فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹بعد از شھادت علے خوابشرو دیدم⇩
بهم گفت:
اگہ مےدونستم این دنیا بہخاطر#صلوات این همہ ثواب و پاداش میدن،حالا حالاها آرزوۍ شھادت نمےکردم! مےموندم توۍدنیا و #صلواټ مےفرستادم...
🌻شهید#علی_موحددوست
📿ذکر روز جمعه
🇮🇷 eitaa.com/Mobser 🇮🇷
🇮🇷 @MobserChannel 🇮🇷
5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥جوشیدن آب از زیر زمین در اردوگاه آوارگان فلسطینی در خان یونس، وقتی داشتن زمین رو برای نصب چادر میکندن، اونم جایی که هیچ وقت آب نداشته😳
#یاصاحب_الزمان
🇮🇷 eitaa.com/Mobser 🇮🇷
🇮🇷 @MobserChannel 🇮🇷
12.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 ببینید
🔶🔹 دختر ۸ سالهی آمریکایی: «اگر همه، قدم کوچکی برداریم، منجر به انقلاب بزرگی خواهد شد ...»
💠 این نگاه عمیق و بزرگ را ببینید!
🌐 نفوذ کلام و جهانبینی انقلاب اسلامی در خاک آمریکا را ببینید!
❇️ دولت چهاردهم باید کسی باشد که این گفتمان را تقویت کند و برای ظهور قدم بردارد
#انتخابات_۱۴۰۳
🇮🇷 eitaa.com/Mobser 🇮🇷
🇮🇷 @MobserChannel 🇮🇷
14.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹هم داغدیده بود هم داغدار رفت
🔹ناگفتههایی از زندگی شهید الهاشم
🔹میگوید اجازه ندادم برادرانم را مدیر منصوب کنند
🔹شهیدی که خود دو فرزند از دست داده بود
🔹از مهربانیهای منحصر به فرد مادر میگوید
◀️اقتصاد لیبرال می گوید تو اگر فرزند عقبماندهای داری برای تو صرفهی اقتصادی ندارد و باید حذف شود، اما امام جمعهی شهید میگوید برادر کند ذهنم به خانه ما را مهربانی مضاعف بخشیده بود.
✍عالیه سادات
🇮🇷 eitaa.com/Mobser 🇮🇷
🇮🇷 @MobserChannel 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بلایی که اقتصاددانان لیبرال بر سر اقتصاد در دوران روحانی آوردند. از زبان خود روحانی!
#به_عقب_بر_نمیگردیم
🇮🇷 eitaa.com/Mobser 🇮🇷
🇮🇷 @MobserChannel 🇮🇷
📌 رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین: مشاوران اقتصادی پزشکیان ۳۰سال مسئول بوده و مسبب وضع موجودند!
🇮🇷 eitaa.com/Mobser 🇮🇷
🇮🇷 @MobserChannel 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طنز حلال با هاشمی رفسنجانی 😐
#مغروق_استخر_فرح
#مسببین_وضع_موجود
🇮🇷 eitaa.com/Mobser 🇮🇷
🇮🇷 @MobserChannel 🇮🇷
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مثالهایشان هم مثل تفکرشان است
هرکول و طویله!
باید پرسید آن همه امضا را جریان شما بر سر در طویله کدام هرکول زدند که نتیجه اش شد رشد اقتصادی منفی و نرخ تشکیل سرمایه منفی دو رقمی؟
#لیبرالیسم
☘️ دکتر حمیدرضا مقصودی
🇮🇷 eitaa.com/Mobser 🇮🇷
🇮🇷 @MobserChannel 🇮🇷
⭕️چرا باید در مقابل جریان بازگشت به گذشته ایستاد؟!
چون کسانی مثل احمد میدری که از طراحان اصلی افتضاح توزیع سبد کالا در دوره روحانی بود، به عنوان مشاور و نماینده اقتصادی این جبهه در صحنه حضور دارد و بازگشت به عقب، یعنی بازگشت به چنین فجایع اقتصادی و اجتماعی!
#به_عقب_برنمیگردیم
🇮🇷 eitaa.com/Mobser 🇮🇷
🇮🇷 @MobserChannel 🇮🇷
.
حیرتزده در میان مدعیان عدالت
و اقتصاد کاپیتالیستی
🔹وقتی یک نامزد سررشته ای از اقتصاد نداشته باشد، همراه خود دو مشاور اقتصادی به تلویزیون می آورد که یکی مدعی عدالت اجتماعی و دیگری طرفدار سیاست های اقتصادی کاپیتالیستی است.! بالاخره قرار است از کدام آنها تبعیت و تقلید کند؟ اصلا قرار استت اهل تشخیص باشد یا متحیر و تابع؟!
