هدایت شده از 🕋دیانت و سیاست👑
نماهنگ کجایی.mp3
3.58M
دنیا رو با خوب و بدش نمیخواهم
چون تو رو از چشمای من گرفته
این شبا فریاد من این سکوته
از این سکوت صدای من گرفته
🎙 #حسین_ستوده
✳️ #جدید
#️⃣ #مناجات_با_امام_زمان_عج
#️⃣ #استودیویی
#️⃣ #احساسی
🗒 متن کامل شعر
هدایت شده از 🕋دیانت و سیاست👑
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امروز؛ شعار متفاوت دانشجویان در هنگام ورود رهبر انقلاب
☫
هدایت شده از 🕋دیانت و سیاست👑
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🪐کم سخن بگو...!
#آیتاللهبهجت
-----------------------------------------------
اگر یک نفر را به او وصل کردی
برای سپاهش تو سردار یاری...
21.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 صفر تا صد داستان حاج آقای #صدیقی
توسط حاج آقا مهدوی ارفع
با صبر و حوصله این کلیپ رو تا آخر ببینید و تو گروهها و برای افراد مختلف بفرستید تا همه چیز برای همه مشخص شود...
🇵🇸 @Roshangari_ir
فحشت اگر بدهند آزادی بیان است، جواب بدهی بی فرهنگیست!
سؤال بکنند آزاد اندیشند، سؤال بکنی تفتیش عقاید است!
تهمت بزنند در جستجوی حقیقتند، جواب بدهی دروغگویی!
مسخره ات بکنند انتقاد است، اگر از عقایدت دفاع کنی خشونت طلبی!
حزب اللهی بودن و بسیجی بودن را باهمه ی تراژدی هایش دوست دارم…
«شهید مرتضی آوینی»
🌹۲۰فروردین سالروز شهادت سیدِ شهیدان اهل قلم، شهید مرتضی آوینی گرامی باد...
خودِ آوینی دربارهٔ جوانیش میگوید:
... تصور نکنید که من با زندگی به سبک و سیاق متظاهران به روشنفکری ناآشنا هستم. خیر. من از یک «راه طی شده» با شما حرف میزنم. من هم سالهای سال در یکی از دانشکدههای هنری درس خواندهام. به شبهای شعر و گالریهای نقاشی رفتهام. موسیقی کلاسیک گوش دادهام، ساعتها از وقتم را به مباحثات بیهوده دربارهٔ چیزهایی که نمیدانستم گذراندهام. من هم سالها با جلوهفروشی و تظاهر به دانایی بسیار زیستهام، ریش پروفسوری و سبیل نیچهای گذاشتهام و کتاب انسان تکساحتی هربرت مارکوزه را ـ بیآنکه آن زمان خوانده باشماش ـ طوری دست گرفتهام که دیگران جلد آن را ببینند و پیش خودشان بگویند: عجب! فلانی چه کتابهایی میخواند، معلوم است که خیلی میفهمد… اما بعد خوشبختانه زندگی مرا به راهی کشاندهاست که ناچار شدهام رو دربایستی را نخست با خودم و سپس با دیگران کنار بگذارم و عمیقاً بپذیرم که «تظاهر به دانایی» هرگز جایگزین «دانایی» نمیشود، و حتی از این بالاتر دانایی نیز با تحصیل فلسفه حاصل نمیآید. باید در جستوجوی حقیقت بود و این متاعیاست که هرکس بهراستی طالبش باشد، آن را خواهد یافت و در نزد خویش نیز خواهد یافت… و حالا از یک راه طی شده با شما حرف میزنم.
آن گونه که خود گفتهاست با گرایش به اندیشههای انقلابی و اسلامی همه نوشتههای پیشین خود را از بین برد.
پس از انقلاب
دست نوشته مرتضی آوینی در مورد شهدا. "پندار ما این است که ما ماندهایم و شهدا رفتهاند، اما حقیقت آن است که زمان ما را با خود بردهاست و شهدا ماندهاند."
هدایت شده از 🕋دیانت و سیاست👑
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴اذانهای قبل انقلاب
تمرین بازیابی
تمرین بازیابی مبتنی بر مفهوم یادآوری در زمان بعدی است. یادآوری پاسخ به یک سوال، قدرت یادگیری را افزایش میدهد. با انجام تمرین بازیابی هنگام حل سوالات، مفاهیم و نکات مهم به آسانی در ذهنتان نقش میبندند.
در ادامه چند روش وجود دارد که میتوانید به کمک آنها فرآیند بازیابی را در روند مطالعاتی خود قرار دهید.
از تستهای تمرینی استفاده کنید: بدون اینکه به کتاب یا یادداشتهای خود نگاه کنید، از تستها یا سوالات تمرینی برای امتحان خود استفاده کنید.
براي خود سؤال طرح كنيد: معلم خود باشید و سؤالاتی را طراحي كنيد که گمان ميبريد در آزمونها مطرح ميشوند. اگر در یک گروه مطالعاتي هستید، دیگران را تشویق کنید که همین کار را انجام داده و سوالات را با يكديگر به اشتراك بگذاريد.
از فلش کارت استفاده کنید: فلش کارت درست کنید، اما مطمئن شوید که تکنیک بازیابی خود را تمرین کنید. به جای ورق زدن زودهنگام کارت، پاسخ را یادداشت کنید و سپس با جواب موجود در فلش كارت تطبيق دهيد.
