🔴 میزان مشارکت در یازده دوره انتخابات مجلس/ آیا مردم از نظام خسته شدهاند؟
🔻نتایج جالب یک بررسی:
۱. مطابق این نمودار، میانگین مشارکت در دورههای گذشته ۶۰ درصد بوده است.
۲. بیشترین میزان مشارکت مربوط به دوره پنجم با ۷۱.۲ درصد است و کمترین میزان مشارکت مربوط به دوره یازدهم با ۴۲.۶ درصد است.
۳. در سال نخست انقلاب، ۵ انتخابات در کشور ما برگزار شده که نتایج آن اینگونه بوده است: رفراندم جمهوری اسلامی (فروردین) ۹۸/۲ درصد، تعیین نمایندگان تدوین خبرگان قانون اساسی (مرداد) ۵۲ درصد، رفراندم قانون اساسی (آذر) ۵۷ درصد، اولین دوره ریاست جمهوری (بهمن) ۶۷ درصد، اولین انتخابات مجلس شورای اسلامی (اسفند) ۵۲ درصد.
۴. درصد مشارکت بعد از مجالس ششم و دهم به طور چشمگیری کاهش شدید داشته است. در این دورهها مجلس و دولت همسو و اصلاحطلب بودهاند و بدون شک عملکرد دولتهای خاتمی و مجالس اصلاحطلب در مشارکت تأثیر داشته است.
۵. میزان مشارکت در اولین انتخابات مجلس ۵۲ درصد بوده در حالی که در این دوره، کسی ردصلاحیت نشده، تحریمی در کار نبوده، اخباری ااختلاس و ناکارآمدی مدیری شنیده نشده.
نتیجهگیری: این تلقی که مردم از نظام خسته شدهاند به استناد مشارکت ۵۰ درصد مردم، درست نیست چون ۴۵ سال قبل و در اولین دوره، مشارکت به همین میزان بوده است و این روال طبیعی است. البته باید موانع مشارکت آن ۵۰ درصد را که قطعا رد صلاحیت نیست، برطرف کرد.
مشارکت دراین دوره به استناد جنس دولت آقای رییسی و فعالیت آن، قطعا بیش از دوره قبل است/ حمید رسایی
🆔 @Shobhe_ShenaSi
17.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 موشن گرافیک| چرا باید در انتخابات شرکت کنیم؟
🟢 در این کلیپ سعی شده با ارائه دلائلی مستند، هم طیف غیر مذهبی و هم طیف مذهبی جامعه برای حضور در انتخابات توجیه شوند.
🆔 @Shobhe_ShenaSi
هیچ دیکتاتوری به صدها شکل ممکن از مردمش درخواست نمیکرد تا بیایید رای بدهید!
🆔 @Shobhe_ShenaSi