فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴روحانی در بازگشت آمریکا به برجام از جمله «هل لی من توبه» بکار برده، که توبه حر نزد امام حسین است
اولا اگر شرف داشتی آمریکا رو با حضرت حر مقایسه نمیکردی
ثانیا رهبرانقلاب فرمودند بازگشت آمریکا به برجام بدون برداشتن تحریمها قابل قبول نیست، حالا شما از کدام توبه صحبت میکنید؟ توبهی گرگ؟!
✍️بیداری ملت
8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تفاوتهای تفکر برجامی و قرارداد ایران با چین
دکتر سید یاسر جبرائیلی، پژوهشگر اقتصاد سیاسی:
🔸اتحاد استراتژیک به معنی اتحاد ایدئولوژیک نیست.
🔻ادامه حضور بدون دلیل عراقچی در وین
🚨 آب پاکی بایدن روی دست دولت روحانی
🔰 رابرت مالی نماینده آمریکا در نشست وین اعلام کرد: پافشاری ایران بر «لغو تمام تحریمها» یعنی جدی نبودن ایران!
🔹️ آیا تیم مذاکرهکننده آبنبات «امتیاز موردی» را به جای «لغو یکجای تحریمها» میپذیرد؟
⬅️ در رجانیوز بخوانید:
🌐 Rajanews.com/node/346148
✅ @Rajanews
🔴آقای روحانی! بر سر گرگ آب توبه نریزید!(نکته)
حسین شریعتمداری :
🔹دیروز آقای روحانی در جلسه هیئت دولت ضمن اشاره به برخی از مسائل این روزها، درباره چالش هستهای کشورمان فرمودند: «آمریکا آمده میگوید میخواهم توبه کنم و به برجام برگردم. حالا چقدر راست میگوید و در عمل به حرف خود وفادار هست، باید ببینیم. ما قضاوت نهایی نمیکنیم، تا اکنون داریم قضاوت میکنیم. آنچه امروز ایران میگوید مورد قبول افکار جهانیان است. ما میگوییم به تمام تعهدات برجامیمان برمیگردیم در صورتی که آمریکا برگشته باشد و ببینیم که در عمل دارد اجرا میکند»!
🔹رئیسجمهور محترم این پرسش را بیپاسخ گذاشتند و توضیح ندادند که آمریکا، کِی و کجا اعلام کرده است که قصد توبه دارد؟! آنچه تاکنون رئیسجمهور آمریکا و سایر مقامات این کشور به صراحت اعلام کرده و بر آن اصرار ورزیدهاند این است که اگر ایران انجام تعهدات کاهش داده خود را از سر بگیرد، آمریکا هم که از برجام خارج شده بود، دوباره به برجام وارد میشود و تاکید کردهاند که اولاً تحریمها را لغو نخواهند کرد و ثانیاً باید توان موشکی ایران و حضورش در منطقه نیز به برجام اضافه شود! اینکه نه فقط ادامه همان حرکت باجخواهانه آمریکاست، بلکه موارد باجخواهانه دیگری نیز به آن اضافه شده است و معلوم نیست رئیسجمهور محترم از کدام موضع آمریکا احساس کردهاند که آمریکا قصد توبه دارد؟! و میفرمایند «آمده میگوید میخواهم توبه کنم و به برجام برگردم»! بازگشت آمریکا به برجام بدون لغو کامل تحریمها، آرزوی بارها اعلام شده این کشور است و اصلیترین مانع آن تاکید ایران بر لغو تحریمها و راستیآزمایی آن است. به بیان دیگر، آمریکا از یک طرف بر خواسته غیرقانونی خود تاکید کرده و از سوی دیگر طرح قانونی ایران را نفی کرده است. آیا این موضع آمریکا بوی توبه میدهد؟!
🔹آقای روحانی در جلسه دیروز هیئت دولت به مسائل دیگری نیز پرداختهاند که با عرض پوزش به سختی میتوان نشانی از واقعیت در آن دید! فرمودهاند برجام فعالیت هستهای را کاهش نداده است! و میگویند؛ «من به جرأت این ادعا را میکنم این را رئیس سازمان انرژی اتمی تأیید میکند که
🔹هیچ وقت در تاریخ ایران فناوری هستهای مانند امروز نبوده است، قویترین فناوری را ما امروز به نمایش جهانیان گذاشتهایم»! و توضیح نمیدهند که مگر بسیاری از فعالیت هستهای کشورمان را به تعطیلی نکشاندید؟! و مگر جیغ بنفش امروز آمریکا و اروپا به خاطر آن نیست که برای مقابله با بدعهدی حریف برخی از فعالیتهای تعطیلشده را از سر گرفتهایم؟! (البته با طرح هوشمندانه مجلس) اگر بسیاری از فعالیتهای هستهای را تعطیل نکرده بودید، از سرگیری آنها چه معنایی داشت؟! آقای روحانی برای این بخش از سخنان خود به تأیید رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان اشاره میکنند و ظاهراً به خاطر نمیآورند که وقتی آقای صالحی گفته بود آمریکا در برجام دبه کرده است، جناب روحانی فرموده بودند این مسائل را باید از وزارت خارجه پرسید!
