هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 چهار تجربه از #هزینه_سازش
🔻رهبر انقلاب امروز در دانشگاه امام حسین بار دیگر به تشریح این مسئله که "هزینههای سازش بهمراتب بیشتر از هزینهی ایستادگی است" پرداختند. از این رو، یادداشت زیر به چهار تجربه در این مورد میپردازد:
🔷️.... اما لیبی یک نمونه دیگر است... با اجرای کامل تعهدات لیبی، همگی منتظر برداشته شدن تحریمهای غرب ضد لیبی بودند. اما سفیر آمریکا در سازمان اعلام کرد که اگرچه آمریکا مانع برداشته شدن تحریمهای سازمان ملل ضد لیبی نمیشود، اما تحریمهای آمریکا ضد لیبی به خاطر نقض حقوق بشر در این کشور و نقش لیبی در منازعات منطقهای در آفریقا سر جای خود باقی خواهد ماند.
لیبی که به امید برداشته شدن تحریمها با غربیها سازش کرده بود، نهتنها به هدف خود نرسید، بلکه چند میلیارد دلار غرامت پرداخت کرد و برنامه هستهای و بالستیکی خود را نیز از بین برد. چندین سال بعد، نه نامی از معمر قذافی باقی بود، نه دیگر لیبی کشوری بود امن و پایدار برای مردمان خود....
🔍ادامه مطلب👇🏻
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=36754
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #مادر_برجامها و راه حل مهار قدرت #موشکی، وادار کردن ایران به امضای FATF است!
📌 معنای مهلک پذیرش FATF از زبان معاون جان کری در روز اجرای برجام
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
🔴مجمع تشخیص "پالرمو" را مغایر با سیاستهای اقتصاد مقاومتی دانست
🔹در جلسه امروز هیأت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت، گزارش کمیسیون نظارت دبیرخانه در خصوص مغایرت لایحه پالرمو با بندهایی از سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی مطرح شد.
🔹در این جلسه ازمجلس خواسته شد که ابهامات موجود در مصوبه خود را برطرف کند تا بتوان عدم مغایرت با سیاستهای کلی نظام را اعلان کرد
آیا استیضاح جواب میدهد؟
جعفر بلوری
این روزها، حرف از «رفع تحریمها» نیست. کسی از «جهان به احترام ایران ایستاد» حرفی نمیزند. صحبتی از «تحریمها فروپاشید» و «جهان خندید» هم نیست. امروز کار یک طیف سیاسی خاص در کشور، از نقطه «تحریمها به تاریخ پیوست» رسیده به نقطه «استیضاح روحانی بهدلیل بیکفایتی»!
امروز در این طیف، کسی حرف از گرفتن امتیاز از حریف هم نمیزند اما از دادن امتیازات بیشتر چرا، هنوز هم از لزوم امتیاز دادن حتی به شخصی با مختصات ترامپ میگوید. گویا ناف این جماعت را با امتیاز مفت دادن بریدهاند. با وجود این همه خلف وعده حریف هنوز میگویند، باید مذاکره کرد! معنی مذاکره از نگاه این طیف آلوده به فتنه 88 هم چیزی نیست جز دادن امتیاز! دیروز در قالب «مذاکرات» هستهای امتیازهای نقد دادند و وعده نسیه گرفتند امروز میگویند، بیایید در حوزه مالی «مذاکره» کنیم و امتیاز نقد بدهیم و وعده نسیه بگیریم. اسم این خیانت یا به قول آن مهره پشیمان، «خریت» را هم گذاشتهاند «شفافیت مالی»! امروز حرف از «اگر میگذاشتند» و «نگذاشتند که بشود» میزنند تا نتیجه بگیرند، باید با همان نقشه راه قبلی یعنی نگاه به دستان 4 کشور بدنام غربی حرکت کرد.
در منطق این جماعت گویا تنها راه رسیدن به شکوفایی اقتصادی، نگاه به خارج است و تلاش و سختکوشی کارساز نیست و اصولا، چیزی به نام «ظرفیت داخلی» وجود خارجی ندارد! ابزارشان هم شده «ترساندن مردم.» شب انتخابات هم مردم را از سایه جنگ ترساندند و رای جمع کردند. حالا فرجام نقشه راه این طیف شده وضعیتی که امروز در بازار مسکن و خودرو و سکه و ارز... میبینیم. کارخانههای ورشکسته، تورم افسار گسیخته، بیکاری و رکود بماند.
