فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺هرگز دشمن را دست کم نگیر
🔺در این تصاویر چقدر دقیق کلام امام علی(ع) عینیّت یافته است: لاَ تَسْتَصْغِرَنَّ عَدُوّاً وَ إِنْ ضَعُفَ. هیچ دشمنی را کوچک نشمار حتی اگر(به نظرت) ضعیف باشد. / غررالحکم، ج 1, ص ۷۴۶
7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺تاکید آیتالله سیستانی در رابطه با تبلیغ دین توسط طلاب و فضلای حوزه
🆔 @MohsenRezaei
🔰رهبر معظم انقلاب:
🔺اگر کسی در تحلیل و بیان توی دل مردم را خالی کند، این #جرم است و باید دنبال بشود.
۱۴۰۳/۹/۲۱
پ. ن:
✍️ امیدواریم قوه قضائیه نسبت به این چند گروه به وظیفه قانونی و شرعی خود عمل کند:
1. مجمع محققین و مدرسین که در حداقل ۴ بیانیه، رژیم صهیونیستی را به رسمیت شناخت.
۲. فعالین رسانهای که شهید یحیی سنوار را جاسوس اسرائیل خواندند.
۳. برخی لیبرالها و غربگرایان که نظام اسلامی را به دیکتاتوری متهم میکنند و با سیاهنمایی از وضعیت کشور، امنیت روانی جامعه را به هم میزنند.
۴. کسانی که به بهانه سقوط دولت سوریه، به تخطئه نظام اسلامی میپردازند و با دادن اطلاعات و آمارهای غلط، کمکهای ایران به جبهه مقاومت را در طول سالهای گذشته نادرست میدانند.
1403/9/22
✍️محسن رضایی
🆔 @MohsenRezaei
🔺تعریف جرم در کشور چیست؟
🔺سخن رهبر معظم انقلاب درباره برخورد با اینگونه افراد چرا عملی نمیشود؟
🔺آیا کشور دیگری سراغ داریم که فضای مجازیاش اینگونه رها باشد؟
🔺مسوولین محترم با چه حجت شرعی و قانونی دست اینگونه افراد را در تخریب نظام و رهبری باز گذاردهاند؟
🔺این فرد دیگر چه باید بگوید و انجام دهد که با او برخورد شود؟ در نوشتهها و سخنانش طرح براندازی از «تاجزاده تا شاهزاده» میدهد، جامعه را به تغییر نظام اسلامی دعوت میکند، رهبری را دیکتاتور میخواند، تمام دستاوردهای نظام را تمسخر میکند، شرایط کشور را سیاهنمایی مطلق میکند، با براندازها و رسانههای بیگانه همکاری و همنوایی میکند و ...
🆔 @MohsenRezaei
🔰روایات پیرامون دشمنشناسی/ بخش سوم
♦️ضرورت هوشیاری نسبت به توافق و صلح با دشمن
🔺قال علی(ع): وَ لَکِنِ الْحَذَرَ کُلَّ الْحَذَرِ مِنْ عَدُوِّکَ بَعْدَ صُلْحِهِ فَإِنَّ الْعَدُوَّ رُبَّمَا قَارَبَ لِیَتَغَفَّلَ فَخُذْ بِالْحَزْمِ وَ اتَّهِمْ فِی ذَلِکَ حُسْنَ الظَّنِّ.
🔹هشدار، هشدار نسبت به دشمنت پس از پذیرش صلح، چرا که دشمن گاهی نزدیک میشود تا [تو را] غافلگیر سازد. بنابراین دوراندیشی را به کار گیر و در این موارد خوشبینی خود را (نسبت به فریب و حیلهگری دشمن) متهم ساز.
📚نهج البلاغه، نامه 53
🔺حضرت در این بخش از کلام خود نسبت به صلح و نزدیک شدن دشمن هشدار میدهند. دشمن گاهی با جنگ و سلاح و تهدید به نتیجه نمیرسد به همین جهت درخواست صلح و توافق میکند.
