فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 فقر خشن مسکن در سیستان و بلوچستان
▫️هر چقدر خانهای بزرگتر باشد، خانواده لازم است که هزینه بیشتری برای تامین هزینههای آن مثل گرما، روشنایی و حتی تهویه آن پرداخت کند. پس حتی در جایی که قیمت هر متر خانه هم پایین باشد، داشتن خانه بزرگ برای همه ممکن نیست و میتواند نشانهای برای فهمیدن اندازه فقر باشد.
▫️حالا با معیار سرانه 15 متر، جند درصد خانوارهای یک استان به یک مسکن مناسب دسترسی ندارند؟
🇮🇷🏴🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 راه طلا تا ایستگاه 2000
▫️طلا در وضعیت صعودی قرار گرفته است؛ البته افزایش نرخ بهره به صورت موقت آن را تحت فشار قرار میدهد اما به صورت کلی و در میانمدت میتوان انتظار افزایش قیمت طلا را داشت.
▫️علی مرتضوی، تحلیلگر بازارهای مالی در برنامه واچلیست ضمن بررسی وضعیت اخیر بازار طلا، پیشبینی میکند که قیمت آن در میانمدت به 1987 دلار و حتی بالاتر برسد.
#طلا
مصاحبه کامل در تلگرام
مصاحبه کامل در سایت
🇮🇷🏴🏴
10.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 لوازم خانگی ایرانی در خانه جا خوش کرد
▫️صادرات لوازم خانگی در سال گذشته حدود 440 میلیون دلار بوده، بنابر گزارشهای گمرک این میزان صادرات 12 درصد نسبت به سال 1400 رشد کرده است.
▫️هر چند که صادرات لوازم خانگی روند رو به رشدی داشته اما سهم ایران از بازار خوب لوازم خانگی کشورهای همسایه قابل توجه و قابل دفاع نیست، با این حال همزمان با سفر ابراهیم رئیسی به آفریقا، صحبت از صادرات لوازم خانگی به این کشور آفریقایی شده بود.
▫️حال سوال این است که وقتی ایران فرصت صادرات به کشورهای همسایه را از دست داده، آیا صحبت از صادرات به کشوری در قارهای دیگر منطقی و قابل تحقق است؟
🇮🇷🏴🏴
🔸پاسخ گوترش به نامهٔ آیتالله سیستانی دربارهٔ هتاکی به قرآن
«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل در پاسخ به نامهٔ آیتالله سیستانی مرجع شیعیان در عراق راجعبه هتک حرمت قرآن کریم نامهای نوشت و ضمن ابراز همبستگی با مسلمانان و محکومکردن هتک حرمت قرآن گفت «سازمان ملل مصمم است که قطعنامهٔ شورای حقوق بشر دربارهٔ مبارزه با نفرتانگیزی دینی را اجرا کند.»
وستانیوز
چالش های زیست محیطی ارس و نقش ایروان، باکو و آنکارا
(واقعیت ها و تحریف ها در موضوع آلودگی ارس)
رودخانه بین المللی ارس به عنوان یکی از مهمترین رودخانه های جهان با چالش های زیست محیطی مهمی مواجه است اما به نظر می رسد مهمترین چالش این رودخانه برخوردهای گزینشی وسیاسی با مباحث زیست محیطی این رودخانه توسط برخی کشورها و لابی های قومی است .
رودخانه ارس به طول 1072 کیلومتر از کشور ترکیه شروع و از مرز ایران با نخجوان، ارمنستان و جمهوری آذربایجان عبور و نهایتا به رودخانه کورا و دریای کاسپین می ریزد.
طی سالهای اخیر بحث آلودگی ارس به واسطه ورود پساب های کارخانه مس و مولیبدن ارمنستان واقع در منطقه آگاراک مطرح بوده است اما این موضوع به یکباره در هفته های اخیر از منظر رسانه ای اوج گرفت.
