و برایمان شکلک درآور و دستانت را بگذار بغل گوشهایت
و انگشتانت را تکان بده و زبانت را
بیاور بیرون چیز کمی نیست
با تهمت بزرگ تقلب فتنه به آن بزرگی برپا کردی و حتی مسبب وضع تحریمها شدی اما همهاش شد کهریزک
۳۰۰ هزار شهید و ۴۰ میلیون رأی
اندازهی ۳ کهریزکی حق ندارند
بخند مستر خاتمی از شمال تهران
دقیقا به ریش شهدای جنوب شهر
"حسین قدیانی"
#مکتب الصادق(ع)👇
@Maktab_sadegh2
در شگفتم که به رضاپهلوی میگن کبیر درحالی که نه با قدرت خودش آمد و نه با قدر خودش ماند و نه به اختیار و قدرت خودش رفت!
اون یکی از ذلیلترین شاهان ایران بود
نه قدرتی داشت که بهش بالیده بشه
نه اهل سواد و فرهنگ و هنر بود که بهش فخر بفرشند
و نه دیندار بود که ستایش بشه😏
#مکتب الصادق(ع)👇
@Maktab_sadegh2
💥اسب تک شاخ در ماه مومیایی در شاه عبدالعظیم!
فردای شب انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته، کار روزنامه تا پاسی از شب طول کشید. خیابانها خلوت و خبری از تاکسی نبود. موتورسواری ترمز کرد و سوار شدم. جوان موتورسوار شروع کرد به تحلیل انتخابات و نتیجه آن! لابهلای حرفهایش گفت خواهرم دانشآموز است و در مدارس دخترانه شایع شده بود که اگر رقیب روحانی رای بیاورد، وسط پیادهروها را دیوار میکشد! این تنها شایعه انتخابات سال 96 نبود. متاسفانه تا کنون مراکز پژوهشی، دانشگاهی و افکارسنجی کشورمان بصورت موردی روی نقش شایعات و اخبار دروغ در جهتگیریهای سیاسی و روندهای انتخاباتی کار تحقیقی و مستندی انجام ندادهاند.
انتشار شایعه، اخبار دروغ و فریب افکار عمومی مسئلهای جدید نیست اما با ظهور عصر دیجیتال و فراگیر شدن شبکههای اجتماعی و گوشیهای هوشمند، این موضوع نگرانکنندهتر از پیش شده است. این موضوع تنها یکی از دهها پیامد مخرب عصر دیجیتال و انسان اینترنت زده است. بیش از یک هفته است که کشور درگیر مسئله فیلترینگ تلگرام است و هر کس از منظر خود به ماجرا نگاه میکند. بحثهای ارائه شده در این زمینه، اغلب با افق دید محدود است و ماجرا را در سطح بودن یا نبودن تلگرام تقلیل میدهد و مثل همیشه تبدیل به یک دوقطبی سطحی - موافقان
و مخالفان تلگرام- شده و کمتر سخن و نوشتاری درباره تبعات عمیق و چشمانداز عصر دیجیتال که تلگرام تنها بخشی بسیار کوچک از کل داستان است، شنیده و دیده میشود.
امروزه شبکههای اجتماعی – چه در ایران و چه سایر کشورها- میدان خودنمایی سلیبریتیها و زردهاست. اما آیا تقصیر از اینترنت و فضای مجازی است و قبل از تولد اینترنت، فرهیختگان و ادبا و دانشمندان در مرکز توجه بودهاند؟! آشفته بازار امروز که مدتهاست تبدیل به جنگلی هزار تو و مخوف شده، محصول نهالی است که بطور مشخص حدود 200 سال پیش در آمریکا کاشته شد. روزنامههای آن روز با تبلیغاتی مشخص و معمولی، شش سنت قیمت داشتند و مقالات و اخبار جدی را منتشر میکردند. سال 1833 بنجامین.دی مالک روزنامه نیویورکسان که از او بهعنوان «اولین تاجر توجه» نام میبرند، جرقه را در انبار کاه انداخت. او از یک اصل ساده و روانشناسی استفاده کرد. داستانهای هرز، دروغ و تخیلی برای مردم جذابتر بودند. نیویورکسان کار را با مجموعهای پنج قسمتی دربارۀ کشفی نجومی که میگفت ماه پوشیده از درخت است و اسبهای تکشاخ و خفاشهای انساننما در آن زندگی میکنند! تیراژ روزنامه بهسرعت بالا رفت، قیمت آن به یک سنت کاهش یافت و همین قیمت پایین، موج افزایش تیراژ را تشدید کرد. دو سال بعد، سان به پرمخاطبترین روزنامۀ جهان تبدیل شد! از آن زمان رقابت آغاز شد؛ رقابتی رو به پایین که هرچه میگذرد شتاب برای سقوط بیشتر و بیشتر میشود.
