👈 برای حل مشکل نظام بانکی،نقدینگی، اشتغال و تورم تصمیمهای جدی بگیرید
📣 جلسه سران قوای سهگانه با موضوع مسائل اقتصادی شب گذشته به مدت دو ساعت و نیم در حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی برگزار شد.
🔻 حضرت آیت الله خامنهی در این جلسه با تقدیر از اهتمام رؤسای قوا و اعضای شورای عالی هماهنگی اقتصادی برای مشارکت فعال در جلسات و مباحث، وظیفه اصلی این شورا را تصمیمگیریهای کلان و راهگشا در عرصه اقتصاد خواندند و تأکید کردند: حل مشکلات جاری اقتصاد کشور و تأمین نیازهای عمومی مردم، نیازمند #کار_جهادی و تلاش فوق العاده است زیرا این مشکلات بویژه مشکل #گرانی و کاهش قدرت خرید، #معیشت بخش زیادی از مردم بویژه #طبقات_ضعیف را دچار تنگنا کرده است.
🔸️ رهبر انقلاب اسلامی، اعضای شورای عالی هماهنگی اقتصادی را به اتخاذ تصمیمهای قاطع و راهگشا در خصوص مسائل اصلی و چالشهای مهم اقتصاد کشور توصیه مؤکد کردند و گفتند: برای حل برخی مسائل کلیدیِ اقتصاد مانند مشکلات نظام بانکی، نقدینگی، اشتغال، تورم و فرایند بودجهریزی باید تصمیمهای جدی و عملیاتی بگیرید.
🔹️ ایشان قوای سهگانه بویژه دولت را به استفاده از نظرات و راهحلهای اقتصاددانان دلسوز و فعالان بخش خصوصی فراخواندند و گفتند: شرایط کنونی کشور موجب شده است نخبگان و فعالان دلسوز احساس مسئولیت مضاعف کنند و ظرفیتها و داشتههای علمی و تجربی خود را به مسئولان عرضه کنند، بنابراین قدر این فرصت را بدانید و از پیشنهادهای فعالان دانشگاهی و اقتصادی استفاده کامل کنید.
🔸️ حضرت آیت الله خامنهای با تقسیم مشکلات اقتصادی به «چالشهای درونی و ساختاری اقتصاد کشور» و «مسائل ناشی از تحریمهای ظالمانه آمریکا» افزودند: در مواجهه با هر یک از این دو بخش، راهحلهای خردمندانهای را به کار ببندید که نتیجه آن، گرهگشایی پایدار از #زندگی_مردم و ناامید شدن دشمن از اثرگذاریِ #حربه_تحریم باشد.
🔹️ حضرت آیت الله خامنهای با تأکید بر لزوم همافزایی هر سه قوه و دستگاههای مختلف کشور، خاطرنشان کردند: هیچ بنبست و مشکل غیرقابل حلی در کشور وجود ندارد و ما به فضل الهی و با عزم و اراده مردم و مسئولان، و با استفاده از ظرفیت بیبدیل #جوانان و نخبگان توانمند #ایران_عزیز و با فعال کردن ظرفیتها و منابع ممتاز کشور، یقیناً بر مشکلات درونی و تحمیلی فائق خواهیم آمد.
❌ جدول | بُنبست نداریم
👈 مطالبات رهبر انقلاب از سران قوا و شورای عالی هماهنگی اقتصادی
«هیچ بنبست و مشکل غیرقابل حلی در کشور وجود ندارد و ما به فضل الهی و با عزم و اراده مردم و مسئولان، و با استفاده از ظرفیت بیبدیل جوانان و نخبگان توانمند ایران عزیز و با فعال کردن ظرفیتها و منابع ممتاز کشور، یقیناً بر مشکلات درونی و تحمیلی فائق خواهیم آمد.»
✅ بعد از #FATF نوبت چیست ؟!