همه این اتفاقها هم طی همین چند ماه گذشته و در سایه «مذاکره» و«راهحل سیاسی» به اوج رسیدند. دولت یازدهم و دوازدهم را باید به عنوان یک درس عبرت به تماشا نشست. در این 5 سال، دولت با گرای این جریان روی «مذاکره» مانور داد و نشان داد، گاهی مذاکره سم است و نتیجه آن فرقی با نتیجه تسلیم شدن ندارد. بنابراین هزینه آن بیش از مقابله و مقاومت است:
«هزینه تسلیم شدن به مراتب بیشتر از هزینه مقاومت و ایستادگی است و فایده و دستاوردهای ایستادگی صدها برابر بیشتر از هزینههای تسلیم شدن است.تسلیم شدن در برابر دشمن عنود و لجوج نتیجهای جز لگدمال و بیهویت شدن نخواهد داشت.»(9 تیر 97/رهبر انقلاب/مراسم دانشآموختگی دانشجویان دانشگاه امام حسین(ع))
این طیف حقیقتا از تسلیم شدن به معنای واقعی کلمه هم ابایی ندارند و آن را «منطقی» بودن جا میزنند و حتی آن را بهعنوان یک نسخه برای دیگران میپیچند. از همین رو است که وقتی گفته شد، کره شمالی تصمیم به مذاکره گرفته و این مذاکره، تسلیم شدن در برابر درخواست آمریکا و دادن تمام مولفه قدرت یک کشور بهصورت یکجا به ترامپ است، کف و صوت زدند و قلمفرسایی کردند که، «کرهشمالی هم به این نتیجه رسید باید واقعبین بود چرا که مقاومت در برابر یک قدرت برتر و تلاش برای برهم زدن نظم جهانی،اشتباه است.» حالا کره شمالی برای این عده شده الگو، در حالی هنوز، نه به بار است و نه به دار.
اینکه چگونه کار یک دولت و جریان سیاسی طی سیزده ماه، از «آن نقطه» میرسد به «این نقطه»، مسئله درخور توجهی است که میتوان ساعتها درباره آن نوشت.
http://kayhan.ir/fa/news/135963
عضو کمیسیون انرژی با تأکید بر اینکه هیچ اقدامی برای انتقال آب به عراق صورت نگرفته است، گفت:( شبکهای که در داخل اهواز و ضد انقلاب است فیلمی درباره انتقال آب به عراق منتشر کرده که صحّت ندارد.)
⚠⚠⚠
😳اینها کانال طنز و سرگرمی هستند یا خط مقدم سازمان مجاهدین خلق و دشمنان در جنگ روانی علیه ملت برای ایجاد عقده روانی و آشوب؟
#تلگرام_ابزار_براندازی‼️
🔴آب شیرین کن های هسته ای دقیقا برای مناطقی مثل #خرمشهر که نزدیک دریا هم هست ساخته شدن
خیانتکارهایی(یا ساده اندیشانی) که میگفتن ما نفت داریم و انرژی هسته ای میخوایم چیکار پاسخگو باشن
×پیکارجو
#تیتر_یک
نه استیضاح نه چک سفید تعامل با دولت برای تأمین مطالبات ملت
در هفتههای اخیر تلاطم در وضعیت اقتصادی کشور از جمله نابسامانی بازارهای سکه، ارز، طلا و مسکن و همچنین فشار دشمن، موضوع اصلی و اساسی که در برابر ما قرار داده آن است که چگونه میتوان بر این چالش ناشی از نقشه دشمن و سوءتدبیرهای داخلی فائق آمد؟
سرویس سیاسی-
آیا اکنون مسئله مهم، استعفای روحانی و دولت است، چنانکه سیاستبازانی مانند حسین موسویان -عضو اولین تیم مذاکرهکننده روحانی و محکوم شده به جرم ارائه اطلاعات به بیگانگان مقیم آمریکا- و حجاریان گفتند؟
جریانی که میخواهند ناکارآمدی نسخه اعتماد به دشمن و بیاعتمادی به ظرفیتهای ملی پس از پنج سال واگذاری انواع امتیازها را پشت مظلومنمایی و ادا و اطوار قهر و استعفا پنهان کنند یا در حالی که عرصه کاملا بر آنها تنگ شده و در مظان اتهام و بدگمانی افکار عمومی قرار دارند، برای رادیکالیسم جدید میدان مانور باز کنند. جریانی که به اعتبار همپوشانی با دشمن میخواهند مانع از تمرکز ملی بر جبههبندی در برابر دشمن شوند و مجددا در میان مردم و درون حاکمیت صفبندی و درگیری باشد. در این میان برخی منتقدان دولت نیز از لزوم حسابکشی دقیقتر و شدیدتر از دولت میگویند.
