🔸سفارت آمریکا در آتش!
مزدوران آمریکا و صهیونیزم چن هفته پیش کنسولگری ایران رو به آتش کشیدند حالا مردم شریف عراق در حال آتش زدن سفارت آمریکا هستند!
بالا بریم پایین بیاییم حرف قرآن یکیس:
وَمَكَرُوا وَمَكَرَ اللَّهُ ۖ وَاللَّهُ خَيْرُ الْمَاكِرِينَ
🔗 مهدی اللهیاری
#شیطان_اکبر
#فتنه_عراق
🇮🇷 @MobserChannel 🇮🇷
🇮🇷 eitaa.com/Mobser 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پستهای نگهبانی و گیت مقابل سفارت آمریکا به آتش کشیده شد
#فتنه_عراق
#حماقت_آمریکا
🇮🇷 @MobserChannel 🇮🇷
🇮🇷 eitaa.com/Mobser 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥روبه روي سفارت امريكا - دقايق گذشته
سفارت آمریکا در عراق در آستانه سقوط قرار گرفته است
⏪پستهای نگهبانی و گیت مقابل سفارت آمریکا به آتش کشیده شد
🔹خبرگزاری فرانسه در خبری فوری گفت: جمعیت خشمگین عراقی وارد محوطه سفارت آمریکا در بغداد شدند.
🔹شبکه آمریکایی «الحره عراق»: اخبار تخلیه سفارت از سفیر و کارمندان درست نیست. آنها هنوز در ساختمان سفارت هستند. سفیر نیز در مرخصی رسمی و خارج از عراق به سر میبرد.
🔥🔥🔥دوران بزن در رو تمام شده
آمریکا اولین ضربه را در بغداد خورد
✍️ جنایت آمریکا در حمله به پایگاه های مقاومت مردمی که بساط داعش را جمع کرده بودند، خبطی بزرگ بود و دوباره، شیطان بزرگ را به کانون اعتراض مردم عراق برگرداند.
🔹تشییع شهدای بسیج مردمی، امروز به مقابل جاسوسخانه آمریکا کشیده شده و معترضان در حال برافراشتن چادرها هستند. گفته می شود برخی کارکنان، سفارت را تخلیه کرده اند.
♦️خون شهدای بسیج مردمی که در جنایت اخیر نظامیان تروریست آمریکا جان فدا کردند، ورق تحولات را برگردانده است. همزمان، تظاهرات ضد آمریکایی در شهرهای مختلف عراق و آتش زدن پرچم آمریکا و اسرائیل شدت گرفته است.
🔹نیویورکتایمز امروز نوشت "حمله آمریکا به حشد الشعبی، عراقیها را متحد کرد. این روزنامه درباره تشدید مخالفتها با حضور نظامی واشنگتن در عراق هشدار داد.
♦️محسن میلانی از عناصر ضدانقلاب در گفتگو با BBC: حمله آمریکا به عراق باعث شد تمام سیاستی که عربستان و واشنگتن در چندماه گذشته داشتند برای اینکه عراقیها را علیه ایران سوق دهند، به طرف آمریکا بازگردند و این به معنی این است که شیعیان یکپارچهتر میشوند. این خدمتی بزرگ به ایران بود.
🔹پیام کاری که امروز مردم عراق کردند، این است: #دوران_بزن_دررو_گذشته_است و #زدی_ضربتی_حقارت_نوش_کن.
♦️اما اعتراض امروز مردم عزادار عراق که به آتش زدن پرچم و حمله به سفارت آمریکا انجامیده، نظامیان تروریست و جنایتکار پنتاگون را از انتقام بسیج مردمی عراق معاف نمی کند.
🔹مردم عراق به جای خود و رزمندگان عراقی هم، جای خود. آمریکا امروز فقط ضربت اول را چشید و تحقیر شد اما احتمالا ضربات کاری تر و تحقیر آمیز تر، فراتر از بغداد در راه است.
#محمدایمانی
#حمله_آمریکا_به_حشدالشعبی
🇮🇷 @MobserChannel 🇮🇷
🇮🇷 eitaa.com/Mobser 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⭕️نجاح محمد علی: حمله آمریکا به حشدالشعبی به نفع آمریکا تمام نخواهد شد. آمریکا در شرایط فعلی توانایی شروع جنگ با متحدان ایران را ندارد. ناآرامی و هرچ مرج بیشتر در عراق، در نهایت به نفع ایران تمام خواهد شد. چرا که در آن زمان، دخالت نظامی ایران در عراق، مشروع خواهد بود.
#Iran #Iraq
#فتنه_عراق
#حماقت_آمریکا
#ایران_والعراق_ولایمکن_الفراق
🇮🇷 @MobserChannel 🇮🇷
🇮🇷 eitaa.com/Mobser 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✊✊✊خشم و انتقامی که خاموش شدنی نیست✌️
سر دادن شعارهای "الله اکبر" و "آمریکا شیطان بزرگ است" توسط مردم معترض عراقی جلوی سفارت آمریکا در بغداد
#عراق
🇮🇷 @MobserChannel 🇮🇷
🇮🇷 eitaa.com/Mobser 🇮🇷