eitaa logo
خبرگزاری‌متنا_مهرتوسعه‌نشرایران
205 دنبال‌کننده
1.6هزار عکس
116 ویدیو
12 فایل
در خبرگزاری متنا : #خبرهای_نشر_وکتاب #اطلاع_رسانی_حوزه_نشر #دانشنامه_نشر #یک_نویسنده_یک_کتاب #تکنیکهای_فروش_کتاب #تازه_های_کتاب #اطلاعیه‌ها_وگزارش‌ها #اخباراقتصادی_کسب‌وکار #پیشخوان_روزنامه #خبرهای_مالیاتی‌وبیمه ارتباط با ادمین: @Jafarinia_NasimKowsar_PUB
مشاهده در ایتا
دانلود
✅حلقه گمشده ترویج کتابخوانی 🔸عبدالقادر بلوچ، مدیر کتابخانه لیلامهر، خواستار سپردن فعالیت‌های ترویج کتابخوانی به یک نهاد مشخص برای انسجام بیشتر این برنامه‌ها شد. عبدالقادر بلوچ، مدیر کتابخانه لیلامهر: 🔸در این جلسه پیشنهاد دادم که فعالیت‌های ترویج کتاب و کتابخوانی یا زیر نظر اداره کل توسعه کتاب و کتابخوانی کشور باشد و یا به موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران سپرده شود. همچنین پیشنهاد کردم روستاهای دوستدار کتاب دوباره در نمایشگاه کتاب تهران حضور داشته باشند و غرفه‌ها طوری جانمایی شوند که همه بتوانند آن‌ها را ببینند. همچنین اختتامیه جشنواره‌ها در تهران و با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شود. این کار باعث می‌شود مروجان کتاب همدیگر را بهتر بشناسند و با هم در زمینه کتاب تعامل داشته باشند. ┅═===❉♻️❉===═┅      ◀️ ادامه و پیگیری در آدرس زیر: ibna.ir/x6F69 🆔خبرگزاری متنا (حوزه نشر و کتاب) @MatnaNews .
. 🆔خبرگزاری متنا (حوزه نشر و کتاب) @MatnaNews .
15.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ملاقات با عثمان طه خطاط مشهور قرآنی در مدینه (احتمالا" قرآن با رسم الخط ایشون رو دیدید) البته عثمان طه اهل سوریه است ولی چند سالی است که در مدینه زندگی می کنه 🆔خبرگزاری متنا (حوزه نشر و کتاب) @MatnaNews .
✅معرفی بهترین کتاب‌های کودکان ۲۰۲۵ 🔸نیویورک تایمز فهرست بهترین کتاب‌های کودکان و نوجوانان سال ۲۰۲۵ را منتشر کرد. این فهرست شامل آثار تصویری خلاقانه، رمان‌های متوسطه تاریخی و علمی و داستان‌هایی درباره دوستی و ماجراجویی است. از میان عناوین برجسته، کتاب‌هایی درباره ادوارد لر، مالکوم ایکس و رویدادهای تاریخی جهان به چشم می‌خورند. 🔸هرساله فهرستی از برجسته‌ترین آثار کودک و نوجوان توسط تحریریه بخش کتاب کودک نشریه نیویورک‌تایمز منتشر می‌شود. این فهرست شامل کتاب‌هایی است که با نوآوری در روایت، تصویرگری جذاب و پرداخت به موضوعات انسانی و اجتماعی، توجه مخاطبان و منتقدان را جلب کرده‌اند. 🆔خبرگزاری متنا (حوزه نشر و کتاب) @MatnaNews .
✅بازار کاغذ چشم‌انتظار کاهش مؤثر قیمت‌ها 🔸کاهش محدود قیمت کاغذ تحریر در هفته جاری نتوانسته انگیزه‌ای برای افزایش خرید در بازار ایجاد کند و رکود همچنان بر معاملات این بخش سایه انداخته است. 🔸بازار کاغذ درحال حاضر در رکود نسبی به‌سر می‌برد و نبود چشم‌انداز روشن قیمتی، موجب احتیاط بیشتر خریداران شده است. به دلیل ناپایداری شرایط بازار و نبود اطمینان از روند آتی قیمت‌ها، فعالان حوزه چاپ و نشر برای تولید و تأمین کالا با تردید مواجه‌اند. 🔸به‌نظر می‌رسد تا زمانی که کاهش قیمت‌ها به سطحی محسوس‌تر نرسد یا نشانه‌های روشنی از رونق تقاضا دیده نشود، بازار کاغذ همچنان در وضعیت رکود باقی بماند. ┅═===❉♻️❉===═┅      ◀️ ادامه و پیگیری در آدرس زیر: ibna.ir/x6F7y 🆔خبرگزاری متنا (حوزه نشر و کتاب) @MatnaNews .