فارغ از صحت انتقادها و اعتراضهای منتقدان دلسوز، باید دید آیا وقت برخورد با بدعملیها و خطاهای بزرگ دولت روحانی شرایط فعلی است یا در اینجا پای قاعده اهمّ و مهم به بحث باز میشود و اینکه مصلحت و تکلیف بالاتر کدام است؟
ادبیات آقای روحانی ظرف چند روز اخیر تا حدودی تغییر کرده است. او از لزوم ایستادگی و عدم تسلیم مقابل آمریکا و حفظ عزت ملی سخن میگوید و بر خلاف رویه قبلی خود، از حفظ وحدت حرف میزند. اگر روزی میگفت آمریکا ابرقدرت بزرگ دنیاست، اکنون میگوید ما میتوانیم و باید در مقابل زورگویی و باجخواهی آمریکا ایستادگی کنیم.
روحانی که همواره بهواسطه «تفسیر ناصحیح از نرمش قهرمانانه» در جریان مذاکرات هستهای از سوی اصولگرایان مورد انتقاد بود، در ادامه نشست با مدیران ارشد دولت میگوید:«اگر در برابر توهین و خلافگویی دشمن سر فرود آوریم، این به معنای مهر پایانی بر عزت تاریخی ملت ایران است؛ فکر نمیکنم حتی یک نفر از 81 میلیون نفر از ملت ایران نظرش این باشد که باید در برابر بدخواهان متجاوز، توهینکننده و دروغگو، تسلیم شویم.»
و در ادامه تسلیم نشدن تحت هیچ شرایطی در برابر آمریکا، حفظ عزت ملی، تاریخی و به زانو درآوردن آمریکا در مبارزه ارادهها را بهعنوان یک گزینه مطلوب از میان سایر گزینهها به ملت توصیه میکند و آن را راهکار مقاومت و ایستادگی با کمترین هزینه میخواند.
رئیسجمهور که دولتش در پنج سال گذشته از سوی منتقدان به فقدان روحیه جهادی به ویژه جهت تحقق اقتصاد مقاومتی متهم بود، این بار با بهکارگیری واژگانی متعلق به «گفتمان جهادی» همچون «مبارزه» و «خط مقدم» و «ایستادگی» عنوان میدارد: «در این مبارزه دولت در خط مقدم قرار دارد و همه مدیران دولت باید این احساس را داشته باشند که در خط مقدم مبارزه قرار دارند... ما به عنوان مسئولین کشور و نیروهای خط مقدم در کنار هم باید از عمق جان سختیهای این ایستادگی را به جان بخریم و باور داشته باشیم که هر روز و هر شب ما از 18 اردیبهشت [روز خروج آمریکا از برجام] به این سو روز و شب قدر است. .......
👈 بسیاری از چهرههای مطرح منتقد دولت که در مخالفت با استیضاح از مواضع اخیر روحانی استقبال کردهاند مشروط بر این بوده است که نباید تنها در حد شعار باقی بماند و گفتههای رئیسجمهور باید جنبه عملیاتی پیدا کند.
http://kayhan.ir/fa/news/136057
پ .ن
اگرچه واضح است که در این شرایطی که ضد انقلاب با تمام قوا به دنبال آشوب در کشور میباشد بایستی( بدون استیضاح) به دولت برای برون رفت ازبحران کمک کرد ولی مسلما این به معنای دادن چک سفید به دولت نیست...
و
میباید مطالبات انقلابی لحظه به لحظه دنبال شود...
به ویژه که رئیس جمهور محترم سابقه درخشانی در گفتن تناقضات و بدعهدیها نیزدارند!
⛔️ ممنوعیت نقد سند ۲۰۳۰ توسط جریان غربگرا
❌ توقف چاپ دوم کتاب «نقدی علمی بر سند 2030» توسط وزارت ارشاد
👈 مشروح خبر در:
🌐 yon.ir/CD9Ms
کتاب «نقدی علمی بر سند ۲۰۳۰» که اولین اثر علمی در نقد سند ۲۰۳۰ می باشد و چاپ اول آن نیز روانه بازار کتاب شد، برای چاپ دوم با مخالفت ارشاد مواجه شده است.
