ضرورت جمع شدن بدزبانی و بدگویی
در محکومیت و قبیح بودن شعارهای زننده عدهای در یکی دو نقطه کشور علیه رئیسجمهور کشورمان در مراسم 22 بهمنماه جای هیچ تردیدی نیست. درست همین چند روز پیش بود که رهبر معظم انقلاب فرمودند: «بدگویی و بدزبانی در جامعه باید جمع شود». معظمله درگذشته هم بارها در این زمینه هشدار داده بودند.
نکات تحلیلی: 1- چرا چنین حرکتهایی محکوم است: اولین دلیل برای اجتناب از چنین رفتارهایی، رعایت اخلاق اسلامی است؛ بدون اخلاق در جامعه، هویت فرهنگی و همه اصول زیست اجتماعی مناسب در معرض مخاطره قرار میگیرد. دوم، رایج شدن چنین اقداماتی دامن همه را میگیرد و همه، حتی انسانهای پاکطینت و درستکار هم مصون نخواهند بود. سوم، رواج ادبیات هتک و توهین سبب میشود حواشی بهجای متن بنشیند و مطالبات حقیقی مردم از اولویت خارج شود. چهارم، رئیسجمهور قابل نقد است، اما توهین به روسای جمهور با هر گرایش سیاسی از آن روی که مظهر انتخاب و اراده ملی هستند، صحیح نیست. پنجم، فراگیری ادبیات توهینآمیز، راه گفتگو، عقلانیت و انسجام ملی را مسدود میسازد. 2- جریانی که گویی تصمیم گرفته از حادثه 22 بهمن 99 برای ضربه زدن به جریان انقلابی و دینی بهره بگیرد، خوب است بداند که جریان ارزشی، چنین حوادثی را در همه سطوح و موقعیتها محکوم میکند. بااینحال مسئولی که امروز مورد بیاحترامی قرار گرفته در مقاطعی خود عنان از کف داده و منتقدین خود را کمسواد، بیشناسنامه، تازه به دوران رسیده، تخریبگر، افراطی، عقبمانده، متوهم، بیکار، بزدلهایی که بروند به جهنم، جیببر، مستضعف فکری و... لقب داده است!
نکته پایانی: امروز اما مهمترین اقدام آن است که همه بکوشند باب چنین رفتارهایی بسته شود. طبیعتاً برخورد با عوامل چنین اقداماتی، کاری درست اما اولیه است. باید ذهنها متوجه راهکارهایی اساسیتر شود. توهین و بددهنی توسط هر کسی که باشد، محکوم است، لیکن توسط مسئول کشوری، محکومتر. مسئولین در تعاملات خود با یکدیگر باید از طرح کنایهها و تمسخر یکدیگر که نتیجه آن غیریتسازی و عصبانیت بخشهایی از جامعه است، دست بردارند و در برخورد با منتقدین خود نیز از در ادب و نذاکت وارد شوند. رسانهها و گروهها و عناصر سیاسی نیز در مواضع و کنشهای سیاسی خود بایستی ادبیات مناسب بهکار گیرند که نه هتک در آن باشد و نه در جامعه نفرت و خشم بپراکند.
(نویسنده: عزیز غضنفری)
▼گزارش روز
چالش گام نخست و اقدامات موازنهساز
«جن ساکی» سخنگوی کاخ سفید شامگاه پنجشنبه در کنفرانس خبری بار دیگر مدعی شد: چنانچه ایران به رعایت کامل تعهداتش ذیل برجام برگردد، ایالاتمتحده همین کار را انجام خواهد داد». وی اضافه کرد: «این مطمئناً نخستین گام موردنیاز خواهد بود».
