🚨فوری
👥 مطالبه برحق مردمی
🔺 ما مردم درخواست #شفافیت_آراء_نمایندگان در تصویب خائنانه یا ساده اندیشانه FATF را داریم
🔺حق مسلم ماست که بدانیم نماینده ما به نیابت از ما مردم، رأی مثبت یا منفی داده اند
🔺 حق مسلم ماست که نماینده های خائن یا ساده اندیش وطن را بشناسیم
🔺 چرا رأی گیری مخفی؟ از چه میترسید؟
🔺طرح شفافیت نظام مالی را برای دشمن تصویب میکنید! اما از شفافیت آرا خود حرفی نمیزنید؟!
👥 مطالبه برحق خود را با هشتگ
#شفافیت_آراء_نمایندگان
در توییتر و اینستاگرام بیان کنید
و با نماینده خود تماس بگیرید و از رای او مطلع شوید و در رسانه ها منتشر کنید
#شفافیت_آراء_نمایندگان
هدایت شده از تبیین
🔴 رای مجلس و شش ملاحظه مهم 🔴
💠 امروز و در حین بحث و بررسی مجلس در مورد پیوستن به یکی از اضلاع کنوانسیون FATF نامه دفتر مقام معظم رهبری نیز منتشر شد. سوای رای سوال برانگیز!! مجلس، چند نکته بسیار مهم وجود دارد:
🔻۱. نظر رهبری در مورد کلیت کنوانسیون های بین المللی کاملا شفاف و غیرقابل خدشه است. بی اعتمادی نسبت به کنوانسیون هایی که عموما بر خلاف ظاهر آراسته خود، محتوایی استعماری دارند نظر روشن رهبری عزیز است و تجربه چهل ساله نیز موید این نظر است.
🔻۲. نامه دفتر رهبری به جهت ضرورت طی #مراحل_قانونی منتشر شد. نباید توقع داشت رهبری قبل از طی مراحل قانونی ورود کنند. این به معنی بی اعتبارکردن سازوکارهای قانونی کشور است. برخی توقع دارند در هر موضوع چالشی، رهبری راسا ورود کنند.
🔻۳. (مهم) باید توجه کنیم یک #جریان_خاص و نام و نشان دار تلاش می کند مشکلات فعلی و آتی را به پای نظام و رهبری عزیز بنویسد و با هزینه کردن ایشان یک آدرس غلط در مورد علت مشکلات اقتصادی به مردم بدهد. در همین راستا بهترین راه مقابله با قصد و غرض بدخواهان این بود که مجلس به مثابه عصاره ملت مستقلا و با بحث و بررسی کارشناسی، به لوایح این گونه رای منفی می داد. حال که با اختلاف رای جزیی این لایحه تصویب شده است کسی نمی تواند مدعی اعمال نظر مقامات عالی نظام شود.
🔻۴. رای مجلس برآیندی از نظرات #دلسوزانه و #کارشناسانه عده ای و #جناحی_نگری و #ساده_اندیشی بخشی دیگر بود. در هر حال فرآیند طبیعی و عادی قانونی طی شد و اتفاقا مردم در چنین صحنه هایی می بایست افراد و جریان ها را به خوبی رصد کنند و عیار آنها را برای انتخابات آینده در ذهن داشته باشند.
🔻۵. هنوز مراحل قانونی پیوستن به کنوانسیون مورد مناقشه کامل نشده لذا مسیر قانونی جهت تجدید نظر باز است.
🔻۶. (مهم) اکنون آنچه بیش از یک کنوانسیون خاص اهمیت دارد #بصیرت_عمومی مردم است. گفتمان بی اعتمادی به غرب باید ورد زبان و فکر عامه جامعه شود. مردم باید به این نتیجه قطعی برسند که #هیچ_گزینه خارج ایران مشکل شان را حل نمی کند.
🔴 #کانال_تبیین
http://eitaa.com/joinchat/1033961472C8a1cc59c8c
✴️شریعتمداری: برای این دو سؤال چه پاسخی دارید؟!
