eitaa logo
🇵🇸🥀مدیران طرح ثامن 🥀🇵🇸
109 دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
4.9هزار ویدیو
228 فایل
/اطلاع رسانی ✔ +محتوا بصیرتی /🎤🕪 ارتباط با مدیر کانال @I_Moazeni
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 سرلشکر سلامی: سردار تنگسیری برای نگهداری شناورها و موشک‌ها جا ندارد؛ هر روز اضافه می‌شود 🔹ما لباس‌های رزم بر تن‌مان است، پوتین‌های‌مان آماده است و دست بچه‌ها روی ماشه است
قالَ الامام الجواد(علیه السلام) : صَلاحُ الاْخلاقِ بِمُنافَسَةِ الْعُقَلاءِ . معاشرت و رفاقت با خردمندان هوشیار، موجب رشد و كمال اخلاق می باشد. 📚 كشف الغمّه، ج ۲ ، ص ۳۴۹ عرض تبریک🌹
3.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️لس‌آنجلس در سیاه ترین روزهای خود/به کارگیری آتش‌نشانان زندانی برای مقابله با آتش گسترده 🔹نزدیک به ۸۰۰ آتش‌نشان زندانی برای مقابله با آتش‌سوزی‌های گسترده در لس‌آنجلس به کار گرفته شده‌اند. 🔹اداره اصلاحات و بازپروری کالیفرنیا(CDCR) اعلام کرد که ۷۸۳ زندانی آتش‌نشان برای مقابله با چندین آتش‌سوزی غیرقابل‌ کنترل به لس‌آنجلس اعزام شده‌اند. این گروه‌های زندانی با اداره جنگل‌داری و حفاظت از آتش‌سوزی کالیفرنیا(Cal Fire) و نزدیک به دو هزار آتش‌نشان دیگر همکاری می‌کنند.
⭕️شرکت‌های بیمه از چندماه پیش پوشش بیمه آتش‌سوزی خونه‌های کالیفرنیا رو لغو کردن! کاملاً اتفاقی!
✳️عنْ إِسْمَاعِيلَ بْنِ سَهْلٍ قَالَ: ❓❓ كتَبْتُ إِلَى أَبِي جَعْفَرٍ ع عَلِّمْنِي شَيْئاً إِذَا أَنَا قُلْتُهُ كُنْتُ مَعَكُمْ فِي الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ ⬅️ قالَ فَكَتَبَ بِخَطٍّ أَعْرِفُهُ أَكْثِرْ مِنْ تِلَاوَةِ إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ وَ رَطِّبْ شَفَتَيْكَ‏ بِالاسْتِغْفَارِ. ✳️این روایت از اسماعیل بن سهل نقل شده که می‌گوید: ❓❓«به امام جواد (علیه‌السلام) نامه نوشتم و درخواست کردم چیزی به من بیاموزد که اگر آن را بگویم، در دنیا و آخرت همراه شما (اهل‌بیت) باشم. ⬅️پس ایشان با خطی که آن را می‌شناختند، چنین نوشتند: «بر تلاوت سوره إنا انزلناه (سوره قدر) بسیار مداومت دارد و لب‌هایت را با استغفار تر کن.» 📖پی‌نوشت: 1️⃣ ابن بابويه، محمد بن على، ثواب الأعمال و عقاب الأعمال، دار الشريف الرضي للنشر، قم، چ دوم، 1406 ق؛ ص165. 2️⃣شعيري، محمد بن محمد، جامع الأخبار(للشعيري)، مطبعة حيدرية، نجف، چ اول، بى تا؛ ص56. 3️⃣طبرسى، حسن بن فضل، مكارم الأخلاق، الشريف الرضى، قم، چ چهارم، 1412 ق / 1370 ش؛ ص313.
