بعد از تلاش زیاد و جور کردن پول، برای سفری مهیا میشوید که مدتها به آن نیاز داشتهاید. زمانبندی و ملزومات سفر را بهموقع آماده میکنید تا همراه خانواده به این سفر دوستداشتنی بروید. ناگهان دور از انتظار شما ماشینتان خراب میشود و شما با اکراه به دنبال تعمیر ماشین میروید. سفرتان به تعویق میافتد. در اینجور مواقع بلافاصله دست گلایه به سوی خداوند بلند میکنید که خدایا این چه شری بود دامن ما را گرفت؟ مگر سفر رفتنمان کار اشتباهی بوده؟
گاهی خداوند اتفاقی را پیش پایمان میگذارد که در ظاهر سنگین و بد است، ولی حکمتش چیز دیگری است که بعدها میفهمیم. به قول مادربزرگهایمان شاید اتفاقی بدتر از خرابی ماشین در راه بوده و ما نمیدانستیم و خداوند میدانسته و جلویش را گرفته. برای انجام هر عملی، حتی خیر، نباید اصرار بورزیم. شاید نتیجه، آنچیزی نباشد که ما انتظار داشتهایم و در انتها با خود میگوییم که ایکاش هرگز آن کار را انجام نمیدادیم. خداوند در قسمتی از آیهی ۲۱۶ سوره بقره به این امر اشاره میکند و به بندگانش یادآوری میکند که خیر و شر همهی کارها فقط به دست خداوند است.
#تفسیر
#لطیفه😄
یعنی من عاشق این خانواده هایی ام که اصلا روزه نمی گیرند ولی همدیگه رو#افطار دعوت می کنند.
😂
قسمت جالبش اینه که هر دو طرف رعایت میکنند که #اذان بشه بعد بخورند!!!! 🍜 #حلیم و آش رشتشان همراه #زولبیا و بامیه هم پا برجاست تازه با خوردن آب گرم هم شروع میکنن😄😂😄
🌷🌹🌷🌹
#احکامشرعی🌹🌷🌹🌷🌹
#احکام_روزه
#نیت روزه یعنی همان تصمیمی که برای #روزه گرفتن درذهن هست
و نیاز نیست انسان به #زبان بیاورد یا حتی ازذهن بگذراند ،
واجب نیست #روزه دار هرروز قبل از اذان صبح #نیت روزه کند بلکه یک نیت از اول #ماه کافی است🌹
احکام شیرین
☑️ احکام روزه طبق فتاوای حضرت آیت اللّه العظمی خامنه ای| مواردی که قضا و کفاره عمد واجب است
🔸۱. هرگاه در ماه مبارک رمضان کارهایی که روزه را باطل میکند از روی عمد و اختیار و بدون عذر شرعی انجام شود، علاوه بر اینکه روزه باطل میشود و قضا دارد، کفارة عمد نیز بر انسان واجب میشود، چه بداند کفاره دارد و چه نداند.
🔸۲. اگر کاری را که میداند حرام است ولی نمیداند روزه را باطل میکند انجام دهد، علاوه بر قضا، بنابر احتیاط واجب باید کفاره بدهد.
🔸۳. اگر در ماه رمضان به گفته کسی که میگوید مغرب شده و اعتمادی به گفته او نیست، افطار کند، سپس متوجه شود مغرب نبوده، قضا و کفاره بر او واجب میشود.
#احکام_روزه
مداحی آنلاین - عاقبت بخیری - استاد عالی.mp3
4.08M
❁﷽❁
💎 عاقبت به خیری💎
🎙استاد عالی
⏳۵ دقیقه و ۳۳ ثانیه
👌 بسیار شنیدنی
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌سخنانرهبریدرموردحجاب
حقیقتیکه اینروزهاشایدهمه فراموش
کردند....
💚
#حجاب
#جهاد_تبیین
🔴 کوریِ مطلق!
✍بعضی نابیناها، نابینایی چشمشان به اندازهای است که چیزی نمیبینند؛ پیش پایشان را هم نمیبینند؛ اما اگر چراغ را روشن و خاموش کنید، یک فرقی میفهمند و میگویند روشن یا خاموش شد. یا وقتی که دستشان را میگیرید و از آفتاب به سایه و از سایه به آفتاب میبرید، متوجه میشوند.
🔸بعضی نابیناها سایه و آفتاب را هم نمیفهمند؛ تاریک و روشن را هم درک نمیکنند.
ما نیز گاهی، چشم دلمان آن قدر نابینا میشود که نمیتوانیم تشخیص دهیم که آیا خدا از ما راضی است یا نه! در حالی که اگر خدا از انسان راضی باشد، قلبش روشن و اگر ناراضی باشد، قلبش تاریک میشود.
🔹گاهی انسان اگر غیبت میکند، احساس میکند که دلش گرفته شد؛ این همان اندازهای است که انسان سایه و آفتاب را درک میکند. گاهی انسان غیبت میکند؛ اصلا دلش هم تاریک نمیشود! تهمت میزند؛ هرگز رعشه کلام هم پیدا نمیکند! خیلی راحت میتواند تهمت بزند. گاهی انسان دروغ میگوید و مضطرب هم نمیشود؛ بعد هم پشیمان نمیشود!
