eitaa logo
داروخانه معنوی
6.7هزار دنبال‌کننده
8.5هزار عکس
4.7هزار ویدیو
128 فایل
کانال داروخانه معنوی مذهبی ؛ دعا؛ تشرفات و احکام لینک کانال در ایتا eitaa.com/Manavi_2 ارتباط با مدیر @Ya_zahra_5955
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام سروران گرامی گروه ره به دوستانتون معرفی کنید لینک👇👇👇 @Manavi_2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چون خیلی پیام داشتم برای حرز امام جواد علیه السلام اینجا توضیح میدهم که نخوام تک تک براتون توضیح بدهم هنوز هم سفارشات پذیرفته میشه و من به عنوان یک واسطه هستم حرزها همگی روی پوست آهو هست دست نوشته هست و همچنین نمازش هم خوانده میشه و با نام شخص میشه لطف کنید فقط اگر سفارش داشتید مراجعه کنید به خصوصی من ممنونم از لطفتون قیمتها هم همون قیمت های پارساله دویست هزار تومان برای حرز امام جواد دست نوشته روی پوست آهو به همراه نماز با جلد چرمی و با جلد نقره سیصد هزار تومان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرف تو اروپا برای بچه ش قبل از روشن کردن سیستم گرمایشی نوشته: آیا جوراب پوشیدی؟ آستین بلند پوشیدی؟ لباس زیر پوشیدی؟ اگه هنوز نمی‌تونی بخار بازدمت رو ببینی بازم حق روشن کردن نداری! اگه ۳تا کار بالا رو نکردی ولی بخار بازدمت رو میبینی تا اون ۳تاکار رو انجام ندادی حق روشن کردن نداری!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
در چنین روزی در سال ۷ ه‍ ق در جنگ خیبر قلعه خیبر به دست امیرالمؤمنین (ع) فتح گردید. این جنگ به واسطه پیمان شکنی یهودیان ساکن مدینه که بعدها به خیبر و شهرهای دیگر رفته بودند رخ داد. در حقیقت جنگ خیبر یک جنگ مذهبی نبود زیرا پیامبر هیچ گاه اهل کتاب را مجبور به تغییر آیین خود نکردند و جنگ خیبر تنها به دلیل پیمان شکنی یهودیان اتفاق به وقوع پیوست. فتح خیبر به دست امیرالمؤمنین (ع) در این روز در سال ۷ ه‍ ق در جنگ خیبر مرحب به دست امیرالمؤمنین (ع) کشته شد و قلعه خیبر به دست آن حضرت فتح گردید.[۱] و در بحار الانوار ۲۷ رجب روز فتح خیبر ذکر شده است.[۲] چون پیامبر (ص) به جنگ خیبریان رفت و قلعه قموص را محاصره کرد، ابتدا پرچم را براى مبارزه با آنان به ابوبکر دادند. ابوبکر با لشکرى رفت، ولى چون نظر به پهلوانان آنان نمود فرار کرد و لشکریان هم در پى او بازگشتند. روز بعد پیامبر (ص) پرچم را به عمر داد و او هم از ترس کشته شدن به میدان جنگ نرسیده بازگشت. انتخاب على (ع) براى فتح خیبر پیامبر (ص) فرمودند: «فردا پرچم را به مردى می‌دهم که حمله‌هایش را تکرار کند، نه اینکه فرار کند. کسى که خدا و پیامبرش را دوست دارد و خدا و پیامبرش هم او را دوست دارند و خداوند خیبر را به دست او فتح می‌کند». همه اصحاب آرزو کردند که این مقام و منزلت به آنان واگذار شود. فرداى آن روز، پیامبر (ص) فرمود: على بن ابى طالب (ع) کجاست؟ گفتند: چشم دردى دارد که حرکت براى آن حضرت مشکل است. خاتم الانبیاء (ص) فرمود: او را حاضر کنید. سلمه بن اکوع رفت و آن حضرت را آورد. پیامبر (ص) سر آن حضرت را در بر گرفت و از آب دهان مبارک به چشمان نورانى حضرت خاتم الاوصیاء على مرتضى (ع) مالید و فرمود: «بار الها، زحمت گرما و سرما را از او بردار». پس از آن روز بر امیرالمؤمنین (ع) درد چشم عارض نشد و از گرما و سرما آزرده نگشت. پیامبر (ص) زره خود را بر او پوشانید و ذوالفقار را بر کمر او بست و پرچم به آن حضرت سپرد و سوار بر مرکبش