[برخی آیاتی که در شأن حضرت زهرا(س) نازل شده است]
۱- سوره کوثر: در این سوره مبارکه که با اهانت به پیامبر اعظم (ص) به عنوان ابتر بودن است خداوند وجود پر خیر و برکت حضرت زهرای مرضیه(سلام الله علیها) را به عنوان پاسخ به اهانت ها قرار داد در حالی که نسل پیامبر از دخترش فاطمه ادامه پیدا کرده و همان نسل است که امامت برعهده او نهاده شده است، بسیاری از علمای شیعه مصداق کوثر را در این سوره، حضرت فاطمه (س) دانستهاند.
۲- سوره قدر: امام صادقمیفرماید: "إِنَّـآ أَنزَلْنَـاهُ فِی لَیْلَةِ الْقَدْر" مراد از "لیلة" حضرت زهرا، و مراد از "قدر"، خداوند است. پس هر کسی که فاطمه را به درستی بشناسد، لیله القدر را درک کرده است و فاطمه به این نام، نام گذاری شده، به خاطر آن که مردم از شناخت او عاجزند.
۳- آیۀ مباهله ( سوره آل عمران آیه ۶۱): واقعه مباهله واقعهای مربوط به سال نهم یا دهم هجری است، وقتی مسیحیان نجران از روی لجاجت و عناد سخن پیامبر را درباره یگانگی آفریدگار و شخصیت حضرت عیسی (ع) نپذیرفتند، آیه نازل شد که" پس هرکس با تو درباره عیسی در مقام مجادله برآید بعد از آنکه به احوال او آگاهی یافتی، بگو: بیایید ما و شما فرزندان و زنان و کسانی را که به منزله خودمان هستند بخوانیم، سپس به مباهله برخیزیم تا دروغگویان و کافران را به لعن و عذاب خدا گرفتار سازیم." پیامبر(ص) در موعد مقرر به همراه خویش امام حسن و امام حسین(ع)، حضرت فاطمه(س) و دامادش حضرت علی(ع) را آورد. رسول خدا در مقام امتثال این فرمان در برابر کلمه (نسائنا) حضرت فاطمه (س) را آورد، که مقام حضرت زهرا (س) در همراهی پیامبر مشخص می شود.
۴- آیۀ تطهیر: (سوره احزاب آیه ۳۳): این آیه بیان میکند که اراده خداوند بر این امر تعلّق گرفته است که اهل بیت پیامبر (ص) از هر پلیدی پاک باشند و در شأن امام علی(ع) ، حضرت فاطمۀ زهراء(س) و امام حسن(ع) و امام حسین(ع) نازل شده است.
۵- آیه مَوَدّت: (سوره شوری آیه ۲۳): سعید بن جبیر از ابن عباس نقل می کند وقتی که آیه ۲۳ شوری نازل شد. گفتند: یا رسول اللّه اَقرَباء و خویشاوندان شما چه کسانی هستند که مودت و دوستی آنها بر ما واجب گردیده است، فرمود: علی و فاطمه و حسن و حسین
۶- سوره هل اَتَی (یا سوره انسان): آیه اِطْعام هشتمین آیه از سوره انسان است که بر اساس احادیث و طبق نظر مفسران شیعه و برخی از اهل سنت، حضرت علی (ع) و فاطمه (س) و حسنین (ع) و خادم آنها فِضّه سه روز روزه گرفتند و هر سه روز هنگام افطار با اینکه خود گرسنه بودند، همه غذایشان را به مسکین و یتیم و اسیر بخشیدند.
22.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام، لطفاً حوصله کنید و تا آخر ببینید.
هدایت شده از منبر
[ام البنین-س- پاسدار خاطره عاشوراء]
نام اصلی حضرت #ام البنین_فاطمه کِلابیّه بوده است و پدرش حِزام و مادرش ثَمامه یا لیلا نام داشت.