✅سی‌ودومین نمایشگاه چاپ تهران؛ تلاقی زنجیره تأمین، نشر و صنعت 🔸سی‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی چاپ و بسته‌بندی تهران؛ رویدادی تخصصی که با وجود سرمای هوا و آلودگی شدید تهران، با استقبال گسترده فعالان صنعت چاپ، نشر و بسته‌بندی همراه بود و بار دیگر جایگاه خود را به‌عنوان یکی از مهم‌ترین نمایشگاه‌های تخصصی کشور تثبیت کرد. 🔸مخاطبان این نمایشگاه تنها به ناشران و چاپخانه‌داران محدود نمی‌شوند؛ بلکه بانک‌ها، کارخانه‌های تولید محصولات آرایشی، بهداشتی و غذایی، تولیدکنندگان کاغذ و مقوا، تأمین‌کنندگان مرکب و جوهر و عرضه‌کنندگان ماشین‌آلات چاپ نیز ازجمله بازیگران اصلی این رویداد به شمار می‌آیند. این تنوع، نمایشگاه چاپ را به محلی برای تلاقی زنجیره تأمین، تولید و خدمات در صنعت چاپ و بسته‌بندی تبدیل کرده است‌. 🔸یکی از مهم‌ترین و متمایزکننده‌ترین ویژگی‌های نمایشگاه امسال، تمرکز ویژه بر تعاملات مستقیم و هدفمند با هیئت‌های تجاری داخلی و خارجی بود. بنابراین برگزاری جلسات رودررو به‌عنوان زمینه‌ای مؤثر برای گفت‌وگوهای تخصصی، تبادل دیدگاه‌ها و بررسی ظرفیت‌های همکاری مشترک، با استقبال قابل‌توجهی از سوی فعالان اقتصادی همراه شد. این نشست‌ها امکان شناسایی دقیق‌تر نیازها، توانمندی‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری را فراهم کرد و زمینه را برای حرکت از سطح مذاکرات عمومی به تعاملات عملیاتی مهیا ساخت. ┅═===❉♻️❉===═┅      ◀️ ادامه و پیگیری در آدرس زیر: ibna.ir/x6F7C 🆔خبرگزاری متنا (حوزه نشر و کتاب) @MatnaNews .
✅پایان نمایشگاه کتاب کرمان؛ 🔸نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب کرمان پس از هشت روز برگزاری با استقبال گسترده مردم، اصحاب فرهنگ و هنر و رسانه به کار خود پایان داد. 🔸در طول هشت روز برگزاری، بیش از ۴۳ هزار جلد کتاب فارسی و ۷۲۰۰ جلد کتاب خارجی به فروش رسید. 🔸استقبال خانواده‌ها از بخش کودک و نوجوان و همچنین بخش بین‌الملل نشان‌دهنده توجه مردم به آینده فرزندانشان و اهمیت ترویج کتابخوانی است. 🔸نقش رسانه‌ها در اطلاع‌رسانی و دیده شدن نمایشگاه بسیار تعیین‌کننده بود و بدون زحمات آن‌ها، شاید این حضور چشمگیر مردم امکان‌پذیر نمی‌شد. 🔸بزرگداشت صدمین سالروز محمدابراهیم باستانی پاریزی نیز یکی از رویداد های نمایشگاه بود. ┅═===❉♻️❉===═┅      ◀️ ادامه و پیگیری در آدرس زیر: ibna.ir/x6F9f 🆔خبرگزاری متنا (حوزه نشر و کتاب) @MatnaNews .