🔺به دلایل مختلفی معمولا دشمن تقاضای صلح میکند: ۱. گاه به این نتیجه میرسد آنچه با جنگ و تهدید و سلاح نتوانسته به دست بیاورد را از طریق صلح راحتتر میتواند به دست بیاورد. ۲. گاه برای خریدن زمان و تجدید قوا جهت حملات و جنگ مجدد، به صلح موقّت روی میآورد. ۳. گاهی با برقراری صلح و توافق، اعتماد طرف مقابل را جلب میکند تا امتیازات فراوانی دریافت کند. ۴. گاهی با صلح و توافق به طرف مقابل نزدیک میشود تا اطلاعات بیشتری از قلمرو حاکمیت او و منابع طبیعی و اقتصادی، افراد صاحبنفوذ، محل نفوذ و ... به دست بیاورد و در بزنگاه به او خیانت کند و از پشت به او خنجر بزند.
🔺بر این اساس اگر حکومت اسلامی تصمیم گرفت با دشمنان خود توافق و صلحی انجام دهد، کارگزار حکومت اسلامی باید تمامی این احتمالات را در نظر بگیرد و برای همه آنها تمهیدات و پیشبینیهای لازم را انجام دهد.
🔺اولا: باید در متن خود توافق و صلحی که صورت گرفته، مصالح #اسلام و #حکومت_اسلامی را در نظر بگیرد. اساسا جایز نیست مفادی بر خلاف مصالح اسلام و حکومت اسلامی در آن گنجانده شود. ثانیا: توافق صلح باید به گونهای باشد که راه سوء استفاده دشمن را ببندد. ثالثا: در صورتی که اولین نشانههای نقض عهد یا خیانت یا سوء استفاده دشمن را دید، ابتدا به او هشدار دهد، اگر رفتارش را اصلاح نکرد، دیگر آن صلح و قرارداد کانلم یکن خواهد بود چرا که مصالح نظام اسلامی را تامین نخواهد کرد.
🔺در طول تاریخ چه بسیار مواردی که سران کشورهای اسلامی به این موضوع توجه نکردند و دشمنان اسلام به بهانه صلح، مذاکره، توافق و ...، به آنان نزدیک شدند و با دادن وعدههایی، یا بر کشورهای اسلامی مسلط شدند و یا اموری را بر آنها تحمیل نمودهاند که خلاف مصالح امت اسلام بوده است.
1403/9/23
✍️محسن رضایی
🔸بخش اول: https://eitaa.com/MohsenRezaei/619
🔸بخش دوم: https://eitaa.com/MohsenRezaei/624
🆔 @MohsenRezaei
🔰نقش دعا در بازگشت نعمتهای از دست رفته
🔺قالَ امیر المومنین علی عليه السلام: وَ لَوْ اَنَّ النَّاسَ حِينَ تَنْزِلُ بِهِمُ النِّقَمُ، وَ تَزُولُ عَنْهُمُ النِّعَمُ، فَزِعُوا اِلى رَبِّهِمْ بِصِدْقٍ مِنْ نِيَّاتِهِمْ، وَ وَلَهٍ مِنْ قُلُوبِهِمْ، لَرَدَّ عَلَيْهِمْ كُلَّ شارِدٍ، وَ اَصْلَحَ لَهُمْ كُلَّ فاسِدٍ
🔹اگر مردم موقعى كه رنج و بلا بر آنان وارد مىشود و نعمت و بركت از دستشان مىرود، متوجه خداوند بشوند و با صدق نيت از صميم قلب او را بخوانند، خداوند نعمتهاى از دست رفته را به آنان برمىگرداند و همه مفاسد آنها را اصلاح مىكند.
📚بحار الأنوار، ج۶۴، ص۱۹۹
🆔 @MohsenRezaei
🔺بسیار جالب است، افکار عمومی در ایران را به سمتی هدایت میکنند که مردم روسری از سر بردارند و علیه حکومت دینی بایستند.
🔹همان ها در #سوریه افکار عمومی را به سمت گرایش به ریشهای بلند سلفی هدایت میکنند تا علیه حکومت سکولار بجنگند و یک حکومت سلفی با قوانین اسلامی و سفت و سخت بیاورند.
🔹بیاید کمی خودمان را از فریبهای بزرگ رهایی بدهیم، بشار از آل سعود دیکتاتورتر است یا از آل خلیفه؟
آزادی های سیاسی و اجتماعی اش از عربستان سعودی کمتر است؟ هرآنچه غرب کوشید تا بن سلمان در عربستان اجرا کند، سالها قبل در سوریه وجود داشت، نه دین اجباری بود، نه حجاب.
