فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸آیتالله سیدعلی خامنهای:
با صرف زبان و توصیه نمیشود کاری کرد، قدرت نظام باید جلوی فساد و فحشا را بگیرد.
بدون شرح!
https://eitaa.com/MohamadRezaBagherzadeh
هدایت شده از تمدناسلامی|محمدرضاباقرزاده
✅پادرمیانی شهاب حسینی و رامبد جوان برای قاتلان شهید عجمیان
✍ محمدرضا باقرزاده
👈شهاب حسینی و رامبد جوان ۴ ماه بعد از شهادت روحالله عجمیان، بدونحتی یک مورد محکومیت جنایتکاران! و حتی یک لحظه همدردی با ملت و این خانواده مصیبت زده! و با لبانی خندان! و دلی شاد! تصمیم گرفتند به خانه این شهید بروند و رضایت بگیرند!!
❗️اینها قطعا از ادب این ملت بویی نبرده اند که با خنده به ریش ملت و مملکت و شهدا چنین توقع نابجایی دارند.
به هر حال باید بپذیریم که اینها انسان! و انسان دوستند! و از مرگ یک انسان! غمگینند! به شرط اینکه آن انسان یک مدافع دین و کشور و امنیت نباشد!
واقعا ملت را چی فرض می کنند این ها؟!
https://eitaa.com/MohamadRezaBagherzadeh
🔺️ رهبر انقلاب: من در یک کلمه، عامل موفقیت وزارت اطلاعات را، «ایمانِ» نیروی انسانیِ این وزارتخانه میدانم که این ایمان منحصربهفرد است. ۱۳۸۳/۰۷/۱۳
🔹 هفته سربازان گمنام امام زمان(عج) مبارکباد
محمدرضا باقرزاده
https://eitaa.com/MohamadRezaBagherzadeh
✅انتظارات جوان امروز از روحانیت
✍ محمدرضا باقرزاده
👈آقای علوی بروجردی گفته اند: «الان جوانهای نسل جدید اصلاً ارتباطی با ما دارند؟ ما برای آنها بیگانه هستیم. دنبال هرکسی میروند غیر از ما! چرا؟ جاذبۀ ما چه شد؟ امامجماعت مسجد محل قطب مردم بود. مردم برای او میمردند. ما این روزها را دیدهایم. پدر من در تهران سی چهل سال امام جماعت بود. دیگران را هم دیده بودیم که مردم برایشان چه میکردند. دخترانی هم که حجاب کامل نداشتند، سراغ امامجماعت میآمدند و مسئله میپرسیدند»(۱۹ اسفند ۱۴۰۱)
به نظر می رسد بهتر باشد جناب آقای علوی قیاس به نفس نکرده و یکنقیصه را تا این حد تعمیم ندهند. تراز روحانیت امروز فراتر از تراز امام جماعت محله است و انتظار جوان امروز از روحانیت، روحانیت در تراز امام و رهبری است. جوانهای حزب الله لبنان، لشکریان سپاه قدس در منطقه و مردم و جوانهای جان بر کف کشورمان را باید دید که الان برای حرف نائب امام زمانشان هستی شان را بر کف گرفته و آماده فرمانند. نباید طوری سخن گفت که انگار حماسه فراگیر سلام فرمانده نوجوانان و جوانان هیچپیامی ندارد. نباید کشور را در چند جوان آسیب دیده فضای مجازی خلاصه کرد و آیه یاس خواند. مردمشاید از روحانیتی که اسلام منهای سیاست و اقتصاد را ترویج می کنند جدا باشند _ و این قشر از روحانیت بیش از این هم منزوی خواهد شد_ اما از حوزه و اسلام جدا نیستند و البته سوالاتی که می کنند از سنخ سوالاتی که در قدیم از روحانیت می کردند متفاوت است. آنها که آن روزها احکام فردی را از روحانی مسجدشان می پرسیدند، امروز سوالاتی در سطح نیازهای اداره جهان اسلام است که البته روحانیون متوقف در احکام فردی از پاسخ به آنها عاجزند. براستی جوانانی که از جناب آقای علوی در مورد اقتصاد اسلامی می پرسند و در جواب میشوند که اقتصاد اسلامی نداریم حق ندارند از ایشان فاصله بگیرند؟
کاش جناب آقای علوی قیاس به نفس نکنند و به ارتقای جایگاه روحانیت در تراز اقتضائات جهان معاصر فکر کنند.