توجه به زمان و مسایل مربوط به آن از مهمترین خصلت های ام البنین به شمار می رود. پس از این که فرزندان ام البنین به شهادت رسیدند؛ هرروز با فرزند عباس به نام عبیدالله در قبرستان بقیع حاضر میشد و با سرودن اشعار خود، دردمندانه گریه می کرد. مردم هم او را دلداری می دادند. براساس بعضی از گفته ها مروان بن حکم نیز به قبرستان بقیع می رفت و درآنجا گریه و زاری می کرد. همچنین پس از این که حضرت زینب(س) به مدینه رفت؛ ام البنین را دید و به او شهادت فرزندانش را تعزیت گفت.
علم و دانایی ام البنین (س)
ام البنین برطبق کتب تاریخی، با بصیرت و نور دانش، زندگی خود را گذرانده است. او به حدّی به اهل بیت( علیهم السلام) علاقه داشت که درباره او می نویسند« ام البنین به قدری از عظمت و معرفت و بصیرت، برخوردار بود که پس از دیدن امیرالمؤمنین(ع) و بیماری حسنین(ع) از صمیم قلب و با ملاطفت و مهربانی با آن ها برخورد میکرد » در کلام او و فرزندش عباس می توان به میزان علم او پی برد. او از طریق علم و دانایی، فرزندانش را تربیت کرد و در عصر خود شاعری چیره دست بود و سروده هایش فراوان مورد توجه و استفاده قرار می گرفت.
درگذشت ام البنین (س)
هرچند در تاریخ زمان دقیق ولادت این بانوی با کمال را ننوشته اند اما بر حسب محاسبات و قرائن تاریخی ام البنین در سال ۷۰ یا ۱۳ جمادی الثانی سال ۶۴ قمری، در سن ۵۹ یا ۶۵ سالگی درگذشت. وی در کنار عمه های پیامبراعظم(ص) به نامهای صفیه و عاتِکِه در قبرستان بقیع مدفون است.
💎 فضیلت و پاداش ذکر تسبیحات حضرت زهرا علیهاالسلام بعد از نمازهای واجب💎
۱- حضرت صادق علیه السلام فرمود: هرکس بعد از نماز واجب، قبل از آن که راحت بنشیند، تسبیحات حضرت زهرا علیهاالسلام را بگوید، آمرزیده می شود.
منبع: (فلاح السائل، ص ۱۶۵ )
۲- حضرت صادق علیه السلام فرمود: کسی که بعد از نماز واجب، قبل از آن که راحت بنشیند، تسبیحات حضرت زهرا علیهاالسلام را بگوید، خداوند بهشت را بر او واجب می کند.
منبع: (فلاح السائل، ص ۱۶۵)
۳- حضرت صادق علیه السلام به ابوهارون مکفوف فرمود: ما همانگونه که اطفال خود را به نماز امر می کنیم، به تسبیح فاطمه علیهاالسلام نیز امر می کنیم. تو نیز بر تسبیح فاطمه علیهاالسلام مواظبت نما، زیرا کسی که به این تسبیح ملتزم باشد، شقیّ و بدبخت نخواهد شد.
منبع: (كافي، ج۳، ص ۳۴۳ )
۴- حضرت باقر علیه السلام فرمود: خداوند به هیچ حمدی برتر از تسبیح فاطمه علیهاالسلام عبادت نشده است، و اگر ذکری اهمیتش از این تسبیح بیشتر بود، مسلّماً رسول خدا صلّی الله علیه و آله آن را به فاطمه علیهاالسلام می بخشید.
منبع: (كافي، ج۳، ص ۳۴۳ )
۵- حضرت صادق علیه السلام فرمود: تسبیح فاطمه علیهاالسلام هر روز و بعد از هر نماز، نزد من محبوبتر از هزار رکعت نماز در هر روز است.
منبع:(كافي، ج۳، ص ۳۴۳ )
۶- حضرت باقر علیه السلام فرمود: تسبیح زهرا علیهاالسلام، سبب دور شدن شیطان و موجب رضایت خداوند رحمان می شود.