گزارههای تحلیلی: ۱- مبنای منازعه راهبردی میان جمهوری اسلامی و آمریکا در دور جدید اصولاً بر این اساس است که هر طرف منازعه ابتدا بپذیرد که گام مقدماتی را بردارد، میبایست در طراحی، طرف مقابل بر همین مبنا گامهای بعدی را نیز بردارد. به عبارتی گام نخست، گامی برای از دست دادن ابتکار عمل خواهد بود. ۲- بیگمان چالش گام نخست، بنیادین و تعیینکننده است. طرفی در این دور از منازعه پیروز خواهد شد که نگذارد اراده طرف مقابل، او را به اقدام نخست وادارد و در این میان طرفی مغلوب خواهد شد که در موازنه فشار، تاب نیاورد و مجبور شود گام ابتدایی را بردارد. ۳- بخش مهم ماجرا این است که جمهوری اسلامی علاوه بر پیششرط خود، در حال توازن بخشی راهبردی و تأثیرگذار از حیث درون برجامی و فرابرجامی است. کاهش همکاری با آژانس در سطح پادمانی در ۲۱ فوریه (سوم اسفند) یا به عبارتی متوقفسازی اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی، بهعنوان یک اقدام درون برجامی موازنهساز و پیام مهم رهبر انقلاب به آقای پوتین دقیقاً در بخش موازنهساز فرابرجامی تعریف میشود. این همه ماجرا نیست؛ اقدامات فرابرجامی ایران میتواند متنوع و دربردارنده طیف گوناگونی باشد و عملاً موازنهسازی فشار را در آوردگاه راهبردی ایران و غرب هدفگذاری نماید که مجال پرداختن به آن در این موجز نیست. ۴- آنچه مشخص است گردانندگان کنونی کاخ سفید میخواهند جمهوری اسلامی را در یک دالانی قرار دهند که هر گام عملی ایران، مترادف با عقبنشینی در مؤلفههای امنیت ملی کشور باشد. تقریباً روشن است که برای الزام ایران در مسیر طراحیشده، میبایست معیشت مردم و اقتصاد را از طریق تحریم و فشار سیاسی کماکان در گروگان خود نگه دارند. دیدهبان انقلاب اکنون بخشهای نامرئی طراحی دشمن را که قرار است در صحنه منازعه عملیاتی گردد، مانند گذشته بهخوبی شناخته و گام عملی ایران در بازگشت به تعهدات درون برجامی و موافقت برای بازگشت آمریکا به برجام را مشروط به لغو تحریمها کرده است. بیشک اگر در داخل منسجم باشیم و شیفتگان غرب در بزنگاه گل به خودی نزنند، مسیر طراحیشده میتواند مسیر عبور از همه سختیها باشد. کافی است نهراسیم و باور کنیم این مسیر قابل پیمودن است. (نویسنده: احمد بنافی)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸حواشی سفر رییس #مجلس به #روسیه
🎥سخنگوی هیئت رئیسه مجلس: در جریان سفر رئیس مجلس به روسیه، #وزارت خارجه نتوانست هماهنگیهای لازم را انجام دهد لذا پیام #مقام معظم رهبری به رئیس دومای روسیه تحویل داده شد.
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کشیدن نقاشی بسیار زیبا از حاج قاسم❤️🌹
کانال 🌹 مکتب سلیمانی 🌹
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
🔴 فرایند برگزاری انتخابات در یک نما
🔺 #تا_انتخابات| انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ از ثبت نام تا برگزاری
[ #مکتب_سلیمانی : آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دربارهی ولنتاین
🔰 استاد رحیمپور ازغدی
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
طرحی برای خانهدار کردن ایرانیان
طرح جهش تولید و تأمین مسکن با هدف احداث سالانه یکمیلیون واحد مسکونی هماکنون در دستور بررسی مجلس قرار دارد و پنج ماده از آن به تصویب رسیده است. این طرح بر اساس سه محور اصلی تأمین منابع مالی ساخت، تأمین زمین و مصالح ساختمانی، برنامهریزی شده است. طبق آخرین اعلام نمایندگان، تمامی اراضی که وزارت راه و شهرسازی متولی آن است و قابلیت اجرایی شدن طرح جهش تولید و تأمین مسکن را دارند احصا شده و با هدف اجاره ۹۹ ساله در اختیار انبوهسازان و سازندگان قرار میگیرد. مجلس قرار است دولت را به پرداخت سالانه ۱۶۰ هزار میلیارد تومان برای اجرای طرح جهش تولید و تأمین مسکن مکلف کند. این در حالی است که کل بودجه عمرانی کشور در سال ۱۳۹۸ بالغ بر ۶۷ هزار میلیارد تومان بود. سید البرز حسینی، سخنگوی کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه در طرح جهش تولید و تأمین مسکن دولت مکلف شده تا سالانه یکمیلیون واحد مسکن بسازد، تصریح کرد: «حدود ۵۰۰ هزار واحد مسکونی توسط بنیاد مسکن و بخش خصوصی ساخته میشود و با اعتباراتی که از محل صندوق ملی مسکن دیده شده دولت نیز برای تسهیل ساخت باقی مساکن اقدام خواهد کرد»
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
گفتوگوی منتشرنشده با علامه مصباح یزدی؛
روزبهروز بر ایمان و ارادتم به آیتالله خامنهای افزوده میشود/ اگر تمام وقتمان را صرف شکرگزاری برقراری نظام اسلامی کنیم حقش ادا نمیشود/ دشمنیها در مورد شخص رهبری به اوج خود رسیده است/ باید خدا را شکر کنیم که با چنین مردم قدرشناسی زندگی میکنیم
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
آمریکا دست از سر یمن برنمیدارد
«تیموتی لیندر کینگ»، فرستاده ویژه آمریکا روز پنجشنبه در دیدار با منصور هادی رئیسجمهور مستعفی یمن در ریاض بدون اشاره به اقدامات کشورش در بحرانی شدن اوضاع در این کشور، مدعی شد که «مداخله ایران [در یمن] باعث تنش، درگیری و بیثباتی در این کشور شده است». شبکه الحره (وابسته به وزارت خارجه آمریکا) به نقل از این مقام آمریکایی گزارش داد که واشنگتن از تلاشهای دولت مستعفی یمن در عدن حمایت میکند. رفتار این روزهای آمریکا در خصوص یمن مصداق بارز ضربالمثل معروف با دست پس زدن و با پا پیش کشیدن است. پنجشنبه هفته گذشته، «جو بایدن»، رئیسجمهور آمریکا در سخنرانی خود با انتقاد از اوضاع انسانی در یمن گفته بود: «جنگ علیه یمن باید متوقف شود و ما همه حمایتهای خود از عملیاتهای تهاجمی در آنجا را متوقف میکنیم». ادعای دولت بایدن مبنی بر تلاش برای توقف جنگ در یمن که تا کمتر از دو ماه دیگر وارد هفتمین سال خود خواهد شد، در حالی است که این جنگ با چراغ سبز دولت باراک اوباما که بایدن معاون او بوده، آغاز شد. دولت سابق آمریکا به ریاست دونالد ترامپ در جنگ ششساله ائتلاف عربستان سودی علیه یمن، حمایت نامحدودی از فروش تسلیحات مدرن گرفته تا ارائه کمکهای مستشاری و اطلاعاتی به این ائتلاف متجاوز ارائه کرده است که در نتیجه آن، ۱۶۸۰۲ یمنی جانباختهاند که ۳۷۵۳ نفر آنها کودک هستند. همچنین میانگین جمعیت زیر خط فقر در این کشور به ۸۵ درصد رسیده و به دلیل حمله و محاصره ائتلاف سعودی، ۲۰ میلیون یمنی از فقدان امنیت غذایی در رنج هستند.
