فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کارنامه کاری ۷ نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰
♦️ضرغامی به نظر شورای نگهبان تمکین کرد.
🔹عزت الله ضرغامی با انتشار توییتی نوشت:
بخشهایی از طرح مسکن،برنامههای بدون بودجه، اصلاح نظام بانکی،نظام مالیاتی،گمرک،تجارت خارجی و نظام یارانهها در همینجا منتشر شده است
🔹با تشکر از دو سال تلاش شبانهروزی مشاوران و کارشناسان و تیمهای اقتصادیام، به تدریج بقیهی طرحهای آماده شده را برای مدیران آینده، ارائه خواهم کرد.
♦️تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری 1400 آغاز شد
🔹با اعلام نهایی اسامی داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری، تبلیغات این انتخابات آغاز شد.
🔹ماده ۶۶ قانون انتخابات ریاست جمهوری تصریح می کند که «فعالیت های انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری رسماً از تاریخ اعلام اسامی آنان به وسیله وزارت کشور آغاز و تا ۲۴ ساعت قبل از شروع اخذ رأی خاتمه میپذیرد.
✅
حواسمان به تخریب شورای نگهبان باشد
رهبر انقلاب ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
...تخریب شورای نگهبان، اینکه شورای نگهبان را ما زیر سؤال ببریم و بگوییم که تصمیمگیریهایشان برخلاف قانون بوده است، تخریب شورای نگهبان نیست، تخریب انتخابات است، تخریب مجلس است، تخریب چهار سال قانونگذاری در مجلس است؛ دنبال این هستند.
ببینید، نقشه را چه زیرکانه میکشند. این را من باید به افکار عمومی بگویم؛ افکار عمومی باید بدانند این را؛ آنکسی که علیه شورای نگهبان حرف میزند، خودش ملتفت نیست و توجّه ندارد که چهکار دارد میکند امّا کار این است.
تلاش دشمن متمرکز است بر اینکه جمهوری اسلامی را از مردمسالاری دینی -این پدیدهی بینظیر، این پدیدهی بدیع، این پدیدهی جذّاب برای ملّتهای مسلمان- محروم کنند؛ تلاششان این است. اگر میتوانستند انتخابات را متوقّف میکردند که نتوانستند و نخواهند توانست؛ اگر میتوانستند شورای نگهبان را از بین میبردند یا نظارت او را بیاثر میکردند که نتوانستند. حالا که نتوانستند، به این راهها متوسّل شدند، از این راهها دارند وارد میشوند؛ باید حواسمان جمع باشد..
🔴 آملی لاریجانی عضو شورای نگهبان علیه شورای نگهبان بیانیه داد!
#آغازفتنه1400
🔥 @Moohem
🔴درباره تصمیم جنجالی شورای نگهبان
ردصلاحیت ها گسترده تر از آن بود که پیش بینی می شد. واقعیت اینست که مخالفان و متحیران هم حق دارند. کدام حق؟
چند گزاره را با هم مرور کنیم.
1⃣یکم. اول اینکه احراز صلاحیت با ردصلاحیت متفاوت است. همه را یک دست قضاوت نکنیم.
2⃣دوم. وظیفه شورای نگهبان تنها و تنها اجرای مر قانون است. وظیفه شورای نگهبان نه ایجاد مشارکت است و نه صیانت از رقابت.
3⃣سوم. شورای نگهبان ایندوره شفاف عمل کرد. همینکه شاخص های خود را مستند به سیاست های کلی انتخابات منتشر کرد قابل تقدیر است.
4⃣چهارم. ردصلاحیت علی لاریجانی در ترکیبی که برادر و برخی نزدیکان وی در شورا بودند ممدوح است.
5⃣پنجم. اثر تصمیم شورای نگهبان ممکن است در عمل منجر به حذف حامیان و بانیان وضع موجود باشد، اما شورای نگهبان مستند به قانون عمل می کند و علت تصمیمش مهم است نه اثرش. ایندو با هم متفاوت است.