کتاب «نقدی علمی بر سند ۲۰۳۰» که پیش از این در سالگرد سخنرانی تاریخی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر توقف اجرای سند ۲۰۳۰، توسط آیت الله رییسی، تولیت آستان قدس رضوی رونمایی شد، در ۷ فصل به مفهوم شناسی و بررسی حقوقی سند ۲۰۳۰ و اسناد مشابه و … می پردازد.
این کتاب که به قلم حجت الاسلام سید محمدحسین راجی و با همت بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد به چاپ رسیده و با استقبال گسترده دانشگاهیان و طلاب همراه بوده است، با مخالفت وزارت ارشاد دولت دوازدهم روبرو شده است.
وزارت ارشاد با ذکر ایراداتی عجیب که در نوع خود بی سابقه هستند از صدور مجوز خودداری کرده است.
در ادامه پاسخ نویسنده کتاب به این ایرادات، خطاب به وزیر محترم ارشاد را می خوانید:
👉 yon.ir/CD9Ms
پایگاه اینترنتی #سعداء
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴این فیلم را با دقت ببینید و برای همه دوست داران وطن بفرستید ....
گرگ ها در کمین نشسته اند❌⛔️
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰ببینید| بازخوانی مهمترین بخشهای بیانات رهبر انقلاب در دیدارهای رمضانی؛
🔻بخش اول
👈 #اروپا باید خرید #نفت ایران را #تضمین کند
@Khamenei_ir
هدایت شده از ریحانه
🎁هدیه ی عمو سام!
رهبر انقلاب: حادثهی عظیم حمله به هواپیمای مسافری و کشتار مظلومانهی صدها مرد و زن و کودک، نشاندهندهی کینهی دیوانهوار امریکا نسبت به انقلاب و نظام اسلامی است. عمق فاجعه آن است که دولتی مدعی تمدن با آن همه پرگویی ریاکارانه درباب حقوق بشر و مخالفت با تروریسم چگونه محصول پیشرفتهای بشری را در راه عملی چنین خجلتآور به کار می برد و صدها خانواده را به ماتم می نشاند. ۱۳۶۷/۰۴/۱۲
همراه رهبر (انقلابیون)
به نظر میرسد جریان غربگرا جهت ارتجاع از اهداف انقلاب وارد نقشه ی جدیدی شده اند‼️ بعضا با تغییر ۱٨۰در
♨کریمی قدوسی:
⛔خطر تصویب لایحه عضویت ایران در کنوانسیون تأمین مالی تروریسم با وجود هشدار و تذکر رهبری هنوز وجود دارد
#هوشیاری
#انقلابیون_پرچم_مطالبات_را_نباید_زمین_گذاشت‼️
🔻سخنان مهم دکتر جلیلی در همایش «خسته نیستیم»:
🔹گاهی اوقات در عرصه ی سیاسی فضا به قدری غبارآلود می شود که مانع واقع بینی و تحلیل صحیح می شود اما این روزها بسیاری از غبارهایی که تا چند وقت پیش مانع دیدن درست حقیقت می شدند کنار رفته و می توان سره را از ناسره تشخیص داد.
🔹امروز راه درست از نادرست مشخص شده و همه فهمیده اند که اعتماد به امریکا اشتباه بوده اما این کافی نیست و باید مرحله بعدی را مشاهده و درست و به موقع عمل کرد.
🔹اگر امروز همه فهمیده اند که اعتماد به امریکا غلط بوده است باید عمل مان نیز مبتنی بر همین واقعیت باشد، حتی ممکن است در آینده نه چندان دور بگویند اروپا هم از امریکا بدتر است و به اروپایی ها هم نمی شود اعتماد کرد اما چاره دیگری برای اداره کشور نداریم! در حالی که چنین نیست و باید ظرفیت های فراوان و توانمندی های داخلی خود را بشناسیم.
🔹دشمن صراحتا اعلام می کند تعهداتش را نقض کرده اما عده ای مزدور در داخل کشور ضمن تایید بر اینکه دشمن به تعهداتش عمل نکرده، صحبت از مذاکره مجدد با امریکا می کنند!