علی بن موسی الرضا تا چهل وچند سالگی صاحب فرزند پسر نشده بود. تاجایی که برخی در امامت او شک کردند... چراکه امامی که فرزند پسر نداشته باشد که امامت از نسلش ادامه پیدا کند، مشخص است امام نبوده... دشمنان هم تا می‌توانستند سوء استفاده کردن تا اینکه امام جواد به‌دنیا آمد و توطئه‌ها نقش برآب شد... بی‌جهت نیست امام جواد مبارک‌ترین مولود در اسلام است
4.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴یک نقطه‌زنی دیگر از خطیب انقلابی پردیسان: رهبری نگرانند. مسئولان در زمینه حجاب عملکرد خود را مورد واکاوی قرار دهند. 🎙️حجت الاسلام حامدی امام جمعه پردیسان قم: حضرت آقا بتازگی مسئولان را از ملاحظه خواسته‌های استکبار منع کردند. ایشان در این زمینه روی مسئله حجاب جداگانه تاکید کردند. چرا؟ آیا در این حوزه تصمیمات غلطی گرفته شده؟ آیا در بحث حجاب منافع آمریکا بر منافع مردم مقدم شده‌است؟ لازم است مسئولان عملکرد خود را مورد بررسی مجدد قرار دهند.
8.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺لشکر سایبری آمریکا وارد عمل شد 🔹بعد از افتضاحات به بار آمده در نحوه مدیریت آتش سوزی شهرهای آمریکا ، لشکر فارسی زبان ارتش سایبری آمریکا به میدان آمد تا خللی به هیمنه ساختگی قدر قدرت جهان وارد نشود!
🔴 دولت بشار اسد هم رفت، نوکر بی‌اختیار خودشون که جولانی باشه رو بجاش آوردن، اما تحریم‌های سوریه لغو که نشد هیچ، تا پنج سال دیگه هم تمدید شد! 🔹 حالا اونایی که فکر کردن با توافق با آمریکا میتونن تحریم‌ها رو بردارن به فرستادن پالس مذاکره ادامه بدن!
سردار سلیمانی: زیرساخت‌های اردوهای راهیان نور و پیشرفت در سراسر کشور توسعه می‌یابد رئیس سازمان بسیج مستضعفین: بسیج برای اجرای کامل منویات امام خامنه‌ای در موضوع راهیان نور، تمام قد ایستاده و همه ظرفیت‌های خود را به کار گرفته است. 🔹امیدواریم با هم‌افزایی با استانداران، بتوانیم گام‌های مؤثرتری را در راستای ترویج فرهنگ‌ ایثار و شهادت در کشور برداریم. 🔹برنامه بسیج، توسعه و بسط زیرساخت‌های اردوهای راهیان نور، اردوهای راهیان پیشرفت و سایر فعالیت‌های اردویی در سراسر کشور است و ما در این زمینه با کلیه سپاه‌های استانی اقدامات لازم را برنامه ریزی کرده‌ایم. 🔹در سال جاری تاکنون ۱.۵ میلیون نفر روز در اردوهای راهیان پیشرفت شرکت کرده‌اند و نیروهای دریایی، زمینی و هوافضای سپاه، با مشارکت فعالانه خود در این مقوله، به خوبی بستر را برای برپایی هرچه باشکوه‌تر این اردوها مهیا کرده‌اند.
2.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟡 وقتی رئیس‌جمهور نمی‌بیند از مردم عادی چه انتظاری هست؟! 🟢 وقتی یک رئیس‌جمهور نمی‌بیند که یک بیمارستان با ۲ پزشک هندی تبدیل شده به ۶ بیمارستان با ۲۱۹ پزشک ایرانی، نرخ باسوادی به لطف ۲۰ برابر شدن مدارس از ۲۹ درصد رسیده به ۹۸ درصد، آب آشامیدنی در روستاها از ۷درصد رسیده به ۷۰ درصد، صفر کیلومتر بزرگراه رسیده به ۳۳۰ کیلومتر بزرگراه و.... و فقط این را می‌بیند که باغی که در جوانی در زابل دیده الان خشکیده پس اوضاع زابل نسبت به ۵۰ سال پیش بدتر شده، از مردم عادی چه انتظاری باید داشت؟!