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
👇🌹روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🔰امت ابراهیم الگوی خوبی برای شما در مبارزه است
سوره 60. ممتحنة آيه 4
قَدْ كَانَتْ لَكُمْ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ فِى إِبْرَاهِيمَ وَالَّذِينَ مَعَهُ إِذْ قَالُواْ لِقَوْمِهِمْ إِنَّا بُرَءآَؤُاْ مِنكُمْ وَمِمَّا تَعْبُدُونَ مِن دُونِ اللَّهِ كَفَرْنَا بِكُمْ وَ بَدَا بَيْنَنَا وَبَيْنَكُمُ الْعَدَاوَةُ وَالْبَغْضَآءُ أَبَداً حَتَّى تُؤْمِنُواْ بِاللَّهِ وَحْدَهُ
ترجمه
همانا براى شما در (روش) ابراهیم و كسانى كه با او بودند، سرمشق و الگوى خوبى است، زیرا به قوم (مشرك) خود گفتند: همانا ما از شما و از آنچه جز خدا مىپرستید، بیزاریم. ما به (آیین) شما كفر ورزیدیم و میان ما و شما كینه و دشمنى ابدى است، مگر آنكه به خداى یگانه ایمان بیاورید.
🔰امام خامنه ای خطبههای نمازجمعه در بیست و یکمین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمهالله) ۱۳۸۹/۰۳/۱۴
این انقلاب را سی سال است شما دارید جلو میبرید؛ اما خطر وجود دارد. دشمن انقلاب، دشمن امام بیکار نمینشیند؛ سعی میکند این انقلاب را از پا در بیاورد. چه جور؟ با منحرف کردن راه انقلاب. بنابراین لازم است ما شاخص داشته باشیم.
من عرض میکنم بهترین شاخصها، خود امام و خط امام است. امام بهترین شاخص برای ماست. اگر این تشبیه با همهی فاصلهای که وجود دارد، به نظر برسد، عیبی ندارد که تشبیه کنیم به وجود مقدس پیغمبر که قرآن میفرماید: «لقد کان لکم فی رسولاللَّه اسوة حسنة لمن کان یرجوا اللَّه و الیوم الاخر». خود پیغمبر اسوه است؛ رفتار او، کردار او، اخلاق او. یا در یک آیهی شریفهی دیگر میفرماید: «قد کانت لکم اسوة حسنة فی ابراهیم و الّذین معه»؛ ابراهیم و یاران ابراهیم اسوهاند. در اینجا یاران ابراهیمِ پیغمبر هم ذکر شدهاند تا کسی نگوید که پیغمبر معصوم بود یا ابراهیم معصوم بود، ما نمیتوانیم از آنها تبعیت کنیم؛ نه، «قد کانت لکم اسوة حسنة فی ابراهیم و الّذین معه اذ قالوا لقومهم انّا براء منکم و ممّا تعبدون من دون اللَّه کفرنا بکم» تا آخر آیهی شریفه.
