(درس عبرت)
پسری مادرش را بعد از درگذشت پدرش، به خانه سالمندان برد و هر لحظه از او عیادت می کرد. یکبار از خانه سالمندان تماسی دریافت کرد که مادرش درحال جان دادن است پس باشتاب رفت تا قبل از اینکه مادرش از دنیا برود، او را ببیند.
از مادرش پرسید: مادر چه می خواهی برایت انجام دهم؟ مادر گفت: از تو می خواهم که برای خانه سالمندان پنکه بگذاری چون آنها پنکه ندارند و در یخچال غذاهای خوب بگذاری، چه شبها که بدون غذا خوابیدم. فرزند باتعجب گفت: داری جان می دهی و از من اینها را درخواست می کنی؟ و قبلا به من گلایه نکردی.
مادر پاسخ داد: بله فرزندم من با این گرما و گرسنگی خو گرفتم وعادت کردم ولی می ترسم تو وقتی فرزندانت در پیری تورا به اینجا می آورند، به گرما و گرسنگی عادت نکنی.
۱۳۹۹/۸/۲۴
(روش پیشگیری و درمان بیماری کرونا)
۱-اول سه تا ۱۵ دقیقه که بین آنها ۵ دقیقه فاصله باشه بخور جوش شیرین انجام دهند بهد از این ۴۵ دقیقه تا شب ۱۵ بار هر بار ده دقیقه بخور رو انجام دهند.
۲- شبی یکبار ردیف دوم یعنی قرص سرماخوردگی و آب جوشو قند را انجام دهند.
۳- سرکه سیب و زغال را در اتاق خود و جایی که دیگران هستند بگذارند تا اطرافیان کرونا نگیرند.
۴ـ یک ساعت قبل از صبح،ناهار ،شام دو لیوان آب ولرم شیر لوله کشی آب را میل بفرمایند.و در طول روز آب ولرم و مایعات زیاد بخورند.
۵- میوه ی زیاد مخصوصا آناناس و انبه میل کنند.
۶- یک ساعت بعد از هر غذا یک قاشق غذاخوری گلاب رو در یک لیوان آب مخلط کنند و میل کنند.
۷- عرق شماره ۶ قوی را از دکتر شهبازی تهیه و هر دوساعت میل کنند.
۸- دمکرده ی آویشن و پونه هم بسیار عالیست.
۹- یک قاشق غذاخوری سیاهدانه را نیمکوب کرده و بلافاصله با سه قاشق غذاخوری عسل مخلوط کنند(دوسین) وروزی دوقاشق مرباخوری(صبح و شب) میل کنند.
۱۰- درپایان آرامش کامل خودشان را حفظ کنند چون کرونا نوعی سرماخوردگیه که با راههای بالا در طول سه روز کاملا درمان میشه و بعد فقط قدرت انتقال داره.و هیچ ناراحتی یا عوارضی برای شخص بیمار نخواهد داشت.فقط باید در کمال آرامش همه ی کارهای بالا را انجام دهند و بعد از بهبودی مدتی را در ارتباط مستقیم با افراد نباشند.همین.
خداوند به همه ی بیماران شفای عاجل عنایت فرماید.《الهی آمین》
به روح بزرگ #بسیجی_معاصر، بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) صلوات.
«شرح زندگانی امام حسن عسکری(ع)»:
حسن بن علی بن محمد(ع) مشهور به امام حسن عسکری، (۲۳۲-۲۶۰ق) یازدهمین امام شیعیان اثناعشری است که به مدت ۶ سال امامت شیعیان را بر عهده داشت. او فرزند امام هادی (ع) و پدر امام زمان(عج) است.
مشهورترین لقب وی، «عسکری» است که به اقامت اجباریاش در سامرا اشاره دارد. او در سامرا تحت مراقبت حکومت قرار داشت و برای فعالیتهای خود با محدودیت روبهرو بود. امام عسکری از طریق نمایندگان خود و نیز از راه نامهنگاری، با شیعیان ارتباط داشت، عثمان بن سعید، نخستین نایب خاص امام زمان(عج)، از نمایندگان خاص ایشان نیز به شمار میرفت.
