4.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 آیا خانم ها باید در هنگام دعا خواندن حجاب داشته باشند ؟
🎥حجت الاسلام وحیدپور
#احکام_ذکر
#احکام_دعا
#دعا
🤲 اللَّهُمَّ عَجِّلْ فَرَجَ وَلِيِّك🤲
🔰کانال اذکار ماثوره(اذکار وارد شده در روایات)
❇️@Mention110
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰🔰پاسخ شایعات فضای مجازی(شیوه نماز قضا طبق دستور آقای بهرامپور)1️⃣
◽️با عرض سلام و تشکر از حسن توجهتون به مطالب کانال. در پاسخ به پرسش، شما باید به نکات زیر توجه بفرمایید.
1️⃣آقا سید بزرگوار شما روحانی هستید و باید حرف دین را بزنید نه حرف اشخاص را.
❓❓ آیا نظر مراجع تقلید که حجت امام زمان عجلاللهتعالیفرجه در عصر غیبت کبری هستند هم همین دستوری است که شما بیان کردهای؟؟
❓❓خدا وکیلی تضمین آقای بهرامپور(هرجند انسان بزرگواری هستند و زحمات بسیار در راه تفسیر قرآن کشیدهاند)چقدر ارزش داره که شمای روحانی به جای بیان فتوای مراجع تقلید، اعتماد به تضمبن ایشون کردی؟؟
2️⃣بله جناب آقای بهرامپور چنین سخنی بیان کرده ولی سخنان ایشان، مبنای دینی ندارد و باید در امور دینی از مراجع تقلید، تبعیت کرد.
3️⃣برای فهمیدن شیوه درست قضا کردن عبادات بر روی لینکهای زیر کلیک بفرمایید:
https://www.youtube.com/watch?v=-KeGbmjf3Ds
https://www.aparat.com/v/n905581
https://www.aparat.com/v/t3R74
#سید_محمد_احمدی
#پرسش_مخاطبین
#بلاگر_دین_فروش
#دکانداران_معنوی
#کاسبان_معنوی
#نماز_قضا
#نماز
🤲 اللَّهُمَّ عَجِّلْ فَرَجَ وَلِيِّك🤲
🔰کانال اذکار ماثوره(اذکار وارد شده در روایات)
❇️@Mention110
2.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️آیا دعای شش قفل، هفت هیکل، گنج العرش سند دارد؟
🎥استاد عالی
#اذکار_غیر_مأثور
#گنج_العرش
#شش_قفل
🤲 اللَّهُمَّ عَجِّلْ فَرَجَ وَلِيِّك🤲
🔰کانال اذکار ماثوره(اذکار وارد شده در روایات)
❇️@Mention110
◻️دعای حضرت سجاد علیه السلام کنار حجرالاسود
🔷دعای امام سجاد (ع) کنار حجرالاسود که امام صادق (ع) از جدشان زین العابدین نقل فرموده و به ابان بن تغلب آموزش دادند.
و فرمودند این دعا از ذخایر علم آل محمد(ص) است… مبادا که جز برای امر مهم از امور دنیا و آخرت به وسیله آن خدا را بخوانید.
🤲🏻اللَّهُمَ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِاسْمِكَ الْمَكْتُوبِ فِي سُرَادِقِ الْمَجْدِ وَ أَسْأَلُكَ بِاسْمِكَ الْمَكْتُوبِ فِي سُرَادِقِ الْبَهَاءِ وَ أَسْأَلُكَ بِاسْمِكَ الْمَكْتُوبِ فِي سُرَادِقِ الْعَظَمَةِ وَ أَسْأَلُكَ بِاسْمِكَ الْمَكْتُوبِ فِي سُرَادِقِ الْجَلَالِ وَ أَسْأَلُكَ بِاسْمِكَ الْمَكْتُوبِ عَلَى سُرَادِقِ الْعِزَّةِ وَ أَسْأَلُكَ بِاسْمِكَ الْمَكْتُوبِ فِي سُرَادِقِ الْقُدْرَةِ وَ أَسْأَلُكَ بِاسْمِكَ الْمَكْتُوبِ فِي سُرَادِقِ السَّرَائِرِ السَّابِقِ الْفَائِقِ الْحَسَنِ النَّضِيرِ رَبِّ الْمَلَائِكَةِ الثَّمَانِيَةِ وَ الْعَرْشِ الْعَظِيمِ وَ بِالْعَيْنِ الَّتِي لَا تَنَامُ وَ بِالاسْمِ الْأَكْبَرِ الْأَكْبَرِ الْأَكْبَرِ وَ بِالاسْمِ الْأَعْظَمِ الْأَعْظَمِ الْأَعْظَمِ الْمُحِيطِ بِمَلَكُوتِ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ وَ بِالاسْمِ الَّذِي أَشْرَقَتْ بِهِ الشَّمْسُ وَ أَضَاءَ بِهِ الْقَمَرُ وَ سُجِّرَتْ بِهِ الْبِحَارُ وَ نُصِبَتْ بِهِ الْجِبَالُ وَ بِالاسْمِ الَّذِي قَامَ بِهِ الْعَرْشُ وَ الْكُرْسِيُّ وَ بِأَسْمَائِكَ الْمُكَرَّمَاتِ الْمُقَدَّسَاتِ الْمَكْنُونَاتِ الْمَخْزُونَاتِ فِي عِلْمِ الْغَيْبِ عِنْدَكَ أَسْأَلُكَ بِذَلِكَ كُلِّهِ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ تَفْعَلَ بِي كَذَا وَ كَذَا.
