مـیــثــــاق
⚡️ای نفس شقی !!⚡️ که سالهای دراز در پی شهوت ٬ عمر خود را صرف کردی ، و چیزی جز حسرت نصیبت نش
💥موعظه ۲💥
🔺 ای عزیز !
بکوش تا صاحب #عزم و دارای اراده شوی ، که خدای نخواسته اگر بی عزم از این دنیا هجرت کنی ، انسان صوری بی مغزی هستی که در آن عالم به صورت #انسان محشور نشوی ٬زیرا که آن عالم محل کشف باطن و ظهور سریره است . و جرأت بر #معاصی کم کم انسان را بی عزم میکند ، واین جوهر شریف را از انسان می رباید ....
مـیــثــــاق
💥موعظه ۲💥 🔺 ای عزیز ! بکوش تا صاحب #عزم و دارای اراده شوی ، که خدای نخواسته اگر بی عزم از ای
💥پس ای برادر !
🔺از #معاصی احتراز کن، و عزم هجرت به سوی #حق تعالی نما ، و ظاهر را ظاهر انسان کن ، و خود را در سلک #ارباب شرایع داخل کن ، و از خداوند تبارک و تعالی در خلوت بخواه که تو را در این مقصد همراهی فرماید ، و رسول اکرم صلیالله علیه و آله و اهل بیت او را #شفیع قرار ده که خداوند به تو توفیق عنایت فرماید ، و از تو دستگیری نماید ..✨
📚روح عرفانی روحالله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 ماجرای ضبط پیام ویدیویی رهبر انقلاب درباره کرونا از دفتر کار شخصی، از زبان پزشک ایشان!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥🍃💥🍃💥🍃💥
🍀الَّذینَ ینْفِقُونَ أَمْوالَهُمْ بِاللَّیلِ وَ النَّهارِ
سِرًّا وَ عَلانِیةً فَلَهُمْ أَجْرُهُمْ عِنْدَ
رَبِّهِمْ وَ لا خَوْفٌ عَلَیهِمْ وَ لا هُمْ
یحْزَنُون🍀
🍀کسانی که اموال خود را شب و
روز، و نهان و آشکارا، انفاق
میکنند، پاداش آنان نزد
پروردگارشان برای آنان خواهد
بود؛ و نه بیمی بر آنان است و
نه اندوهگین میشوند.🍀
✨بقره /آیه ۲۷۴✨
💥🍃💥🍃💥🍃💥
مـیــثــــاق
💥🍃💥🍃💥🍃💥 🍀الَّذینَ ینْفِقُونَ أَمْوالَهُمْ بِاللَّیلِ وَ النَّهارِ سِرًّا وَ عَلانِیةً فَلَهُمْ أَ
💫❄️💫❄️💫❄️💫
مفسران شیعه با استناد به روایات،
شأن نزول آیه انفاق را درباره امام علی(ع) دانستهاند که چهار درهم را یکی در شب، یکی در روز ، یکی آشکار و دیگری را در نهان انفاق کرد...⚡️
⭐️برخی از مفسران معتقدند، هرچند این آیه در مورد شخص خاص نازل شده است ؛ اما حکم آن اختصاص به مورد خاصی ندارد و شامل همه کسانی میشود که در انفاق اینگونه عمل کنند ؛ هرچند انفاق امام علی (ع) به علت سبقت در این مسئله دارای فضیلت بیشتری است.⚡️
⭐️در آیه انفاق، به راههای مختلف انفاق اشاره شده است ؛ بدین صورت که اگر نیازی به اظهار نباشد به صورت مخفیانه انفاق شودتا کرامت دریافتکننده خدشهدار نگردد..⚡️
💫❄️💫❄️💫❄️💫
مـیــثــــاق
💫❄️💫❄️💫❄️💫 مفسران شیعه با استناد به روایات، شأن نزول آیه انفاق را درباره امام علی(ع) دانستهاند که
❄️💥❄️💥❄️💥❄️