🔹 آمریکایی ها مدتی است حتی سخن از «گزینه نظامی» را نیز بر زبان نمی آورند زیرا در عمل دیدند که ایران توانمندی هایی دارد که منجر به حذف این گزینه از روی میز شده لذا باید بگونه ای عمل کنیم تا در عرصه اقتصاد نیز گزینه تحریم از روی میز آنها کنار برود.
🔹زمانی که دولت یازدهم کار خود را آغاز کرد نقدینگی 470 هزار میلیارد تومان بود اما امروز به بیش از 1600 هزار میلیارد تومان رسیده! آن هم توسط کسانی که ساخت مسکن برای مردم توسط دولت (مسکن مهر) را به خاطر ایجاد 40 هزار میلیارد تومان نقدینگی اشتباه می دانستند! اما امروز نه تنها نقدینگی 3 برابر شده بلکه در این عرصه هم کار خاصی برای حل مشکل مردم انجام نشده.
🔹خلق غلط نقدینگی و عدم هدایت صحیح آن موجب می شود وقتی نقدینگی سرریز به بازار سکه می شود، شما هر قدر هم سکه به بازار تزریق کنید نتوانید بازار را تنظیم کنید.
🔹 در ابتدای دولت اعلام شد 80% مشکلات ناشی از سوءتدبیر و بی ارتباط با تحریم هاست، امروز انتظار آن است بعد از 5 سال این سوء تدبیرها برطرف شود.
🔹اگر کسی بتواند برای حل مشکلات کشور و مردم به دولت فعلی کمک کند و این کار را نکند قطعا خباثت به خرج داده اما باید توجه داشت که بر اساس فرمایش حضرت علی علیه السلام، کمک کردن به معنای تایید اقدامات اشتباه و جو زدگی نیست، بلکه باید اشتباهات را صادقانه تذکر داد تا اصلاح شود.
🔹این فرمایش امیرمومنان است که «لاتجتمع عزیمه و ولیمه» عزم جدی با خوشگذرانی قابل جمع نیست و اگر بسیاری از تصمیم های خوب به مرحله اجرا نمی رسد به خاطر همین مساله است.
🔹جنبش دانشجویی باید به جای جو زدگی جو شکن باشد، هنر جناب عمار در آن بود که در برابر جوسازی ها می ایستاد و جوشکن بود، هنر مالک اشتر این بود که تلاش می کرد کار به مرحله حکمیت نرسد و تلاش خود را برای آگاه سازی افکار عمومی به کار می بست.
🔹هیچ کس منکر استفاده از دیپلماسی و تعامل با دنیا نیست اما اشتباه بزرگ این است که دنیا را در چند قدرت خاص خلاصه کنیم. کشوری که 15 همسایه دارد درصورت تعامل سازنده و موثر با آنها می تواند اثر بسیاری از تحریم ها را به حداقل ممکن برساند.
🔹سیاست خارجی موفق ریشه در داخل و قدرت درونی یک کشور دارد، مانند زمانی که با اتکا به دانشمندان هسته ای و تولید سوخت 20%، قدرت های جهانی در برابر ایران زانو زدند.
🔹ریچارد هس رییس شورای روابط خارجی امریکا کتابی با عنوان «سیاست خارجی از خانه شروع می شود» منتشر کرده که در آن میگوید قدرت واقعی یک کشور در دیپلماسی ناشی از توانمندی های درونی هر کشور است اما عده ای بر این گمان هستند با تخلیه منابع قدرت یک کشور و با صرف مذاکره می توان موفق شد و آن نامه ذلیلانه را می نویسند.
🔹با تابوسازی های غلط حتی اجازه نمی دادند به برخی معیارهای غلط و نادرست مثل قطعنامه های ظالمانه شورای امنیت نقد شود، می گفتند چرا گفته می شود قطعنامه ها کاغذ پاره است؟ همین ها که استدلال می کردند قطعنامه 2231 شورای امنیت ضامن اجرای حفظ برجام است امروز که امریکا همین قطعنامه را زیرپا می گذارد و سازمان ملل و متحدان اروپایی امریکا به یک اظهار تاسف بسنده می کنند بگویند قطعنامه چیست؟
🔹کسانی که دیروز با شعار تساهل و تسامح ارزش های یک ملت را خرج می کردند امروز دامنه تساهل و تسامح را به حقوق، منافع، امنیت و پیشرفت یک ملت کشانده اند. و شعار تساهل و تسامح آنها جیب ملت و حقوق و منافع و امنیت و پیشرفت کشور را نشانه گرفته است و از موضع ذلت برای مذاکره با رییس رژیم امریکا نامه می نویسند.