با ظهور اینترنت در نیمه دوم قرن بیستم، این رقابت منفی شتابی صدچندان گرفت. در حالی که پیش از آن، به نوعی، فقر اطلاعات وجود داشت و همه به دنبال رسیدن به اخبار بیشتر و سریعتر بودند، ورق برگشته و انفجار اطلاعات رخ داد. وضعیت جدید یک روی دیگر هم داشت، این بار جهان بهجای فقر اطلاعات با فقر توجه به انبوه اطلاعات مواجه بود. موضوعی که «اقتصاد توجه» را بنیان نهاد. غولهای عصر دیجیتال که انواع و اقسام خدمات را بهصورت رایگان به مردم سراسر دنیا ارائه میدهند، در برابر آنچه میدهند، ارزشمندترین سرمایه عصر جدید را بدست میآورند؛ توجه!
شبکههای اجتماعی در رقابت برای کسب توجه مردم، عملاً تبدیل به مخدر شدهاند. مردم چنان به گوشیهای هوشمند خود وابستگی و اعتیاد پیدا کردهاند که اگر یک روز یا حتی چند ساعت آن را در اختیار نداشته باشند، دچار استرس و اضطراب میشوند و گویی از قطار تمدن جا ماندهاند.
روانشناسان نام این اضطراب را «فومو» گذاشتهاند؛ ترسِ مدرنِ از دست دادن. توجه کردن، امری مثبت و پسندیده است اما باید توجه کرد که یکی از اصلیترین خصوصیات عصر دیجیتال، وارونه کردن مفاهیم و کارکرد واژههاست. توجه در این دنیای مجازی، «توجه جزئی مداوم» یا در واقع «بیتوجهی» است. عمق توجه و واکنش به مهمترین و تکان دهندهترین مسائل جهانی برای هر کاربر، در حد لمس یک آیکون و «لایک» یا «دیسلایک» کردن است.
#مکتب الصادق(ع)👇
#آنچه_یک_انقلابی_باید_بداند
@Maktab_sadegh2
⭕️اقدامات رضاشاه ⭕️
✍هرچند اعتقاد کامل داریم که این موج خبری راجع به جسد رضاشاه، توسط سیاست بازان کشورمان و مزدوران رسانه ایشان جهت سرگرم سازی ملّت تدارک دیده شده تا مردم را از مطالبات واقعی شان غافل سازند؛
اما باتوجه به این مهم که در این فضاسازی ممکن است شبهه افکنی نسبت به اقدامات رضاشاه در بین مردم شود، لذا ضروری است خیلی مختصرومفید مطالبی راجع به اقدامات او عرضه کنیم تا این سرگرمی سازماندهی شده(علاوه بر پرت کردن حواس مردم از مسائل مهم جامعه در ادامه)باعث قلب واقعیات تاریخی نشود.
📌مستندات زیر تنها گوشه ای از خدمات رضاشاه به میهن و ملت ایران است👇
1⃣جدایی رشته کوههای آرارات و بخشیدن آن به ترکیه
2⃣کشتار و تبعید بیش از 24 هزار نفر از مردم ایران
3⃣توهین به ناموس ایرانی و دستور کشف حجاب
4⃣جدایی دهکده توریستی فیروزه در خراسان شمالی
5⃣امضای قرارداد ننگین سعدآباد و جدایی بخش های زیادی از ایران
6⃣بخشیدن کل اروند رود به عراق که سال ها بعد در جنگ تحمیلی تاوان ها دادیم
7⃣نسل کشی در تبریز و ویران کردن آثارباستانی و کتاب های مردم تبریز
8⃣موافقت با طرح انگلیسی راه آهن شمال به جنوب برای پیروزی انگلیس درجنگ(درحالی که نیاز اساسی ایران به راه آهن شرق به غرب د احیای جاده ابریشم بود)
9⃣مخالفت عجیب با طرح ایرانی راه آهن شرق به غرب برای تجارت ایران با سایر کشورها
1⃣0⃣جدایی مناطق «بولاغباشی»، «جوزر»، «قوریگل» ایران توسط ترکیه در زمان رضاشاه
1⃣1⃣جدایی روستاهای «سیرو» و «سرتیک» و برخی مراتع متعلق به کردهای «جیکانلو»ایران توسط ترکیه رضاشاه
1⃣2⃣جدایی دشت ناامید در سیستان به مساحت 3 هزار کیلومتر در سال 1317
1⃣3⃣با جدایی دشت ناامید از ایران سرچشمه رود هیرمنداز سیستان و بلوچستان خارج و سیستان تبدیل به ریگزار شد.
