مصباحیه ...
🔹علم بیگانه از عمل 👤آیت الله جوادی آملی : ما یک دست و پا داریم برای (کار)، یک چشم و گوش داریم برا
اینها بریدههایی تامل برانگیز از خاطرات #هاشمی_رفسنجانی اند که بیشتر شان در سالهای میانی و اواخر دههٔ شصت در سال های جنگ ثبت شدهاند ! 😕
▪ آقاى «عباس واعظ طبسى»، [توليت آستان قدس رضوی] و فرزندش آمدند. از سفر به لندن و عمل جراحى پایاش راضى است. تحت تأثير نظم و پيشرفت آنها قرار گرفته است. *۲۷ مهر ۷۱*
▪ آقای «آذری [قمی]» آمد و درخواست ارز برای معالجهٔ پروستات در لندن داشت.
▪ برای آقای «مهدوی [کنی]» هم به خاطر کسالت قلبی، گفته شد در لندن جا رزرو کنند.*-۱۹ اذر ۶۴*
▪ آقای «دعاگو» آمد. از کیفیت معالجهاش در لندن گفت. سرطان داشته و با شیمیدرمانی معالجه شده. راضی است. موهایش در اثر معالجه ریختهاست. از نتایج معالجه در مدت اقامت، پیشنهاد جلوگیری از اعزام دانشجو به خارج را داشت که ارز آن را صرف تأمین استاد در داخل کنیم.
*- ۳۱ خرداد ۶۵*
▪شب درجلسهٔ شورای مرکزی «[جامعهٔ] روحانیت مبارز» شرکت نمودم. بیشتر صحبتها درباره بد اداره شدن جلسات روحانیت مبارز در دههٔ فجر بود. آقای «مهدوی کنی» که از لندن پس از معالجه برگشته، به خاطر خستگی نیامده بود.* *میخواستم ایشان را ببینم.
- *۲۹ بهمن ۶۴*
▪ صبحانه را در خدمت آقای «منتظری»، در منزل ایشان صرف کردیم. پس ازخداحافظی به منزل آیتالله «نجفی مرعشی» رفتم. از اسپانیا برگشته بودند. برای معالجه چشم رفته بودند. * ۸ خرداد ۶۰*
▪ آقای «احمد توکلی» کهقبل از پیروزی انقلاب ممنوع الخروج بوده، برای گرفتن گذرنامه جهت سفر برای معالجه درد مفاصل احتیاج به نامه من به اداره گذرنامه داشت که نوشتم.
*- ۱۹ اردیبهشت ۶۰*
▪ شب تلفنى از «احمدآقا» احوالپرسى كردم از اسپانيا برگشته است. براى معالجهٔ چشم رفته بود. در آنجا همان تشخيص ايران را تأييد كردهاند. ۲۷ اسفند ۷۱
▪ خانم شهید بهشتی به خانهٔ ما آمد و با عفت به دیدن همسرامام رفتند که برای معالجهٔ چشم مدتی به خارج رفته بودند.
*- ۱۸ مرداد ۶۱*
▪ ساعت هشت صبح آقای «موسوی اردبيلی» آمدند. عازم سفر به اروپا براي معالجه و چك آپ است. برای تسهيلات ارزی و تذكره [گذرنامه] همراهان و حفاظت كمك خواستند. به دكتر «ولايتی» و «ميرزاده» دستور مقتضی را دادم.
*- ۲۹ مرداد ۶۸*
▪شب، آقای «[علی اکبر] محتشمی»، [سفیر ایران در سوریه] آمد. مدتی در آلمان معالجه کردهاست؛ دست مصنوعی گذاشته و دوبار گوشها را عمل کرده و اکنون نسبتاً سالم است.
* ۵ آبان ۶۳*
▪عصر آقای «[محمد علی] رحمانی» مسئول بسيج آمد. پس از معالجه در خارج بر گشته و از معالجه دكتر های داخلی ناراضی است؛ خدا به داد مريضهای معمولی برسد. *- ۲۵ مهر ۶۶*
▪ آقاى «[علي اكبر] آشتيانى»، نمايندهٔ رهبرى در ژاندارمرى آمد. براى معالجهٔ خود در خارج استمداد كرد.