فاجعه تصویب لایحه (CFT)، یکی از لوایح زیرمجموعه FATF بارها با ارائه مستندات و دلایل غیر قابل انکار از سوی کارشناسان و صاحبنظران مطرح شده است ولی فقط نیمنگاهی به نظرات و دیدگاه موافقان این لایحه به وضوح نشان میدهد که هیچ پاسخ روشن و قابل تکیه- تأکید میشود که هیچ پاسخی- برای حمایت خود از این لایحه فاجعهآفرین ندارند.
🔻اول: مطابق رویه جاری و قوانین حاکم بر FATF ، مواضع این گروه و تصمیم درباره برخورد با کشورها و تعیین جایگاه آنها در گروههای چهارگانهای که به آن اشاره شد با اجماع صورت میپذیرد، یعنی لازمه آن موافقت یا مخالفت تمامی کشورهای عضو است و درصورتی که فقط یکی از کشورهای عضو مخالف تصمیمی باشد که قرار است اتخاذ شود، آن تصمیم اتخاذ نخواهد شد و کشور مخالفتکننده نیز ملزم نیست که برای مخالفت خود دلیل همهپسند و قابل قبولی بیاورد بلکه صرف مخالفت آن میتواند مانع یک تصمیم شود، حتی اگر تمامی اعضای دیگر با آن تصمیم موافق باشند.
حالا به این نکته توجه کنید که آمریکا، رژیمصهیونیستی (این رژیم عضو ناظر ولی دارای حق رای است) و عربستان از کشورهای عضو هستند. سؤال از دولت محترم و نمایندگان موافق تصویب لایحه یاد شده این است که، برفرض محال-تاکید میشود بر فرض محال- اگر قرار باشد گروه اقدام مالی - FATF- ایران را از لیست سیاه خارج کند آیا این تصمیم با مخالفت آمریکا، عربستان و اسرائیل روبرو نخواهد شد؟!
🔻دوم: مخالفت و خودداری کشورها و شرکتهای بزرگ از برقراری روابط تجاری و بانکی با ایران ناشی از تحریمهای ثانویه-Secondary Sanctions- آمریکاست، که براساس آن هر کشور، شرکت و شخصیت حقیقی یا حقوقی که با ایران روابط تجاری داشته باشد شامل جریمههای سخت و یا قطع روابط تجاری با آمریکا خواهد شد. دقیقا به همین علت است که کشورها و شرکتها حاضر به برقراری روابط تجاری با ایران نیستند. مقامات عالی کشورهای اروپایی که دولت محترم اینهمه به آنان دلبسته است نیز بارها تکرار کردهاند که نمیتوانند شرکتهای بزرگ کشورشان را ملزم به روابط تجاری با ایران کنند.
حالا دومین پرسش از حامیان FATF این است که برفرض کسب موافقت FATF با خروج ایران از لیست سیاه، برای تحریمهای ثانویه چه تدارکی دیدهاید؟ و آیا بعد از اینهمه بدعهدی و کینهتوزی غرب علیه کشورمان، هنوز وقت آن نرسیده است که به خود آئید و تلاش و همت خویش را از غرب وحشی به درون ایران اسلامی و بهرهگیری از امکانات و ظرفیتهای فراوان و برزمینمانده آن کوچ بدهید؟! آقایان به روشنی و با صراحت برای مردم توضیح بدهید که در مقابل دو پرسش مورد اشاره چه پاسخی دارید؟!
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
هدایت شده از KHAMENEI.IR
💗 سخننگاشت| پیام قدرت به دشمن بدهیم، نه پیام ضعف
🔺️ بخشی از بیانات رهبرانقلاب در دیدار اخیر.
📥 مجموعه سخننگاشت👇
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=40643
⭕ 👤 آیتالله اراکی: منطق کسانی که به CFT رأی دادند در این سه عبارت خلاصه میشود: نمیتوانیم، میترسیم، تنها میمانیم
👤دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی:
🔹 کسانی که به CFT رأی دادند ۳ بهانه میآورند: اولا میگویند نمیتوانیم لا طاقة لنا؛ دوم اینکه میگویند میترسیم و سوم اینکه میگویند ما تنها هستیم و عده دشمن خیلی زیاد است، اقتصاد ما، ارز ما همه دست اوست؛مگر شما ایمان ندارید که خدا پشتوانه شماست چرا از تنهایی میترسید
🔹چرا به حرف بزرگان حوزه گوش نکردید و نمیکنید؟ حال که گوش نکردید پای حرفتان بایستید.