🔹و حال آنکه پیش از آن، وقتی آقای سیف گفته بود دستاورد برجام تقریباً هیچ بوده است جناب روحانی فرموده بودند
این موضوع را باید از آقای صالحی پرسید! و ...
جناب ایشان به تلاش دولت در پیشبرد صنایع موشکی و توان دفاعی اشاره کردهاند ولی نفرمودهاند وقتی توان موشکی سپاه به نمایش گذاشته شد، چه کسانی اعتراض داشتند که این اقدام مخالفت با برجام است؟! و یا درباره پیشرفتهای اقتصادی دولت سخن گفتهاند که به گفته خودشان در این زمینه، ملاک جیب مردم است و ...
🔹متاسفانه رئیسجمهور محترم طی ۸ سال گذشته درباره موفقیتهای دولت اظهاراتی داشتهاند که با واقعیتهای موجود و آنچه مردم میبینند و برایشان محسوس و ملموس است، همخوانی چندانی ندارد. از این روی پیشنهاد میشود که در چندماه باقیمانده از عمر دولت کنونی، جناب ایشان در یک نشست دو و یا چند جانبه با حضور منتقدان شرکت فرمایند و حاضران در این نشستِ دوستانه و خیرخواهانه، موفقیتها و ناکامیهای دولت محترم را به گونهای مستند و با ارائه شواهد و نشانههای موجود به ارزیابی بنشینند.
به یقین کسب تجربههای کارساز، خروجی این نشست خواهد بود که میتواند پرهیز از اشتباهات و تاکید بر موفقیتها را به دنبال داشته باشد.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 مستند حرف قطعی
🔺️ بررسی موضع جمهوری اسلامی در زمینه تحریمها و برجام در گفتوگو با مقامات ارشد نظام
پنجشنبه ۱۹ فروردین
ساعت ۲۰:۰۰
از شبکه یک سیما و سایت khamenei.ir
🔺️ رهبر انقلاب: از سیاست قطعی جمهوری اسلامی درباره برجام نباید تخطی کرد؛ لغو همه تحریمها و راستیآزمایی آن
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨 بیش از 1500 تحریم با برچسب های جدید بازآفرینی شدند
🔹آمریکا چه به برجام برگردد و چه برنگردد، مسئله برجام نیست؛ مسئله، رفع 1500 تحریم و راستی آزمایی این اقدام از سوی ایران است
🔹میخواهند با لغو چند تحریم، محدودیت ها را مجددا اعمال کنند؛ اما ملت هشیار است
✅ @saeedjalily
🚨دستاورد عملیاتی کمیسیون مشترک برجام: تقریباً هیچ!
🔹دومین جلسه حضوری هجدهمین نشست کمیسیون مشترک برجام در روز جمعه برگزار شد. در پایان این جلسه، توافق شد جلسه آتی کمیسیون در سطح معاونین در روز چهارشنبه آتی در وین برگزار شود تا در چارچوب گروه های کارشناسی، رایزنی ها ادامه پیدا کند.
🔹اخبار منتشر شده از نشست نشان می دهد که مذاکرات روزهای اخیر همانگونه که پیشبینی میشد هیچ دستاورد عملیاتی نداشته است چرا که هدف آمریکا از حضور در وین نه لغو تحریمها بلکه مذاکره برای امتیاز گیری بیشتر است. در دولت بایدن، آمریکا تلاش دارد تا سیاست فشار حداکثری را در قالب سیاست فشار هوشمند ادامه دهد و از همین رو گامی جهت لغو تحریم ها برنمیدارد.
🔹آنچه که در بیانیه کمیسیون مشترک آمده صرفاً تداوم بیمعنی مذاکرات است چنانکه به نظر میرسد آمریکا تلاش خواهد کرد تا با طولانی کردن مذاکرات راهبرد "مذاکره برای مذاکره" را در پیش گیرد.
🔹پذیرش ادامه این روند یکی از خطاهای تیم مذاکره کننده وزارت خارجه است و دستگاههای نظارتی چون مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه نباید اجازه تداوم یافتن این روند خطا را به وزارت خارجه دهند.