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
* چرا آیت الله رئیسی در عراق محبوب شد؟
سفر آیت الله رئیسی به عراق با استقبال کم سابقه ای از طرف مردم و مسئولین عراق رو به رو شد. به اعتقاد کارشناسان حوزه عراق، ضیافت چهار مسئول عالی رتبه عراقی برای آیت الله رئیسی و حجم درخواست برای دیدار با ایشان کم سابقه بوده است. این کارشناسان همچنین دلایل ذیل را علت استقبال مردمی از آیت الله رئیسی در عراق عنوان می کنند:
الف: سابقه تولیت حرم امام رضا (ع)
ب: کارنامه درخشان در مبارزه با فساد در قوه قضاییه
ج: نزدیکی فکری و سیاسی به رهبر انقلاب
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
آشکار شدن اختلافات در کابینه رژیم صهیونیستی
پس از آنکه نخستوزیر رژیم صهیونیستی یک فرد نزدیک به خود را برای مذاکره با دولت آمریکا درباره پرونده هستهای ایران تعیین کرد، وزیر جنگ این رژیم بهشدت اقدام یکجانبه او را مورد انتقاد قرار داد. دو روز پیش اعلام شد که نتانیاهو، مئیر بن شابات را بهعنوان مسئول مذاکره با دولت بایدن درباره موضوع توافق هستهای با ایران معرفی کرده و بن شبات با «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید طی یک تماس ویدئویی طولانیمدت درباره ایران و دیگر موضوعات رایزنی کرده است. بنی گانتز در این خصوص گفت: «ما در یک سیستم ریاست جمهوری نیستیم! نتانیاهو مانند یک شاه اداره امور را بر عهده دارد ازاینرو تلاش خواهم کرد تا تمام سازمانها در این خصوص (انتخاب مئیر بن شبات) اظهارنظر کنند». وزیر جنگ رژیم صهیونیستی همچنین به اختلافات خود با نتانیاهو بر سر موضوع مقابله با کرونا اشاره کرد و افزود، نخستوزیر این رژیم تنها به خاطر منافع سیاسی خود تصمیماتی را در ارتباط با کرونا اتخاذ میکند و سعی دارد به مدت دو هفته و تا زمان برگزاری انتخابات قرنطینه سراسری اعلام کند
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
▼حرف روز
اخلال در پیام راهبردی!
در روزهای اخیر به بهانه سفر رئیس مجلس به مسکو و تحویل نامه رهبر معظم انقلاب به نماینده پوتین، شاهد اظهار نظراتی از سوی برخی از وزرای دولت و سایر چهرههای رسانهای و سیاسی جریان سیاسی خاص درباره روابط ایران و روسیه بودیم. طرح این موضوع دستمایه تحلیل و بررسی مناسبات تاریخی ایران و روسیه و یادآوری جنگهای روسیه و ایران و این نتیجهگیری شد که روسیه نیز به میزان آمریکا قابلاعتماد نیست و اگر میخواهیم به وصیت امام(ره) در سیاست خارجی عامل باشیم، لازم است به الزامات سیاست «نه شرقی، نه غربی» وفادار باشیم.
نکات تحلیلی: 1- قیاس دو موضوع و دو پدیده زمانی موجه و درست است که جنس آنها یکی باشد. آیا سیاستورزی روسیه امروز در مقابل جمهوری اسلامی همانند آمریکای خبیث یا حتی روسیه سابق است؟ آمریکا پس از مرور چهار دهه از عمر انقلاب و استحکام پایههای قدرت ایران اسلامی، هنوز هم به دنبال براندازی نظام و برگرداندن ایران به مدار غرب است؛ اما روسیه به دنبال شریکی راهبردی در منطقه در برابر آمریکاست و با همین انگیزه دعوت به همکاری مشترک ایران در برابر گروههای تروریستی غربگرا در سوریه را میپذیرد و در تغییر صحنه توازن نظامی منطقه در کنار ایران نقشآفرینی میکند. 2- اساساً روابط ایران و روسیه در دو دهه گذشته، بهویژه با روی کار آمدن «ولادیمیر پوتین» از یکسو و بنبستهای مکرری که در روابط ایران و غرب به دلیل زیادهخواهیها و عدم پایبندیهای غرب به معاهدات هستهای پدید آمد، متفاوت بوده است. روسیه در روند مذاکرات هستهای همواره درصدد سایش خواسته غرب بوده و امروز روند تحولات منطقهای و جهانی بهگونهای است که ایران و روسیه با احساس داشتن دشمن مشترکی مثل آمریکا، خود را در یک جبهه میبینند. 3- دشمنی مشترک آمریکا و اروپا با هر دو کشور نیز یکی دیگر از عوامل تقویت این روابط بهحساب میآید.
نکته راهبردی: به نظر میرسد جریان غربگرای داخلی با طرح مجدد مذاکره با آمریکا و اروپا، حتی به قیمت قرار دادن مؤلفههای قدرت بازدارندهای همانند قدرت موشکی و نفوذ منطقهای روی میز مذاکره، نهتنها نگران به خطر افتادن سیاست «نه شرقی و نه غربی» نظام جمهوری اسلامی نیست، بلکه مأموریت دارد بسترهای فکری و سیاسی بازگشت ایران به مدار آمریکا و غرب را فراهم نماید. ایجاد اخلال در مسیر ارسال پیام اتحاد راهبردی با روسیه در برابر دشمن مشترک، یکی از این تدارک زمینههاست! (نویسنده: فتحالله پریشان)
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
▼گزارش روز
همراهان دیروز و برائتجویان امروز!
