eitaa logo
🇵🇸🥀مدیران طرح ثامن 🥀🇵🇸
109 دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
4.9هزار ویدیو
228 فایل
/اطلاع رسانی ✔ +محتوا بصیرتی /🎤🕪 ارتباط با مدیر کانال @I_Moazeni
مشاهده در ایتا
دانلود
👆👆⚡️از آقای ربیعی بابت این اعتراف تاریخی تشکر می‌کنم. ایشان می‌فرمایند: برای انجام تراکنش مالی و خرید دارو از کره جنوبی، اوفک(OFAC) باید تایید می‌کرد. اما کاش دقیق‌تر بفرمایند تا مردم روشن شوند که اوفک همان دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکاست. یعنی مانعی که به آن استناد می‌شود، تحریم آمریکاست نه FATF. ▫️آقای ربیعی حتما می‌پذیرند که اگر به کنوانسیون‌های تکلیفی FATF هم بپیوندیم، مسئله اوفک برطرف نمی‌شود و باز هم نیاز به تایید اوفک هست، که نخواهد کرد. فلذا از دولت محترم تقاضا داریم کشور را بی‌جهت وارد یک سیاهچال دیگر نکند که چون برجام راه خروجی برای آن متصور هم نباشد و بعدها خساراتش بیفتد گردن "تصمیم نظام". اجرای توصیه‌های FATF مشکلی از ما حل نخواهد کرد، راه‌های خنثی‌سازی تحریم را هم خواهد بست. ما هم اینک از ۴۱ بند تعهدات خود به این نهاد، ۳۹ مورد را اجرا می‌کنیم، اما نه تنها مشکلی از ما حل نشده، بلکه موانع جدی در برابر نقل و انتقالات ارزی ما ایجاد کرده است. از طرف دیگر نیز ما را در لیست سیاه قرار داده‌اند.بلاتردید اولین اقدام توقف اجرای این ۳۹ بند خواهد بود تا موانع ایجاد شده بر سر نقل و انتقالات ارزی برطرف شده و قیمت ارز کاهش یابد. هرگاه تحریم نبودیم، استانداردهای اینها را هم اجرا می‌کنیم. ▪️اما آیا خرید واکسن ممکن نیست؟ این یک دروغ بزرگ است. این بحث جداست که متخصصین امر خرید واکسن خارجی کرونا را یک تهدید امنیت ملی می‌دانند و توضیحات قابل تامل هم دارند. منتهی جریان تحریف حق ندارد جوری وانمود کند که "تحریم‌ها نمی‌گذارند حتی واکسن خرید کنیم"! ▫️تجارت کشور با وجود تحریم‌ها برقرار است و در ۸ ماهه ۹۹ ما بالغ بر ۴۴ میلیارد دلار صادرات و واردات داشته‌ایم. اولا همت می‌خواهد که درآمدهای ارزی را در چرخه اقتصاد قرار دهد و کالا را تا رسیدن به دست مصرف‌کننده نهایی رهگیری کند تا نیازهای اساسی مردم بدون حاشیه سود دلالی رفع شود‌. ثانیا شجاعت می‌خواهد که قالب‌های بسته موجود را بشکند تا از وابستگی به این مسیر رها شویم و "آنچه داریم ز بیگانه تمنا نکنیم".
سخنان سردار نقدی در مورد واکسن خارجی در امر واکسیناسیون عمومی واکسنهای خارجی وارداتی، مشارکت نخواهیم کرد @
4.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
معاویه‌ها و عمرو عاص‌ها همیشه وجود دارند معاویه ها و عمر عاص ها خیلی خوب علی را میشناختن! منافق همیشه و در لباس های گوناگون وجود دارد شهید مرتضی مطهری
🖌 | پیام جالب یک کاربر عرب: اگر ایران در عراق دستی داشته باشد، آن دست شهید سلیمانی است! 【: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔻
10.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک جوان به عدم جوانگرایی در انتصاب‌های انقلاب و پاسخ مهم آیت‌الله
8.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید | دلهای تهیه‌کننده لیسانسه‌ها با انقلاب! ➕ بیانات رهبر انقلاب درباره فیلم
8.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انقلاب در پاسخ به# انتقاد صریح یکی از اهالی سینما: من فکر نمیکنم در بهشت زندگی میکنیم. شما خیال میکنید همه پیش من می‌آیند و به‌به و چه‌چه میکنند؟ 🔹صحبت جالب و شخصی خامنه‌ای با این در هنگام خداحافظی!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میگویند چرا این همه ضد FATF حرف میزنید؟! و اما پاسخ!سخنان منتقدانFATF به کنار! شما همین چند ثانیه از سخنان ظریفشون در مورد FATF را بشنوید بعد قضاوت با خودتون که چرا ضد FATF میزنیم هم نمیدهن!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا