هـی میگه : آخرش چه میشـه ؟
آخرش دست خداست ، بد نمیشه ؛
این اول رو که سپردنـد دست تو
درست انجام بده.
آخرش دست خداست ؛ خوب میشه...
-مرحوم دولابی
انیمیشن سینمایی «فرمانروای آب» ، در دل سامرا اتفاق می افتد؛ جایی که پیرمرد نشسته در سرداب، از حس حضور آن مرد هزار ساله تعریف میکند. فرمانروای آب، روایتی است از تمدن نوین اسلامی و اقتداری که از لطف مهر او سرچشمه گرفته است.
این اثر با تکنیک انیمیشن سهبعدی ساخته شده و به اقتضای طرح موضوعات بسیار جدی، فرم انیمیشن رئال به کمک آن آمده تا به باورپذیری کار کمک کند.
«فرمانروای آب» برنده لوح افتخار بهترین فیلم پویانمایی در دهمین جشنواره مردمی فیلم عمار است.
پویانمایی «فرمانروای آب» به زودی در سراسر کشور بر پرده سینماها میرود و در شهرهای فاقد سینما نیز توسط جشنواره مردمی فیلم عمار اکران میشود.
ماریه قبطیه (سلاماللهعلیها) ، دختر شمعون قبطیه و از مادری رومی، یکی از زنان شاخص با طراز جهانی است که کمتر از او سخن به میان آمده، زنی که مفتخر به همسری پیامبر اعظم (صلیاللهعلیهوآله) شد و تنها زنی که غیر از خدیجه (سلاماللهعلیها) ، در میان همسران پیامبر گرامی اسلام، از ایشان فرزندی به نام ابراهیم در ماه ذیالحجه سال هشتم هجری متولد شد و پس از آن فرشتهی مقرّب الهی، حضرت جبرئیل امین (علیهالسلام) نازل شد و حضرت را با عنوان اباابراهیم سلام داد.
ماریه که به امالمؤمنین شهرت یافت، عفیفهای بود که بنا بر برخی روایات، قصه تهمت زنا به او ، منجر به نزول آیات ۱۱ تا ۲۶ سوره نور از قرآن مجید، در وصف او شد و این موضوع در تاریخ، به ماجرای إفک مشهور شد.
ایشان پنج سال بعد از رحلت پیامبر اکرم (صلیاللهعلیهوآله) در ۲۹ محرم سال ۱۶ هجری درگذشت و در بقیع دفن شد.
اللّهمَاغفِرلی الذُنوبَالَّتی تُنِزِلُالبَلا
و بلا...
یعنی دلتنگیات!
یعنی: فراق، از نقطه آرامش...
و قلب کسی که شیدای تو شد...
کجا آرام خواهد گرفت؟!
جز حریمی که قلب تو در خاکش مدفون است؟!
من هوایی توام حسین...
هرجا که هوای تو دارد...
نقطهی آرام من است!
#شب_جمعه