✅اما این 5 گزاره به کنار؛
با همه اینها یک ملاحظه اساسی وجود دارد که نمی توان و نباید از کنار آن به سادگی گذشت. فراتر از شورای نگهبان، نظام حاکمیت ما باید برایش این حیرت اجتماعی پس از ردصلاحیت ها اهمیت داشته باشد و نباید به سادگی از کنارش بگذرد.
قرار نیست مردم از پشت درهای بسته از تصمیم شورای نگهبان قانع شوند. حجیت شورای نگهبان برای تصمیمش یک سویه ماجراست و اقناع افکارعمومی از این تصمیم سوی دیگر. اگر بی اعتنایی کنیم، هم مشروعیت انتخابات و هم مشروعیت شورای نگهبان صدمه می بیند.
بالاخره سوال است که فارغ از نقدهای سیاسی به برخی نامزدها، چطور ممکن است افرادی که تا همین امروز مورد اعتماد نظام بودند، امروز صلاحیت شان رد شود؟
✅یک راه حل ساده وجود دارد
و آنهم شفافیت شورای نگهبان و نامزدها در بیان منطق ردصلاحیت ها و عدم احراز صلاحیت هاست.
شورا معتقد است بیان علنی علت ردصلاحیت ها خلاف اخلاق اسلامی است. حرف دقیق و درستی است. اما شورا می تواند مشروح دلائل و مستندات ردصلاحیت یا عدم احراز صلاحیت را در اختیار نامزد ها قرار دهد و افراد به اختیار و برای تنویر افکار عمومی، دلائل شورا را منتشر کنند.
راه حل نهایی اینست که رسانه ها و دلسوزان و منتقدان از نامزدها درخواست کنند، بجای اعتراض و حرف های کلی، مشروح دلائل ردصلاحیت خود را از شورای نگهبان مطالبه کنند و آنرا علنی و منتشر سازند.
این اقدام می تواند صلاحیت نامزد و تصمیم شورای نگهبان را مورد قضاوت شفاف افکار عمومی قرار دهد.
@mahdian_mohsen
⭕️اعتراض آشیخ صادق لاریجانی به شورای نگهبان تیتر اول رسانههای غربی!
🆔@howzehenghelabi
⭕️ استقبال رسانههای ضد انقلاب از اعتراض تند آشیخ صادق لاریجانی علیه شورای نگهبان
▪️امام خمینی رضوان الله تعالی علیه :
اگر کسی بخواهد فساد کند و به مردم بگوید که این شورای نگهبان کذا، این فساد است، یک همچو آدمی مفسد است و باید تحت تعقیب مفسد فی الارض قرار بگیرد
صحیفه امام، ج 14، ص 370
🆔@howzehenghelabi
🛑 کدخدایی: افرادی که احراز صلاحیت نشدند، حق اعتراض ندارند / قانونگذار چنین چیزی لحاظ نکرده است
سخنگوی شورای نگهبان:
🔹چون اصولا در ریاست جمهوری بحث رد صلاحیت وجود ندارد و احراز صلاحیت است، طبق قانون، خود قانونگذار مرحلهای برای رسیدگی به اعتراض و شکایت و اینگونه مسائل لحاظ نکرده، در واقع وقتی ما اسامی را اعلام کردیم و وزارت کشور هم اطلاع رسانی میکند وارد موعد قانونی تبلیغات میشویم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥گاهی ممکن است انسان به نظرش برسد که اینجا بر طبق قانون اگر عمل کنیم مصحلت نباشد،در همان جا رعایت قانون از رعایت آن مصلحت بالاتر است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺محسن #مهرعلیزاده در توئیتی پر هشتک بعد از تایید صلاحیتش به نظر روی اجماع جریان اصلاحات به نفع خود،حساب باز کرده است.
🔺️ناراحتی جهانگیری از ناکام ماندن در تشکیل دولت سوم روحانی
🔹 اسحاق جهانگیری پس از هشت سال معاون اول بودن در بیکفایت ترین دولت تاریخ جمهوری اسلامی، پس از رد صلاحیت از سوی شورای نگهبان، در بیانیهای طلبکار شده است که چرا شورای نگهبان به او اجازه نداده است تا با حضور در انتخابات ریاست جمهوری، شانس خود را برای تشکیل دولت سوم روحانی امتحان کند.
