5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻🥄🍴قاشق و چنگال ایرانی ها در دوران ساسانی و در حالی که هنوز برخی از کشورهای دنیا با دست غذا می خورند کشور ما حدود 1800 سال پیش در دوره ساسانیان از قاشق و چنگال به عنوان ابزاری برای غذا خوردن استفاده می کرده است. در تصویر بالا این قاشق و چنگال را مشاهده می کنید. این قاشق چنگال قدیمی ایرانی ها متعلق به دوران ساسانی و 1500 سال پیش می باشد.
🔹اروپائیها این نوع از قاشقها را در اکتشافات یافتند و بردند و از روی آن ساختند و به نسل ماها به عنوان ابزار تمدن جدید به خورد ما دادند....
🙏لطفا نگذارید رشته های علوم مختلف، که مختص ایرانیها بوده است، را از ما بگیرند و در آینده به بچه های ما بدهند و خودشان را سر منشأ این علوم معرفی کنند.‼️
🔥پدر زن رئیس منافقین❗️
🔻بنی صدر به #مصدق و نگرش سیاسی او علاقه داشت و به همین دلیل به جبهه ملی پیوست و مسؤول سازمان دانشجویی جبهه ملی در دانشگاه تهران در ۱۳۴۱ شد.
🔻پس از انقلاب، او معاون وزیر اقتصاد دولت #بازرگان شد و پس از استعفای دولت موقت، به سمت وزیر اقتصاد و دارایی منصوب گردید.
🔻بنیصدر و مسعود رجوی کاندیدای ریاست شدند ولی با رد صلاحیت #رجوی، او توانست با روشهای پیچیدهای، خود را به دروغ کاندیدای مورد نظر امام، جا بزند و با ۱۱ میلیون رای رییس جمهور شود.
🔻بنی صدر، در سخنرانی سالمرگ مصدق در ۱۴ اسفند ۵۸ در دانشگاه تهران، به شدت به نظام و نیروهای انقلابی حمله کرد و تنش ایجاد کرد و سپس هواداران او و سازمان مجاهدین خلق، دانشجویان معترض و منتقدان را به شدت کتک زدند و سرکوب کردند.
🔻بی توجهی عمدی وی به تامین نیازهای جبهه ها با شعار «زمین می دهیم زمان می گیریم!!» و مخالفت سرسختانه با فرماندهان و نیروهای انقلابی، اصلیترین دلیل کاهش سریع محبوبیت و عزل او از فرماندهی کل قوا و درنهایت ریاست جمهوری شد.
🔻بنی صدر پس از بمب گذاری دفتر حزب جمهوری اسلامی و شهادت دکتر بهشتی و ۷۲ تن، به صورت رسمی از سازمان منافقین و مبارزه مسلحانه با جمهوری اسلامی حمایت کرد تا جاییکه #فیروزه، دختر ۱۷ سالهاش را به عقد رجوی سرکرده گروهک تروریستی منافقین درآورد.
هرچند مدتی بعد به دلیل اختلافات سیاسی پیرامون صدام و فساد اخلاقی رجوی، این ازدواج منجر به طلاق شد.
🔻بنی صدر پس از چهار دهه خیانت به مردم و انقلاب، خوراک مار و مور شد.
✍حمیدرضا ابراهیمی
♨️ کار به کجا رسیده است که...
🔻 متاسفانه عدم فعالیت بعضی روحانیون و علما به جایی رسیده است که امثال صادق زیبا کلام غرب پرست، مهدی نصیری التقاطی، حسن آقامیری خلع لباس شده و مسعود بهنود کارشناس بی بی سی به بررسی نظریات اسلام از دیدگاه پر از التقاط خود و ارائه آن به جوانان میپردازند.
🔻شامگاه جمعه ۱۶مهر میزگردی با موضوع حکمرانی خوب از منظر اسلام و مدرنیته با شرکت افراد زیر در کلاب هاوس برگزار شد:
صادق زیبا کلام
مسعود بهنود
حسن آقامیری
مهدی نصیری
فیاض زاهد
حسین قاضیان
مجید تفرشی
محمد مهاجری
🔻از حوزه علمیه باید پرسید، در روند فعالیت علما و اهل علم در فضای مجازی نباید تجدید نظر کرد؟
🔻حضور فعال افراد کم سوادی چون آقامیری و جولان دادن او در فضای مجازی به دلیل عدم حضور افراد اهل علم است.
افرادی که در مقابل سخنان بی پایه و اساس چنین روحانیونی واکنش نشان داده و تمام قد در مقابل این انحرافات بایستد.
🔻بی شک خلأ بزرگی وجود داشته است که فرمان جهاد تببین از سوی رهبر انقلاب صادر شده است.
#علی_ابراهیمی