✅دیوار مهربانی کتاب؛ نسخه‌ای ساده برای ترویج کتابخوانی 🔸ترانه یلدا، معمار و شهرساز، معتقد است؛ کتاب باید جلوی چشم باشد. حتی می‌شود در پیاده‌رو، فضاهایی را برای مطالعه تعبیه کرد. 🔸کتابخوانی با ایجاد نیاز یا لذت بردن از خواندن به‌وجود می‌آید. 🔸جانمایی کتاب در سطح شهر یا ایجاد «دیوار مهربانی» را می‌پسندم. مکان‌هایی شکل بگیرد برای گذاشتن کتاب‌های خوانده شده تا دیگر علاقه‌مندان نیز از آن بهره ببرند. ┅═===❉♻️❉===═┅      ◀️ ادامه و پیگیری در آدرس زیر: ibna.ir/x6D7L 🆔خبرگزاری متنا (حوزه نشر و کتاب) @MatnaNews .
✅تغییر رفتار مصرف کتاب در ایران را باید باور کرد 🔸ناشران دیجیتال در خط مقدم تحولات نشر 🔸عضو هیئت‌مدیره اتحادیه ناشران کتاب دیجیتال با تأکید بر تغییر الگوی مصرف کتاب در ایران گفت: شکل‌گیری تشکل فرهنگی ناشران کتاب دیجیتال ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای ساماندهی بازار، پیگیری چالش‌های تخصصی و تعامل مؤثر با نهادهای سیاست‌گذار و فرهنگی کشور بود. 🔸این تشکل چند مأموریت اصلی دارد؛ نخست، ایجاد همکاری و هم‌افزایی میان فعالان حوزه نشر دیجیتال و صوتی؛ چه در داخل خود اکوسیستم دیجیتال و چه در تعامل با لایه‌های سنتی نشر. دوم، برقراری ارتباط مؤثر با نهادهای سیاست‌گذار و تنظیم‌گر، مانند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت ارتباطات، مرکز ملی فضای مجازی و سایر دستگاه‌های مرتبط، به‌ویژه در حوزه سیاست‌گذاری، مقررات‌گذاری و قواعد فعالیت. 🔸بسیاری از اهداف و مسائل این حوزه در چارچوب‌ها و اساسنامه‌های سنتی نشر کتاب قابل پیگیری نبود؛ بنابراین تصمیم گرفته شد تشکلی تخصصی ایجاد شود که بتواند دقیق‌تر و کارآمدتر، به نیازهای این حوزه پاسخ دهد. ibna.ir/x6DYq 🆔خبرگزاری متنا (حوزه نشر و کتاب) @MatnaNews .
✅دوره آموزشی "آشنایی با فرآیند فیپا، واسپاری و شابک" 📚 اطلاعیه سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران، برای شرکت در دوره آموزشی "آشنایی با فرآیند فیپا، واسپاری و شابک" ❇️پیرو خبر منعکس شده پیشین سازمان اسناد و کتابخانه ملی و برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با فرآیند فیپا، واسپاری و شابک در هفته کتاب و کتابخوانی، مطالب ارائه شده در کارگاه را به منظور بهره‌مندی ناشران در اختیار اتحادیه قرار داده است. ✳️ موضوعات ارائه شده در کارگاه: 🔘فرآیند فیپا 🔘واسپاری منابع 🔘فرآیند شابک 🔘عوامل موثر بر تاخیر صدور فیپا 🔘پاسخ به پرسش ناشران 🔺 فایل‌های آموزشی در سایت اتحادیه قابل مشاهده می‌باشد. https://B2n.ir/js2901 🆔خبرگزاری متنا (حوزه نشر و کتاب) @MatnaNews .
✅ اطلاعیه تعطیلی ◀️اتاق اصناف تهران با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: 🟢اتاق اصناف و اتحادیه‌های صنفی تهران روز چهارشنبه دهم دیماه ۱۴۰۴ تعطیل خواهند بود. 🔸️به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران این اتاق با صدور اطلاعیه‌ای از تعطیلی این اتاق و اتحادیه‌های صنفی شهر تهران در روز چهارشنبه دهم دیماه ۱۴۰۴ با توجه به اعلام سازمان هواشناسی مبنی بر برودت هوا و لزوم کنترل مصرف انرژی خبر داد. 🔴در همین راستا به اطلاع اعضای محترم می‌رساند اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران امروز چهارشنبه ۱۰ دی‌ماه تعطیل می‌باشد. 🆔خبرگزاری متنا (حوزه نشر و کتاب) @MatnaNews .
. السلام علیک یا محمد الجواد(ع) . 🆔خبرگزاری متنا (حوزه نشر و کتاب) @MatnaNews .