♦️شاید بپرسید هماهنگی در تیم اقتصادی چقدر مهم است ؟ تیم دولت، برای حل چالشهای بزرگ اقتصادی باید همدل و هماهنگ باشد. در غیر این صورت، دستگاهها، رفتار جزیرهای خواهند داشت و احیانا دچار تعارض و تناقض میشوند.
🔹به عنوان مثال روشن، دولت مدعی اصلاحات (خاتمی) چنان دچار کج کارکردی شد که مردم در انتخابات سال 84 به همه نامزدهای این طیف (هاشمی، معین، کروبی و مهرعلیزاده) «نه» قاطع گفتند. علت نارضایتی مردم، اولا انحراف گفتمانی دولت، و ثانیا آشفتگی ستاد اقتصادی آن بود. فقط چهار سال زمان برد تا طرح ساماندهی اقتصادی روی کاغذ بیاید! پس از آن هم درگیری در داخل دولت ادامه داشت.
♦️عملکرد ناهماهنگ دولت خاتمی چنان بحرانساز شد که بارها مورد نکوهش اعضا یا متحدانش قرار گرفت. رسول منتجبنیا عضو مجمع روحانیون، تیرماه 1380 گفت: «مجموعه کابینه آقای خاتمی با طرح ساماندهی اقتصادی هماهنگ نبود. این مدیران به سیاست تعدیل اقتصادی معتقد بودند. دستگاههای زیرمجموعه، موجب نابسامانی اقتصادی شدند که امروز بر جامعه حاکم است».
🔹محمد عطریانفر عضو مرکزیت کارگزاران، 13 بهمن 1379 تاکید کرد: «تابل قبول نیست که بعد از سه سال و نیم، تازه شاهد بروز اختلاف میان دو نظریه اقتصادی یک کابینه مشترک باشیم. تیم اقتصادی خاتمی آلیاژی و شکننده است و آزمون و خطای زیادی داشته. به خاطر این ناهمگونی، نمیتوان کاری کرد».
♦️محمد سلامتی دبیرکل سازمان مجاهدین انقلاب هم 30 بهمن 1379 اظهار داشت: «تیم اقتصادی دولت، تیم متجانسی نبود که بتواند مسائل را به طور هماهنگ پیگیری کند. کسانی که در دولت سابق (سازندگی) تفکر سیاست تعدیل اقتصادی را تعقیب میکردند، با بنبست مواجه شدند و در دولت خاتمی هم قطعا ناموفق عمل کردند و برای اقتصاد کشور مشکل ایجاد کردند».
🔹عیسی کلانتری وزیر کشاورزی هم که پس از ادغام این وزارت در «جهاد کشاورزی» کنار رفت، شهریور 1380 گفت: «مشکل اصلی در سازمان مدیریت و برنامهریزی است. تا اینها سر کار هستند وضع بهتر از این نمیشود. سرمایهگذاری کشاورزی با سالانه 2 درصد کاهش مواجه است. تفکر دولت این نبوده که با رونق کشاورزی به کشور کمک کند. تا آمدیم از کشاورز حمایت کنیم، انبوه محصولات به داخل سرازیر شد».
♦️عبدالعلیزاده وزیر مسکن نیز 25 تیر 1380 گفت: «مدیران دولتی، هیچ ریسکی را قبول نمیکنند و اگر کار را خراب کنند، مجازات نمیشوند. مدیران بخش خصوصی، با ندانمکاری مدیران دولتی، با ورشکستگی رو به رو میشوند. این سخنان، اعتراف من است» و حسین نمازی وزیر اقتصاد، شهریور 1380 تاکید میکرد: «سیاست تعدیل اقتصادی باعث گرانی شد».
🔹ناهماهنگی و تعارض و ناکارآمدی، تا پایان دولت خاتمی ادامه یافت؛ چنانکه او پس از هفت سال سردرگمی، در تاریخ 2 اردیبهشت 83، طهماسب مظاهری و محمد ستاریفر (وزیر اقتصاد، و رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی) را یکجا برکنار کرد و گفت:
♦️«هر دو كمكهاي شاياني را به خصوص در تدوين طرح ساماندهي اقتصادي انجام دادند. اما در تعامل با يكديگر جرقههايي ميزدند كه باعث ناهماهنگي ميشد. ما با بررسيهايي كه انجام داديم، به منشوري مكتوب رسيديم كه بازهم اين دو دستگاه به هر دليل به يكديگر چفت نشدند و من توفيق ايجاد تفاهم و هماهنگي را ميان آنها نداشتم. يكسال و نيم از دولت باقی مانده. در اين مدت، كار تازهاي را نميتوانيم انجام دهيم، تنها در چارچوب برنامه سوم حركت ميكنيم و در اين مدت هماهنگي در ميان اعضاي دولت بسيار مهم است».
✍ #محمدایمانی
🇮🇷 eitaa.com/Mobser 🇮🇷
🇮🇷 @MobserChannel 🇮🇷