«محسن هاشمی»، رئیس دورهای شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی در گفتگو با ایلنا با اذعان به اینکه اصلاحطلبان از سال ۹۲ تا ۹۸ تقریباً بخشهای اصلی انتخاباتی یعنی دولت، مجلس و شوراها را در اختیار داشتند، گفته است: «مشکل فعلی آقای روحانی بیشتر در ایجاد انسجام و هماهنگی درون دولت است نه مسائل حاکمیتی».
گزارههای تحلیلی: چرا حزب کارگزاران سازندگی خود را سهیم این ناکارآمدی و نارضایتی مردم نمیداند؟ 1- حزب کارگزاران سازندگی از سال ۷۴، با اعلامیه 16 نفر از وزرای دولت مرحوم هاشمی رفسنجانی آغاز به کار کرد و در جریان دولت دوم خرداد، به تحقق برخی اهداف در راستای راه و روش دولت سازندگی رسید؛ اما این قطعاً هدف غایی آنها نبود. 2- با روی کار آمدن دولت یازدهم به ریاست جمهوری «حسن روحانی» و معاون اولی «اسحاق جهانگیری» که رئیس شورای مرکزی حزب مذکور بود، این حزب توانست هدف غایی خود را در قدرت پیگیری کند و با رأی ٢٤ میلیونی روحانی در دوره دوم، به تصور اینکه خواستههایش در عرصه بینالمللی حل شده و روابط حسنه با قدرتهای جهانی برقرار شده و زمان پیگیری جدیتر منافع فرا رسیده است، به دنبال سهم خواهی بیشتر در دولت برآمد که این رویه طولی نکشید که به اصطکاک تیم همراه روحانی با این حزب سیاسی حامی انجامید. 3- حزب کارگزاران در ششم شهریور ۹۷ با انتشار یک بیانیه شدیداللحن، دولت را مورد هجمه قرار داد و دولت روحانی را فاقد گفتمان و «استراتژی اقتصادی» روشن توصیف و اعلام کرد: «فقدان استراتژی اقتصادی در دولت، آن را به مجمعی از بروکراتهای بیانگیزه بدل ساخته است که دولت را نه بهعنوان مغز متفکر توسعه ملی که بهعنوان یک اداره کاغذبازی تحلیل میکنند و تقلیل میدهند». این اصطکاکها روزبهروز افزایش یافت بهگونهای که تا سر حد برائت از دولت روحانی، بهویژه با نزدیک شدن به زمان انتخابات ریاست جمهوری 1400 پیش میرود.
نکته پایانی: اعتراف به خطای کنشگران جریانات سیاسی حامی روحانی در انتخاباتهای گذشته توانسته بیشازپیش فضای انتخابات 1400 را شفافتر نماید. کنارهگیری همراهان دیروز آقای روحانی از قبول مسئولیت، با عقلانیت سیاسی مورد ادعای این جریانات در تناقض آشکار است. این سبک رفتار حکایت از منفعتطلبی حزبی و عدم بلوغ سیاسی در آستانه انتخابات 1400 دارد. (نویسنده: حسین عباسیان)
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
* شش محور عملیات روانی رسانههای اصلاحات و اپوزیسیون علیه مجلس یازدهم
رصد فعالیتها و تحرکات رسانهای بخش قابل توجهی ازجریان اصلاحات و همچنین اپوزسیون خارج از ایران از عملیات روانی این جریانات برای القای تصویری غیرمردمی، شعار زده و سیاسی از مجلس یازدهم خبر میدهد.
بر اساس این گزارش، رسانههای بخش قابل توجهی از جریان اصلاحات و اپوزیسیون درصدد القای شش تصویر از مجلس یازدهم هستند:
1-مصوبات مجلس یازدهم شعار زده، غیرکارشناسی و رنگ و بوی انتخاباتی دارد
2- مجلس یازدهم با دولت روحانی برخورد سیاسی داشته و درصدد سنگ اندازی و ناکارآمد نشان دادن قوه مجریه است
3-نمایندگان انقلابی مجلس به دنبال انزوای بینالمللی ایران هستند
4- مجلس یازدهم که حاصل نظارت استصوابی است، نمیتواند مطالبات مردم را نمایندگی کند
5- نمایندگان جوان مجلس یازدهم از تصمیمات جمعی اصولگرایان استنکاف ورزیده و تشکیلات گریز هستند
6-نمایندگان مجلس یازدهم افرادی عصبانی،سطحی، بی اخلاق و دنیاطلب هستند
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
* پشت پرده دیدارهای سیدحسن خمینی و احمدی نژاد چیست؟
روابط سیدحسن خمینی و احمدی نژاد از چند سال قبل به شکل قابل توجهی افزایش یافته و همواره مورد توجه و تحلیل رسانه ها قرار داشته است. در آستانه انتخابات 1400 روابط غیررسمی سیاسی سیدحسن خمینی و محموداحمدی نژاد با توجه انتشار اخباری درباره افزایش این دیدارها یکبار دیگر مورد توجه قرار گرفته است. به اعتقاد برخی فعالین سیاسی، سیدحسن خمینی و محمود احمدی نژاد در مبارزات انتخاباتی به کمک یکدیگر نیاز دارند. برخی از فعالین سیاسی نیز معتقدند سید حسن خمینی به نوعی نقش رابط میان جریان بهاری و اصلاح طلب را هم می تواند داشته باشد. به اعتقاد این فعالین سیاسی، سیدحسن خمینی با توجه به روابط نزدیک همزمان با سران اصلاحات و لیدر جریان بهاری، نقش هماهنگ کننده فعالیت های پشت پرده این دو جریان را می تواند داشته باشد. برخی از هواداران این دو چهره سیاسی نیز معتقدند که سیدحسن خمینی می تواند با حمایت نمادین از محمود احمدی نژاد در انتخابات نقش موثری داشته باشد و محمود احمدی نژاد نیز پس از انتخاب به عنوان رئیس جمهور از سیدحسن خمینی در انتخابات آتی مجلس خبرگان رهبری حمایت کند.
