eitaa logo
خبرگزاری‌متنا_مهرتوسعه‌نشرایران
204 دنبال‌کننده
1.6هزار عکس
119 ویدیو
12 فایل
در خبرگزاری متنا : #خبرهای_نشر_وکتاب #اطلاع_رسانی_حوزه_نشر #دانشنامه_نشر #یک_نویسنده_یک_کتاب #تکنیکهای_فروش_کتاب #تازه_های_کتاب #اطلاعیه‌ها_وگزارش‌ها #اخباراقتصادی_کسب‌وکار #پیشخوان_روزنامه #خبرهای_مالیاتی‌وبیمه ارتباط با ادمین: @Jafarinia_NasimKowsar_PUB
مشاهده در ایتا
دانلود
✅نسخه الکترونیکی کتاب‌های درسی جدید منتشر شد 🔹نسخۀ الکترونیکی کتاب‌های درسی سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۶ در پایگاه chap.sch.ir بارگذاری شد و دانش‌آموزان، معلمان و خانواده‌ها می‌توانند این کتاب‌ها را رایگان دریافت کنند. 🔹درحال حاضر نسخۀ کتاب‌های دوره ابتدایی و متوسطۀ اول در دسترس است و کتاب‌های دورۀ متوسطۀ دوم نیز تا پایان مردادماه بارگذاری خواهد شد. 🆔خبرگزاری متنا (حوزه نشر و کتاب) @MatnaNews .
✅در قالب تفاهم‌نامه مشترک وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، ۸ هزار میلیارد ریال تسهیلات ویژه کم‌بهره به ناشران، کتاب‌فروشان و اهالی فرهنگ اختصاص یافت؛ حمایتی که با هدف تقویت اقتصاد فرهنگ، پشتیبانی از فعالان زنجیره نشر و کاهش فشارهای اقتصادی این حوزه اجرایی می‌شود 🆔خبرگزاری متنا (حوزه نشر و کتاب) @MatnaNews .
✅مدیرانجمن ناشران دانشگاهی: آخرین خبرها از هفتمین دوره انتخاب کتاب برگزیده دانشگاهی 🔸هفتمین دوره انتخاب کتاب برگزیده دانشگاهی در چارچوب هشتمین جشنواره نشر دانشگاهی همزمان با سی‌وچهارمین دوره هفته کتاب، برگزار می‌شود 🔸هدف این جشنواره، تنها معرفی چند اثر برگزیده نیست؛ بلکه تلاش می‌کنیم آثار شاخصی را شناسایی کنیم که در تولید و توسعه دانش، پاسخ‌گویی به نیازهای علمی و آموزشی و گسترش فرهنگ پژوهش و مطالعه تخصصی نقش مؤثری داشته باشند. 🔸️اهمیت این رویداد در جامعه نشر دانشگاهی است. در دوره پیشین، بیش از ۶۷۰ عنوان کتاب به دبیرخانه جشنواره ارسال شد و پس از طی مراحل بررسی و داوری تخصصی، ۱۱ عنوان کتاب در ۶ رده دیویی به‌عنوان آثار برگزیده انتخاب و تأیید نهایی شدند. 🆔خبرگزاری متنا (حوزه نشر و کتاب) @MatnaNews .
لزوم بخشش جرایم مالیاتی اصناف خرد در شرایط جنگی 🔹رئیس فراکسیون اصناف مجلس شورای اسلامی با انتقاد از دریافت چندباره مالیات بر ارزش افزوده از یک کالا در زنجیره توزیع، این روند را عامل فشار بر مصرف‌کننده و افزایش قیمت‌ها دانست و ضمن تقدیر از عملکرد اتاق اصناف در شرایط جنگی، خواستار بخشش جرایم و تقسیط مالیات کسبه خرد برای جلوگیری از بروز بحران در بازار شد. 🔹محمدرضا رضایی کوچی گفت: درگام نخست باید از اتاق اصناف ایران و تمامی صنوف کشور بابت همراهی بی‌نظیرشان در زمان جنگ تشکر کنم. 🆔خبرگزاری متنا (حوزه نشر و کتاب) @MatnaNews .