کنیه و القاب امام حسن عسکری (ع):
کنیه آن حضرت «أبومحمد» است و این کنیه را امام هادی علیه السلام بر ایشان نهاده اند که اشاره به این دارد که فرزند آن حضرت امام منتظر است که روایات ائمه پیشین ایشان را همنام پیامبر معرفی نموده بودند.
القاب آن حضرت که هر کدام آینه ی صفات برجسته و والای ایشان است، عبارتند از:
خالص: ایشان از هر آلایش و پلیدی پاک بودند.
هادی: ایشان نماد هدایت و نشانه ی راهیابی و حرکت در صراط مستقیم برای عالمیان بودند.
عسکری: سامرا یک منطقه ی نظامی به شمار می رفت و امام را به خاطر اقامت در آنجا (یا محله ای از آنجا) «عسکری» لقب دادند. لازم به ذکر است همانطور که مورخان تصریح کرده اند اگر در جایی لقب «عسکری» به تنهایی بکار رود مراد امام حسن عسکری است نه پدرشان.
زکی: ایشان شریف ترین و پاک نهادترین انسان روزگار خود بودند جان و دل خود را پاک کرده در راه اعمال نیک پرورش داده بودند.
خاص: خداوند ایشان را با فضائل و اجابت دعا، ویژه و خاص خود گردانیده بود.
صامت: ایشان خاموش بودند و جز به یاد خدا، تعلیم و حکمت گویی، لب نمی گشودند.
سراج: ایشان چراغی بودند در تیرگی ها و مردم را به صلاح و تقوا راهنمایی می کردند.
تقی: ایشان پرهیزگارترین انسان زمان خود بودند و بیش از هر کس پاسدار احکام دین و متکی به پروردگار به شمار می رفتند.
ابن الرضا عنوانی است که امام جواد و امام عسکری علیهما السّلام هر دو به آن شهرت یافته اند
فراز و نشیب های دوران امامت امام حسن عسکری (ع)
امام عسکری(ع) به مدت ۶ سال (از ۲۵۴ تا ۲۶۰) امامت کرد. مهمترین دلیل برای امامت حسن بن علی العسکری(ع) پس از شهادت امام هادی، وصیت و احادیث امام هادی درباره جانشینی او است.شیخ مفید در ارشاد بیش از ۱۰ روایت و نامه دراینباره آورده است اکثر شیعیان و یاران امام هادی(ع) نیز پس از شهادت ایشان، به امام حسن عسکری(ع) به عنوان امام رجوع کردند، ولی عده اندکی جعفر بن علی، (معروف به جعفر کذاب) پسر دیگر امام هادی(ع)، را امام خود خواندند و عدهای نیز به امامت سید محمد که در زمان امام هادی(ع) از دنیا رفته بود، معتقد شدند.
در بین شیعیان شخصیتهایی بودند که منافع خود را در حمایت از ادعای امامت جعفر کذاب میدیدند و اشکالاتی را بر امامت امام عسکری (ع) وارد میساختند. اینان که عموما جایگاه علمی مناسبی هم نداشتند گاه مدعی میشدند دانش امام را سنجیده و آن را در سطح دانش کامل که برای ائمه (ع) لازم است نیافتهاند. گاهی نیز مدعی میشدند در نامههای امام غلطهای دستوری یافتهاند آنها برخی مواقع به نوع لباسی که امام پوشیده بود ایراد میگرفتند. و گاه در شئون امامت دخالت کرده و از امام به خاطر عملکرد وکیلانش انتقاد میکردند همچنین گاه دستورات امام و فرستادهی ایشان را نمیپذیرفتند. از همین رو بود که امام عسکری (ع) میفرمود هیچ یک از پدرانشان به اندازه ایشان مورد شک و تردید شیعیان قرار نگرفته است. امام در برخورد با این گونه رفتارها استمرار این نافرمانیها را از جملهی عواملی میداند که ممکن است به سلب نعمت الهی منجر شود. مدرسی طباطبایی معتقد است شاید همین ناسپاسیها و کفران نعمتها موجب شد که سرانجام جامعه شیعه از نعمت حضور امام معصوم محروم گردید
فضیلت زیارت امام حسن عسکری(ع)
بی شک ثواب زیارت امام حسن عسکری علیه السلام از زیارت سایر ائمه اطهار کمتر نیست .