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
43.pdf
223.5K
🇮🇷🍁
🍁
🌀#یادداشت | رئیسجمهور بیاختیار یا بااختیار؟
🌐نسخه pdf
✍️ #دکتر_عبدالله_گنجی
🔹🌺🔸
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#ثامن
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
سلام:
⭕️ از اهانت تا فرید
❇️ از آقایانی که در اصفهان علیه روحانی شعار دادند می خواهیم که حتما از تاجزاده به اتهام «اهانت» شکایت کنند، چون آنها را " داعشی" خوانده بود. اگر هم بتوانند از جناب روحانی به خاطر اهانتهای مکرر به منتقدان دولت ، شکایت کنند که دیگر نور علی نور می شود!
❇️ شهردار تهران آن قدر از عدم همکاری دولت با شهرداری ، گلایه دارد که بعید نیست یکدفعه با آقایان اصفهانی هم آواز بشود! بیچاره جرمش این بوده که به "قبله عالم" عرض کرده: ( قربانتان گردم ، این قدر تابلو تخلف نکنید و در پهنه ۲ طبقه جماران، ۶ طبقه نسازید!) الان ماههاست که از شرکت در کابینه و شرفیابی به محضر اعلی حضرت محروم مانده و ......!
🔹بد نیست "حسام آشنا" درباره این حجم از تساهل و مدارای رئیس جمهور با شهردار تهران، که یادآور تعامل نظامهای موروثی با رعایاست، کتاب یا مقاله ای بنویسد !
🔹حالا خوب است که شهردار تهران هم خط و هم جناحشان است وگرنه معلوم نبود به جرم "یابو" خواندن اسب "قبله عالم" چگونه پوستش را می کندند!
❇️ بعضی عزیزان منتظرند امثال " فرید مدرسی" به اندازه "جیسون" بزرگ شوند بلکه بشود با کسی یا چیزی معاوضه شان کرد. عزیزان مذکور ملتفت باشند ، سایز امثال مدرسی " اسمال" است و از این بزرگتر نمی شود ! فقط روز به روز حجم پرونده ها و دردسرهایشان اضافه می شود و الامر الیکم.
#محمد_صادق_کوشکی
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
📌#سپاه به هیچوجه ورود مصداقی به #انتخابات نخواهد داشت
سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف :در مقوله کاندیداتوری انتخابات، پاسداران و سایر نظامیان با طی کردن فرایندهای قانونی به مانند سایر شهروندان مجاز هستند درصورت برخورداری از شرایط قانونی، با حضور در انتخابات در معرض رأی مردم قرار گیرند.
https://basirat.ir/fa/news/328368/
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
◄ اولین دستاورد اقتصادی رئیسی از سفر به عراق/ در پی سفر رئیس قوه قضائیه به کشور عراق، وزارت حملونقل عراق با صدور دستورالعملی در ارتباط با موضوع ترانزیت کالا، دستور استفاده از گذرگاههای زمینی و مهمی ازجمله «زرباطیه»، «المنذریه»، «طریبیل»، «القائم»، «سفوان» و «عرعر» را برای ترانزیت صادر کرد.
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
شهادت دهمین اختر تابناک ولایت و امامت حضرت امام هادی علیه السلام تسلیت باد
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
⚫️ #شهادت_امام_هادی_تسلیت| روایت زندگی راوی جامعه کبیره
🔻 #مکتب_سلیمانی | درباره تاریخ تولد حضرت امام هادی علیه السلام بیشتر تاریخ نگاران، اتفاق نظر دارند که ایشان در سال ۲۱۲ هجری قمری به دنیا آمده است، اما درباره ماه و روز ولادت، با هم اختلاف دارند، برخی آن را در ۱۵ و ۲۷ ذی الحجه و برخی دیگر در سیزدهم و سوم رجب ذکر کرده اند.
