🔴خانم مجری پشیمان شد و برگشت!
🔸️ کیمیا گیلانی که دو ماه قبل از تلویزیون خداحافظی کرده بود و گفته بود حال مردم خوب نیست بنابراین اجرا نمیکنم! بعد از جذب فالوئر و دکمه پشیمانم را زد و دوباره به تلویزیون سلام کرد!
🔴 زندگی در سوئیس چگونه است؛🇨🇭
🔹 هزینه های سر سام آور زندگی فشار زیادی بر مردم این کشور آورده است
🔹 بدون شک یکی از اصلیترین معایب زندگی در سوئیس هزینههای بالای زندگی است. طبق آخرین آمار سایت US News شهرهای ژنو و زوریخ جزو گرانترین شهرهای دنیا قرار گرفتهاند. میزان بدهی های مالی ساکنان کشور نسبت به میانگین OECD بالاتر است و باعث شده تا شکاف قابل توجهی میان قشر ثروتمند و فقیر جامعه باشد.
🔹 میزان هزینههای بیمه درمانی نیز نسبت به کل اروپا در بالاترین سطح قرار داشته و افراد مجبور به پرداخت هزینههای گزافی خواهند بود.
🔴 زندگی در سوئیس چگونه است؛ 🇨🇭
🔹 سگ ها هم باید مالیات بپردازند!
🔹 درست است. سگ ها نیز در سوئیس مشمول مالیات هستند و صاحبان آن ها باید مالیات آن ها را به طور مرتب بپردازند. در برخی قسمت ها مالیات ثابتی برای سگ ها تعیین می شود و در برخی دیگر بر اساس وزن و اندازه سگ، مبلغ مالیات مشخص می شود! افرادی که مالیات را نپردازند به عنوان فراری مالیاتی شناخته می شوند و با آن ها برخورد قانونی می شود.
🔴 زندگی در سوئیس چگونه است؛🇨🇭
🔹 از دیگر معایب زندگی در سوئیس بازار مسکن است که میتواند رقابتی و گران قیمت باشد. پیدا کردن محل اقامت به عوامل مختلفی بستگی دارد و زمان قابل توجهی طول میکشد. پیدا کردن مسکن مناسب برای حیوانات خانگی و خانههای با حیاطهای خصوصی میتواند با چالش بیشتری همراه باشد. مجتمعهای آپارتمانی گاهی اوقات لاندری را به اشتراک گذاشته تا تمامی ساکنان از آن استفاده کنند که معمولاً با سر و صدای زیاد و قوانین رفت و آمد همراه هستند.
🔴 زندگی در سوئیس چگونه است؛🇨🇭
🔹 در سوئیس تبعیض جنسیتی وجود دارد؛ مبارزههای طولانی و بلند مدتی برای برابری و حقوق زنان در جریان بوده است. خوشبختانه، در سالهای اخیر این روند سرعت گرفته و زنان موفق شدهاند تا 40 درصد از کرسیهای پارلمانی را در دست بگیرند. به طور کلی نمیتوان منکر وجود شکافهای جنسیتی در بخشهای مختلف جامعه و نابرابری میزان درآمد زنان شد. در واقع، میزان درآمد زنان سوئیسی 19 درصد کمتر از مردان میباشد.
کیا بودن میگفتن ایران حقوق خانمارو پایمال کرده 😏باز خداروشکر ما تو حقوق دادن به جنسیت نگاه نمیکنیم 😊
🔴 زندگی در دبی چگونه است؛ 🇦🇪
🔹 روسپیگری آزادانه در دبی
🔹 در این میان دبی به عنوان یکی از بارزترین جاذبههای توریستی امارات، مهمترین کانون فحشا و فساد در این کشور محسوب میشود که خدمات متعددی در این زمینه در اختیار گردشگران قرار میدهد. دبی در طول چند سال اخیر از یک روستای سنتی به کانون مالی و گردشگری خلیج فارس با مالیاتهای پایین تبدیل شده و به مکانی بسیار جذاب برای تفریحات شبانه در مقایسه با سایر کشورهای خلیج فارس بدل گشته است. بارهای واقع در دبی سرشار از مردانی است که در حال نوشیدن مشروبات الکلی هستند یا زنانی که دامن های کوتاه بر تن می کنند.
🔹 تجارت زنان و دختران در بین تجار اماراتی به یک امر متداول تبدیل شده و هر روز اخبار متفاوتی در این خصوص به گوش می رسد.
🔴 زندگی در دبی چگونه است؛ 🇦🇪
🔹 عمله های بی وطن
🔹 دولت با صرف هزینه های سنگین به ترغیب بومیان می پردازد. در امارات و در دبی بر خلاف کشورهایی مانند استرالیا و نیوزیلند دولت در دست بومیان است و نه در دست مهاجران. این بدان معنی است که مهاجران شهروند محسوب نمیشوند و میهمانانی هستند که فقط به سرمایه و توانایی کار آنها خوش آمد گفته میشود. بنابراین مهاجران عمله هایی هستند که در محلی که هیچگاه وطن آنها نخواهد بود کار میکنند و به ترقی آن کمک می کنند و از تبعیضها بشدت رنج می برند.
🔴 زندگی در دبی چگونه است؛ 🇦🇪
🔹 20 درصد مهاجران آسیایی که در کار ساختمانی مشغول هستند متعلق به خانواده های فقیر روستایی هستند که حق کار آنها توسط کارفرما برطبق قرارداد خریده می شود و یک پیش پرداخت صورت می گیرد و گذرنامه و برگه اقامتی کارگران از آنها گرفته میشود تا نتوانند از محل تعیین شده خارج شوند.
شهیده میترا کمایی در سال 1347 در آبادان متولد شد. مادرش نام میترا را برای او انتخاب کرد. اما بعدها که میترا بزرگ شد، به اسمش اعتراض داشت. بارها به مادرش گفت «مادر، این هم اسم بود برای من انتخاب کردی؟ اگر در آن دنیا از شما بپرسند که چرا اسم مرا میترا گذاشتهاید، چه جوابی میدهید؟ من دوست دارم اسمم زینب باشد.
#رفیقانه با شهدا
#من میترا نیستم
یکی از شهید هایی ک من خودم خیلی دوستشون دارم و یک کتابی براشون نوشته شده به اسم من میترا نیستم