⚡️در صورتی که مصلحتهایی همچون ترغیب دیگران و تعظیم شعائر در میان باشد، میتوان به صورت آشکارا انفاق کرد؛ هرچند مقدم داشتن شب بر روز و انفاق پنهان بر انفاق آشکار بهتر است.⚡️
⚡️انفاق، علاوه بر انفاق مال و ثروت، شامل انفاقِ علم، آبرو و مقام نيز مىشود.⚡️
⚡️ بهترين نوع انفاق، در اختيار قراردادن ابزار كار به جاى پول دادن، معرفى شده است.⚡️
❄️💥❄️💥❄️💥❄️
زیارت امیرالمومنین در روز یکشنبه 🌸
السَّلامُ عَلَى الشَّجَرَةِ النَّبَوِيَّةِ ، وَالدَّوْحَةِ الْهَاشِمِيَّةِ ، الْمُضِيئَةِ الْمُثْمِرَةِ بِالنُّبُوَّةِ الْمُونِقَةِ بِالْإِمَامَةِ ، وَعَلىٰ ضَجِيعَيْكَ آدَمَ وَنُوحٍ عَلَيْهِمَا السَّلامُ . السَّلامُ عَلَيْكَ وَعَلَىٰ أَهْلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ ، السَّلامُ عَلَيْكَ وَعَلَى الْمَلائِكَةِ الْمُحْدِقِينَ بِكَ وَالْحَافِّينَ بِقَبْرِكَ ، يَا مَوْلاىَ يَا أَمِيرَالْمُؤْمِنِينَ ، هَذاَ يَوْمُ الْأَحَدِ وَهُوَ يَوْمُكَ وَبِاسْمِكَ ، وَأَنَا ضَيْفُكَ فِيهِ وَجارُكَ ، فَأَضِفْنِى يَا مَوْلاىَ وَأَجِرْنِى ، فَإِنَّكَ كَرِيمٌ تُحِبُّ الضِّيافَةَ ، وَمَأْمُورٌ بِالْإِجارَةِ ، فَافْعَلْ مَا رَغِبْتُ إِلَيْكَ فِيهِ ، وَرَجَوْتُهُ مِنْكَ ، بِمَنْزِلَتِكَ وَآلِ بَيْتِكَ عِنْدَاللّٰهِ ، وَمَنْزِلَتِهِ عِنْدَكُمْ ، وَبِحَقِّ ابْنِ عَمِّكَ رَسُولِاللّٰهِ صَلَّىاللّٰهُعَلَيْهِوَآلِهِ وَسَلَّمَ وَعَلَيْهِمْ أَجْمَعِينَ
🌸🌸🌸🌸
زیارتنامه حضرت زهرا -سلام الله علیها-
بسم الله الرحمن الرحیم
🌺 السّلام علیکِ یَا مُمْتَحَنَهُ امْتَحَنَکِ اللَّهُ الَّذِی خَلَقَکِ
قَبْلَ أَنْ یَخْلُقَکِ فَوَجَدَکِ لِمَا امْتَحَنَکِ
صَابِرَهً وَ زَعَمْنَا أَنَّا لَکِ أَوْلِیَاءُ وَ مُصَدِّقُونَ
وَ صَابِرُونَ لِکُلِّ مَا أَتَانَا بِهِ
أَبُوکِ صَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ وَ أَتَانَا بِهِ
وَصِیُّهُ فَإِنَّا نَسْأَلُکِ إِنْ کُنَّا صَدَّقْنَاکِ
إِلاَّ أَلْحَقْتِنَا بِتَصْدِیقِنَا لَهُمَا لِنُبَشِّرَ أَنْفُسَنَا
بِأَنَّا قَدْ طَهُرْنَا بِوِلاَیَتِکِ
🌸🌸🌸
🏵🏵🏵🏵
💠آداب انفاق:
مخفی نماند که ، کسی که در راه خدا انفاق مال می کند باید بداند که از برای آن آدابی چند است:
✅یکی آنکه؛چون به دل او بگذرد که مالی در راه خدا بدهد و این قصد را بکند بداندکه: #شیطان از آن غافل شده و #ملک به دل او نظر افکنده است. و فرصت را غنیمت شمارد و به زودی قصد خود را به جا آورد، که در تاخیر، آفات بسیار و عوایق زمان بی شمار است.
✅و دوم آنکه: چون به احتیاج کسی مطلع شد یا گمان برد، پیش از اظهار کردن به اوانفاق کند. و #آبروی او را محافظت کند. و نگذارد که مضطر به سئوال شود،
زیرا که بعداز سئوال، آنچه می دهد قیمت آبروئی است که ریخته است،و احسان تام نیست.