🌴 محل تولد آن حضرت در «بصریا» ـ روستایی که امام موسی کاظم علیه السلام در نزدیکی مدینه به وجود آورده بود ـ است. هم چنین آن حضرت، نخستین فرزند امام جواد علیه السلام اسلام می باشند که از بانویی به نام «سَمانه» متولد شد. عمر شریف آن حضرت، ۴۱ سال و چند ماه بوده است.
🌴 امام دردوران امامت خود با ۵ خلیفه عباسی معاصربودند اولین آنها معتصم که برادر مأمون بود و ۷ سال آغازین دوران امامت امام هادی علیهالسلام با او هم عصر است. بعد ازمرگ معتصم فرزندش واثق به خلافت رسید که او هم درسال ۲۳۲ هجری ازدنیا رفت و امام هادی علیهالسلام ۵سال هم با او معاصر هستند.
🌴 اما بدترین دوران زندگی ورفتار با امام هادی علیه السلام به عصر متوکل برمیگردد که او برادر واثق وفرزند دیگر معتصم بود. معتصم و واثق همانند مأمون ازنظر فکری عقلگرا و پیرو فرقه معتزله اهل تسنن بودند ولی متوکل برخلاف آنها به جبریون متمایل بود و از اهل حدیث بشمار میآمد.
🌴 درعهد امام هادی علیهالسلام آن بزرگوار میتواند حقایقی پیرامون جایگاه بلند و عظیم ولایت اهل بیت علیهمالسلام بیان کند که پدران بزرگوارش به خاطر عدم تحقق شرایط لازم امکان بیان چنین معارفی را نداشتند؛ زیارت غدیریه امیرالمومنین علیهالسلام و زیارت پرمغز جامعه کبیره از یادگارهای امام هادی علیهالسلام است
🌴 روز سوم رجب سالروز #شهادت جانگداز امام هادی(ع) است. آن حضرت درچنین روزی در سال ۲۵۴ هجری درسامرا به دست خلیفه جبار و جنایکار عباسی به نام معتزّ به شهادت رسید.
【 #مکتب_سلیمانی : پاتوق نخبگان و تحلیلگران】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
[ #مکتب_سلیمانی : آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
🆔 @Maktabsoleimani313
✍روایت شهید سلیمانی از شهید ابومهدی:
گفته بود بین ایرانی ها ، از همه بیشتر حاج قاسم را دوست دارد و رابطه اش با او رابطه ی سرباز و فرمانده است و افتخار می کند به این که سرباز او باشد.
بعد از آزاد سازی موصل حاج قاسم به ابو مهدی اشاره کرد و گفت: ابو مهدی یک شهید زنده است. مجاهدی است با چهل سال مبارزه ما سرباز ابو مهدی بودیم هستیم و افتخار می کنیم به او
کانال 🌹 مکتب سلیمانی 🌹
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
* همکاری مشترک ظریف و تاج زاده برای انتخابات؟!
برخی از کارشناسان با اشاره به گفتوگوهای اخیر محمد جواد ظریف درباره دیپلماسی خارجی ایران و نیز اظهارات برخی از عناصر معلوم الحال مانند مصطفی تاجزاده، معتقدند که دولتیها و اصلاحطلبان درصدند تا به بهانه برجام، سیاست خارجی را به عنوان محور رقابت انتخاباتی 1400 قرار دهند. در این میان برخی فعالین سیاسی معتقدند که تاج زاده و ظریف به نوعی همکار یک پروژه انتخاباتی شده و همفزایی غیرمستقیم دارند. تاج زاده اظهارات تند در نقد اصول سیاست خارجه جمهوری اسلامی، محور مقاومت و همچنین ایجاد هیاهو سیاسی در موافقت برای رابطه با آمریکا مطرح میکند و ظریف نیز با اظهارات دیپلماتیک و غیرمستقیم مباحث و اعتقادات شخصی خود را درباره سیاست خارجه مطلوب در رسانه ها دنبال می کند. به اعتقاد این فعالین سیاسی انتخابات 1400 یکبار دیگر همه چهره های اعتدالی، اصلاح طلب، غربگرا، تجدیدنظرطلب و... را در یک جبهه نهایتا دوباره گرد هم جمع خواهد کرد.
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
* اعضای یهودی کابینه بایدن +اسامی و مسئولیت
بر اساس یک ارزیابی صورت گرفته شده، افراد ذیل در کابینه جو بایدن دموکرات از یهودیان صهیونیسم هستند: 1-منشی خزانه داری ۲-دادستان کل 3ـ منشی امنیت سرزمینی ۴مدیر اطلاعات ملی ۵-رئیس ستاد کاخ سفید ۶-وزیر خارجه ۷-معاون وزیر خارجه ۸- مسئول سیاست خارجی ۹-مسئول اداره تکنولوژی 10ـ دبیر آژانس امنیت مرکزی
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
* تحرکات انتخاباتی نمایندگان ادوار مجلس
اکثریت نمایندگان ادوار مجلس پس از دوران نمایندگی در فعالیت های سیاسی وانتخاباتی از فعالترین اقشار و گروه ها هستند. بخش قابل توجهی از این نمایندگان در حال حاضر برای انتخابات 1400 فعالیت ها و ارتباط گیری های سیاسی خود با کاندیداهای احتمالی ریاست جمهوری را آغاز کرده اند. یکی از گزینه های که در میان نمایندگان ادوار مورد توجه ویژه قرار دارد، علی لاریجانی رئیس سابق مجلس شورای اسلامی است که بیشترین زمان ریاست مجلس را پس از انقلاب در اختیار داشته است. علی لاریجانی تا این لحظه درباره انتخابات ریاست جمهوری موضع علنی بیان نکرده و به نظر می رسد که در حال سنجش شرایط و زمان هست.
