eitaa logo
🇵🇸🥀مدیران طرح ثامن 🥀🇵🇸
108 دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
5هزار ویدیو
228 فایل
/اطلاع رسانی ✔ +محتوا بصیرتی /🎤🕪 ارتباط با مدیر کانال @I_Moazeni
مشاهده در ایتا
دانلود
زمان: حجم: 779K
🔷 اصلاح الگوی مصرف برق ✅چرا در تابستان ۱۴۰۰ شبکه برق کشور نتوانسته است نیازهای داخلی را تأمین کند؟ 🎙یاسر متانت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
این دوتا عکس نوشته را هم ببرید کانال ☝️☝️☝️
موافقت کمیته کارشناسی ستاد کرونا با عزاداری محرم 🔹معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات: کمیته کارشناسی ستاد کرونا برگزاری عزاداری محرم را تایید کرده و دستورالعملی هم تهیه شده، امیدواریم ستاد ملی مقابله با کرونا شنبه دستورالعمل نهایی را تصویب و ابلاغ کند.
2.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷ورود پیکر ۴۳ شهید از مرز شلمچه به کشور 🔹فرمانده کمیته جستجوی مفقودان ستاد کل نیرو‌های مسلح: پیکر‌های این شهدا با تلاش‌های انجام شده در دو ماه گذشته در مناطق عملیاتی فکه، جزایر مجنون، شرق دجله و شلمچه کشف شدند.
مانتو جلو باز با طرح چفیه شهدا!!! پ؛ن؛ احتمالا تو این کشور همه مسئولین لیبرال هستن!اصلا آمریکایی و یهودی هستن!!هیچ مدعی انقلابی هم مسئول نیست!! اقتصادو میزنن!فرهنگ‌و عقیده رو میزنن!سیاست را میزنن!سلامت رو میزنن!...هیچ حرکتی خاصی هم با وجود این همه نیروی مدعی انقلابی که از مجلس تا جاهای دیگه در اختیارش هست نیست!همش حرف!همون حرفایی که من و شما هم میگیم!
واکنش آشنا به داستان سرایی تلاش برای ربودن مسیح علی‌نژاد حسام الدین آشنا:خطری که ایشان را تهدید می‌کند دزدیده شدن نیست؛ دیده نشدن است.