🔹آمریکا برای خروج از برجام، کمیسیون مشترک برجام را تشکیل نداد تا برای او تعیین تکلیف نمایند که چگونه باید از برجام خارج شود تا برای بازگشت آمریکا به برجام نیازی به تشکیل کمیسیون مشترک و ادامه روند آن باشد تا گام هایی که ایران باید بردارد را معین نماید.
✅ @Rajanews_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سفیر فرانسه نباید در امور داخلی ایران دخالت کند
سلیمی نماینده مردم محلات در مجلس:
🔹سفیر فرانسه در امور داخلی ما دخالت کرده است لذا تذکر میدهیم که بالاتر از صندلی خودش ننشیند و در امور داخلی ایران دخالت نکند.
🔹سفیر فرانسه همچنین گفته است که مذاکرات وین و برجام را به سرانجامی خواهیم رساند که بتوانیم در انتخابات ایران دخالت کنیم. این زیادهگوییها به آقای سفیر نیامده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه خرابکاری در نطنز
و چهار پاسخ مقتضی آن - ۱
♦️بر خلاف برخی فضا سازی، اقدامات تروریستی و خرابکارنه هسته ای، نه مستقلا توسط اسرائیل بلکه مشترکا توسط آمریکا و اسرائیل و با همکاری برخی سرویس های جاسوسی اروپایی انجام می شود.
🔹ماجرای دیروز در تاسیسات نطنز، نه اولین بلکه سومین اقدام خرابکارانه ظرف دهه گذشته است. نوبت دوم، ۱۲ تیر ۱۳۹۹ بود که اقدام خرابکارانه در مرکز مونتاژ سانتریفوژ رخ داد. نوبت اول، اواسط تیرماه ۱۳۸۹ بود که تاسیسات نطنز مورد حمله سایبری قرار گرفت. بانی این حمله، دولت اوباما بود و اسرائیل نیز مشارکت داشت.
♦️دو اقدام خرابکارانه از سه مورد، در دوره دموکرات ها و با نقش آفرینی آنها انجام شده است. نشریه دیلی بیست دو سال پس از ماجرای سال ۸۹ فاش کرد که دستور حمله سایبری به سیستم کامپیوتری تأسیسات هستهای نطنز را باراک اوباما صادر کرده است.
🔹همچنین وب سایت خبری یاهونیوز دو سال قبل گزارشی منتشر کرد که نشان می داد حمله استاکس نت، با درخواست سیا و موساد و مشارکت هلند، انگلیس، آلمان، و فرانسه عملیاتی شده است.
♦️در این گزارش از یک مهندس اجیر شده توسط سرویس اطلاعاتی هلند، به عنوان عامل نفوذی سیا و موساد نام برده و تصریح شده بود فرد نفوذی، داده های حساس برای ورود بدافزار استاکسنت به تاسیسات نظنز را در اختیار واشنگتن قرار داده و سپس به وسیله یک حافظه فلش بدافزار را وارد تاسیسات کرده است.
🔹برخی محافل سیاسی و رسانه ای توجیه کننده مذاکره، هم در ماجرای دیروز و هم در ماجرای تیر ماه و همچنین ترور شهید فخری زاده، ادعا کردند که این اقدامات تروریستی و خرابکارانه منحصرا کار اسرائیل، و برای کارشکنی علیه مذاکره ایران و آمریکاست !
♦️به دروغ ادعا کردند این تله نتانیاهو است و بنابراین ایران نباید وارد تله اسرائیل شد. حتی در موضوع ترور شهید سلیمانی هم گفتند این، "تله تنش" است که ترامپ چیده و ما نباید وارد تله او شویم. به عبارت دیگر، در برابر ضرباتی که وارد می شود، هیچ برخورد تادیبی و مجازات بازدارنده ای با اسرائیل نداشته باشیم.
🔹به غلط، اسم این نسخه نفوذ زده منفعلانه را هم "صبر راهبردی" گذاشتند. حتی هنگامی که آمریکا از برجام خارج شد و سه کشور اروپایی هم عهد شکنی کردند، ادعا شد نباید واکنش متقابل نشان دهیم. بلکه باید با صبر استراتژیک داشته باشیم؛ چرا که اروپایی ها قول داده اند ظرف دو ماه جبران کنند(!)
♦️دولت با این توجیه موهوم، برجام را دو سال و نیم، به شکل یکطرفه اجرا کرد و حال آن که تحریم ها، از دولت اوباما و سپس ترامپ، به شکل فزاینده چند برابر شده بود.
