🔰 چه موسیقی حرام است؟
🟢 کار دشواری است که انسان از این اجراهای موسیقی های گوناگون ـ موسیقی خارجی، موسیقی ایرانی هم با انواع و اقسامش، با کلام، بی کلام ـ بخواهد، یکی یکی این ها را مشخص کند اما مشخصه های کلی یی دارد که آن را می شود، گفت.
🟪 موسیقی اگر انسان را به بیکارگی و ابتذال و بی حالی و واخوردگی از واقعیّت های زندگی و امثال این ها بکشاند، این موسیقی، موسیقی حلال نیست، موسیقی حرام است.
🟥 موسیقی اگر چنانچه انسان را از معنویت، از خدا و از ذکر غافل کند، این موسیقی حرام است.
🟧 موسیقی اگر انسان را به گناه و شهوترانی تشویق کند، این موسیقی حرام است. نظر اسلام این است.
🟡 موسیقی اگر این خصوصیات مضر و موجب حرمت را نداشته باشد، البته آن وقت حرام نیست. این هایی را که من گفتم، بعضی از آن ها در موسیقی بی کلام و در سازهاست، بعضی هم حتّی در کلمات است. یعنی ممکن است فرضا یک موسیقی ساده ی بی ضرری را اجرا کنند لیکن شعری که در این موسیقی خوانده می شود، شعر گمراه کننده یی باشد. شعر تشویق کننده ی به بی بندوباری، به ولنگاری، به شهوترانی، به غفلت و این طور چیزها باشد، آن وقت حرام می شود.
🔵 بعضی خیال می کنند که مرز موسیقی حلال و حرام، موسیقی سنتی ایرانی و موسیقی غیر سنتی است. نه این طوری نیست. آن موسیقی یی که منادیان دین و شرع همیشه در دوره های گذشته با آن مقابله می کردند و می گفتند حرام است، همان موسیقی سنتی ایرانی خودمان است که به شکل حرامی در دربارهای سلاطین، در نزد افراد بی بندوبار، در نزد افرادی که به شهوات تمایل داشتند و خوض در شهوات می کردند، اجرا می شده، این همان موسیقی حرام است.
✅ حضرت آیة الله خامنه ای: «آموزش موسیقی و ترویج آن برای نوجوانان با اهداف نظام جمهوری اسلامی سازگار نیست.»
مجموعه سخنان و استفتاءات ذیل از نشریه فرهنگ اسلام، بهار 1378، نقل شده است.
🇮🇷 @MobserChannel 🇮🇷
🇮🇷 eitaa.com/Mobser 🇮🇷
⭕️ بچه های اطلاعات بعد از تحویل گرفتن تتلو 🤦🏻♂️😂
🇮🇷 @MobserChannel 🇮🇷
🇮🇷 eitaa.com/Mobser 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سخنان بدون رتوش رئیس جمهو با دانشجویان
🇮🇷 @MobserChannel 🇮🇷
🇮🇷 eitaa.com/Mobser 🇮🇷
😏خیلی ممنون از دوستان اصلاحطلب بابت روشنگری در مورد فسادی که در دولت روحانی شکل گرفته و در زمان دولت رئیسی افشا شده است...
اینگونه روشنگریها باعث میشه بیشتر به فاجعهبار بودن اوضاع کشور در ۸سال ریاست جمهوری روحانی پی ببریم...
#سرطان_اصلاحات
#محاکمه_روحانی
🇮🇷 @MobserChannel 🇮🇷
🇮🇷 eitaa.com/Mobser 🇮🇷
9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️اگر در دولت قبل، عاملان از بین رفتن ۶۰ تُن ذخیره طلا و ۱۸ میلیارد دلار ارز محاکمه شده بودند، فساد ۳ میلیارد و ۳۷۰ میلیون دلاری برای واردات چای و ماشینآلات آن رخ نمیداد. هم دیروز هم امروز مهمتر از گیرنده این ارز، کسانی هستند که پرداخت کردهاند! دولت و قوه قضا از برخورد با اعطا کننده گزارش دهند.
#مبارزه_با_فساد
#مطالبه_گری
🇮🇷 @MobserChannel 🇮🇷
🇮🇷 eitaa.com/Mobser 🇮🇷
⭕️دیوارنوشته ای در خرابی های غزه: «خانه من کجاست، مادرم کجاست، پدرم کجاست، خواهر و برادرم کجا هستند، انسانیت کجاست!»
#مرگ_بر_رژیم_کودک_کش
#مرگ_بر_آمریکا
#مرگ_بر_انگلیس_خبیث
#غزه #فلسطین
#نابودی_اسرائیل
🇮🇷 @MobserChannel 🇮🇷
🇮🇷 eitaa.com/Mobser 🇮🇷
تمام گرفتاری ما از آمریکاست.
امام خمینی (ره):
تمام گرفتاری مسلمین از آمریکاست، از این آمریکایی است که صهیونیسم را آنطور تقویت کرده است و آنطور دارد تقویت کند و برادران ما را فوج فوج می کشند.
#امام_خمینی
صحیفه نور، جلد۱۰، صفحه ۷۶
🇮🇷 @MobserChannel 🇮🇷
🇮🇷 eitaa.com/Mobser 🇮🇷
روضه امام کاظم علیه السلام(مرحوم کافی).mp3
1.81M
🏴روضه امام موسی بن جعفر علیه السلام
🎙مرحوم کافی
🇮🇷 @MobserChannel 🇮🇷
🇮🇷 eitaa.com/Mobser 🇮🇷
YEKNET.IR - tak - fatemie avval 1402 - mehdi rasouli.mp3
10.2M
🔳 #ایام_فاطمیه
🌴سیاهی میگیره تموم دنیارو
🌴باید فراموش کرد شکوه دریارو
🎙 #مهدی_رسولی
⏯ #تک
👌بسیار دلنشین
🇮🇷 @MobserChannel 🇮🇷
🇮🇷 eitaa.com/Mobser 🇮🇷
✍ فرزند آیت الله علامه امینی(ره) صاحب کتاب “الغدیر” می گوید : پس از گذشت چهار سال از فوت پدرم، شب جمعه ای او را در خواب شاد و خوشحال دیدم.
⁉️ پس از سلام و دست بوسی گفتم :
در آنجا چه عملی باعث نجات و سعادت شما شده است؟ کتاب الغدیر یا سایر کتاب ها یا تاسیس بنیاد و کتابخانه امیرالمومنین(علیه السلام)؟
☘ مرحوم علامه تاملی کردند و فرمودند: فقط زیارت عاشورا
☘ گفتم : اکنون روابط بین ایران و عراق تیره است و راه کربلا بسته است. چه کنم؟
☘ فرمود : در مجالس و محافلی که جهت عزاداری امام حسین(علیه السلام) برپا می شود شرکت کن، ثواب زیارت امام حسین(علیه السلام) را به تو می دهند.
☘ سپس فرمود : پسر جان! در گذشته بارها گفته ام و اکنون توصیه می کنم که زیارت عاشورا را هیچ وقت ترک و فراموش مکن. مرتب زیارت عاشورا را بخوان و برخودت وظیفه بدان.
🇮🇷 @MobserChannel 🇮🇷
🇮🇷 eitaa.com/Mobser 🇮🇷