eitaa logo
🇵🇸🥀مدیران طرح ثامن 🥀🇵🇸
109 دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
4.9هزار ویدیو
228 فایل
/اطلاع رسانی ✔ +محتوا بصیرتی /🎤🕪 ارتباط با مدیر کانال @I_Moazeni
مشاهده در ایتا
دانلود
⚫️ اعلام عزای عمومی در کشور در پی حادثۀ بندرعباس ◼️سخنگوی دولت: به‌دنبال حادثه ناگوار در بندر شهید رجایی بندرعباس، دولت فردا را در سراسر کشور عزای عمومی اعلام کرد.🖤
⭕️افزایش تعداد فوتی‌های انفجار بندر شهید رجایی به ۴۰ نفر استاندار هرمزگان، تعداد فوتی‌های حادثه بندر شهید رجایی بندرعباس را ۴۰ نفر و تعداد مصدومان را ۹۰۰ نفر اعلام کرد.
📣 پیام رهبر انقلاب اسلامی در پی حادثه اسکله‌ی شهید رجایی بندرعباس تا دقایقی دیگر منتشر خواهد شد
🔰پیام رهبر انقلاب درخصوص حادثه آتش‌سوزی در اسلکه شهید رجایی بندرعباس 🔸بسم الله الرحمن الرحیم انا لله و انا الیه راجعون 🔸حادثه دردناک آتش سوزی در بندر شهید رجایی موجب اندوه و نگرانی است. 🔸مسئولان امنیتی و قضائی موظفند با بررسی کامل، هرگونه سهل انگاری یا تعمّد را کشف و بر طبق مقررات پیگیری کنند. 🔸همه‌ی مسئولان باید خود را در پیشگیری از حوادث تلخ و خسارتبار موظف بدانند. اینجانب رحمت و مغفرت الهی برای جانباختگان و صبر و سکینه برای خانواده های مصیبت زده ی آنان و شفای عاجل برای آسیب دیدگان این حادثه ی تلخ مسألت میکنم و از مردمان پر گذشتی که در لحظه‌ی نیاز آماده‌ی خون دادن به مصدومان شدند صمیمانه تشکر میکنم. والسلام علیکم و رحمه الله 🔺سید علی خامنه ای ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴
13.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این۳ گروه ضدانقلاب را بشناسید و به دیگران هم معرفی کنید. این ویدئو را حتما ببینید ... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌╔═🇾🇪🇱🇧🇮🇷🇵🇸🇮🇶♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔺رکورد شکنی اهدای خون در استان اصفهان مدیرکل انتقال خون اصفهان: 🔹به دنبال حادثه بندر شهید رجایی بندرعباس و اعلام نیاز به خون و فرآورده های خونی، مراکز اهدای خون استان اصفهان پذیرای استقبال کم نظیر مردم ایثارگر استان اصفهان در روز ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ بود. 🔹۱۵۱۸ هم استانی نوعدوست برای تامین خون مورد نیاز بیماران و مجروحان به مراکز اهدای خون استان مراجعه نموده که ۱۱۶۱ داوطلب موفق به اهدای خون شدند که تاکنون این تعداد اهدای خون در یک روز عادی صورت نگرفته است و رکورد جدیدی است که مردم استان شهید پرور اصفهان از خود به یادگار گذاشتند. 🔹۲۴۳ نفر از بانوان استان، اهدای خون کامل داشتند که بیش از ۲۰ درصد از کل اهدای خون روز ۷ اردیبهشت را شامل می شود، در صورتی که میانگین اهدای خون بانوان استان، ۳ و ۷ دهم درصد بوده است.