🔹 جهانگیری در بیانیهای که در رابطه با عدم تایید صلاحیتاش برای ریاست جمهوری منتشر کرده، نوشته است: من به قصد گشایش در زندگی مردم، توسعه ایران و آغاز مرحله نوینی از اصلاحات وارد عرصه انتخابات شدم!
🔹 وی در ادامه نوشته است: به خدا پناه می برم و عدم احراز صلاحیت بسیاری از شایستگان را تهدیدي جدی برای مشارکت همگانی و رقابت عادلانه گرایش ها و جریان های سیاسی بویژه اصلاح گرایان میدانم و امیدوارم که جمهوریت نظام، مشارکت موثر مردم در تعيين سرنوشت خود، منافع ملی و آینده ایران فداي مصالح آنی سیاسی نشود.
🔹 هشت سال مدیریت جهانگیری تنها در ماجرای ارز ۴۲۰۰ تومانی، هزینهای ۱۸ میلیارد دلاری روی دست کشور و مردم گذاشت.
🔹 مشخص نیست که اسحاق جهانگیری بر چه اساسی انتظار داشت تا با وجود محکومیت مالی و همینطور خسارات بسیاری که بخاطر تکیه هشت ساله او و همقطارانش بر مسند مدیریت اجرایی کشور، به مردم تحمیل شد، از سوی شورای نگهبان تایید صلاحیت شود؟
بیانیه شماره ۳
بیانیه مهم آیت الله سیفی مازندرانی حفظه الله خطاب به یکی از اعضا شورای نگهبان
بسمه تعالی
✳️در پی اعلام اسامی نامزدهای تائید صلاحیت شده ریاست جمهوری از سوی شورای محترم نگهبان، برخی در دفاع از خویشاوند و عشیره خود واکنش نشان دادند. و این اولین بار نیست از این بزرگوار ، شما چندین سال عنصری را در کنار خود به عنوان معاون اجرایی حوزه ریاست قوه قضائیه داشته اید که مصداق مسلم مفسد اقتصادی بوده و مرتکب جرائم نابخشودنی در جهت اخلال در نظام اقتصادی و قضائی بوده است، اگر بصیرتی بود آنجا باید ظهور میکرد که متاسفانه نکرد. و امروز در مقابل نهاد امین و حافظ کیان انقلاب که یادگار امام عظیم الشأن (رحمة الله عليه) و منصوب ولی امر مسلمین (متع الله المسلمين بطول بقائه) میباشد، در دفاع از برادر خود لب به اعتراض گشوده و گلایه می کنید.
🔴 دعا میکنم که به حقِ حرمت بیت مرجعیت و زحماتی که در خدمت به این نظام کشیده اید، خدای تعالی توفیق استقامت در جهت حفظ این انقلاب مقدس به شما عنایت فرموده و در زمره حزب الله همچنان استوار و پا برجا باشید.
🔴 در خاتمه این آیه شریفه را به شما گوشزد میکنم:
{لَا تَجِدُ قَوْمًا يُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ يُوَادُّونَ مَنْ حَادَّ اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَلَوْ كَانُوا آبَاءَهُمْ أَوْ أَبْنَاءَهُمْ أَوْ إِخْوَانَهُمْ أَوْ عَشِيرَتَهُمْ ۚ أُولَٰئِكَ كَتَبَ فِي قُلُوبِهِمُ الْإِيمَانَ وَأَيَّدَهُمْ بِرُوحٍ مِنْهُ ۖ وَيُدْخِلُهُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا ۚ رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُمْ وَرَضُوا عَنْهُ ۚ أُولَٰئِكَ حِزْبُ اللَّهِ ۚ أَلَا إِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْمُفْلِحُونَ}
✳️ از ذات حق هدایت و توفیق روز افزون شما را مسئلت دارم.