*- ۸ دی ۶۹*
▪ آقاى «[عبدالله] نورى»، [وزير كشور]، براى سفر جهت معالجه به آلمان، تلفنى خداحافظى كرد. ۲۲ اسفند ۷۱
▪ «[آشیخ محمد] هاشمیان» که برای معالجهٔ چشم به اسپانیا رفته بود راضی برگشته، درمنزل ما بودند. گفتند که درک مردم اسپانیا نسبت به مسائل انقلاب ایران بهتر شده است.* ۲۸ مرداد ۶۱*
▪ به ملاقات آیتالله «سید محمدرضا گلپایگانی» رفتم. دیروز از لندن بر گشتهاند؛ به احتمال سرطان کیسه صفرا، برای معالجه رفته بودند. ۲۵ روز آنجا بودهاند. ایشان و اطرافیان اش با خوشحالی و نشاط از سفر انگلستان و استقبال مسلمانان آنجا تعریف میکردند. *- ۹ خرداد ۶۶*
▪ آقای «[کاظم] خوانساری» سفیرمان در لیبی آمد. پیام آقای «قذافی» را آورد که گفته بود اگر نمیتوانید جنگ را تمام کنید برای ختم آن اقدام کنند. خبر داد که پدرش بیمار قلبی است و خوب است برای معالجه به لندن برود. عضو خبرگان
*و در این زمان بود که ما مردم درگیر جنگ و مصیبت و بدبختی های خانواده بودیم و به اجبار شب را تا به صبح از ترس بمبارانهای رژیم بعثی و همدستان آنها انگلیس و اروپا لرز در تن داشتیم و حضرات آقایان جهت درمان با ارز دولتی همراه با کمکهای دولت به بهترین مراکز درمانی "بلاد کفر" میرفتند...😕😐
📢 فیضی در سَحَر هست که در غیر سحر نیست و اگر انسان در سحر بخوابد و بعد از سحر عبادت کند، جای سحر را نمیگیرد.
شب جمعه هم همینطور است، ماه رجب هم همینطور است، ماه شعبان و ماه رمضان همینطور است.
همانطور که مکانهای خاصی برای رزقهای خاص داریم، در زمانهای خاصی هم رزقهای خاصی عطا میشود.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«استاد بزرگواری میفرمود: «مَثَل سَحَر، مَثَل کرۀ دوغ است؛ از یک مَشک دوغ، مختصر کرهای میگیرند. حالا اگر کسی کره را بخورد، عصاره دوغ را خورده، اما اگر کره را نخورد همه دوغ را هم بخورد جای کره را نمیگیرد؛ یعنی اگر انسان مناجات سحر را درنیافت، اگر تمام روز را هم تلاش کند آن فضیلت را کسب نمیکند». نمیخواهیم بگوییم تلاش نکند! بالاخره هر اندازه که آدم بتواند به فیض برسد، رسیده است؛ استغفار کند، توبه کند، ولی فیضی در سحر هست که در غیر سحر نیست و اگر آدم در سحر بخوابد و بعد از سحر عبادت کند جای سحر را نمیگیرد. شب جمعه هم همینطور است، ماه رجب هم همینطور است، ماه رمضان همینطور است. یعنی همانطور که مکانهای خاصی برای رزقهای خاص داریم، زمانهای خاصی هم برای رزقهای خاص داریم. ابواب بهشت در ماه رمضان باز میشود؛ رزق خاص ماه رمضان، قرآن است؛ «شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِی أُنزِلَ فِیهِ الْقُرْآنُ»؛ در ماه رمضان قرآن ثمرات خودش را نازل کرده؛ آنچه در بیرون ماه رمضان با یک دور ختم قرآن به دست میآید، در ماه رمضان با تلاوت یک آیه قرآن به دست میآید.»
🌸🌸🌸🌸🌸
🛑 سخنگوی پلیس: ارسال پیامک کشف حجاب به سرنشینان خودروها همچنان انجام میشود
🔹رعایت حجاب شرعی الزامی است و عدم تمکین از آن جرمانگاری شده؛درمورد چگونگی اجرای آن در نهادهای بالادستی تصمیم گیری خواهد شد
ایران و اروپا در تنشی خطرناک
رضا نصری
✅ دو عامل در ماههای اخیر به شدت افکار عمومی و فضای سیاسی اروپا را علیه ایران منفی کرد. یکی اتهامات سیستماتیک و بی پایه در مورد مشارکت نظامی ایران در جنگ اوکراین که مهمترین عامل است؛ و یکی اعتراضات داخلی و تصویری که پیرامون آن در رسانههای بینالمللی ایجاد شد. این دو اتفاق فضایی ایجاد کرد که در بستر آن لابیهای ضدایرانی توانستند برخی از پروژههای معطلمانده خود را تا حدودی پیش ببرند.