منبع: (ثواب الاعمال، ص۱۶۳ )
۷- امیرالمؤمنین علیه السلام نقل میکند: رسول خدا صلّی الله علیه و آله، به دخترشان فرمود: چیزی به تو عطا می کنم که برای تو از دنیا و آنچه در دنیاست، بهتر است. بعد از هر نماز، ۳۴ مرتبه «الله اکبر»، ۳۳ مرتبه «الحمدُ لله» و ۳۳ مرتبه «سبحان الله» بگو.
منبع: دعائم الإسلام، ج۱، ص۱۶۸
💎ای بانوی آسمانی💎
ما نه تنها ثواب تسبیحات منسوب به شما بلکه ثواب تمامی اعمالمان را نذر فرج فرزند مظلومت میکنیم
🔴 مایکل اچ هارت، دانشمند بزرگ آمریکایی فیزیک دان، ریاضی دان، اخترفیزیک، حقوق دان، کارشناس علوم کامپیوتر و ... و نویسنده کتاب بزرگ و معروف "100 تاثیرگذار ترین افراد در تاریخ" در مقاله ای می نویسد: چنانچه از من سوال شود که چه کسی می تواند این جهان آشفته بازار را سامان بخشد و مدیریت کند؟ می گویم محمد(ص)، اگر محمد(ص) نبود می گویم علی(ع)، اگر علی(ع) نبود میگویم فقها، آنهم فقهای شیعه نه اهل سنت ، اگر به من گفته شود از فقهای شیعه کدام فقها، در جواب می گویم: فقهای ایران و در میان فقهای ایران تنها کسی که می تواند جهان را اداره کند "حضرت آیت الله خامنهای" می باشد.
به مناسبت ولادت محور پنج تن آل عبا(ع)
[ شامّه ملکوتی ]
در حدیث کساء وارد شده که امام حسن و امام حسین و امیرالمومنین علیهم السلام تک تک و پشت سر هم واردخانه شدند و به حضرت زهرا علیهاالسلام گفتند ما بوی خوشی را استشمام می کنیم مانند بوی خوش جدّمان رسول خدا(ص).
((اِنّی اَشُمُّ رایحهً طیبهً کَاَنَّها رائحهُ رسولُ الله ))
انسان علاوه بر چشم سر، چشم دل و چشم باطن نیز داردکه قران می فرماید :
"ما کَذَبَ الفُوادُ ما رَای"(النجم-۱۱)
دل دروغ نگفت آنچه را که دید.
این همان چشمی است که اولیاء الله با آن باطن و ملکوت را می بینند .
آیت الله جوادی آملی: بعضی بزرگان با بازشدن چشم ملکوتی خود می گفتند ما می بینیم که بعضی افراد وقتی غذا می خورند، "وَلا طَعام اِلّا مِن غِسلین"(الحاقّه-۳۶) غذایشان غِسلین ( چرک و خون ) است. که همان غذای جهنّمیان می باشد.
انسان علاوه بر گوش ظاهری دارای گوش باطنی است که میتواند صداهایی را بشنود که دیگران نمی شنوند مثل حضرت سکینه که در گودال از گلوی بریده امام حسین علیه السلام آن پیام ((شیعتی مهما شربتم ماء عذب فَاذکُرونی..))را شنید
یا آن حدیثی که پیغمبر فرمود : من در مکه که بودم یک سنگی در مسیر من بود هر روز به من سلام می کرد.
درباره شامّه هم همینگونه است انسان علاوه بر شامه ظاهری که با آن بوها را استشمام میکند یک شامه معنوی هم دارد که با آن نیز بوهای ملکوتی را استشمام میکند
قرآن می فرماید حضرت یعقوب از ۶۰۰ کیلومتری از کنعان بوی حضرت یوسف را از مصر استشمام کرد و گفت :
"اِنّی لَاَجِدُ ریحَ یُوسُفَ لولا اَن تُفَنِّدُونِ"(یوسف-۹۴)
اگر مرا به کم خردی متّهم نکنید، من بوی یوسف را استشمام می کنم.
در احادیث هم وارد شده در جریان اویس قرنی پیامبر در مدینه اشاره کرد به یمن و فرمود:
((انیاجد ریح الرحمن من الیمن.))