والسلام علی من اتبع الهدی و صلواته و نصرته علی من ینصر دینه و لا یخاف فی الله لومة لائم.
علی اکبر سیفی مازندرانی
حوزه علمیه قم
۴ خرداد ۱۴۰۰
💬رسانه مستقل 👈 حجره انقلاب
* علت کینه شدید احزاب فاسد و جناحهای قدرتطلب از علامه *
⭕️مرحوم آیتالله مصباح یزدی(رحمةالله علیه) :
🔸بسیاری از مشکلاتی که انقلاب در طول این سالها داشته، ناشی از عدم انتخاب #اصلح بوده است.
#اسلام به ما گفته است که بهدنبال #اصلح برای مدیریت، سیاست و حکومت باشید.
🔸سهمخواهی یعنی دنیاطلبی؛ سهمخواهی چیست؟! یعنی اگر من میدانم فردی از یک گروه دیگر #اصلح است، به او رأی ندهم بلکه به همگروهی خود رأی بدهم. اما چرا او را انتخاب نکنم؟! فردا که خودم بخواهم رأی بدهم اگر به او رأی ندهم چه حجتی پیش خدا دارم؟!
فرض کنید حتی بین اصلاحطلبان فردی بود که من دانستم که او #اصلح از کاندیدای اصولگرا است؛ چه حجتی دارم که به او رأی ندهم؟! من باید به #اصلح رأی بدهم!
🔸بهتر شدن فرهنگ دینی جامعه در گروی انتخاب «اصلح» است. همچنین باید برای رونق تولید بهدنبال «اصلح» باشیم. برای مبارزه با فساد نیز بهدنبال «اصلح» باشید.
"انتخاب #اصلح وظیفه دینی ماست."
🔸اصل بر این است که با رعایت ادب و احترام، بدون تهمت زدن و بدون شایعهسازی، بهصورت دوستانه سعی کنیم با گروههای دیگر بنشینیم و تک تک بررسی کنیم که واقعا میان مجموع این مثلا 100نفر از گروههای مختلف، چهکسانی بهترند، یکی یکی آنها را با هم مقایسه کنیم، هرکدام را بهترند همه قبول کنیم.
#اصلح_محوری
#مصباح_انقلاب
#پاسدار_اندیشه_سیاسی_شیعه
✅صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
@hojre_enghelab
🔻قالیباف تنها گزینه فراکسیون انقلاب برای ریاست مجلس
🔸فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس در جلسه امروز خود گزینه های خود برای انتخابات هیأت رییسه مجلس را انتخاب کرد.
🔸در جلسه عصر امروز قالیباف با کسب ٢٢۶ رای از ٢۴۶ رای تنها گزینه ریاست مجلس شد.
🔸همچنین عبدالرضا مصری با ۱۴۳ رای و علی نیکزاد با ۱۴۰ را به عنوان دو گزینه نایب رئیسی مجلس از سوی این فراکسیون انتخاب شدند.
🔸حمیدرضا حاجی بابایی و امیرحسین قاضی زاده هاشمی نیز دو گزینه دیگر نایب رئیسی بودند که به ترتیب ۱۰۴ و ۸۶ رای آوردند.در ادامه سید محسن دهنوی با ۱۳۹ رای، کریمی فیروزجایی با ۱۱۹ رای، روحالله متفکر آزاد با ۱۰۶ رای، محمد رشیدی با ۹۸ رای، حسینعلی حاجیدلیگانی با ۸۵ رای و مجتبی یوسفی نماینده اهواز با ۷۶ رای به عنوان گزینه دبیری هیئت رئیسه فراکسیون انقلاب انتخاب شدند.
🔸انتخابات هیأت رییسه مجلس فردا چهارشنبه برگزار می شود.
🔹 بعد از اینکه مهرعلیزاده یکی از کاندیداهای جریان اصلاح طلب سایر نامزدها را به ستاد انتخاباتی خودش دعوت کرد، حسام آشنا مشاور حسن روحانی از عبدالناصر همتی رئیس کل فعلی بانک مرکزی و نامزد دیگر اصلاح طلبان در انتخابات ۱۴۰۰ اعلام حمایت کرد.