🔴پیام سرلشکر سلیمانی به رییس جمهور: فرمایشات شما مبنی بر اینکه اگر نفت ایران صادر نشود، تضمینی برای صدور نفت کل منطقه نیست و بیانات ارزشمندی که در موضع ایران نسبت به رژیم صهیونیستی فرمودید، مایه افتخار است.
🔹این همان دکتر روحانی است که شناخت داشتیم و داریم و می بایست باشد
پ.ن
امیدواریم که جناب روحانی این پیام را درک کرده باشند که پیام انقلاب و نظام پشتیبان است اگر حرکت در چارچوب عزت ملی باشد✅
🔴 روحانی به جای حرف و شعار ثابت کند تغییر کرده است
آقای #روحانی در واکنش به وضعیت اقتصاد کشور، سخن از #وحدت و کنار گذاشتن اختلافات #جناحی، برای مبارزه با دولت استکباری #آمریکا و جدیت دولت برای بهبود اوضاع گفته اند. بسیار خب. این مواضع و رسیدن به این نتیجه که «باید کار کرد» و این نتیجه که «آمریکا، هو الحل نیست»، جای شکرگذاری دارد.
اما برای اینکه این «حرف» ها، جامه «عمل» بپوشد، بهتر است آقای روحانی، برنامههای #عملی خود را هم اعلام کند. ایشان باید به صورت دقیق و عملیاتی سخن بگوید نه صرفا #شعاری و به سبک قول و وعده وعید. آقای روحانی برای برون رفت از بحران اقتصادی که مدیران اقتصادی دولت وی، مسببان ردیف اول آن هستند، میتواند چند راهکار عملی را دنبال کند. چند پیشنهاد عملیاتی برای ایشان وجود دارد:
1⃣ آقای روحانی در وهله اول بایستی، تیم #اقتصادی دولت خود که اغلب مدیران پیر دهه شصتی و دارای آلودگیهای اقتصادی و سیاسی هستند پاکسازی کند. #کرباسیان وزیر اقتصاد و #سیف رئیس #بانک_مرکزی، هیچکدام اقتصاددان نیستند و در مسئولیتهای مهم مثل معاونت ارزی بانک مرکزی، آقازادهها را به جای متخصصین بر مسند نشانده اند. #شریعتمداری وزیر صنعت، یکی از پشتوانههای #رانت بازی در اقتصاد است. #آخوندی وزیر مسکن بدون هیچ کارنامه مثبتی با اصرار و لجاجت، عامل #گرانی بی مهار #مسکن و اجاره است. سیاستهای غلطی مثل پیش فروش سکه و ارز دولتی به واردکنندگان نورچشمی، واردات بی رویه از خودروهای لوکس تا مربا و خاک گربه؟! همچنان تداوم دارند. کالاهای خارجی نه تنها تعرفه گذاری سنگین نشده اند که بی مهابا درحال #واردات و خروج ارز از کشور هستند.
2⃣ با وضعیت برجام همه به عینه دیدند که سیاست گره زدن اقتصاد کشور به مذاکره و اصطلاحا تنش زدایی با آمریکا و البته ۵ کشور دیگر غلط بوده و کشورهای دیگری هم برای روابط در دنیا وجود دارند. «کشورهای غیر ۵+۱» که خیل زیادی از آنها کشورهای مسلمان و با ظرفیتهای بزرگ اقتصادی و سیاسی هستند. سنگاپور، کره جنوبی، اندونزی، مالزی، هند، لهستان، برزیل، آرژانتین و.. دهها کشور آسیایی، آمریکای لاتین و حتی آفریقایی. پیشرفتهای بعضی از این کشورها به حدی است که خبرنگار آمریکایی میگوید در سفر به به #سنگاپور و #کره جنوبی، احساس میکردم به جهان آینده سفر کرده ام! آنها چندین سال از امریکا جلو افتاده اند. پس چرا ما از ظرفیتهای صنعتی و تکنولوژیک آنها استفاده نکنیم و از تجربیات اقتصادی آنها بهره نمیگیریم؟!