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
محسن رضایی: FATF تا پایان سال تعیین تکلیف میشود
«محسن رضایی»، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: موضوع FATF که بنا به دستور مقام معظم رهبری تمدید مهلت شد، آخرین بررسیهایش در مجمع دارد به پایان میرسد. تقریباً میتوانم بگویم که در این روزهای آخر، بررسیها تکمیل میشود و به پایان میرسد. اسفندماه فرصت خوبی است که ما در کمیسیون مشترک مجمع که از ترکیب اعضای سه کمیسیون تشکیل شده، این بررسیها را به شور میگذاریم و پیشنهاد نهایی را تهیه میکنیم تا در صحن مجمع مطرح کنیم. احتمال قوی میدهم که تا پایان امسال، ما بتوانیم نتیجه را اعلام بکنیم. آقای دکتر روحانی پیشنهاد دادند که یک شرطی اضافه بشود که ما اطلاعات مربوط به دور زدن تحریمها را به طرف مقابل ندهیم. بعضیها [در مجمع تشخیص] که در اقلیت هستند میگویند میشود که اطلاعات مربوط به دور زدن تحریمها را به دبیرخانه FATF نگوییم و اکثریت در کمیسیون مشترک معتقدند که چنین کاری نمیشود. باید منتظر باشیم ببینیم در صحن مجمع هم ترکیب اقلیت و اکثریت همینگونه است یا اقلیت و اکثریت دیگری شکل میگیرد.
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
نگرانی غربیها از عضویت دائم ایران در اوراسیا
به دنبال سفر رئیس مجلس به روسیه و اشاره به احتمال عضویت دائم ایران در اتحادیه اقتصادی اوراسیا، نشریه صهیونیستی «اسرائیل هیوم» یکشنبه (26 بهمن) نوشت، عضویت ایران در این اتحادیه اقتصادی، این امکان را به تهران میدهد که تحریمهای آمریکا را دور بزند. این نشریه در ادامه با اشاره به شکلگیری اوراسیا نوشت: «این اتحادیه سال 2014 شکل گرفت و سیاستهای مشترکی را در مورد موضوعاتی مانند اقتصاد کلان، حملونقل، صنعت، گمرک و مقررات ضد انحصاری فراهم کرده و امکان جابجایی آزاد کالا را مهیا میکند. اعضای آن شامل روسیه، قزاقستان، ازبکستان، مولداوی، بلاروس، قرقیزستان و ارمنستان هستند». به نوشته اسرائیل هیوم، «کشورهای غربی ابراز نگرانی کردهاند که ایران ممکن است از طریق تجارت ساحلی با روسیه و سایر کشورهای عضو اوراسیا تحریمهای آمریکا را دور زده و برنامه هستهای خود را پیش برد.
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313
نگرانیها از خیز چهارم کرونا در کشور
«حسین کرمانپور» مدیرکل روابط عمومی سازمان نظام پزشکی در توئیتی به افزایش بیماران کرونایی اشاره کرد و نوشت: «شروع شد. اورژانس دو تا، بخش ۲۶ نفر و آیسییو هم در حال پر شدن. علت: با هم رفته بودیم بیرون. علت: جلسه بودیم، ماسک رو برداشتیم چای بخوریم. علت: صبح جمعه دوستم اصرار کرد بیا دعای ندبه. علت: همه چیز را تا الآن رعایت کردیم، سری به مادر زدیم. اینطور شد، مادر الآن آیسییو هست». همزمان با هشدار سازمان نظام پزشکی، مسئولان وزارت بهداشت نیز در روزهای اخیر از آغاز نشانههای خیز چهارم کرونا در ایران خبر و هشدار میدهند. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز شنبه (25 بهمن) گفت: «در ابتدای گردنه پرالتهاب خیز چهارم بیماری کرونا هستیم. ویروس جهشیافته کرونا در کشور چرخیده و باید فکر کنیم زیر پوست هر شهر، روستا و خانوادهای میتوان این ویروس را پیدا کرد». وزیر بهداشت پیشبینی کرده است: «در صورتی که خیز چهارم کرونا رخ دهد، امواج آن سهمگینتر از اوجهای قبلی کرونا در ایران خواهد بود».
#مکتب_سلیمانی
#قرارگاه_روشنفکری_مکتب_سلیمانی
@Maktabsoleimani313