♦️چند سالی است که کلید واژه نرمال سازی ایران «Normalize Iran» یا «Iran's Normalization project» در فضای اندیشکده ها و رسانه ای غرب مطرح شده و الگوی رفتاری غرب و خصوصا آمریکا با کشورمان بر مبنای آن تنظیم می شود.
♦️بر مبنای این سیاست که افرادی مانند مایک پمپئو از آن با عنوان پروژه « #تغییر_رفتار_ایران » یاد می کنند تلاش می شود تا ساختار فکری و سیاسی جمهوری اسلامی را به شکل مقبول و مورد نظرشان #استحاله کنند!
1⃣ گام اول این پروژه پایان برنامه هسته ای صلح آمیز کشورمان بود که #برجام تا حدودی مجری آن شد!
2⃣ گام دوم پایان دادن به حمایت کشورمان از گروه های مقاومت است که FATF مسئولیت آن را بر دوش گرفته!
3⃣ گام سوم کاهش قدرت دفاعی و بازدارندگی کشورمان خواهد بود که احتمالا در قالب برنامه عدم اشاعه از سوی غرب پیگری خواهد شد!
4⃣ پس از این گام و بی دفاع شدن کشور نوبت #حقوق_بشر و ... خواهد رسید!
♦️ اما خوب است که غرب پرستان داخلی بدانند که نکته تلخ ماجرا اینجاست که سال ۲۰۱۶ یکی از تئوریسین های این پروژه در مقاله خود در وال استریت ژورنال نوشت ایران تنها زمانی یک کشور کاملا نرمال می شود که جمهوری اسلامی از بین برود !
#نوید_کمالی
#زهی_خیال_باطل
#آینده_این_انقلاب_طبق_فرمایش_رهبری_به_مراتب_از_گذشته_روشنتر_است
⭕️دم خروس ابزار تحریمی ، آمریکا بازهم زد بیرون! FATF
🔺در سند وزارت خزانهداری آمریکا که ساعتی پیش علیه ایران منتشر شده و ایران متهم به پولشویی و خطر تامین مالی تروریسم شده، آمده است: «علیرغم تعهد ایران در ژوئن ۲۰۱۶ برای اجرای برنامه اقدام FATF جهت مرتفع کردن نقائص نظاممند خود در زمینه مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم، این کشور نتوانسته بخش زیادی از برنامه اقدام خود را اجرا کند.»
🔺خزانهداری خاطرنشان کرده است: «به همین دلیل FATF همچنان از اعضای خود و تمامی حوزههای قضایی خود میخواهد به نهادهای مالی خود توصیه کنند در روابط تجاری و مبادلات خود با افراد حقیقی و حقوقی در ایران هشیاری به خرج دهند.»
🔹چندی پیش نیز سیگال مندلکر معاون وزارت خزانه داری آمریکا ، در سخنرانی در لابی ضد ایرانی بنیاد دفاع از دموکراسی ها یکی از مطالبات خود از جمهوری اسلامی ایران را، رسما تصویب و اجرای با حسن نیت کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم اعلام می کند.
🔹اینها خود گواه آن است که آمریکا FATF را ابزار مناسبی برای اعمال هر چه موثر تحریمها علیه ایران میداند و تصویب لوایح FATF صرفا دادن ابزار و اهرمی جهت دقیق تر شدن تحریم های آمریکا می باشد. چه کسانی در داخل همسو با اتاق جنگ آمریکا به دنبال هدفمند شدن تحریم ها هستند؟! نتیجه راهبرد بهانه گیری آقایان غرب گرا، صرفا خود تحریمی و عقب نشینی بیشتر را در پی دارد!