در جریان حدیث کساء هم امام حسن و امام حسین و امیر المومنین علیهم السلام وقتی هر کدام وارد منزل شدند بدون اینکه پیامبر رادر خانه دیده باشند و خبر از حضور پیامبر در خانه داشته باشند اینگونه گفتند
((اِنّی اَشُمُّ رایحهً طیّبهً کَاَنَّها رایحهُ رسول الله))
این همان استشمام ملکوتی است که توسط شامه معنوی ان بزرگواران انجام شده است.
روزی از عارفی سؤال شد: چرا ما امام زمان(عج) را نمیبینیم؟
عارف گفت: لطفا برگردید و پشت به من بنشینید. شاگرد این کار را انجام داد.
آیا الان میتوانید مرا ببینید؟
شاگرد عرض کرد خیر، نمیتوانم ببینم.
عارف فرمود: چرا نمیتوانی من را ببینی؟
شاگرد گفت: چون پشت من به شماست.
عارف فرمود: حالا متوجه شدید چرا نمیتوانید امام زمان(عج) را بینید؟!
چون شما پشتتان به امام زمان(عج) است، با گناه کردنها و نافرمانیها به امام زمان(عج) پشت کردهایم و در عین حال تقاضای دیدار امام زمان(عج) را داریم.
{ أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفرج }
13.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👤 شبکه CNN:
⚜این ناو ایرانی، آزادی عمل ناو جنگی ما در دریای سرخ را محدود میکند/ایران با اطلاعات دریایی از یمنیها پشتیبانی می کند تا هدفشان در دریای سرخ را انتخاب کنند/ایران و آمریکا به دنبال ارسال پیام برای یکدیگر هستند که اگر لازم باشد می توانند به یاری هم پیمانان خود بشتابند...
http://eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدمتی که پدر بشار اسد (حافظ اسد) به ایران کرد و بلایی که سر صدام در جنگ تحمیلی آورد...
بفرستید برای اونایی که این جریان رو نمیدانند...
🔻 مرور بخشهایی از بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار مردم قم:
◻️ سیاست راهبردی امام آوردن مردم به صحنه؛ سیاست راهبردی دشمن خارج کردن مردم از صحنه، شرکت نکردن در انتخابات، همان سیاست راهبردی دشمن است
◻️ ما بر سرکوب عوامل واقعی و پشت پرده حادثه تروریستی کرمان اصرار داریم
◻️ امروز ایستادگی مردم غزه، آمریکا و رژیم صهیونیستی را عاجز کرده است.
◻️ توده مردم همهکارهاند
تأکید امیرالمؤمنین علیه السلام بر تکیه به عامه مردم است نه نورچشمیها.
◻️ همه باید برای حضور مردم در صحنه تلاش کنند
◻️ حضور مردم قم در نوزده دی سرآغاز جریان سرنگونی رژیم وابسته مستکبر ظالم شد.
http://eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
در غیاب احزاب حضور پدرخوانده ها و گروه های نوظهور در انتخابات فعّال می شوند.
در جامعه ما که احزاب بی نقش یا کمرنگ هستند، نبود تشکیلات سیاسی آفات فراوانی در پی دارد.
ویژگی حضور احزاب در جامعه و انتخابات و معرفی و ارائه لیست نامزدها این است که رای دهندگان به آسانی و مطمئن تر می توانند پیشینه و آینده نامزدها را ببینند و شناسایی کنند و به منتخبین خود رای دهند، زیرا معمولاً کسی که نامش در لیست حزبی قرار می گیرد خود را ملزم و وفادار به آرمان های آن حزب می داند و نمی تواند مرامنامه و معاهدات حزبی را نادیده بگیرد. بر خلاف کسی که خود را به اصطلاح نامزد مستقل و غیر حزبی معرفی می کند و چهره شناخته شده ای نیست، به درستی قابل شناخت و اعتماد نمی باشد.