تمرین پراکندهسازی
تکنیک سوم از تکنیکهای مطالعه، این تکنیک داوطلبان را تشویق میکند به جای اینکه شبها را به صورت فشرده به مطالعه سپری کنند، در بازه زمانی طولانیتری به مطالعه مطالب درسی خود بپردازند. در واقع مطالب را بخشبندی کرده و هر بخش را در زمان مشخصی مطالعه کنند. تحقیقات ثابت کردهاند زمانی که مغز ما مطلبی را فراموش میکند، برای به خاطر آوردن اطلاعات مربوط به آن بیشتر کار میکند و همین امر در ثبیت مطالب در ذهن داوطلبان نقش بهسزایی را ایفا میکند.
برای امتحان این تکنیک، مطالب خود را در فواصل زمانی مشابه برنامه زیر مرور کنید:
روز اول: مطالب را در کلاس یاد بگیرید.
روز دوم: بازبینی و بررسی.
روز سوم: بازبینی و بررسی.
بعد از یک هفته: بازبینی و بررسی کنید.
بعد از دو هفته: بازبینی و بررسی کنید.
نکته مهم این است که برنامهریزی را زود شروع کنید. در ابتدای شروع هر کلاس، هر روز زمانی را فقط برای مطالعه و مرور مطالب در نظر بگیرید. حتی اگر در ماههای نزدیک به کنکور هستید و برای مطالعه مطالب دیر اقدام کردهاید و در کلاسهای نکته و تست شرکت کردهاید؛ این روش به شما کمک میکند هر نکتهای را که میآموزید عمیق و مفهومی درک کرده و در ذهن خود ثبت کنید. این روش رویکردی فعال برای یادگیری دارد که حفظ و درک موضوعات را بهبود میبخشد.
پیش مطالعه
قبل از شروع مرحله اصلی دروس، مطالب را پیش مطالعه کنید تا مضمون اصلی هر بخش را پیدا کنید. مطالب را مرور کنید و فقط سرفصلها، عناوین و متنهای هایلایت شده را بخوانید.
سوال: سوالات مرتبط با موضوع درسی از خود بپرسید، مانند اینکه انتظار میرود در اين فصل چه چیزی بياموزم؟ من قبلاً در مورد این موضوع چه اطلاعاتی داشتهام؟
بخوانید: مطالب را یک بار بخوانید و سعی کنید پاسخ سوالات خود را پیدا کنید، آیا به همه سؤالات خود پاسخی دريافت کردهايد؟
بازگو كردن / خلاصهنویسی: از زبان خودتان، یا مطالب را بازگو کنید و یا خلاصهای از اطلاعاتی را که خواندهايد، يادداشت كنيد.
مرور: بار دیگر به مطالب نگاه کنید و به هر سوالی که هنوز پاسخ داده نشده پاسخ دهید و از اين طريق مطالب را برای بار ديگر مرور خواهيد كرد.
تکنیک فاینمن
تکنیکهای مطالعه صحیح – معرفی ۹ تکنیک رایج مطالعه ۲
از معروفترین تکنیکهای مطالعه، فاینمن است که روشی کارآمد برای یادگیری سریع یک مفهوم با توضیح ساده است. این روش بر اساس این ایده است: “اگر می خواهید چیزی را خوب بفهمید، سعی کنید آن را به سادگی توضیح دهید.” بدين معنا که با تلاش برای توضیح یک مفهوم با کلمات خود، احتمالاً آن را خیلی سریعتر درک خواهیم کرد.
چگونه از تكنيک فاینمن استفاده كنيم؟
موضوع/ مفهومی که در حال مطالعه آن هستید را در بالای یک برگه بنویسید. سپس آن را از زبان خود توضیح دهید بهگونهای كه در حال آموزش به شخص ديگری هستيد، آنچه نوشتید را مرور کرده و قسمتهايی را که در آن اشتباه داشتهايد، شناسایی کنید و پاسخ صحیح را بیابید در نهایت، اگر قسمتهایی در نوشته شما وجود دارد که در آن از اصطلاحات فنی یا زبان پیچیده استفاده کردهاید، به عقب برگردید و این بخشها را به زبان سادهتر برای کسی که اطلاعات علمی شما را ندارد بازنویسی کنید. بدين صورت خلاصهای ساده و روان از مطب مورد نظر در دسترس داريد كه علاوهبر خودتان ممكن است برای ديگر افراد نيز كارآمد باشد.
سیستم لایتنر
اين روش از تکنیک یادگیری مبتنی بر فلش کارت است که بیشتر برای لغات زبان و یا به خاطر سپردن مفهوم کلمات و پاسخ كوتاه سوالات به کار میرود. در حالت ایدهآل، کارتهای خود را در چندین جعبه مختلف قرار ميدهيد تا زمان نیاز به مطالعه، هر مجموعه را ردیابی کنید. برای شروع تمامی کارتها در جعبه شماره ۱ قرار میگیرند. اگر معنی و مفهوم سوال موجود بر روی هر کارت را درست حدس زدید، آن را به جعبه بعدی منتقل میکنید و اگر مفهوم روي کارت را اشتباه حدس زده و يا فراموش کردهاید، یا آن را در جعبه ماقبل خود قرار داده و یا آن را مجدداً در جعبه شماره ۱ نگه میدارید.
هر جعبه مشخص میکند که شما چه مقدار از مجموعه کارتها را مطالعه کرده و به كدام بخش تسلط كامل داشته و با به خاطر سپردن کدام موارد دچار مشکل هستید، مشابه برنامه زیر:
هر روز – جعبه ۱
هر دو روز – جعبه ۲
هر چهار روز – جعبه ۳
هر نه روز – جعبه ۴
هر ۱۴ روز – جعبه ۵