eitaa logo
🇵🇸🥀مدیران طرح ثامن 🥀🇵🇸
108 دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
5هزار ویدیو
228 فایل
/اطلاع رسانی ✔ +محتوا بصیرتی /🎤🕪 ارتباط با مدیر کانال @I_Moazeni
مشاهده در ایتا
دانلود
🖊 : 🔻علتـ مشکلات در منزل و راه حل ها... 🔻علت خیلی از مشکلاتی که ما تو خونه هامون داریم، درگیری ها، بداخلاقی ها، عصبانیت ها، بی حوصلگی ها، غرغرها، دل شکستن ها و ... اینه که فرشته ها تو خونه مون نیستن. تو خونه مون پر نمیزنن... ذکر نمیگن. خونه ای که توش پر فرشته باشه میشه خود بهشت. پر از لطف و صفا و شادی و یاد خدا. حالا چیکار کنیم که فرشته ها مهمون خونه مون بشن؟ چه کارایی نکنیم که فرشته ها رو پر ندیم؟ ❶ حدیث کسا زیاد بخونیم. ❷ سعی کنیم نمازها اول وقت باشه. ❸ نماز قضا داشتن خیییلی اثر بدی داره. ❹ چیز نجس تو خونه نگه نداریم. همه جای خونه مون همیشه پاک پاک باشه. ❺ توی خونه داد نزنیم. 🔇 حتی با صدای بلند هم حرف نزنیم. فرشته ها از خونه ای که توش با صدای بلند صحبت بشه میرن. ❻ حرف زشت و غیبت و دروغ و مسخره کردن و اینا هم که مشخصه. ❼ سعی کنیم طهارت چشم و گوش و زبان و شکممون رو تا جای ممکن تو خونه حفظ کنیم. 👂👀🚫 ❽ وقتی وارد خونه میشیم با صدای واضح سلام کنیم. حتی اگه هیچ کس نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📣 روز تبلیغ و اطلاع‌رسانی دینی 📌 سالروز صدور فرمان امام خمینی (ره) مبنی بر تأسیس سازمان تبلیغات اسلامی ۱۳۶۰
3.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تصاویری متفاوت و زیبا از حرم مطهر رضوی در شب ولادت حضرت شمس‌الشموس
2.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نقاره‌زنی صبح میلاد امام رضا (ع) در حرم رضوی 🌺 ولادت حضرت علی‌بن موسی‌الرضا (ع) مبارک
خبر هدیه امیر قطر به رئیسی جعلی از آب در آمد 🔹از صبح امروز خبری با عنوان «هواپیمای لوکس؛ هدیه امیر قطر به رئیسی» در فضای رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی در حال دست به دست شدن است. 🔹منبع این خبر که اکثر رسانه‌ها به آن استناد کرده‌اند سایت «مباشر العرب» بوده که خبر را با استناد به تصویری منتسب به صفحه توئیتر فارس‌بین‌الملل منتشر کرده. نکته قابل تامل آن است که این خبر جعلی از توئیتر فارس بین‌الملل با تصویری از «عین‌الاسد» فوتوشاپ شده. 🔹در واقع، در حالی که فارس بین‌الملل خبری درباره حمله موشکی به پایگاه «عین‌الاسد» در عراق را با تصویری از این پایگاه توئیت کرد بود، این سودجویان خبر جعلی هدیه هواپیمای لوکس به رئیسی را با همان تصویر عین‌الاسد جعل کردند.
17.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚡️اجرای سند ٢٠٣٠ همچنان ادامه دارد... ◽️اخیراً کتابی با نام 'سلامت در سال ٢٠١۵' در کشورمان چاپ و نشر پیدا کرده است که این کتاب بخش سومِ (سلامت) سند توسعه پایدار (٢٠٣٠) است و دارای محتوای ضلالت آمیز می باشد. ◾️در فیلم فوق، آیت الله مکارم شیرازی در دیدار و گفت و گو با آقای دکتر نمکی، وزیر بهداشت، با تذکری قاطع و مستدل از ایشان خواستند تا چرایی چاپ و نشر این مضامین ضلالت آمیز و ضد دینی را پیگیری و بررسی کنند.
این اصلاح‌طلب‌ها چی میگن؟ که ۵۰درصد مردم شرکت نکردن و به آقای رئیسی نه گفتن و اقبال نشون ندادن و این حرفا آقاجان، آقای رئیسی که سری قبل ١۶میلیون رأی داشت و این سری ١٨میلیون، دومیلیون بیشتر از قبل مردم بهش اقبال نشون دادن. شما برید مشکل کار خودتونو ببینید کجاس که سری قبل ٢۴میلیون رأی داشتید و این سری ٢میلیون. چندمیلیون کمتر از آراء باطله، طرف حاضر شده به باطله رأی بده، به شما رأی نده، حالا اقبال به کی کم شده؟ یادمه بچه که بودم، دعوا میشد بین بچه‌ها اونی که بیشتر کتک خورده بود، بعدش بیشتر هارت‌وپورت می‌کرد. حتی ادعا می‌کرد دیدید چجوری زدمش؟ حالا کتک خورده بودا. حکایت الان اصلاح‌طلب‌هاس، بدجور کتک خوردن ولی دارن دادوبیداد میکنن. خیلی بهشون توجه نکنید. تو این چهارسال هم قراره زیاد دادو قال کنن. باید آماده بود