نموده فرمود: «جبرئیل از سمت راست، میکائیل از سمت چپ، عزرائیل از پیش رو و اسرافیل از پشت سر و نصرت خدا بالاى سر و دعاى من نیز از پشت سر تو است ». فرمود: یا على، مسلماتى را بر ایشان عرضه کن. میدان جنگ خیبر آن حضرت رفت و پس از موعظه و نصیحت عده‌ای براى جنگ با او آمدند. آنان دو نفر از مسلمانان را شهید کردند. امیرالمؤمنین (ع) بر آن‌ها تاخته و آن‌ها را کشتند. آنگاه برادر مرحب با عده‌ای آمدند. حضرت آن‌ها را هم به درک فرستاد. مرحب که شجاع بود به خونخواهى آمد. امیرالمؤمنین (ع) چنان با ذوالفقار بر سرش فرود آورد که شمشیر از حلقش گذشت و او را دو نیم ساخت و به خاک انداخت. صداى تکبیر مسلمانان بلند شد. عده‌ای از یهود به دفاع آمدند و با مسلمانان به جنگ پرداختند. امیرالمؤمنین (ع) به مبارزه ادامه داد تا عده‌ای کشته شدند و عده‌ای به قلعه گریختند. آن حضرت با دست قدرتمند حیدرى در قلعه را کند و براى مسلمانان معبر قرارداد تا از خندق عبور کنند. حضرت چندین بار مسلمانان را از روى خندق به وسیله آن در عبور داد، با اینکه از سه روز قبل، آن حضرت گرسنه بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
﷽؛ السلام علیک ایها الکاظم یابن رسول الله 🏴شهادت امام کاظم"ع" تسلیت باد. 🔷 امام موسی بن جعفر علیه السلام ملقب به کاظم و باب الحوائج، هفتمین امام شیعیان است. وی در سال ۱۲۸ قمری، به‌دنیا آمد و در سال ۱۴۸ق پس از شهادت پدرش، امام صادق(ع)، به امامت رسید. دوران ۳۵ ساله امامت او با خلافت منصور، هادی، مهدی و هارون عباسی همزمان بود. ایشان چندین بار توسط مهدی و هارون عباسی زندانی شد و در ۲۵ رجب ۱۸۳ق در زندان سندی بن شاهک به شهادت رسید. ♦️دوره امامت حضرت موسی بن جعفر(ع) با اوج قدرت خلافت عباسی همزمان بود و او در برابر حکومت وقت، تقیه می‌کرد و شیعیان را نیز به این کار سفارش ‌می‌نمود؛ از این رو موضع‌گیری صریحی از امام هفتم شیعیان در برابر خلفای عباسی گزارش نشده است. با وجود این، وی در مناظره و گفتگو با خلفای عباسی و دیگران تلاش می‌کرد از خلافت عباسیان مشروعیت‌زدایی کند. ♦️مناظرات و گفتگوهایی از امام کاظم(ع) با برخی عالمان یهودی و مسیحی در منابع تاریخی و حدیثی نقل شده که در پاسخ به پرسش‌های آنان بوده است. ♦️در کتاب مسند الامام الکاظم(ع) بیش از سه هزار حدیث از آنحضرت گردآوری شده است. ♦️امام کاظم(ع) برای ارتباط با شیعیان، سازمان وکالت را گسترش داد و در مناطق مختلف، افرادی را به عنوان وکیل تعیین کرد. از سوی دیگر، حیات امام کاظم(ع) همزمان با بروز انشعاباتی در شیعه بود و فرقه‌های اسماعیلیه، فطحیه و ناووسیه با آغاز امامت او و فرقه واقفیه پس از شهادت او شکل گرفت. ♦️منابع شیعه و سنی، علم، عبادت، بردباری و بخشندگی وی را ستوده‌ و او را کاظم و عبد صالح لقب داده‌اند. بزرگان اهل‌ سنت به امام هفتم شیعیان به عنوان یک عالم دینی احترام می‌گذاشته و همچون شیعیان به زیارت قبر او می‌رفته‌اند. ♦️حرم امام کاظم(ع) و حرم نوه‌اش امام جواد(ع) در منطقه کاظمین در شمال بغداد، به حرم کاظمین شهرت دارد و زیارتگاه مسلمانان به‌ویژه شیعیان است. * 🌎مجتمع اهل البیت علیهم السلام التماس دعا یوسف شیخ * 🔷منابع: . ابن ابی الحدید، شرح نهج البلاغه. . ابن اثیر، الکامل فی التاریخ. . ابن جوزی،تذکرة الخواص. . ابن شعبه حرانی، تحف العقول. . ابن شهر آشوب، مناقب. . عطاردی، مسندالامام الکاظم(ع) . جعفریان، حیات فکری و سیاسی امامان شیعه.