✍️ #علیرضا_فقیهی_راد
پ.ن
به نظر میرسه خوش رقصی جریان غربگرا در تصویب #FATF بهانه را از آمریکا نگرفت که هیچ... بر بهانه هایش هم افزود‼️
#تفکر_پوچ_اندیش_غربگرا
#ذلت_برای_ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌دستاوردهای تفکر انقلابی
⭕️نامه جمعی از دانشگاهیان، حوزویان و فعالین عرصه فرهنگی در قالب جنبش «نه به FATF» جهت درخواست از شورای محترم نگهبان قانون اساسی برای عدم تأیید لایحه الحاق جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم (CFT) با توجه به ایرادات حقوقی و شرعی این لایحه که در نامه به تفصیل و به صورت تخصصی به آنها اشاره شده است.
📝برای "امضای الکترونیکی" این نامه تا پایان روز دوشنبه ۲۳ مهرماه ۱۳۹۷ به لینک زیر مراجعه فرمایید:
https://goo.gl/forms/Sn1AmfGIeFJrtYM03
🔴گاهی باید....
♦️ترامپ: قبل از آمدن من، ایران می توانست ظرف 12 دقیقه کل خاورمیانه را تحت کنترل بگیرد.
👇👇👇
(جدا از اینکه حس برتری ترامپ در خشونت و خصومت نسبت به ایران یک توهم بیش نیست و همه روسای استکبار از یک جنس و ذاتِ خبیث اند ولی...)
👌👌👌
✅ گاهی دشمنان بهتر از خودمان, قدرتمان را به ما گوشزد می کنند.
✅ گاهی باید ایمان داشت. ایمان چیزی فراتر از عقل است. پایه ایمان عقل است ولی ایمان در مرتبه ای بالاتر از عقل قرار دارد. ایمان همان چیزی است که ابراهیم را تا بریدن سر فرزندش اسماعیل, به محل قرار می کشد. ایمان یعنی به ولایت خدا باور داشته باشی.
✅ گاهی باید خدا را بهتر شناخت. ولایتش را مرور کرد. نباید اعتماد به ولایت را کناری نهاد و به دشمن اعتماد کرد که مصداق ان الانسان لفی خسر نباشیم.
#مرادخانی
📝صدای اعتراض مردم است؛ بشنوید!
🔻نمایندگانی معترض هستند و اعتراضشان را هم در صحن علنی، هم در توییتر و هم در گفتگو با رسانهها اعلام میکنند. رئیس مجلس هم در این اعتراض همراهشان میشود. کار بالا میگیرد و گفته میشود وزارت اطلاعات هم به ماجرا ورود کرده است. رسانههای اصلاحطلب هم پی کشف سرنخهای اتفاق بزرگ رخ داده هستند. نایب رییس مجلس در نامهای خواستار ورود دادستانی به ماجرا و مجازات عاملین میشود. همهی این غوغا برای چیست؟ برای پیامکهای اعتراضی در مورد برخی طرحها و لوایح که به نمایندگان مجلس ارسال شده است؛ همین. چرا نمایندگان اصلاحطلب تا این حد برآشفته شدهاند؟ پیامک است دیگر؛ همراه نقد، همراه اعتراض؛ اصلاً همراه ناسزا. مسئول شدن یعنی همین نشستن پای حرف مردم. مردمی که شاید گاه آنقدر به ستوه آمدهاند که در ادبیات اعتراضی خود مسیر اشتباه هم بروند. آیا راهش این همه بلوا و آشوب و حواله دادن به وزارت اطلاعات و نامه نگاری به دادستان برای مجازات پیامک زنندگان است؟!