🔹خروجی این نسخه، ارائه تضمین به صهیونیست ها، اوباما، ترامپ و بایدن است که هر غلطی انجام دهید، ما شما را با توجیه خود در "حاشیه امنیت" قرار می دهیم و بنابراین خاطرتان برای ایراد ضربات بعدی و خدعه و عهد شکنی آسوده باشد!
🔻ادامه دارد🔻
@IMANI_mohammad
سه خرابکاری در نطنز
و چهار پاسخ مقتضی آن -۲
♦️اگر تا امروز درباره موضوع "نفوذ" غفلت شده، از امروز باید به شکل کلان و قاطع با این عارضه خطرناک برخورد کرد. هیچ یک از سه اقدام خرابکارانه علیه نطنز، توسط موشک دشمن انجام نشده، بلکه پای عوامل نفوذی در میان بوده است. این را نمی شود صرفا به فلان کارمند یا مهندس مجموعه نسبت داد.
🔹نکته مهم تر، دعوت به انفعال در مقابل خباثت مشترک آمریکا و اسرائیل است. یکی از اهداف مذاکرات مزمن برجامی، سرگرم سازی و غافل کردن مسئولان ما از عملیات موازی دشمن است است. کانه غرب وقتی مذاکره می کند، دنبال دوستی و حل مسئله است و بنابراین دشمنی نمی کند.
♦️برجام با همه اهمیتش برای غرب، یک ایستگاه و ابزار است، نه هدف و مقصد. آنها به موازات سرگرم کردن هشت ساله دولت ما در مذاکرات، به نفوذ در عمق و هدف گرفتن اقتدار فنی و اقتصادی و نظامی و منطقه ای ما از این طریق اهتمام داشته اند.
🔹در واقع مدل خرابکاری از درون، از طریق نفوذ دادن ویروس (عنصر) خرابکار، نقشه موثر و تکراری آنهاست. ضربات موثری را که از این طریق می شود وارد کرد، هیچ بمب و موشکی نمی تواند.
♦️آنها گوشه ای از قدرت نظامی ایران را در سرنگونی گلوبال هاوس، موشکباران قدرتمند عین الاسد و دیر الزور، و همچنین قدرت نمایی فرزندان مقاومت در لبنان و یمن دیده اند و حاضر نیستند با چنین قدرت ویرانگری همآوردی کنند.
🔹آنها افرادی را داخل ایران می شناسند که به دلایل مختلف، ویروسی و آلوده شده اند؛ کسانی که حاضرند "گرا"ی خرابکاری بدهند، دیگرانی که حاضرند از داخل به توانمندی ها ضربه بزنند؛
♦️ طیف سومی هم هستند که به محض هر اقدام خصمانه "دشمن، میان اسرائیل، دولت و کنگره آمریکا، و دموکرات ها و جمهوری خواهان (و حتی برخی دولت های اروپایی) فاصله گذاری می کنند؛ حال آن که همه اینها در زدن ضربه به ایران اتفاق نظر دارند و حداکثر، تقسیم کار کرده اند کدام ضربه بزند، و کدام نقش پلیس خوب یا بد را در مذاکرات بازی کند.
🔹اکنون وقت انجام چند کار است. نخست، توقف مذاکرات و برداشتن همه تعلیق های هسته ای. آمریکا و تروئیکا باید صراحتا درباره سه خرابکاری و یک اقدام تروریستی مورد اشاره اعلام موضع کنند؛ دوم، تدارک ضربات نامتقارن به نیروها و مراکز و منافع آمریکا در منطقه.
♦️سوم، مجازات بدون معطلی رژیم صهیونیستی و زدن ضربات دردناک به آن، که در اتفاقات اخیر -به تلویح و تصریح- خود را متهم ماجرا نشان می دهد. درباره قدرت بازدارنده کشور و کاربست آن بهنگام خبط دشمن، به هیچ وجه نباید مسامحه و کوتاهی کرد.
🔹اما از همه مهم تر، شناسایی و انهدام شبکه نفوذی است که در دو حوزه خرابکاری و ماست مالی ماجرا نقش بازی می کند.
@IMANI_mohammad
8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نمکی: اگر نگاه کارشناسی در کشور خریدار داشت در موج چهارم نمی افتادیم / وقتی گفتم ترکیه را ببندید می دانستم چه خبر است آنجا
وزیر بهداشت:
🔹ما نیامده ایم صندلی های دیگر را نشانه برویم، آمده ایم برای فداشدن
🔹اسناد طبقه بندی دارم که نمی توانم منتشر کنم
🔹اصلا رنگ بندی در اپیدمی نداریم
🔹کادر درمان بریده اند
🔹زودتر از این ها به طور مکتوب هشدار دادم
🔹 اگه از مکتوباتم خبر داشتید الان «یقه جر داده» از من حمایت می کردید