فارغ از هیاهوهای رسانه ای، موضوع آلودگی ارس توسط کارخانه مس ارمنستان طی سالهای اخیر با جدیت توسط وزارت امورخارجه و دستگاههای ذیربط دنبال شده و تذاکرات لازم در این خصوص و همچنین سایر شرکت های خارجی سهیم در کارخانه مذکور ارایه شده است، دولت ایروان نیز توضیحاتی در خصوص اقدامات انجام شده و در حال انجام، ارایه کرده است.
با وجود این پیگیریهای ایران، لابی های قومی وابسته به باکو و آنکارا، از یک سو با بزرگنمایی این موضوع از پرداخت به سایر چالش های زیست محیطی و عوامل آلودگی ارس خودداری و از سوی دیگر با کذب پراکنی به یکباره مدعی آلودگی اتمی ارس توسط نیرگاه متسامور ارمنستان شدند. موضوعی که به دلیل دوری نیروگاه مذکور از ارس و همچنین بر اساس نتایج پایش های «مرکز ایمنی هسته ای کشور»، کذب بودن آن آشکار است .
مرحله جدید شانتاژ رسانه ای و روانی لابی های قومی در این خصوص، حدود یک ماه قبل از شروع دور جدید «پروژه تبلیغات منفی در خصوص خشک شدن دریاچه ارومیه» آغاز شد که حاکی از زمینه سازی «ماده گرگ¬پرستان وابسته به باکو و آنکارا» برای این موضوع بوده است. مساله ای که در سازماندهی کمپین های مربوط به آن، نقش «مرکز تهاجم سایبری رژیم صهیونیستی مستقر در باکو» نیز مشهود است.
در چنین شرایطی سوالات متعددی مطرح می شود از جمله :
دلیل رویکرد لابی های قومی وابسته به باکو و آنکارا در تمرکز به نقش ارمنستان در آلودگی ارس و سکوت در برابر اقدامات مخرب باکو و آنکارا که منجر به آلودگی و همچنین کاهش آب ارس شده است، چیست؟
چه عواملی در گذار «ماده گرگ¬پرستان وابسته به باکو و آنکارا» از رویکرد «بزرگنمایی نقش کارخانه مس در آلودگی ارس» به رویکرد «کذب پراکنی در خصوص آلودگی اتمی ارس توسط ارمنستان» موثر بوده است؟
دلیل واهمه لابی های قومی وابسته به باکو و آنکارا از مطرح شدن ابعاد غیرحقوقی سدسازی های ترکیه بر روی ارس و کاهش پنجاه درصد آب این رودخانه مشترک چیست؟
جنجال آفرینی ها درباره آلودگی ارس توسط کارخانه مس ارمنستان، با رویکرد خاندان علی اف برای انحراف افکار عمومی از نقش باکو در آلودگی نفتی دریای کاسپین و دفن زباله های هسته ای در بستر آن، و ورود فاضلاب¬های شهری نخجوان به ارس چه ارتباطی دارد؟
دلیل سکوت رسانه ای در خصوص اقدامات دو سال اخیر باکو در انحراف مسیر آب رودخانه های متصل به ارس و تاثیر این موضوع بر کاهش آب این رودخانه مشترک چیست؟
چرا موضوع فاجعه زیست محیطی در منطقه گئده¬بای جمهوری آذربایجان بدلیل استفاده از سمّ سیانور در استخراج طلا از معدن تحت مالکیت خاندان علی اف و انگلستان، و اعتراضات مردمی به آن، مورد توجه «ماده گرگ پرستان» قرار نگرفت ؟
رویکرد ایران به موضوع آلودگی ارس و نقش ایروان، باکو و آنکارا در آن چیست ؟ چه راهکارهایی حقوقی در این خصوص وجود دارد؟
🔸کویت از آغاز حفاری و تولید در میدان گازی آرش (الدره) خبر داد.
وستانیوز
🎥 تصاویر دوربین مداربسته از لحظه انفجار تروریستی در سیده زینب (س)
وستانیوز🇮🇷🇮🇷
انبوه جمعیت در مراسم عزاداری عاشورا در کشمیر هند
🔸 سرانجام پس از ۳۴ سال ممنوعیت عزاداری در کشمیر، دولت هند با برگزاری مراسم عاشورای شیعیان کشمیر موافقت کرد.
وستانیوز