امام صادق علیه السلام درباره ی زیارت اهل بیت میفرمایند:
کسی که یکی از ائمه اطهار را زیارت کند مثل آن است که رسول خدا را زیارت کرده است
همچنین ایشان میفرمایند:
کسی که امام واجب الاطاعه ای را زیارت کند و نزد او چهار رکعت نماز گزارد ثواب یک حج و عمره برای او نوشته میشود
امام حسن عسکری علیه السلام مزارشان را اینگونه وصف کرده اند:
همانا قبر من در (سر من رای) سامرا امان از هر بلا و عذاب الهی بر هر دو گروه است
منظور حضرت از لفظ (دو گروه) شیعه و سنی است چرا که بسیاری از ساکنین شهر سامرا سنی هستند و امام حسن عسکری این وعده را داده اند که برکت عام مزار حضرت برای اهل سنت نیز هست
شهادت امام حسن عسکری(ع)
سوابق بازداشت و خطرى که همواره از طرف دستگاه حاکم متوجه جان حضرتش بود و این که حضرت یک شخصیت مخالف سیاسى به حس
اب مىآمد و نیز رحلت آن حضرت در سنین جوانى، همگى دلیل شهادت آن حضرت میباشد. آن حضرت در هشتم ربیع الاول سال ۲۶۰ هجری توسط سمی که از طرف معتمد خلیفه عباسی به زور به ایشان خورانده شد به شهادت رسیدند.
امام حسن عسکری(ع) را نزد طاغوت عباسی «معتمد» آوردند. او که از احترام جمیع طبقات مردم به امام و مقدم داشتن ایشان بر تمام علویان و عباسیان به تنگ آمده بود و از شنیدن فضائل حضرت مالامال از کینه شده بود، تصمیم گرفت ایشان را به شهادت برساند. لذا زهری کشنده به امام خوراند که بر اثر آن، بدن حضرت رنجه گشت و ایشان بستری شدند، اما با همه درد و آلام جسمانی صبورانه کار خود را به خداوند واگذار کردند.
از آنجا که امام یک چهره کاملا شناخته شده در سامرا بود، هنگام رحلتش هالهاى از غم و بهتزدگى فضاى سامرا را فرا گرفت. احمد بن عبید الله در روایتى که قسمتى از آن پیش از این ارائه شد، این صحنه را چنین وصف کرده: وقتى امام عسکرى علیه السّلام رحلت کرد، صداى شیون و فریاد همه جا را فرا گرفت. مردم فریاد مىزدند: ابن الرضا رحلت کرد. آنگاه براى تدفین آماده شدند، بازار به حال تعطیل درآمد. پدر من (وزیر معتمد عباسى)، بنى هاشم، شخصیتهاى نظامى و قضایى و منشیان و مردم به سوى جنازه هجوم آوردند، آن روز در سامرا قیامتى برپا بود.
مزار شریف امام حسن عسکری (ع)
امام حسن عسکری علیه السلام پس از شهادت و مسموم شدن توسط معتمد عباسی در شهر سامرای کنونی در استان صلاح الدین در جوار پدر بزرگوارشان امام هادی علیه السلام و حکیمه و خاتون و همسر مکرمه شان مادر حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف حضرت نرجس خاتون دفن هستند .
در سالیان متمادی تعرض های فراوان و جسارت های زیادی به مرقد مطهر ایشان شده است به عنوان مثال در فواصل زمانی سال ۸۴ تا ۸۶ دوبار حرم مطهر حضرت تخریب شد که در ادامه به جزئیات آن اشاره میکنیم:
تخریب اول
چهارشنبه ۲۳ محرم ۱۴۲۷ق (۳ اسفند ۱۳۸۴ش) حدود ساعت ۷ صبح تروریستهای تکفیری وابسته به القاعده، به رهبری ابومصعب زرقاوی، با پوشیدن لباس نیروهای تکاور عراق، وارد حرم عسکریین شدند و اسلحه نگهبانان را مصادره و آنها را به همراه خادمان حرم، در یکی از غرفههای صحن زندانی کردند و با کارگذاری مواد منفجره TNT به وزن حدود ۲۰۰ کیلوگرم در داخل بنا، حرم مطهر را منفجر کردند.