1⃣
مـیــثــــاق
🏵🏵🏵🏵 💠آداب انفاق: مخفی نماند که ، کسی که در راه خدا انفاق مال می کند باید بداند که از برای آن آدا
✅سوم آنکه: صدقات خود را در یکی از اوقات شریفه و ازمان فاضله بدهد. و آن وقت را از برای بذل و عطا مقرر دارد. مثل روز عید غدیر، و ماه ذی الحجه، به خصوص دهه اول آن، یا ماه رمضان، به خصوص دهه آخر آن.
و مروی است که: "پیغمبر خدا - صلی الله علیه و آله - جوادترین خلق بود. و در ماه رمضان مثل باد تند بود که هیچ چیز را نگاه نمی داشت."
✅چهارم آنکه: زکاة و سایر حقوق مالیه واجبه را آشکار و علانیه بدهد، که آن افضل است از پنهان دادن. و آنچه از عطاها که سنت باشد پنهان دادن آن افضل است.
همچنان که حضرت صادق - علیه السلام - به آن تصریح کرده و فرمودند که: «اگرمردی زکاة مال خود را بر دوش کشد و به فقیر رساند، حسن جمیلی است از برای او»
2⃣
مـیــثــــاق
✅سوم آنکه: صدقات خود را در یکی از اوقات شریفه و ازمان فاضله بدهد. و آن وقت را از برای بذل و عطا مقرر
✅چهارم آنکه: زکاة و سایر حقوق مالیه واجبه را آشکار و علانیه بدهد، که آن افضل است از پنهان دادن. و آنچه از عطاها که سنت باشد پنهان دادن آن افضل است.
همچنان که حضرت صادق - علیه السلام - به آن تصریح کرده و فرمودند که: "اگرمردی زکاة مال خود را بر دوش کشد و به فقیر رساند، حسن جمیلی است از برای او."
و این در وقتی است که از شایبه تشویش ریا مطمئن باشد. و آن فقیری که می گیرد ازاظهار آن شرم و حیا نکند. و الا پنهان دادن واجبات هم افضل است.
3⃣
مـیــثــــاق
✅چهارم آنکه: زکاة و سایر حقوق مالیه واجبه را آشکار و علانیه بدهد، که آن افضل است از پنهان دادن. و آن
✅پنجم آنکه: از #منت نهادن بر فقیر و ایذای او احتراز کند. و عطائی که به کسی نمایداز صفحه خاطر محو سازد، تا در دفتر حسناتش ثبت گردد، که اگر از این صفت خبیثه اجتناب نکند. صدقه او باطل، و «حلیه» صحت «عاطل» می ماند.
❎همچنان که حق - سبحانه و تعالی - می فرماید که:
«یا ایها الذین امنوا لا تبطلوا صدقاتکم بالمن و الاذی»
یعنی: "ای مؤمنان! باطل مسازید صدقات خود را به منت نهادن و آزار دادن."
4⃣
مـیــثــــاق
✅پنجم آنکه: از #منت نهادن بر فقیر و ایذای او احتراز کند. و عطائی که به کسی نمایداز صفحه خاطر محو ساز
✅منت نهادن، این است که: همچنین داند که به آن فقیر احسانی نموده. و علامت #ظاهری آن، این است که: در نزد مردم زبان به اظهار آن گشاید و آن را نقل کند، و ازآن راه، از فقیر چشم داشت ثنا و تعظیم و فرمانبرداری داشته باشد.
و علامت #باطنی آن، این است که: بعد از عطا، از آن فقیر خلاف ادبی یا خیانتی نسبت به آن شخص واقع شود استبعاد نماید زیادتر از آنچه پیش از عطا استبعاد می نمود.
✔و «ایذا» ، آن است که: او را #سرزنش و ملامت کند. و پرده او را بدرد. و رو به او ترش نماید. و او را خفیف کند. و از مجالست آن عار داشته باشد. و خود را عالی تراز او داند. و کسی که مبتلا به این مرض باشد باید خود را از آن خلاص سازد.
📚گزیده ای از معراج السعاده ملا احمد نراقی
5⃣