1⃣4⃣اعطای امکانات به باستان شناسان امریکایی برای کاوش در تخت جمشید و تاراج آثار تخت جمشید توسط این باستان شناسان
1⃣5⃣برآورده کردن آرزوی دیرینه انگلیسی ها با شعار سازندگی با پول مردم به نفع انگلیسی ها
1⃣6⃣غاصب 2167 از روستاهای کشور و صدور سند این روستاها به نام خود
1⃣7⃣قتل عام کسانی که از دادن زمین هایشان به رضاشاه سرباززدند و نیز کشتن مخالفان خود با آمپول هوا(توسط پزشک احمدی معروف)
1⃣8⃣ممنوعیت عزاداری امام حسین علیه السلام در ماه محر و صفر(درحالی که قبل از سلطنت، در عزاداری ها شرکت و گل عزا بر سر و تن خود میزد!)
1⃣9⃣شهادت روحانیون به نام ایرانی به مانند شهید مدرس به جرم مخالفت با فعالیت های ضد انسانی رضاشاه
2⃣0⃣کشتن شعرا، روشنفکران ،و ادیبانی همچون فرخی یزدی ، میرزاده عشقی ، واعظ قزوینی و بسیاری از نویسندگان ایرانی توسط رضاشاه
2⃣1⃣تبعید نقاش نامی ایرانی کمال االملک به بیابان های نیشابور
2⃣2⃣قتل عام و مجروح شدن بیش از 1500 تن از مردم عادی مشهد در مسجد گوهرشاد به جرم اعتراض به بخشنامهی اجباری شدن کلاهفرنگی برای ایرانیان (کلاهشاپوی فرانسوی)
2⃣3⃣کشتن سردار اسعد بختیاری(وزیر جنگ در دوران نخستوزیری محمدعلی فروغی) که پس از اینکه مورد غضب رضاشاه قرار گرفت، به زندان افتاد و سرانجام در سال 1312 در زندان قصر با آمپول پزشک احمدی کشته شد
2⃣4⃣قتل نصرتالدوله فیروز از مشاوران رضاشاه و ازنزدیکان شاه که به شکل فجیعی در زندان سمنان به دستور او به قتل رسید.
2⃣5⃣قتل علیاکبر داور که معمار دادگستری نوین ایران بود و چند پروژهی مهم مانند تأسیس «ادارهی ثبت احوال»، تدوین «قانون ثبت اسناد»، «قانون ثبت املاک»، «قانون ازدواج و طلاق» و تأسیس بیمهی ایران را در کارنامه داشت
2⃣6⃣ قتل ناجوانمردانهی دکتر اسدی، داماد فروغی، تنها دختر وی را به کام مرگ کشاند.
2⃣7⃣اشغال ایران در مدت سه روز توسط متفقین و مقاومت نکردن حتی یک روز در برابر لشکر متفقین! و نیز مؤاخذه ارتشی های باغیرتی که میخواستند دربرابر تجاوز متفقین ایستادگی کنند!!!
2⃣8⃣لغو تبلیغاتی قرارداد استعماری نفتی دارسی و سپس امضای سی ساله قرارداد آن با انگلیسی ها
2⃣9⃣قلع و قمع کردن عشایر ایران و تبعید بسیاری از آنان
3⃣0⃣قتل 25 تن از دلیران سران بختیاری و قشقایی و ممسنی و بویر احمدی توسط رضاشاه
3⃣1⃣تاراج سر ستونی های تحت جمشید توسط امریکایی ها ( هم اکنون در موزه دانشگاه شیکاگو )
3⃣2⃣تاراج سر سنگی گاو نر از جبهه شرقی رواق شمالی کاخ صد ستون تخت جمشید(هم اکنون در موزه دانشگاه
شیکاگو)
3⃣3⃣غارت آثار باستانی دوره ساسانی و اسلامی از جمله محراب 1400 ساله اصفهان (هم اکنون در موزه متروپولیتن)
3⃣4⃣ غارت30000 از الواح گلی توسط باستان شناسان امریکایی از تخت جمشید در دوره رضاشاه
🔺و..
✅آری رضا خان اینچنین خدماتی را به ایران انجام داد❗️
✅قطعا عدم آگاهی ما از این همه اقدامات رضاخان سبب شده که اینچنین وقیحانه او را بر سر ملت می کوبند❗️
#مکتب الصادق(ع)👇
@Maktab_sadegh2