https://eitaa.com/MohamadRezaBagherzadeh
🔻طعنه جالب گارلند نیکسون مجری آمریکایی
🔹حالا زمان آنست که آمریکا اقدام به وضع تحریم های فلج کننده علیه چین و ایران و عربستان کند و به هر سه کشور و روسیه و آلمان حمله کند
https://eitaa.com/MohamadRezaBagherzadeh
✅برقراری روابط با عربستان، عدول از ارزشها نیست!
✍ محمدرضا باقرزاده
👈در قانون اساسى، داشتن رابطه نیکو با کشورهایى که قصد سلطه و دخالت در امور ایران ندارند، یک اصل بنیادین است و آمده است:«سیاست خارجى جمهورى اسلامى ایران بر اساس... روابط صلح آمیز متقابل با دول غیر متحارب استوار است.(اصل ۱۵۲قانوناساسی)
این اصل حتی در مورد غیر مسلمانان جاری است و در قانون اساسی آمده است که«به حکم آیه شریفه "لایَنهاکم اللّهُ عن الذینَ لم یُقاتلوکم فى الدین و لم یُخرجوکم مِن دیارِکم أن تبرّوهم و تُقسطوا اِلیهم اِن اللّهَ یُحِبُّ المُقسطین" (ممتحنه: ۸)؛ دولت جمهورى اسلامى ایران و مسلمانان مؤظفّند نسبت به افراد غیر مسلمان با اخلاق حسنه و قسط و عدل اسلامى عمل نمایند و حقوق انسانى آنان را رعایت کنند.»(اصل۱۴)
در این راستا امام خمینی ره اصل را بر ارتباط با دیگر کشورها نهاده میفرمایند«امروز دنیا مانند یک عایله و یک شهر است، و یک شهر دارای محله های مختلفی است که با هم ارتباط دارند. وقتی دنیا وضعش این طور است، ما نباید منعزل باشیم... اسلام یک نظام اجتماعی و حکومتی است و می خواهد با همۀ عالم روابط داشته باشد.» (امام خمینی؛ صحیفه امام؛ ج 19، ص 413)
و می فرماید «ما با همه ملتهای عالم می خواهیم دوست باشیم ... می خواهیم که روابط حسنه، با احترام متقابل نسبت به همه داشته باشیم. مگر اینکه دولتهایی باشند که با ما خلاف رفتار کرده باشند و بخواهند به ما ظلم بکنند.» (همان؛ ج 11، ص 153)
اما برخی افراد و جریانها با برقراری مجدد روابط میان ایران و عربستان، دچار گره ذهنی شده به برقراری ارتباط با عربستان می تازند به این بهانه که این احیای روابط بهمعنای عقب نشینی از ارزشهایی است که هنگام قطع روابط آنها را جار زدیم.
اینان توجه ندارند که حساب روابط بین المللی با کشورها و حسن همجواری با آنها از حساب مطالبات به حقی که از آنها داریم جدا است. به عنوان مثال ما با کشور عراق دوست وبرادریم اما در عین این به معنای گذشتن از طلب خسارات جنگ تحمیلی نیست.