در غیاب حزب یا احزاب فعال در انتخابات، پدر خوانده ها و یا گروه های نوظهور و فاقد شناسنامه، به میدان آمده و افراد ناشناس و بی نام و نشان را به صحنه می آورند. نتیجه اینکه نابسامانی ها یکی پس از دیگری بروز می کند و در نهایت ملت و کشور باید یک دوره چهارساله، شرائط نا مناسب را تحمل کنند . در این دوره چهار ساله ی نمایندگی تحول و پیشرفتی در کشور مشاهده نمی شود و این تنها یکی از آفات جای خالی احزاب فعال در جامعه است.
هرچند افراد آگاه به نظر جمع های خلق الساعه توجه نمی کنند و ترتیب اثر نمی دهند
تو خود حدیث مفصّل بخوان از این مجمل
http://eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
فضائل ماه پُر فیض رجب
اول: 《صدقه در ماه رجب》
از حضرت امیر مؤمنان علی (ع) نقل است که: هر کس در #ماه_رجب صدقه بدهد، خداوند روز قیامت در بهشت او را به ثوابی گرامی میدارد که هیچ چشمی ندیده و هیچ گوشی نشنیده و به خاطر هیچکس خطور نکرده است.
دوم:《فضیلت و آثار روزه در ماه رجب》
۱- شفاعت در قیامت
از امام رضا (ع) روایتشده است:
هر که به اشتیاق ثواب، روز اول ماه رجب را روزه بدارد، خدای عزوجل، بهشت را بر او واجب گرداند؛ هر که روز وسط رجب را روزه بدارد، میتواند دو قبیله (پُرجمعیت) مانند ربیعه و مضر را شفاعت کند؛ و هر که روز آخرش را روزه بدارد، خدای عزوجل او را از پادشاهان بهشت گرداند و شفاعتش را درباره پدر، مادر، بستگان، آشنایان و همسایگان بپذیرد، گرچه در میان آنها افراد جهنمی باشند.
۲- دفع عذاب قبر
در روایتی از پیامبر گرامی اسلام از زبان شخصی به نام ثَوبان اینچنین آمده است که: با رسول خدا (ص) در قبرستان بودیم. حضرت ایستاد و راه افتاد و دوباره ایستاد. عرض کردم: یا رسولالله، چرا اینگونه رفتار میکنید؟ پس آن حضرت گریه شدیدی کرد، ما هم گریه کردیم. آنگاه فرمود: ای ثوبان، صدای ناله اهل عذاب را شنیدم. بر آنها رحم کردم، دعا کردم و خداوند عذاب آنها را تخفیف داد. سپس فرمود: ای ثوبان! اگر کسانی از اهل این قبرستان که در عذاباند، یک روز از ماه رجب را روزه گرفته بودند و یکشب را تا صبح قیام میکردند و به عبادت میپرداختند، در قبرها عذاب نمیشدند.
۳- دفع سَکَرات موت و عذاب قبر و هول قیامت.
شخصی به نام سالم که از صحابه حضرت امام صادق (ع) بود، میگوید: چند روزی از ماه رجب باقیمانده بود که خدمت آن حضرت مشرف شدم. فرمود: ای سالم، آیا چیزی از این ماه را روزه گرفتهای؟ عرض کردم: خیر. فرمود: آنقدر ثواب از تو فوتشده که مقدار آن را تنها خدا میداند! سپس فرمود: همانا رجب، ماهی است که خداوند او را فضیلت داده و بسیار احترام کرده و کرامت آن را برای روزهداران واجب ساخته است. سالم گوید: عرض کردم: یا بن رسولالله، اگرچند روزی باقیمانده از این ماه راه روزه بدارم، به مقداری از ثوابهای آن میرسم؟ فرمود: ای سالم! هر که یک روز از آخر این ماه را روزه بدارد، خدا ایمن میگرداند او را از سختی سَکَرات مرگ و هول قیامت و عذاب قبر.
💐ولادت امام باقر(ع) و حلول #ماه_رجب مبارکباد.💐
محمدحسین روحی یزدی
۱۴۰۲/۱۰/۲۲
@Mh_Roohi