⁉️ این چه نوع کوری است؟!
این به حدی از نابینایی رسیده که سایه و آفتاب را هم نمیفهمد. کارش سخت است. گاهی انسان اینجور نیست. مثلا اگر از گناه هم با او صحبت شود، احساس سنگینی میکند و خودش از خودش بدش میآید. این انسان مؤمن است.
🔅 در روایتی نقل شده است که رسول اکرم صلی الله علیه و آله میفرمایند: «من سرته حسناته وساءته سيئاته فذلك المؤمن حقا؛ هرکس بدیهایی که کرده ناراحتش کند و خوبیهایی که کرده دلش را روشن کند، این مؤمن حقیقی است.»
🔰 پس شکر کنید خدا را که اگر یک وقت غیبت کردید، احساس میکنید که از خودتان بدتان میآید؛ یا مثلا اگر از مؤمنی دفاع کردید، احساس میکنید که گویی باری را زمین گذاشته و سبک شدهاید. این از علامات مؤمن است که خوب و بد را بفهمد.
انسان وقتی که ایمانش کمی قویتر شد، مؤمن و غیرمؤمن برایش فرق میکند؛ مثلا وقتی که مؤمن میآید، دلش شاد میشود؛ وقتی که غیر مؤمن میآید، دلش میگیرد. گاهی بعضی از این هم بالاترند. مؤمن با مؤمن برایشان فرق میکند. بعضی از مؤمنان هستند که او وقتی آنها را میبیند، قلبش روشن میشود، اینها مراتب دارد.
خداوند به ما دل پاک و بصیرت بدهد.
🌺🌺مولانا الإمامُ زينُ العابدينَ عليه السلام:
🌺علَيكَ بالقُرآنِ ، فإنَّ اللّه َ خَلـقَ الجَنّـةَ 🌺··· و جَعلَ دَرَجاتِها على قَدْرِ آياتِ القُرآنِ ،
🌺فمَن قَرأَ القُرآنَ قالَ لَهُ : إقْرَأْ و ارْقَ ،
🌺و مَن دَخـلَ مِنهُمُ الجَنّةَ لَم يَكُنْ في الجَنّةِ أعلى دَرَجـةً مِنهُ
🌺ما خـلا النَّبِيّونَ و الصِّدِّيقـونَ .
🌺🌺مولانا حضرت امام زين العابدين عليه السلام:
🌺بر تو باد قرآن؛ زيرا خداوند بهشت را آفريد
🌺··· و درجات آن را به اندازه آيات قرآن قرار داد.
🌺پس هر كه قرآن بخواند، قرآن به او مى گويد: بخوان و بالا رو.
🌺و هر كس از اين افراد وارد بهشت شود
🌺در آن جا كسى بلند مرتبه تر از او نخواهد بود
🌺مگر پيامبران و صدّيقان.
بحار الأنوار : 8/133/39.
🌺🌺🌺🌺🌺
♦️امام خامنه ای : در ماه رمضان دعا را قدر بدانید، حاجات بزرگ را، حاجات امّت و کشور اسلامی را، حاجات ملت خودتان را، حاجات شخصی خودتان را، مورد توجّه قرار دهید و آنها را متضرّعانه و مجدّانه از خدای متعال بخواهید.
♦️جامعهی ما اگر جامعهی تقوا و دعا و معنویت باشد، بسیاری از مشکلات مادّی او هم قطعاً برطرف خواهد شد.
#ماه_رمضان
✨﷽✨
🌼در تمامی حاجات، پناهگاه، «ربّ» است
✍حاج آقا مجتبی تهرانی: صفتی که در آن لحاظ داعی شده و در آیه هم هست، مربوط به من و تو است، و آن، «ربّ»؛ یعنی پرورشدهنده است. «ربوبیّت» یک امر اضافی است؛ یعنی مضافٌالیه میخواهد. وقتی گفتی «ربّ»، پای «مربوب» به میان میآید. اینجاست که پای من و تو به میان میآید. این را هم بدان که احتیاج من و تو به ربوبیّت، تنها در یک بُعد نیست؛ بلکه ما در تمام ابعاد وجودی، چه مادّی و چه معنوی محتاج به ربوبیّت او هستیم؛ لذا وقتی بهطور مطلق گفتیم: «ربّ»، این تنها در یک بُعد نیست؛ بلکه پرورش دهنده در جمیعِ ابعادِ وجودیِ ما است.
«ربّ» هم مثل همان «الله» در باب حاجات، فراگیر میشود؛ زیرا سراپای ما احتیاج است. باید کسی را صدا بزنیم و به او پناه ببریم. حالا به چه کسی پناه ببریم؟ به کسی که همه چیز ما در یدِ قدرت اوست، و او همهٔ امور ما را اداره میکند؛ به او پناه ببریم و از او بخواهیم.
📚مجموعه حقیقت بندگی