🌹شیرودی در کنار بالگرد جنگی اش ایستاده بود و خبرنگاران هر کدام به نوبت از او سوال می‌کردند. ♦️خبرنگار ژاپنی پرسید: شما تا چه هنگام حاضرید بجنگید؟ شیرودی خندید. سرش را بالا گرفت و گفت: ما برای خاک نمی جنگیم ما برای اسلام می جنگیم. تا هر زمان که اسلام در خطر باشد. این را گفت و به راه افتاد. خبرنگاران حیران ایستادند. شیرودی آستینهایش را بالا زد. چند نفر به زبانهای مختلف از هم پرسیدند: کجا؟ خلبان شیرودی کجا می‌رود؟ هنوز مصاحبه تمام نشده! شیرودی همانطور که می رفت برگشت. لبخندی زد و بلند گفت: نماز! صدای اذان می آید وقت نماز است. شهیدعلی اکبر شیرودی ٨ اردیبهشت سالروز شهادت شادی روحش صلوات
12.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شهیدی که صادرات را رونق داد 🔸نقش کلیدی شهید رئیسی در احیا و معرفی جهانی نمایشگاه اکسپو باعث شده تا امسال از ۱۱۰ کشور جهان در این نمایشگاه شرکت کنند. 🔸بعد از چند سال تعطیلی، با حمایت شهید رئیسی، برگزاری دور پنجم و ششم نمایشگاه اکسپو جانی دوباره به اقتصاد ایران داد و امسال هفتمین دوره‌ی این نمایشگاه میزبان نمایندگان اقتصادی بیش از هفت میلیارد نفر از جمعیت جهان است، نمایندگانی که به تماشای پیشتازی ایران در عرصه‌ های مختلف آماده‌اند.
🇵🇸🥀مدیران طرح ثامن 🥀🇵🇸
🟡 چرا در بندر شهید رجایی کیسه‌های اطفای حریق را روی شعله‌ها پرتاب می‌کردند؟ 🔸 در حادثه انفجار و آتش‌سوزی گسترده در بندر شهید رجایی بندرعباس در ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴، نیروهای امدادی برای مهار آتش از تکنیکی خاص استفاده کردند: پرتاب کیسه‌های بزرگ پودر خاموش‌کننده از طریق بالگردها به مرکز شعله‌های آتش. 🔹 دلایل استفاده از کیسه‌های پودر خاموش‌کننده از طریق بالگرد 🔸 شدت و وسعت آتش‌سوزی: انفجار باعث ایجاد آتش‌سوزی گسترده‌ای شد که بیش از ۱۰٬۰۰۰ کانتینر را درگیر کرد و مهار آن با روش‌های سنتی دشوار بود. 🔸 دسترسی محدود به مرکز آتش: به دلیل خطرات ناشی از انفجارهای پی‌درپی و دمای بالا، ورود نیروهای زمینی به مرکز آتش بسیار خطرناک بود. 🔸 وجود مواد شیمیایی خطرناک: برخی گزارش‌ها حاکی از وجود مواد شیمیایی مانند پرکلرات آمونیوم در محل حادثه بودند که می‌توانستند خطرات بیشتری ایجاد کنند. 🔸 نیاز به واکنش سریع و مؤثر: استفاده از بالگردها امکان پرتاب سریع و مستقیم مواد خاموش‌کننده به مرکز آتش را فراهم می‌کرد. 🔹 چرا مواد خاموش‌کننده را با بسته‌بندی پرتاب کردند؟ 🔸 برخی افراد ادعا کردند که نیروهای امدادی "بلد نبودند کیسه‌ها را باز کنند"، اما واقعیت علمی چیز دیگری است: 🔸 جلوگیری از پراکندگی در هوا: اگر پودر خاموش‌کننده بدون بسته‌بندی از ارتفاع پرتاب شود، به‌دلیل جریان‌های هوایی و باد، پیش از رسیدن به کانون آتش پراکنده می‌شود و اثربخشی خود را از دست می‌دهد. بسته‌بندی این مواد باعث می‌شود که به‌صورت متمرکز و مستقیم به محل مورد نظر برسند. 🔸 باز شدن خودکار در دمای بالا یا برخورد: برخی از این بسته‌ها به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که در صورت برخورد با سطح یا افزایش دما، به‌صورت خودکار باز شده و مادهٔ خاموش‌کننده را آزاد می‌کنند. این ویژگی در شرایطی که دسترسی مستقیم به آتش ممکن نیست، بسیار مفید است. 🔸 افزایش دقت و اثربخشی عملیات: استفاده از بسته‌های پودر خاموش‌کننده امکان هدف‌گیری دقیق‌تر و تمرکز بر نقاط بحرانی آتش را فراهم می‌کند، که در نتیجهٔ آن، عملیات اطفای حریق با سرعت و کارایی بیشتری انجام می‌شود.