در نتیجه این بمبگذاری، گنبد بنا با پوشش آجری و طلاکاریش و همچنین تزئینات کاشیکاری در دیوارهای آن، فرو ریخت. شدت این انفجار به حدی بود که برخی از مصالح و تزئینات به کار رفته تا شعاع نیم کیلومتر به بیرون پرتاب شد. اما به علت استحکام بنا، پایههای گنبد، بدنه اصلی و دیوارها، سالم باقی ماند.
تخریب دوم
در ۲۷ جمادیالاول ۱۴۲۸ق (۲۳خرداد ۱۳۸۶ ش)، دومین انفجار در حرم عسکریین به وقوع پیوست. در ساعت سه بامداد، تروریستها وارد حرم شده و پس از درگیری با محافظان حرم، اقدام به بمبگذاری در حرم نمودند. آنان در ساعت ۹ صبح دست به دو انفجار زدند. در انفجار نخست، گلدسته سمت چپ حرم و در انفجار دوم، گلدسته سمت راست آن به طور کامل تخریب شد.
در ۱۶خرداد ۱۳۹۳ش حمله دیگری از سوی داعش به شهر سامرا و به قصد تخریب حرم عسکریین صورت گرفت که با مقاومت مردم و نیروهای امنیتی عراق خنثی شد.
۱۳۹۹/۹/۴
(مقام علمی حضرت معصومه -س-)
حضرت فاطمه معصومه (س) از جمله بانوان گرانقدر و والا مقام جهان تشیع است و مقام علمی بلندی دارند. نقل شده که روزی جمعی از شیعیان، به قصد دیدار حضرت موسی بن جعفر (ع) و پرسیدن پرسش هایی از ایشان، به مدینه منوره مشرف شدند. چون امام کاظم (ع) در مسافرت بودند، پرسش های خود را به حضرت معصومه (س) که در آن هنگام کودکی خردسال بیش نبودند، تحویل دادند. فردای آن روز برای بار دیگر به منزل امام رفتند، ولی هنوز ایشان از سفر برنگشته بودند. پس به ناچار، پرسش های خود را باز خواستند تا در مسافرت بعدی به خدمت امام برسند، غافل از این که حضرت معصومه (س) جواب پرسش ها را به نگارش در آورده بودند. وقتی پاسخ ها را ملاحظه کردند، بسیار خوشحال شدند و پس از سپاسگزاری فراوان، شهر مدینه را ترک گفتند. از قضای روزگار در بین راه با امام موسی بن جعفر (ع) مواجه شده، ماجرای خویش را باز گفتند. وقتی امام(ع) پاسخ پرسش ها را مطالعه کردند، سه بار فرمود: پدرش فدایش(فداها ابوها). می دانیم که کمال و شخصیت انسان بستگی به علم و پاکی او دارد و هرقدر در این راستا به پیش رود، کامل تر و ممتازتر خواهد بود، چنان که در قرآن می خوانیم: « إِنَّ أَکْرَمَکُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقاکُمْ؛ همانا گرامی ترین شما در پیشگاه پروردگار، پاکترین شما است.» و نیز می خوانیم: « یَرْفَعِ اللهُ الَّذِینَ آمَنُوا مِنکُمْ، وَالَّذِینَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ ؛ خداوند کسانی را که ایمان آورده اند، و کسانی را که علم به آنان داده شده، درجات عظیمی می بخشد.»
《سالروز وفات غریبانه حضرت #فاطمه_معصومه-س- تسلیت باد.》
۱۳۹۹/۹/۵
( ترور یکی از دانشمندان هستهای-موشکی)
ساعاتی قبل یکی از دانشمندان رده بالای حوزه هستهای و موشکی کشور آقای محسن فخری زاده در منطقه آبسرد دماوند ترور شد.
محسن فخری زاده از دانشمندان موثر و رده بالای حوزه تحقیقات علمی در کشور بوده است.
او تنها دانشمندی بود که نتانیاهو در یک برنامه از او نام برده بود و رسانههای اسرائیلی اعلام کرده بودند که نقشه ترور وی در سالهای گذشته شکست خورده بود.