خداوندا از تو، به نامی که در پرده بزرگیت مکتوب شده است، در خواست میکنم! و از تو، به نامی که در پرده زیباییت مکتوب شده است، در خواست میکنم! و از تو، به نامی که در پرده عظمتت مکتوب شده است، در خواست میکنم! و از تو، به نامی که در پرده جلالت مکتوب شده است، در خواست میکنم! و از تو، به نامی که در پرده عزتت مکتوب شده است، در خواست میکنم! و از تو، به نامی که در پرده قدرتت مکتوب شده است، در خواست میکنم! و از تو، به نامی که در پرده پنهان سبقت گیرنده از بهترین از هر چیزى که در نیکو و خوش رنگترین وضع قرار دارد درخواست میکنم در حالی که تو که پروردگار ملائکه هشت گانه و پروردگار عرش عظیم هستی! وتورا قسم میدهم در حالی که صاحب چشمی هستی که آن را خواب نمیگیرد! و تو را قسم میدهم و از تو درخواست میکنم به اسم اکبر اکبر اکبر و اعظم اعظم اعظم! آن اسمی که احاطه به همه آسمانها و زمین، سلطنت دارد! و تو را قسم میدهم و از تو درخواست میکنم به اسمی که به واسطه آن آسمانها و زمین نور گرفت! و تو را قسم میدهم و از تو درخواست میکنم به اسمی که به واسطه آن خورشید نور گرفت و ماه درخشید! و دریا طوفانى و موجهاى آن بلند شد وکوهها برافراشته شد! و تو را قسم میدهم و از تو درخواست میکنم به اسمی که به واسطه آن عرش و کرسی عالم بر پا شد. و تو را قسم میدهم و از تو درخواست میکنم به اسمائی که مکرم و مقدس و مکنون و مخزون (پوشیده و پنهان) در علم غیبی هستند که در نزد تو است. از تو درخواست میکنم به همه این اموری که شمردم؛ بر محمد و آل محمد درود بفرستی و حاجات من را بر آورده سازی.
👌🏻حضرت سجاد (علیه السلام) فرمودند که شماها باید این دعا را نخوانید مگر برای امری که در آن امر از امر دنیا و آخرت اهتمام داشته باشید،کار مهمی باشد. و مهمتر از امر ظهور امام زمان (علیه السلام) نیست و این حرز را جز برای ظهور امام زمان (علیه السلام) نخوانید. و این از دعاهای مخزون و سپرده شده نزد آل محمد است. این دعای عظیمی است و لذا حضرت سجاد (علیه السلام) باب ضلالتی را به روی امت بستند با خواندن این دعا. و این دعا را جز برای امر مهم که مهمترین امر امروز ظهور صاحب الزمان (علیه السلام) است، جز برای آن برای چیز دیگری نخوانید.
1️⃣ابن طاووس، على بن موسى، مهج الدعوات و منهج العبادات، 1جلد، دار الذخائر - قم، چاپ: اول، 1411 ق؛ ص158.
2️⃣كفعمى، ابراهيم بن على عاملى، المصباح للكفعمي (جنة الأمان الواقية و جنة الإيمان الباقية)، 1جلد، دار الرضي (زاهدي) - قم، چاپ: دوم، 1405 ق؛ ص292.
3️⃣مجلسى، محمد باقر بن محمد تقى، بحار الأنوارالجامعة لدرر أخبار الأئمة الأطهار (ط - بيروت)، 111جلد، دار إحياء التراث العربي - بيروت، چاپ: دوم، 1403 ق؛ ج92 ؛ ص166.
👌🏻این پست مرتبط با نقد «بلاگرهای ذکر فروش، دزدان معنویت اسلامی(دعای جبرئیل که نبایدبه منافقین آموزش داده بشود)» است.
#اذکار_مأثور
#حاجات
🤲 اللَّهُمَّ عَجِّلْ فَرَجَ وَلِيِّك🤲
🔰کانال اذکار ماثوره(اذکار وارد شده در روایات)
❇️@Mention110