🔹 من پیشنهادم این است آنها که رأی به FATF ندادند، اسمشان را اعلام کنند، از هیچ چیز هم نترسند، یقین هم داشته باشند که آینده از آن آنهاست و ملت ما از آنها قدردانی و تشکر خواهد کرد
💢 مساله تنها fatf نیست!
مساله اصلی اینها نیست،
مسئله اصلی نوع خطا در مدیریت کشور است.
👈 این نوع مدیریت کشور خطاست.
دوسال کشور #معطل مذاکره برجام ماند، دوسال #معطل اجرای ناقص برجام بود، بعد معطل خروج #آمریکا و قول های جدید اتحادیه اروپا، بعد معطل fatf بعد cft لابد چند ماه دیگر قرارداد حقوق بشری یا موشکی را راه می اندازند!
معطل کردن کشور و گره زدن تمام توان و سرنوشت ملت به سیاست خارجی اشتباه است، همین معطلی های دوساله پشت سرهم #بازار و #اقتصاد را در حالت رکود و پا در هوا قرار داده است.
#فاطمیون
ضمن اینکه حذف مؤلفه های قدرت یک کشور اعم از دانش هسته ای و یا قدرت دفاعی و ابزارهای حفظ آن...
👈عین حماقت و خیانت است.
⭕️ دستاوردهای جبهه انقلاب در مقابله با FATF
🔹 جبهه انقلاب بعد از حدود یک سال مبارزه در بدنه کارشناسی و حدود 5 ماه مبارزه بدنه عمومی توانست جلوی بخش عمدهای از برنامه جریان غربگرا را بگیرد.
🔺تخصصیترین مسئله که برای مسئولین نظام هم همه ابعادش قابل فهم نبود، به عمومیترین زبان ممکن و برای کف جامعه طرح شد و سطح درک عمومی جامعه بالا رفت.
🔹غربگرایان نتوانستند پشت درهای بسته و بدون اطلاع مردم کار خود را جلو ببرند.
🔺لوایح چهارقلو که برای پنهانکاری جداجدا به مجلس آورده شده بود در مسیر تصویب دچار مشکل شد. مطالبه جریان انقلابی باعث شد در مورد اصلاح قوانین داخلی بخشی از مطالبات جبهه انقلاب تأمین شود. در مورد دو کنوانسیون استعماری پالرمو و (CFT (TF هم مسیر تصویب آن با چالش روبرو شود. پالرمو در شورای نگهبان رد شود و دوباره به مجلس برگردد و قلب FATF یعنی CFT نیز در مجلسی که ابتدا به ساکن حدود 50 مخالف داشت، بهصورت ناپلئونی و تنها با حدود 16 اختلاف رای تصویب شود که این لوایح نیز باید مسیر شورای نگهبان (که به احتمال زیاد به رد میانجامد)، بازگشت به مجلس و سپس مجمع تشخیص را طی کند. در مجمع تشخیص هم کمیسیون نظارت، مغایرت آنها را اعلام کرده است. خلاصه در این مورد کار به پایان نرسیده است.
🔹برای اولین بار از سال 89 به بعد که جبهه انقلاب دچار انفعال شده بود، توانست با مبارزه کارشناسی، رسانهای و میدانی کار مشترک انجام دهد بدون آنکه مرکزیتی از بالا برای بدنه تعیین تکلیف کند، در این مسیر به موفقیتهای مقطعی نظیر مسکوت گذاشتن لوایح در مجلس در سه ماه پیش، اصلاح قوانین، برگرداندن آنها به مجلس، بالا بردن تعداد مخالفین و... دست پیدا کند. از همه مهمتر بدون ساماندهیهای تشکیلاتی غیرعاقلانه نظیر جبهههای انتخاباتی، اکثریت جبهه انقلاب گفتمان و عملیات مشترک پیدا کند. حتی مجموعههای ناهمراه در سیستم که مثلاً دور قبل بیانیه عدم وجود مشکل امنیتی با fatf داده بودند نیز این دور به مخالف جدی آن تبدیل شوند. مراجع موضع بگیرند، ده تن از اساتید مطرح حوزه کلاسهای خود را در روز تصویب CFT تعطیل کنند و... .