🔰کتاب و مدیریت شهری استان‌ها؛ کتاب در حاشیه مدیریت شهری؛ روایت ۲۲ استان از یک غفلت فرهنگی 🔸بررسی عملکرد شوراها و شهرداری‌های ۲۲ استان کشور نشان می‌دهد که با وجود پیشینه فرهنگی بسیاری از شهرها، کتاب هنوز جایگاه شایسته‌ای در سیاست‌گذاری‌های مدیریت شهری ندارد. این گزارش، تصویری از فاصله میان ظرفیت‌های فرهنگی شهرها و عملکرد مدیریت شهری در توسعه فرهنگ مطالعه ارائه می‌دهد. 🔸️ کتاب و کتاب‌خوانی یکی از مهم‌ترین شاخص‌های توسعه فرهنگی هر جامعه است و مدیریت شهری می‌تواند با برنامه‌ریزی، توسعه زیرساخت‌های فرهنگی و حمایت از نویسندگان، ناشران و کتاب‌فروشان، نقش مهمی در گسترش فرهنگ مطالعه داشته باشد. با این حال، بررسی عملکرد شوراها و شهرداری‌های ۲۲ استان کشور نشان می‌دهد کتاب هنوز در بسیاری از شهرها جایگاه پررنگی در سیاست‌گذاری‌های مدیریت شهری ندارد. 🔸️هرچند در برخی شهرها اقداماتی مانند حمایت از چاپ کتاب، ایجاد کتابخانه‌های مشارکتی، اجرای پویش‌های کتاب‌خوانی و برگزاری رویدادهای فرهنگی انجام شده، اما این اقدامات اغلب مقطعی بوده و کمتر در قالب برنامه‌های پایدار دنبال شده‌اند. در ادامه، مروری بر عملکرد مدیریت شهری در ۲۲ استان، تصویری از مهم‌ترین اقدامات، چالش‌ها و ظرفیت‌های حوزه کتاب و کتاب‌خوانی ارائه می‌دهد. 🆔خبرگزاری متنا (حوزه نشر و کتاب) @MatnaNews .
اداره کل فرهنگ ارشاد اسلامی قم اعلام کرد: 📢 مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» در تهران، قم و مشهد 🗒 دفتر رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت چهلمین روز تشییع و تدفین پیکر آقای شهید ایران، با صدور اطلاعیه‌ای از برگزاری مراسم بزرگداشت رهبر شهید حضرت آیت‌الله‌العظمی سیّدعلی حسینی خامنه‌ای در تهران، قم و مشهد خبر داد. متن کامل اطلاعیه دفتر رهبر انقلاب اسلامی: 🏴بسمه‌تعالی ▪️هم‌زمان با ایام چهلمین روز تشییع تاریخی و تدفین پیکر مطهر آقای شهید ایران، مراسم بزرگداشت آن رهبر عظیم‌الشأن و خانواده ایشان از سوی حضرت آیت‌الله سیّدمجتبی حسینی خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی، در تهران، قم و مشهد برگزار می‌شود. ▪️مراسم‌های بزرگداشت قائد شهید حضرت آیت‌الله‌العظمی سیّدعلی حسینی خامنه‌ای به این شرح برگزار خواهد شد: 📍 تهران؛ 🗓 سه‌شنبه ۲۷ مرداد، از ساعت ۱۷ تا ۱۹، در شبستان مصلای امام خمینی(ره). 📍 قم؛ 🗓 چهارشنبه ۲۸ مرداد، پس از نماز مغرب و عشاء، در حرم حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علیها. 📍 مشهد مقدس؛ 🗓 پنجشنبه ۲۹ مرداد، همزمان با شب شهادت امام حسن عسکری(ع)، بعد از نماز مغرب و عشاء، در حرم مطهر رضوی. ▪️از مردم قدرشناس ایران برای حضور در مراسم بزرگداشت رهبر شهید دعوت به‌عمل می‌آید. 🆔خبرگزاری متنا (حوزه نشر و کتاب) @MatnaNews .