دیروز دولت عربستان با ما قطع ارتباط کرده و امروز به دنبال برقراری مجدد روابط است و ما هم این برقراری روابط را رد نمی کنیم بلکه از آن استقبال هم می کنیم چون به نفع دو ملت ایران و عربستان می دانیم اما این به معنای اعراض از مطالبه حقوق انسانی شهروندانمان از دولت عربستان نیست و به بهانه برقراری روابط با عربستان از حق تعیین سرنوشت ملت یمن وبحرین هم نه گذشته ایم نه خواهیم گذشت چون این یک اصل اساسی در سیاست خارجی کشور ما در قانون اساسی است که از حقوق مستضعفان ومسلمانان دفاع کنیم.
بر این اساس موضع تغییر ناپذیر ما در روابط بین الملل، برقراری رابطه با هر دولت غیر متخاصم در عین پافشاری بر اصول و ارزشهای انسانی اسلامی و انقلابی است.
https://eitaa.com/MohamadRezaBagherzadeh
41.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ شما هم میتوانید جزو این یک درصدیها باشید. بسم الله...
https://eitaa.com/MohamadRezaBagherzadeh
✍چه زیبا است همراهی بهار طبیعت با بهارقرآن، و زیباتر خواهد شد اگر به لطفخداوند با ظهور پر برکت بهار دوران حضرت بقیه الله الاعظم ارواحنا فداه تکمیل گردد.🌺
حلول سال جدید و ماه مبارک رمضان را خدمت شما و خانواده محترم تبریک گفته و برایتان احسن الاحوال آرزومندم. 🌹
محمدرضا باقرزاده
https://eitaa.com/MohamadRezaBagherzadeh
✨ اقتصاد؛ مسئله اصلی کشور برای مسئولین اقتصادی
🔻 رهبر انقلاب در پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۲: به نظر من در سال ۱۴۰۲ هم مسئلهی اصلی ما مسئلهی اقتصاد است. یعنی ما مشکل کم نداریم، مشکلات گوناگونی داریم، در زمینهی فرهنگی، در زمینهی سیاسی، لکن مسئلهی اصلی و محوری در این سال هم مسئلهی اقتصاد است. یعنی اگر ما بتوانیم انشاءالله مشکلات اقتصادی را کاهش بدهیم و مسئولین انشاءالله همّت کنند، دقت کنند، تلاشهای مهمی انجام بدهند در این زمینه، خیلی از مسائل دیگر کشور هم حل خواهد شد. ۱۴۰۲/۱/۱
معنای فرمایش رهبری این است که همه مسئولین باید برای حل مشکلات اقتصادی کشور به مسئولان اقتصادی کمک کنند و در هر کاری پیوست اقتصادی داشته باشند. اما این امر قطعا به معنای تعطیلی اولویت های دیگر تا حل مشکلات اقتصادی کشور نیست. قرار نیست مسئولان امنیتی و نظامی و فرهنگی و سیاسی اولویت های غیر اقتصادی را تعطیل کنند بلکه باید در پرداختن به هر اولویتی پیوست اقتصادی را مد نظر داشته باشند.
✳️وجه تمایز شعار امسال با سال های قبل چیست؟
وجه تمایز اساسی شعار امسال با شعار دیگر سال ها، محسوس بودن تغییرات در آن برای مردم است. برای مثال شاید مردم افزایش شرکت هاي دانش بنیان را کمتر حس کنند و صرفا در گزارشات دولتی ها منعکس شود. ولکن مهار تورم به عنوان یک خواسته ی همگانی و همیشگی و کاملا محسوس مردم است که در پایان سال ۱۴۰۲ می توان بر اساس آن عملکرد دولت را ارزیابی کرد.
شعارهای منتخب در گذشته به گونه ای بود که به صورت غیرمستقیم با زندگی مردم ارتباط داشت. پشتیبانی از تولید، مانع زدایی از تولید، تولید دانش بنیان و حمایت از کالای ایرانی ، همگی از مواردی است که غیر مستقیم با معیشت مردم مرتبط بود اما تورم به عنوان شعار انتخابی در امسال، ارتباط کاملا مستقیمی با زندگی مردم دارد.