رسانههای اسرائیلی ادعا کرده بودند که نام این دانشمند از طریق لیستهای سازمان ملل به دست موساد رسیده است.
۱۳۹۹/۹/۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
/شهید فخری زاده در جبهه های حق علیه باطل
و مصاحبه او که با دست خالی یک افسر عراقی را اسیر کرده بود ؛ توجه فرمایید در متن مصاحبه شکسته نفسی می کند و می گوید : کار ما نبود کار خدا بود ؛ و توجه بفرمایید چقدر سر نترسی دارد از انفجار خمپاره ها می گوید اینها چیزی نیست
(جزئیاتی از شیوه عملیات ترور شهید فخریزاده)
ماشین ضدگلوله حامل شهید محسن فخری زاده و همسرش صبح جمعه به همراه ۳ ماشین تیم حفاظت از شهر رستم کلای مازندران به سمت آبسرد دماوند حرکت میکند.
ماشین پیشرو تیم حفاظت چند کیلومتر مانده به محل حادثه، اسکورت را برای چک و خنثای محل مقصد ترک میکند.
در همین لحظات، صدای ناشی از اصابت چند گلوله به ماشین، موجب جلب توجه دکتر فخریزاده و متوقف کردن ماشین میشود. فخریزاده به تصور اینکه صدا ناشی از برخورد با مانع خارجی یا اشکال در موتور خودرو بوده از ماشین پیاده میشود.
در همین لحظه از خودرو نیسانی که در فاصله ۱۵۰ متری ماشین شهید متوقف بوده، از یک دستگاه تیربار اتوماتیک کنترل از راه دور، شلیکهای متعددی به سمت شهید صورت میگیرد. دو گلوله به پهلو و یک گلوله به پشت شهید برخورد میکند که منجر به قطع نخاع وی میگردد.
در این اثنا سرتیم حفاظت بدن خود را حائل پیکر شهید میکند و چند تیر نیز به بدن وی اصابت میکند. لحظاتی بعد همان نیسان متوقف شده نیز منفجر میشود.
پیکر مجروح شهید به درمانگاه و از آنجا با هلیکوپتر به بیمارستانی در تهران منتقل میشود که متاسفانه بعد از مدتی به شهادت میرسد.
گفتنی است طبق اطلاعات خبرنگار در این عملیات که حدود ۳ دقیقه طول کشیده است، هیچ عامل انسانی در محل ترور حضور نداشته و تیراندازیها تنها توسط سلاح خودکار انجام شده است و به جزء محافظ شهید که مجروح میشود، هیچ فرد دیگری در این حادثه آسیب نمیبیند.
در همین رابطه بررسی هویت مالک خودروی نیسان، نشان دهنده خروج وی در ۸ آبان ماه سال جاری از کشور است.
شهید فخری زاده از دانشمندان پرافتخار هستهای و دفاعی کشورمان نزدیک به ۳ دهه در فهرست ترور گروههای تروریستی و رژیم صهیونسیتی قرار داشت. در سالهای اخیر بارها عملیاتهای تروریستی علیه وی کشف و خنثی شده بود.
(کارخیر تا زنده ایم)
یکی از سرمایه داران مدینه وصیت کرد که انبار خرمای او را پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله به بینوایان انفاق کند.
پس از مرگ او، رسول خدا تمام خرماها را به فقرا داد، آن گاه یک عدد خرمای خشکیده و کم مغز برداشت و به مسلمانان فرمود:
سوگند به خدا که اگر خود این مرد، این یک دانه خرما را به بدبخت و گرسنه ای می داد، پاداش آن نزد پروردگار بیش از همه این انبار خرما بود که من به دست خود که پیامبر خدا هستم، به فقرا و بینوایان دادم.
لذا در یک حدیث دیگری پیغمبر اکرم(ص) می فرماید: اگر مرد در زمان حیات خود یک درهم صدقه بدهد، بهتر از یکصد درهم صدقه در موقع مردنش است
آدرس: نمونه معارف اسلامی، ص ۴۱۹
جامع احادیث شیعه، ج ۸
۱۳۹۹/۹/۱۰