#وقاحت
سرمقاله روزنامه جوان-عبدالله گنجی
انتخابات میدان چرخش نخبگان یا بستر مبارزه با نظام؟
سطحیترین نگاه به انتخابات توجه به روبناییترین بخش آن یعنی چرخش نخبگان در قدرت است. البته در انتخابات چرخش نخبگان حتماً صورت میگیرد، اما در ایران انتخابات معنای موسعتری دارد که کمتر مورد توجه قرار میگیرد. امنیتآوری، رفراندوم به نظام مستقر، تخلیه ناراحتیهای انباشته شده در هشت سال، پرستیژ بینالمللی انتخابات و کشف استعدادهای جدید از جمله ابعاد دیگر انتخابات است. انتخابات در ایران اما وجه دیگری نیز دارد و آن مبارزه با نظام در بستر انتخابات است. اینکه عدهای مبارزه با نظام را در گرانیگاه انتخابات مفیدتر میدانند به این دلیل است که در هنگام انتخابات، تریبونها برجستهتر، گوشها شنواتر، رسانهها پیگیرتر و دشمن متمرکزتر است. کسانی که بعضاً 25سال، 20 سال یا کم و زیاد به روشهای مختلف با نظام جمهوری اسلامی جنگیدهاند کاندیدا شدن را چالشآفرینی مضاعف برای نظام میدانند.
هدف از نهضت ثبت نام غیرقانونی عبور از نظام به روش «راه بینداز، جا بینداز» است. وقتی کسی قانون اساسی را قبول ندارد و وارد گود ثبتنام میشود به این دلیل است که سخنان دیروز خود را در شعاع و دربرگیرندگی بیشتری طرح کند. او اصلاً منتظر تأیید صلاحیت نیست چرا که اگر واقعاً منتظر باشد یا خود را نمیشناسد یا نظام را. اما او میخواهد با هویت نامزد حرف بزند، با هویت نامزد به رهبری نامه بنویسد و با هویت نامزد سخنرانی کند تا گوشهای بیشتری را متوجه خود کند.
کسانی که رسماً مطالبه نظام «فرادینی» میکنند و در عین حال نوه امام را «لایق نمایندگی» خود در عرصه انتخابات میدانند، مشغول مبارزه با نظامند. آنان میدانند که مهمترین عامل و دژ مستحکم حفظ، استمرار و مصونیت از انحراف انقلاب اسلامی حضرت امام است. بنابراین برای عبور از انقلاب اسلامی باید ابتدا ادراک جدیدی از امام ارائه کرد که با سکولاریسم همسو باشد و سپس میتوان مراحل مبارزه را راحتتر دنبال کرد. کسی که اصرار دارد جمهوری اسلامی فعلی به درد نمیخورد و ولایت فقیه را مقابل مردم و دیکتاتوری میداند و در محافل از فحاشی و رکیکگویی هم دریغ نمیکند چگونه میخواهد به فرض پیروزی در کشور کار کند؟ پس هدف ثبتنام و دریدگی حین ثبتنام، این است که بعد از رد صلاحیت رسمی رسانههای غرب را پشت سر خود ببیند که در جمهوری اسلامی انتخابات آزاد نیست، حقوق شهروندی رعایت نمیشود، مهندسی صورت میگیرد و قسعلیهذا.