نکته بعدی اینکه بر خلاف گذشته، ضعف های احتمالی در میزان تحقق شعار سال جاری نمی تواند در لابلای گزارشات پنهان شود. در واقع تورم برای مردم موضوعی کاملا حقیقی و غیر انتزاعی است.
شعار سال جاری ارتباطی مستقیم با افزایش یا کاهش مقبولیت دولت دارد و می تواند کانون امید آفرینی در کشور شود. چنانچه دولت در مهار تورم موفقیت محسوس داشت، اعتبار خود را نزد مردم در حوزه توانمدی و حل مشکلات، ارتقا داده که در این صورت نوعی امیدافرینی نیز به جامعه تزریق شده است.
همچون سال ۱۳۹۲ که شعار سال با فضای سیاسی کشور در ارتباط بود، شعار امسال نیز به صورت کاملا معنادار، با فضای سیاسی کشور و متعاقب آن وجهه نظام در فضای بین الملل در ارتباط است. انتهای سال جاری یک حماسه سیاسی(انتخابات) پیش رو داریم که از الزامات اساسی برای ایجاد شرایط جهت حضور حداکثری مردم، بهبود شرایط اقتصادی، بالاخص مهار تورم است. لذا از اکنون دولت مستقر باید تدابیر لازم را برای افزایش مشارکت طرح ریزی و اجرایی کند.
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
48.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆 سلسله نشستهای کانون طلوع
🗂 موضوع: رفراندم؛ آری یا خیر
💡 سخنران: حجتالاسلام دکتر محمدرضا باقرزاده؛
عضو هیئت علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینیره
🔶 لینک آرشیو در آپارات👇
🎥https://aparat.com/v/InSFx
🔶 لینک فایل صوتی👇
🎧dpfqom.iki.ac.ir/sites/default/files/1401092819s.mp3
🔶 لینک سایت دفتر ارتباطات فرهنگی👇
🌐http://dpfqom.iki.ac.ir/node/1357
☑️ لطفا نظرات خود را در لینک بفرمایید👇
http://dpfqom.iki.ac.ir/node/1352
🆔 @difqom
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
📌 جریان شناسی دولت ها در نظام اسلامی
📣 مصاحبه حجه الاسلام و المسلمین دکتر محمدرضا باقرزاده
🔰 بعد از دوران جنگ دولت سازندگی روی کار آمد و با حجم انبوهی از تخریب ها مواجه شد و در زمینه بازسازی ها و فعالیت ها زیربنایی بسیار موفق بود؛ کسی نمی تواند منکر شود که برخی از کارهای اقتصادی، بازسازی ها و جبران خرابی های ناشی از جنگ که در آن دوران انجام شده از جمله کارهایی بوده که باید صورت می گرفته است.
نکته انتقادی این دولت نیز این بود که نگاه اقتصادی دولت آقای هاشمی، نگاه لیبرالیستی بود و توسعه های اقتصادی بر گرفته از نسخه های غربی را در دستور کار خود قرار داده بود و توجهی به مبانی اسلامی نداشت؛ نظریه های دولت سازندگی، اقتصاد کشور را به سوی نظریه «ژاپن اسلامی» و اقتصاد مبتنی بر لیبرالیسم سوق می داد و این موضوع با هویت انقلاب اسلامی در تضاد بود، زیرا ما انقلاب نکرده بودیم که اقتصادمان مبتنی بر مبانی لیبرالیستی باشد، بلکه انقلاب کرده بودیم تا اقتصادی مبتنی بر دیدگاه های اسلامی و عدالت محور را شاهد باشیم.
🔰 دولت سازندگی و کارگزارانی اقتصاد را پدیده ای فواره ای می دانست که آقازاده ها می توانند از اصل آن بهره مند شده و مردم باید از اطراف آن معیشت خود را پیگیری کنند و اقتصاد منحصراً در اختیار عده ای خاص باشد که متأسفانه امروز هم با آن مواجه هستیم و تبعاتش را مشاهده می کنیم.