🔺برخلاف برجام، دست خالی طرفداران fatf رو شد تا آنجا که صریحا تصریح کنند هیچ تضمینی ندارند که تغییری در اوضاع اقتصادی ایجاد شود وبه توجیهات موهومی مثل گرفتن بهانه از دشمن و جوسازی در مورد نظر رهبری متوسل شدند.
🔹غربگریان نیز در طرح پزهای شفافیت و مقابله با فساد خود ناکام شوند و در موضع اتهام قرار بگیرند که اگر راست میگویید و دنبال شفافیتید نه برای دشمن که برای مردم چرا شفافیت ایجاد نمیکنید رای و حقوقتان را شفاف نمیکنید؟
🔺هزینه تعاملات خارجی بیضابطه و بیمنطق بالا رفت و راه غربگرایان برای تحمیل برجام منطقه، موشکی و حقوقبشر به نظام با دشواری بیشتری روبرو شدند.
🔹از همه مهمتر جبهه انقلاب از وضعیت انفعال به موضع فعال تغییر وضعیت داد، بدنه های مردمی نیز از بدنه های دانشجویی و.... جلو زدند که خود را در حضور خودجوش مردم در تجمع مقابل مجلس در تصویب CFT نشان داد.
🔺هنوز چیز زیادی از دست نرفته است، به بنبست نرسیدهایم و باید تجربه این دستاوردها را در مسائل دیگر نیز ادامه دهیم.
✍ #محمدصادق_شهبازی
هدایت شده از تبیین
🔴 #تهدید_رسمی شورای نگهبان توسط شکوری راد دبیر کل حزب اتحاد ملت.
🔸این سخنان بدان معنی است که شورای نگهبان #باید CFT را تایید کند وگرنه اعمال نظر شخصی کرده است.
👈 #اصلاح_طلبی در گفتار ؛ #دیکتاتوری در رفتار ...
🔴 #کانال_تبیین
http://eitaa.com/joinchat/1033961472C8a1cc59c8c
🔸 با #آب_طلا بنویسید
🔹 #نگاه_در_خشت_خام
🔴 حدّ یَقِف کجاست...؟
🔻رهبر معظم انقلاب _ ۷ خرداد۸۲:
« دشمن، سیاسی و سیاستمدار است؛ مغزِ طرّاحِ سیاسی دارد، فکر میکند که چهکار باید بکند. یکی از طرّاحی ها این است که حرف آخر را اوّل نزنند؛ آرام آرام و بتدریج طلبکاری ایجاد نمایند و طرفِ مقابل را وادار به عقبنشینی کنند. بهمجرّدی که عقبنشینی کردید، طلبکاری دیگری شروع خواهد شد. حالا بعضی ها می گویند چیزی بدهیم، چیزی بگیریم! بدهیمش درست است، بگیریمش درست نیست؛ هیچ چیز نخواهند داد...!!
اگر قرار است قدرتی این امکان و توان را پیدا کند که اخم هایش را در هم بکشد و بگوید من قوی هستم و می زنم و می بَرم و می بندم؛ #حواستان_جمع_باشد، انسان جا بخورد، این جاخوردن، #حدّ_یَقِف_ندارد!!؛ من این موضوع را بارها به بعضی از مسؤولانی که دچار وسوسه و واهمههایی بودند، گفتهام که حدّ یَقفِ فشار آمریکا کجاست؟ آن را مشخّص کنید، که اگر به آنجا رسیدیم، دیگر بعد از آن هیچ فشاری علیه ما نخواهد بود.
🔻من عرض کنم حدّ یقف کجاست؟ آنجایی است که شما - که چنین حقّی را نه شما دارید، نه من - از طرف ملت ایران اعلام کنید که ما اسلام، جمهوری اسلامی و حکومت مردمی را نمی خواهیم؛ هر کسی که شما مصلحت می دانید، بیاید در این مملکت حکومت کند! این حدّ یَقِف است.»