✅خدمتی جدید از دفتر خدمات پستی ناشران 🔴اطلاعیه: دفتر پستی مجتمع ناشران ، جهت رفاه ناشران و کتایفرشان عزیز خدمت جدید را ارائه کرده است: 🔷سرویس کرایه در مقصد🔷 در این خدمت جهت جلب رضایت همراهان عزیز پستی ، هزینه پستی در مقصد دریافت میشود، یعنی: ◀️(ارسال به شکل پس کرایه) ▪️قابل توجه اینکه ، هزینه پستی مربوطه بدون افزایش بوده و در حقیقت نسبت به موارد مشابه هزینه در مقصد باجه های ارسالی خصوصی با صرفه‌تر می باشد، یعنی: ◀️(با هزینه کمتر از بخش‌خصوصی) لذا دوستان عزیز با مراجعه به دفتر پستی ناشران می‌توانند از این خدمت جدید با هزینه پستی کمتر بهرمند بشوند. 🆔خبرگزاری متنا (حوزه نشر و کتاب) @MatnaNews .
جشنواره جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان تا پایان مرداد ماه تمدید شد 📎 لینک ثبت نام : 🔻 🆔 https://bookclubscup.ir/ 🆔خبرگزاری متنا (حوزه نشر و کتاب) @MatnaNews .
✅ ۱۳۹ کتاب درسی در سال‌جاری تغییر می‌کند ▫️سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی اعلام کرد. 🆔خبرگزاری متنا (حوزه نشر و کتاب) @MatnaNews .
عیادت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم از استاد دکتر محمدعلی مجاهدی 🔸 محمدرضا سوقندی؛ مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم از استاد دکتر محمدعلی مجاهدی؛ دبیر شعر آیینی کشور عیادت کرد. این دیدار که در فضایی گرم و صمیمی برگزار شد، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم ضمن آرزوی سلامتی برای این چهره برجسته شعر آیینی، بر جایگاه علمی، ادبی و معنوی ایشان در فرهنگ دینی کشور تأکید کرد. در این نشست که محمدکاظم رضوانی و روح اله کریمی معاونین اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی حضور داشتند درباره تقویت جریان شعر آیینی، حمایت از فعالیت‌های ادبی و ارتقای برنامه‌های فرهنگی مرتبط با شعر و ادب تبادل نظر شد. 🆔خبرگزاری متنا (حوزه نشر و کتاب) @MatnaNews .
🔻*اطلاعیه مهّم و فوری 📚 اعلام موارد تخلف در پلتفرم و سایت‌های مجازی فروش کتاب* ✅در راستای وظایف اتحادیه در حفظ، صیانت و پیگیری حقوق قانونی و حرفه‌ای اعضای صنف و همچنین در ادامه پی‌گیری‌های قانونی اتحادیه برای مقابله با قاچاق کتاب، عرضه غیرمجاز آثار، تخلفات فروش و حمایت از حقوق ناشران و کتابفروشان، از ناشران، کتابفروشان و اعضای محترم صنف دعوت می‌شود در صورت مشاهده یا مواجهه با هرگونه تخلف، مشکل یا تضییع حقوق صنفی در پلتفرم‌ها و بسترهای فروش کتاب در فضای مجازی، موضوع را به‌صورت مکتوب به دبیرخانه اتحادیه اعلام نمایند. 🔸*نکته مهّم 🔶به‌منظور بررسی دقیق‌تر و پیگیری قانونی، لطفاً در مکاتبه ارسالی موارد زیر درج شود: 🔘نام ناشر یا کتابفروشی 🔘نام پلتفرم یا سایت موردنظر 🔘آدرس دقیق سایت یا لینک سایت 🔘شرح کوتاه موضوع تخلف یا مشکل ایجادشده 🔘در صورت امکان تصویر یا مستندات مربوط به موضوع* 🔻اطلاعات و گزارش‌های دریافتی پس از بررسی، در چارچوب وظایف و اختیارات قانونی اتحادیه، جمع‌بندی و از طریق مراجع قانونی و دستگاه‌های ذی‌ربط پیگیری خواهد شد. *همکاران گرامی 💫تسریع ارسال گزارش‌های شما، گامی مؤثر در مبارزه با قاچاق و عرضه غیرمجاز کتاب، صیانت از حقوق ناشران و کتابفروشان و ایجاد فضای سالم و عادلانه در بازار کتاب است.* https://eitaa.com/enktehran https://ble.ir/enktehran @NasheranvaketabforooshanTehran Www.pbut.ir 📚📙📘📔📓📕📗 ✍️روابط عمومی اتحادیه ناشران و کتابفروشان