3⃣ روحانی حتی اگر فقط یک حوزه یعنی #گردشگری و خصوصا «گردشگری حلال» را در #ایران با توجه به صدها جاذبه طبیعی و تاریخی و هنری ایران رونق دهد، میتواند مشکل #ارز ایران را در عرض مدت کوتاهی حل کند. گردشگری هوشمند آینده جهان است و همه کشورهای #پیشرفته اقتصادی، بر شانههای #توریسم بالا آمده اند. پس چرا همچنان حوزه گردشگری ایران حتی برای خود مردم ما در حوزه حمل و نقل، تبلیغات و.. همچنان سنتی و پیرسالار است و برای آن فکری نمیشود؟!
4⃣ «واردات» درد مزمن اقتصاد ایران است و تنها با تکیه بر صنعت، کشاورزی و دامپروری داخلی است که میتوانیم از آینده ایران مطمئن باشیم. کارگاهها و مزارع و مجتمعهای زودبازده خصوصا با تکیه بر فناوریهای روز، بهترین راه ایجاد #اشتغال و پویایی و رقابت اقتصادی است. دولت باید وزارتخانههای مرتبط (وزارت کشاورزی و وزارت کار و...) را برای تحول کشاورزی و دامداری در کشور بسیج کند و از تولید کالاهای اساسی کشور حمایت کند. متاسفانه طی سالهای اخیر کشاورزان، دامداران، مجتمعهای تولیدی و.. با ورشکستگی بالای ۶۰ درصد مواجه شده اند.
5⃣ بعد از چند برهه که #اعتراض آرام مردم توسط مزدوران به #اغتشاش کشیده شد، اینک کاملا عیان است که پایگاه پمپاژ شایعات و التهابات، #تلگرام و نسخههای وطنی اش است که متاسفانه بعضی در دولت، خود عامل شارژ و خدمات دهی به آن هستند. تا وقتی لانه خشونتها مهار و عقیم نشود، فضای روانی و سیاسی جامعه و بالطبع اقتصاد کشور ملتهب خواهد بود. #فیلتر تلگرام باید به طور کامل اجرا و برای همیشه با این #پلتفرم_خشونت خداحافظی صورت گیرد.
🔰امیدواریم آقای روحانی به دور از تعلقات جناحی و حزبی و برای حفظ آبرو و حیثیت سیاسی خود هم که شده، دست به #عمل بزند و با فکر و درایت، وضعیت اقتصادی را بهبود بخشد.
✍متن کامل یادداشت #محمد_عبدالهی در فردانیوز: farda.fr/003WQt
🔴 چه کسانی تمام زحمات یک ملت را به باد میدهند و خون ملت را فاسد کرده اند
◀️بیش از ارز نیازمند عقل و شرافتیم/ عاملان این خیانت ملی فورا بر کنار و مجازات شوند
🔺افشای لیست شرکت های دریافت کننده ارز نشان داد کشور بیش از آن که با بحران ارزی مواجه باشد با بحران عقلی مواجه است. رهبری انقلاب سیاست کلان تدوین می کند، مجلس قانون تصویب می کند، سران قوا پیوسته نشست برگزار می کنند، رییس جمهور کابینه تشکیل می دهد، وزارت نفت برای افزایش چند بشکه نفت چانه زنی های فراوانی با کشورهای رقیب به انجام می رساند، وزارت خارجه با کشورهای مختلفی مذاکره می کند تا بپذیرند در شرایط تحریم در قبال نفت، به ایران ارز اختصاص بدهند، دوباره با کشورهای دیگری مذاکره می شود یا ترفندهای مختلفی به کار بسته می شود تا این ارزها از طریق چند بانک نه چندان معتبر با کاستی هایی به ایران منتقل شود، آنگاه مدیرانی نالایق یا خائن یا شریک دزد و صاحب منافع این ارز را که محصول واگذاری امتیازات فراوان از حیثیت کشور است، به نورچشمی ها یا شرکت های مجعول برای کالاهای غیر ضرور یا در اساس غیر واقعی اختصاص داده اند. این اگر بحران عقلی یا خیانت نیست پس چیست؟
🔺در هر دلار، اشک یتیم و گلوی تشنه خرمشهر و بی خانمانی های سیستان و شکاف دست کارگران کوره پزخانه ها و زنان بی سرپرست و شکم های گرسنه و کلیه های فروخته شده و خون مرزداران و .... مهمتر از همه آبروی دین و میهن نهفته است. باید این ارزهای بر باد رفته حتی اگر کابین زناننشان شده، به خرانه بازگردد، بی عقلان از صحنه ی مدیریت به فوریت استعفا داده و یا کنار بروند و عاملان این دزدی ملی رسوا و به اشد مجازات برسند.
