فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🍃🍃
⭕️وهابیت بارها شکاف خانه خدارا خواستن محو کنن.
ولی به طور معجزه اسا وشگفت انگیز به شکل اولیه خود باز می گردد.
🌴🌴🌴
☀️بسم الله الرحمن الرحیم
🍃السلام علیک یا أمین الله فی أرضه و حُجَّتَه علی عباده
🍃با عرض تبریک و تهنیت به مناسبت میلاد با سعادت حضرت مولیالموحدین امیرالمومنین علیعلیهالسلام و روز پدر، به ساحت مقدس ولیّالله الاعظم، حضرت أباصالح المهدی أرواحنافداه و نائب عزیزشان امام خامنهای دامت برکاته و تمام مسلمین جهان:
1️⃣ قرائت "زیارت أمین الله"
2️⃣ ذکر شریف زیر را، در اوقات ناراحتی و برای رفع و دفع مشکلات و پیروزی بر دشمنان بدون عدد بخوانید و برای تعجیل فرج و حفظ نظام و سلامتی و طول عمر رهبر عزیز و برآوردهشدن حاجات دعا کنید.
◀️"ذکر شریف توسل به حضرت امیرالمومنین علی علیهالسلام": «یا قاهر العدو یا والیالولیّ یا مظهر العجائب یا مرتضی علی»
3️⃣ تبریک و تهنیت فراموش نشود.
التماس دعا
#خاطره_روز_پدر
✍رهبر معظم انقلاب اسلامی؛ پدرم طاقت دوری ما را نداشت. من کمتر پدری را دیدم که اینقدر نسبت به فرزندانش محبت داشته باشد...من چهارده پانزده سالم بود. من و برادرم محمدآقا از پدرم اجازه میگرفتیم و میرفتیم ییلاق برای گردش و تفریح با دوستان طلبه میرفتیم وکیلآباد... یک روز صبح تا عصر نبودیم. شب که برمیگشتیم، خسته و کوفته میخوابیدیم.
💐پدرم که از نماز بر میگشت، ماها را توی خواب میبوسید... طاقت نمیآورد. از صبح ما را ندیده بود. اینقدر دلش تنگ شده بود.
🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿
🎋🍂🎋🍂🎋🍂🎋🍂🎋
🌹 پدرِ فرزندانتان باشید
💠 رهبر انقلاب: مردى كه در راه خدا كار مىكند، باید همهی عرصههاى زندگىاش خدایى باشد.
ممكن است شما بیرون از خانه بهخاطر پیش آمدن یک حادثه كوچک، عصبانى شوید؛ اما این عصبانیت نباید در داخل خانه، خود را نشان دهد.
با همسرتان مهربان باشید. بهمعناى حقیقى كلمه، پدر فرزندانتان باشید؛ با آنها بیگانه نباشید. ۸۰/۷/۲۷
🎋🍂🎋🍂🎋🍂🎋🍂🎋
10.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جـــــانـــم علــــــ❤️ـــــی
خــســــــرو خـــوبــــانـــــم عــــــ❤️ــــلـی
🌿🍂🌿🍂🌿🍂🌿🍂🌿
🌺گذشت امیرالمومنین علی (ع)
⚡️در بردباری و گذشت، علی از همه مردمان گوی سبقت را ربوده بود.
⚡️برای اثبات این گفته، کافی است بالاترین مراتب حلم او را به طور اعم در رفتار با اهل جمل و به طور اخص با مروان بن حکم و عبد الله بن زبیر ملاحظه کنیم.
⚡️او در جنگ جمل بر مروان دست پیدا کرد.با آنکه این شخص از دشمنترین مخالفان علی (ع) بود، اما حضرت علی(ع) از وی درگذشت.
⚡️همچنین آن حضرت بر عبید الله بن زبیر که یکی از سرسختترین دشمنانش بود و به علی آشکارا ناسزا میگفت، دست یافت و او را اسیر کرد ولی وی را مورد عفو قرار داد و به او گفت: «برو!نمی خواهم تو را ببینم.»و سخنی بیشتر از این بر زبانش نراند.
🌿🍂🌿🍂🌿🍂🌿🍂🌿