🔻روزهای دی ماه 96 را بخاطر بیاورید که کشور در آشوب ضدانقلاب بود. اموال عمومی را آتش میزدند و به کلانتریها حمله میکردند و شعارهای ساختارشکنانه کف خیابان شنیده میشد و امنیت جان و مال مردم مورد خدشه قرار گرفته بود. نمایندگان لیست امید آن روزها با مردم نامیدن آشوبگران، مسئولین را به شنیدن صدای آنها دعوت میکردند. محمود صادقی از لزوم شنیدن صدای مردم میگفت؛ غلامعلی جعفرزاده از اینکه باید تمهیداتی اندیشیده شود که مردم بتوانند حرفشان را به گوش حاکمیت برسانند؛ احمد بیگدلی میگفت گروهی از مردم که موفق به بیان خواستههای خود نشدهاند، در این روزها از راههای مختلف نظر خود را بیان کردند! محمدرضا تابش با هشدار دلسوزانه نامیدن آشوبهای خیابانی، گفت که بروز اعتراضات مردمی نشان داد که صدای مردم به خوبی شنیده نمیشود... حجم اظهارنظرات این چنینی در مورد لزوم شنیدن اعتراضات بالاست و در این مجال کوتاه نمیگنجد. نمایندگان اصلاحطلب حتی پس از آشوب جنایتبار دراویش گنابادی در تهران، از حق آنان برای اعتراض دفاع کردند! یک ماه پس از اعتراضات دی ماه 96 حسن روحانی در حرم امام گفت که «حکومتها باید صدای نصیحت، خواست، مطالبه، انتقاد و اعتراض مردم را به خوبی بشنوند.»
🔻حال به مهر ماه 97 برگردید. عدهای از مردم، درست یا غلط در مورد طرح و لایحهای نظری مخالف نظر نمایندگان حامی دولت دارند و به این نمایندگان دسترسی ندارند که نظر خود را به آنها بگویند. علاقه هم ندارند در خیابان تجمع کنند و شعار مرگ بر این و آن سر دهند. تنها ابزار دستشان گوشی تلفنشان است و شماره تلفن نمایندهی مورد نظرشان. آنها فقط پیامک زدهاند. نه اردوکشی خیابانی کردهاند؛ نه بانک و اتوبوس آتش زدهاند؛ نه به کلانتریها حملهور شدهاند؛ نه ماشین آتش نشانی را از بالای پل روی مردم خلاص کردهاند و نه با اتوبوس از روی ماموران تامین امنیت رد شدهاند. شاید ادبیات برخی پیامکها مناسب نباشد. شاید حتی من نوعی با نظر آنها موافق نباشم؛ اما آنها فقط پیامک زدهاند. همین. آیا دعوت به شنیدن صدای اعتراض مردم معنایش این بود که با هر پیامک، فریاد من تهدید شدم و توهین شد و به استخر نمیروم و چرا وزارت اطلاعات و دادستانی با این افراد برخورد نمیکند، سر داده شود؟ یا مردمی که باید صدایشان شنیده شود فقط اهالی آشوب و اغتشاش هستند؟! آیا مجلس جزیی از حکومت و خانهی ملت نیست که به قول حسن روحانی باید صدای اعتراض مردم را بشنود؟!
🔻روزهای خرداد 97 بحثهای داغی در رسانهها و دولت و مجلس و شورای شهر پایتخت برای اختصاص مکانی به اعتراضات مردمی در جریان بود و گفتند مکانهایی را انتخاب کردهایم که صدای اعتراض را مردم دیگر هم بشنوند. یکی از اماکن در نظر گرفته شده ورزشگاه تختی تهران است که تقریباً حاشیه شهر است و اگر جنگ گلادیاتورها هم در آن روی دهد، کسی متوجهاش نمیشود. اطرافش هم پوشیده از مراکز نظامی و امنیتی است. همان زمان در توییتر نوشتم که انتخاب چنین جایی توسط دولت و شورا آدم را یاد آن جملهی طنز عامیانه میاندازد که «وقتی با من حرف میزنی، دهنتو ببند!» گویا نمایندگان مجلس این روزها با بی صبری در مقابل چند پیامک در کنار آن همه ادعای شنیدن صدای مخالف، مصداق دیگری به این طنز بخشیدهاند!
کبری آسوپار
پ.ن
👌شعار ما همچنان
#نه_به_هر_گونه_لایحه_استعماری
#نه_به_FATF
#نه_به_هر_گونه_اغتشاش_و_التهاب
#مطالبه_گری_قانونمند
#روشنگری_هدفمند