✅ وقتی در غرب فضای سیاسی علیه یک کشور شکل میگیرد، یا وقتی افکار عمومی روی یک موضوع حساس میشود، معمولاً نهادهای انتخابی – مثل پارلمانها و کنگره که در آن نمایندگان محتاج جلب رضایت عمومی و کسب رأی هستند – به شدت تاثیرپذیر میشوند و به سکوهای مناسبی برای جولان دادن لابیها و زمینهچینی برای سیاستهای مورد نظر آنها تبدیل میشوند.
✅ لازم بود ایران در حوزه دیپلماسی و دیپلماسی عمومی بهتر عمل میکرد تا جریانهای ایرانستیز نتوانند به راحتی اتهامات سنگینی – به ویژه در مورد مشارکت ایران در جنگ اوکراین – به آن وارد کنند و اینگونه برای اقدامات بعدی بسترسازی نمایند.
✅ در واقع، دیپلماسی هنر این است که – علیرغم قوی بودن- «تهدیدآمیز» جلوه نکنید و نگذارید دیگران نیز شما را تهدیدآمیز نشان دهند.
✅ یکی از پیامدهای سیاسی این قبیل اقدامات (قرار دادن سپاه در لیست سازمانهای تروریستی) این است که ایران را به واکنش وامیدارد و این واکنش نیز موجب واکنش دیگری از طرف مقابل -و احیاناً از سوی سایر کشورها- میشود به این ترتیب طرفین وارد چرخهٔ تنشافزایی میشوند.
✅ از نظر «حقوقی» اقداماتی که تا این حد نامتعارف هستند در اتحادیه اروپا تحققپذیری کمتری دارند؛ چرا که برخلاف آمریکا که در آن با یک بسترسازی سیاسی و تبلیغاتی میشود بدعتگذاریهای نامتعارفی در حوزه حقوقی انجام داد، در سیستم پیچیده و بوروکراتیک اتحادیه اروپا – که پایه و اساس آن، و مهمترین عامل پیوستگی و هماهنگسازی ۲۷ عضو آن، حفظ قانون است – به ندرت میشود اقدامات نامتعارف حقوقی اینچنینی را به ثمر رساند.
✅ دلیل اصرار و پافشاری لابیهای اسرائيل و عربستان سعودی برای قرار دادن سپاه در لیست سازمانهای تروریستی بیش از هر چیز همین پیامدها و آسیبهایی است که ممکن است این لیستگذاری در حوزه امنیتی و نظامی برای ایران ایجاد کند. در واقع، آنها این اقدام را گامی به سوی هموار کردن راه حمله نظامی علیه ایران میبینند و به همین دلیل هم از سالها پیش چنین طرحی را در دستور کار دارند.
✅ به وضوح روابط ایران و اروپا تیره شده است. به خوبی شاهد هستید که همین کشورهای اروپایی کمتر از دو سال پیش در «شورای امنیت» علیه دولت ترامپ صفآرایی کردند و محکم ایستادند تا اجازه ندهد تحریمهای تسلیحاتی سازمان ملل را بیش از موعد تعیینشده در برجام تمدید کند؛ آن هم با علم به اینکه احتمالاً سپاه از این رفع تحریم منتفع خواهد شد. حال، همین کشورها امروز – ولو در سطح پارلمانی یا به صورت نمایشی – دم از قرار دادن سپاه در لیست سازمانهای تروریستی میزنند و مواضع بسیار تندی علیه ایران اتخاذ میکنند.
✅ کشورهای اروپایی تا سال گذشته از ایران به عنوان «شریک» یا Partner خود در برجام نام میبردند و امروز نسختوزیر و مقامات ارشد برخی از آنها در مصاحبهها و توئیتهای خود از واژههای غیردیپلماتیک و بیادبانهای مثل «بربر» یا «وحشی» استفاده میکنند.
پرسش: رأی منفی پارلمان اروپا به متمم تعلیق مذاکرات برجام چه پیامی دارد و درمورد قدم بعدی ایران و طرفهای دیگر برجام برای مسکوت گذاشتن یا احیای برجام چه پیشبینی میکنید؟
✅ این تحلیل در اروپا وجود دارد که باید ابتدا به افکار عمومی خود نشان دهند به اتهامات وارده به ایران در حوزه اوکراین و حقوق بشر رسیدگی کردهاند تا در مرحله بعد بتوانند راه را برای احیای مذاکرات هموار کنند. به همین خاطر هم از اقدامی که ممکن بود ایران را به این نتیجه برساند که یکی از نهادها مهم اتحادیه اروپا (پارلمان) مخالف برجام است پرهیز کردهاند.
rezanasrichannel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقاحت مسئول یک داروخانه در آمل
جناب آقای وزارت بهداشت و دادستان آمل منتظر چی هستند؟!