پس از دولت سازندگی، دولت اصلاحات روی کار آمد که شخصی روحانی و سید در رأس آن قرار داشت و مردم به این جایگاه صنفی و مذهبی اعتماد کرده بودند، اما خیانتی که این دولت به مردم خسته از دولت سازندگی کرد این بود که آنها را از چالش تئوری های اقتصادی غربی به چالش تئوری های سیاسی غربی وارد کرد؛ این دولت کارهای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی را تعطیل کرد و این خیانت بزرگ سبب شد برخی از مردم به ویژه جوانان از انقلاب اسلامی فاصله بگیرند و به آن توجهی نداشته باشند.
ادامه مصاحبه را از لینک زیر 👇مطالعه کنید
لینک: https://b2n.ir/417649
🆔 @difqom
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
💢 استمرار جریان ضدانقلابی در حوزه
(قسمت سوم)
🔎 اتهام آمریکایی و روسی و التقاطی، اتهام حلالکردن حرامها و حرامکردن حلالها، اتهام کشتن زنان آبستن و حلیت قمار و موسیقی از چه کسانی صادر میشود؟ از آدمهای لامذهب یا از مقدس نماهای متحجر و بیشعور؟! فریاد تحریم نبرد با دشمنان خدا و به سخره گرفتن فرهنگ شهادت و شهیدان و اظهار طعنهها و کنایهها نسبت به مشروعیت نظام کار کیست؟ کار عوام یا خاص؟ خواص از چه گروهی؟ از به ظاهر معممین یا غیر آن؟ بگذریم که حرف بسیار است.
⚠️ همه اینها نتیجه نفوذ بیگانگان در جایگاه و در فرهنگ حوزههاست، و برخورد واقعی هم با این خطرات بسیار مشکل و پیچیده است. از یک طرف وظیفه تبیین حقایق و واقعیات و اجرای حق و عدالت درحد توان و از طرف دیگر مراقبت از نیفتادن سوژهای به دست دشمنان کار آسانی نیست.
📑 یادداشتی از محمدرضا باقرزاده در نشریه
فرهنگ پویا #شماره_33
#حوزه_علمیه
#نفوذ_در_حوزه
#حوزه_انقلابی
🆔 @farhang_puya
...
🆔@difqom
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
💢 استمرار جریان ضدانقلابی در حوزه
(قسمت دوم)
♨️ دسته دیگر از روحانینماهایی که قبل از انقلاب، دین را از سیاست جدا میدانستند و سر به آستانه دربار میساییدند، یک مرتبه متدین شده و به روحانیون عزیز و شریفی که برای اسلام آنهمه زجر و آوارگی و زندان و تبعید کشیدند تهمت وهابیت و بدتر از وهابیت زدند. دیروز مقدس نماهای بیشعور میگفتند دین از سیاست جداست و مبارزه با شاه حرام است، امروز میگویند مسئولین نظام کمونیست شدهاند!
⭕️ تا دیروز مشروبفروشی و فساد و فحشا و فسق و حکومت ظالمان برای ظهور امامزمان {ارواحنافداه} را مفید و راهگشا میدانستند، امروز از اینکه در گوشهای خلافشرعی که هرگز خواسته مسئولین نیست رخ میدهد، فریاد وا اسلاما سر میدهند! دیروز حجتیهایها مبارزه را حرام کرده بودند و در بحبوحه مبارزات تمام تلاش خود را نمودند تا اعتصاب چراغانی نیمه شعبان را به نفع شاه بشکنند، امروز انقلابی تر از انقلابیون شدهاند!
📑 یادداشتی از محمدرضا باقرزاده در نشریه
فرهنگ پویا #شماره_33
#حوزه_علمیه
#انجمن_حجتیه
#تشیع_انگلیسی
🆔 @farhang_puya
...
🆔@difqom