کاندیدایی که مطالبات فراتر از سیاستهای کلی نظام طرح میکند، مشغول مبارزه با جمهوری اسلامی است و فردای پیروزی نمیتواند شعارهای فراتر از سیاستهای کلی نظام را عملیاتی کند و خود را بیاختیار معرفی خواهد کرد و عدهای دیگر عامل بیاختیاری را با مفاهیمی همچون دولت پنهان تئوریزه میکنند. از شگردهای افرادی که نمیتوانند از فیلترهای قانونی نظام عبور کنند، هل دادن خود در بین مردم با شعارهای فریبنده، اخلاقسوز و شارلاتانیزم رسانهای است. (هرچند به صورت تاکتیکی برای فرار به جلو از خشونت ابراز برائت کنند) اگر کسی در چارچوبهای نظام دینی و دستگاه معرفتی امام به سیاست و قدرت بنگرد، بهمحض ردصلاحیت، سجده شکر بهجا میآورد که خدایا من قصد خدمت داشتم و این سلب توفیق از اراده بنده خارج بود و دیگر تکلیفی ندارم، نه اینکه از در و دیوار برای قدرت بالا برود و فشار موجود بر مردم را نقطه عزیمت منجیگری خود سازد و برای دیده شدن مضاعف شعارهای یارانهای چند برابری بدهد. بدون تردید شعارهای یارانهای چندین برابری در شرایط موجود بخشی از مبارزه با نظام است و بخشیهایی از مردم که قدرت تحلیل ندارند، چنین میپندارند که فقط این آقا به فکر ماست که نمیگذارند کار کند. اخلاق ماکیاولیستی نمیتواند ذیل نظام دینی خودنمایی کند. قدرتخواهی به هر قیمت در جامعه دینی منفور است.
قطعاً مسئولیت در نظام اسلامی موهبتی برای خدمت است، اما «خود قدرتخواهی» در فرهنگ عامه ایرانیان خصلت زشتی است. همه کسانی که برای ردصلاحیت ثبتنام کرده و در نگاه نخبگان سیاسی اشتراکنظر نسبت به چرایی رد آنان وجود دارد، صرفاً برای چالش ثبتنام کردهاند تا از یک طرف نظام را با شاخصهای عرفی غرب آماج حملات قرار دهند و از سوی دیگر با مظلومنمایی «موج مهندسی» رأی را به سمت کاندیدای دیگری رهنمون شوند.
اینکه «مردم ما را میخواهند شما چه کارهاید؟» ظاهر قشنگی دارد، اما کجا به مردم گفتهاید ما این نظام را قبول نداریم و میخواهیم شما را نمایندگی کنیم؟
شما از نظام عبور کردهاید، اما مردم عمدتاً بیاطلاع هستند یا باور به چرخشهای حداکثری شما ندارند. این مردم معاند نیستند. طبق نظرسنجی دانشگاه مریلند، حداکثر 6 درصد ایرانیها با جمهوری اسلامی عناد دارند که آنان هم رأی نمیدهند.
پس شما که خود به عناد رسیدهاید چه کسانی را نمایندگی میکنید؟ اگر صداقتی وجود دارد دوباره خود را برای مردم معرفی کنید، ابعاد پنهان معرفت و اندیشه جدید خود را رونمایی کنید، آنگاه سنجش اجتماعی برای فهم جایگاه خود را مشاهده خواهید کرد. آیا شما که نظام را قبول ندارید و کاندیدا شدهاید، میتوانید بگویید مردمی که ما را میخواهند نیز از نظام عبور کردهاند؟ قطعاً خیر. پس واقعیت این است که در شناخت شما بین نخبگان و توده فاصله افتاده است و شما نیاز به معرفی مجدد خود دارید.
🔗 @Dr_A_Ganji
📣اعلام علت رد صلاحیتها بعد از انتخابات
💢کدخدایی: علت رد صلاحیتها را بعد از انتخابات میگوییم.
🔹متولدین 28 خرداد 1382 و قبل از آن میتوانند در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کنند؛ حدود ۵۹میلیون نفر واجد شرایط شرکت در انتخابات ریاست جمهوری هستند.
🔹رییس ستاد انتخابات کشور اعلام کرد در
شهرها تجمع بیش از 15 نفر تخلف است.
🔺 توئیت حسن سبحانی، اقتصاددان و نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی پس از عدم احراز صلاحیتش توسط شورای نگهبان؛
🔹تکلیف مداری برای تحقق ارزشها پایان ندارد؛ حتی اگر ساختار تحقق ارزشها از قابلیتهای لازم تهی باشد.
🔹بیش از ۴۰ سال از موضع تکلیف و بدون فرصتطلبی به دنبال عینیت بخشی به ارزشهای انقلاب بودم.