🔹مسئول داروخانهای در خیابان ولایت آمل وقتی کشف حجاب کرده با تذکر یکی از مراجعهکنندگان مواجه میشود نه تنها از ارائه خدمت به وی خودداری میکند بلکه پس از پرخاشگری، به وسیله عواملش، تذکر دهنده را از داروخانه اخراج میکند!
🔹وزارت بهداشت و دادستان آمل اگر با این دریدگیها و تخلفات علنی و عمدی برخوردی قانونی نکنند، رسما به دیگر هتاکان سیگنال میدهند که ما عرضه و غیرت دفاع از حکم خدا، قانون و حریم جامعه را نداریم.
آقایان مسئول شهرستان آمل و استان مازندران، حرمت مردم مومن و انقلابی آمل را حداقل حفظ کنید و برخوردی عبرت آموز با این افراد وقیح بکنید.
🔹منتظر اقدامات انجام شده و انتشار آن هستیم و این مسئله را تا آخر پی گیری میکنیم.
😶😐😑
هدایت شده از 🇮🇷 یازهــــــــرا 🇵🇸
🔴با پیگیری مجموعه یازهــرا از مسئولین... برای پلمپ این واحد اقدام شده است.
در ادامه تصاویر آن بارگزاری خواهد شد.
❌داروخانه ای در آمل که مسوول آن اقدام به #کشف_حجاب و هتک حرمت آمر به معروف کرد #پلمب شد ❗️
🔺 پس از پیگیری فرماندهی سپاه شهرستان آمل و امت حزب الله و دستور فوری دادستان شهرستان به اطلاعات سپاه و اداره اماکن نیروی انتظامی ونمایندگان دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بررسی صحت هتک حرمت به روحانی آمر به معروف در داروخانه ای که مسوول آن با گستاخی اقدام به کشف حجاب کرده بود، این مکان پلمب گردید و پرونده برای سیر مراحل حکم متناسب با جرم های صورت گرفته، در یکی از شعبات دادگستری مورد بررسی قرار گرفت
💠 مسوول داروخانه مبادرت به کشف حجاب در ملا عام کرده بود و متعاقبا یک روحانی که از جمله مراجعه کنندگان به این داروخانه بود، اقدام به تذکر شفاهی به مسوول آن نمود که مسوول داروخانه به جای پذیرش با هتک حرمت به این روحانی آمر به معروف به هتک حرمت ایشان پرداخت.
💠کانال یازهــــرا | رسانه حجــــاب
@yaazahra_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلمی که نشان می دهد داروخانه هتاک حقپناه در آمل پلمپ شده
نمیشود هم از درصد جانبازی پدر استفاده کنی و سهمیه ای دکتر بشوی و هم حکم خدا را با وقاحت به تمسخر بگیری!
#حجاب
#هویت_اسلامی_را_به_ایران_برگردانیم
پاسخ آیت الله مکارم شیرازی به پرسشی در مورد شبهه ایجاد شده در مورد سخنان اخیر ایشان که فرموده بودند: خشونت و فشار را در مسئله #حجاب کارساز نمیدانند و مسئله حجاب راهکار فرهنگی دارد...
پاسخ: ما بارها گفته ایم که حکومت اسلامی و مسلمانان نسبت به گناهان پنهانی افراد وظیفه ای ندارند ولی بدون شک نسبت به گناهانی که به طور علنی و آشکار در سطح جامعه انجام می شود وظیفه نهی از منکر دارند والّا جایی برای انجام این وظیفه مهم باقی نمی ماند البته با این تفاوت که مردم باید به نهی از منکر زبانی اکتفا کنند و از هرگونه برخورد فیزیکی اجتناب ورزند ولی حکومت می تواند وارد این مرحله نیز شود.
#حجاب
#امربمعروف_نهی_از_منکر
#وظیفه_حکومت_در_قبال_حجاب
40.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
؛༻⃘⃕࿇﷽༻⃘⃕❀
🎥 #ببینید؛
🔹۵ خطر هنجارکشنی ها، بی حجابی اجباری و بی بندوباری
🔸آیا سکوت مسئولین در مقابل این خطرات مصلحت است؟
🔹 بی حجابی پایان کار نیست
#آیت_الله_سید_ابوالحسن_مهدوی
#آیت_الله_مهدوی
#نماهنگ
#سکوت_مصلحت_نیست
#نه_به_بی_حجابی_اجباری
•••═━🍃❀💠❀🍃━═•••
@ostadmahdavi_ir