📌 تحریم ها و فشار جهانی هر چقدر سختگیرانه باشد اما از نظر اقتصادی از شرایط جنگ دشوار تر نیست. تغییر عمده در مولفه های سیاست، مدیریت، نظارت و شرافت و سلامت است. در دوران دفاع مقدس برای اختصاص هر دلار به کالاهای ارزی، سیاست های بسیار سخت گیرانه و متعهدانه ای اعمال می شد و لذا با همه محدودیت ها کشور توانست از آن گردنه ی دشوار عبور کند.
🔺 انقلاب و نظام متکی بر توده های مردم، در کمال تاسف به انحصار و محاصره آقازاده ها و نورچشمی ها و باندهای سیاسی فاسد و متملق و بی ریشه درآمده است. از دل امپراتوری دروغ، امپراتوری فساد قد علم کرده است. واقعیت های اخیر نشان می دهد، بی تدبیر ها و شکاف های داخلی، شان جهانی ما را تنزل داده و آنان را در مطالبه ی غیر منطقی از ایران جسور کرده است. به جای امتیاز به بیگانه باید درون را اصلاح کنیم و بیش از آنکه نیازمند ارز باشیم نیازمند عقل و شرافتیم.
بیداری ملت/
هدایت شده از خط ۵۷
💢 جمهوری اسلامی ایران برای سفر به انتالیا و تایلند ارز دولتی دارد و برای زیارت کربلا نه!!
🔸 دولت روحانی درحالی در سه ماهه نخست امسال ۶ هزار میلیارد تومان یارانه و ارز دولتی برای سفر به ترکیه و تایلند و .... تخصیص داده است که در این ایام هیچ ارز دولتی به زائرین انفرادی و گروهی عتبات عالیات تعلق نگرفته است.
🔹متاسفانه این روزها در بخش های خبری صداوسیما خبری منتشر گردیده که در آن نمایندگان مجلس به اختصاص ارز دولتی برای سفر به کربلا و حج اعتراض می کنند و این در حالی است که ارز دولتی برای سفر زیارتی به عراق به مردم اعطا نشده است.
🔸 یکی از دستاوردهای برجام و خسارت های محض وارد شده به مردم، بالا رفتن شدید هزینه های سفر زیارتی عتبات عالیات بوده است که جای تاسف بسیار دارد.
عضویت دررسانه مردم👇
🔹 eitaa.com/Khat57
🔸 sapp.ir/khat57
▪️ Gap.im/khat57
#تلنگر
۱- آب خرمشهر و آبادان که قطع شد، قرارگاه خاتم الانبیا(ص) سپاه ۳شیفته کار کرد و #یک_روز_زودتر پروژه آب رسانی رو تکمیل کرد و مردم رنگ آرامش به خود دیدند.
۲- در مدت زمانی که آب این شهرها قطع بود، پایگاه های بسیج سپاه و بسیج دانشجویی دانشگاه های استان خوزستان و مخصوصا بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز کار آب رسانی با تانکرهای سپاه و توزیع آب معدنی رو انجام میدادند.
دقت کنید👆
در بین همه اینها یک تفکر انقلابی جریان دارد، تفکری که وعده میدهد
پای وعده اش میماند
و در طول مسیر تحقق وعده
جایگزین هم ارائه میکند تا مردم #تشنه نباشند.
آری
این #تفکر_انقلابی است که مردمِ تشنه رفاه، آسایش و آرامش را به میعادگاه تحقق وعده ها می رساند.
پ.ن: این ۲نکته رو که مینوشتم ناخوداگاه یاد جمله پیرجماران حضرت روح اله(ره) افتادم که فرمودند: اگر بر کشوری نوای دلنشین تفکر بسیجی طنین انداز شد، چشم طمع دشمنان و جهانخواران از آن دور خواهد گردید.
آری امروز این #تفکر_انقلابی است که سر بزنگاه ها ظهور میکند و در وانفسای گره و سختی به داد مردم ستم دیده و محروم میرسد و در نهایت درد و محرومت را از دل مردم میزداید.
من به نمایندگی از اعضای کانال #بدونسانسور از زحمات جهادگران بسیجی و سپاهی که مسلح به #تفکر_انقلابی هستند، سپاس گزارم و دعای مرگ به شهادت رو براشون میکنم.
#یک_روز_زودتر
#بسیج_و_سپاه_مشکل_گشا
#تفکر_انقلابی
بدون سانسور/