#رصد_زمانه
📝پروانه سلحشوری و وجوب یک عذرخواهی
🔻پروانه سلحشوری آنچنان که در نطق جنجالی چندی قبلش در مجلس گفت، خودش را شایستهی نمایندگی مجلس نمیداند و معتقد است نظارت استصوابی شورای نگهبان باعث شده تا مردم به ناچار امثال او را انتخاب کنند و او جای افراد دیگر را که حق نمایندگی دارند، گرفته است. به نظر میرسد او چندان بیراه هم نگفته باشد. سلحشوری که در جلسهی بررسی و رای گیری مجلس در مورد عضویت ایران در کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم (CFT) با گردنی بسته شده به دلیل عمل جراحی اخیرش شرکت داشت، روز گذشته تلاش کرد فضایی پرشور و احساسی به این حضور بدهد و از حضورش با گردن شکسته برای «رای دادن برعلیه چرخه فاسد پولشویی و حامیان ترور در ایران و جهان» نوشت. برعلیه را همین طور غلط نوشت و بعد هم اضافه کرد تهدید به مرگ شده! و سپس برای بزرگنمایی و غلو بیشتر موضوع، فکر کرد لابد کنایه بامزهای خواهد بود اگر بنویسد که «ضمناً استخر هم نمیروم. به فکر راه دیگری باشید.»
🔻پروانه سلحشوری البته حق دارد این قدر بی محابا و بی ربط بتازد؛ تهمت قتل مرحوم هاشمی رفسنجانی را بزند؛ مخالفان CFT را به حضور در چرخه فاسد پولشویی متهم کند و ... نماینده مجلس است دیگر؛ مصونیت قضایی دارد و راحت تهمت میزند و هیچ دادستانی هم به او نمیگوید برای تهمتها و توهینهایت توضیح ارائه کن. دیوار منتقدان هم کوتاه است و راحت میشود از مرگ طبیعی برای آنها تهمت قتل ساخت و کسی هم مواخذهاش نمیکند. یعنی شما اگر مخالف FATF باشید، لابد قاتل هاشمی رفسنجانی هم هستید! اما جملات پروانه سلحشوری بخش سخیفی هم دارد که میگوید «علیه حامیان ترور در ایران» رای دادهام! این بخش را باید از او خواست که توضیح دهد تا روشن شود در میان مسئولین و مردمی که از بزرگترین قربانیان تروریسم در دنیا هستند و بزرگترین هزینهها را برای مبارزه با تروریسم دادهاند، چه کسانی در داخل کشور حامی ترور بودهاند که حالا لازم شده سلحشوری علیه آنان رای بدهد؟! این کنوانسیونها از جهت مالی، حسابهای رسمی بانکی را کنترل خواهند کرد و در میان مردمی که تبادلات رسمی بانکی دارند، کداممان حامی ترور بودهایم که رای امثال سلحشوری مانع آن شود؟ اگزجره کردن فضا و غلو در شور و احساسات برای یک رای معمولی به یک مصوبه، طبیعی است که کار را به چنین هجوگویی هایی باز کند که البته وقتی مرجع قانونی رسیدگی به این تهمتها وجود ندارد یا ساکت است، فقط باید فشار رسانهها و افکار عمومی او را مجبور به عذرخواهی کند. شما یک رای دادهاید تا به قول محمدجواد ظریف بهانه را از دست آمریکا بگیرید؛ وگرنه این کنوانسیونها در واقع امر، ربطی به مبارزه با پولشویی و تروریسم ندارد و گرچه اسمش مقابله مالی با تروریسم است، اما عملاً پشتیبانی تروریستها از مریخ نیست و اتفاقاً مالی و تسلیحاتی از طرف همین کشورهای عضو حمایت میشوند.
🔻کسی که برای انتقاد از نظارت استصوابی شورای نگهبان روی به خودزنی بیاورد و برای خودش هم احترام قائل نشود، روزی هم برای خوشآمد غربیها ایران را میزند و کشوری را که هزینههای جانی و مالی و غیرمالی بسیار برای مبارزه با تروریست داده، اینگونه پای مطامع جناحی قربانی میکند. چارهای نیست، اعتراف هر کس علیه خودش مسموع است و این بار گویا حق با پروانه سلحشوری بود؛ او شایستگی نمایندگی این مردم را ندارد.
کبری آسوپار