مشروب هم سرو میشد، که البته اکنون اعضای تحریر الشام در حال حمله به فروشگاه های مشروبات الکلی هستند در حلب و باقی شهرهای در دستشان.
بین دختر و پسر هم دیوار نبود و...
🔹بروید فیلم های سوریه که قبل 2010 در یوتیوب بارگذاری شده اند را ببینید، کشوری زیبا، توریستی، فعال و پویا، که کنسرت های خارجی که الان در عربستان مد شده، در آنجا برگزار میشد... هیچ شباهتی به کشورهای عربی دیگر نداشت، از همه هم سکولارتر بود
🔹اما اما و اما، برای اسرائیل یک تهدید بود و غرب این را نمی پذیرد.
🔹بحث نه بر سر دین شماست، نه دیکتاتور بودن یا نبودن حکومت شما و نه حتی سکولار یا مذهبی بودن آن... هر کدام از اینها به مقتضای نیاز آنها میتواند برای ما مردم این منطقه زیبا یا زشت جلوه کند.
🔹ما مردم خاورمیانه کی میخواهیم به خود بیاییم و دست از بازیچه سیاستهای غرب و شرق شدن برداریم، خدا میداند. هر روز سازی میزنند و ما هم به هر سازشان آن گونه که میخواهند میرقصیم.
✍️بیژن عبدالکریمی
🆔 @MohsenRezaei
🔺مسوولین محترم فضای مجازی را دریابید. مقدمه سقوط دولت سوریه، فضای مجازی بود.
🔺دولت سوریه قبل از اینکه در واقع ساقط شود، ابتدا در اذهان عمومی جامعه از طریق فضای مجازی ساقط شده بود.
🆔 @MohsenRezaei
🔺بعد از همه فراز و نشیبهایی که وجود داشت تا طرح عفاف و حجاب به قانون تبدیل شود، اکنون که در مرحله ابلاغ و اجرا قرار گرفته متاسفانه جریان غربگرا تمام توان خود را به میدان آورده تا مانع اجرای این قانون شود.
🔺حامیان این جریان در میان روحانیون نیز به صف مخالفین این قانون پیوستهاند و با موضعگیریهای متعدد، مخالفت خود را با قانون حجاب و عفاف ابراز میکنند.
🔺این جریان در این زمینه در مصاحبهها، یادداشتها و سخنان خود بر این موارد تاکید میکند:
1. ادعای عدم همراهی مردم با این قانون به دلیل مشکلات اقتصادی و بیعدالتی
2. تاکید بر اینکه دولت و رئیس جمهور نباید این قانون را اجرا کند چون قابلیت اجرا ندارد
3. ادعای افزایش فاصله مردم با قانونگذار و عدم درک متقابل بین آنها
4. القاء اینکه مراجع تقلید، متدیّنین و حتی زنان محجبه نیز مخالف قانون حجاب و عفافاند
5. ادعای اینکه این قانون غیرشرعی است چون موجب تنفیر مردم میشود
6. القاء اینکه این قانون، بدعت در دین است
🔺نخبگان، دلسوزان نظام و به خصوص طلاب و اساتید حوزه باید به این شبهات پاسخ بدهند. باید دهها برابر آنچه انجام شده در قالبهای مختلف کار شود. اقدام دیرهنگام نیز تاثیر لازم را نخواهد داشت. رسما برخی جریانها در مقابل #حکم_خدا ایستادهاند و با اقامه احکام شرع به هر شکل مخالفت میکنند و سخن از #عدم_اجرای این قانون به میان میآورند. در حالی که اگر اشکالی در قانون وجود دارد، میتوان به تدریج آن را اصلاح نمود.
1403/9/25
✍️محسن رضایی
🆔 @MohsenRezaei
🔸نوشته بالا یادداشت علی ربیعی، دستیار اجتماعی رئیس جمهور است.
🔺متاسفانه ارادههایی در دولت وجود دارند که اطراف رئیس جمهور را گرفتهاند و با دادن آمارهای ناقص و یا تحلیلهای نادرست، مانع اجرای قانون عفاف و حجاب میشوند.
🔺جلوگیری از قانون و سد راه آن شدن، #بدعت خطرناکی است که اگر باب شود، #نظام_حکمرانی را به شدت متزلزل میکند و فلسفه وجودی قوای سهگانه و نهادهایی مانند شورای نگهبان را زیر سوال میبرد.
1403/9/25
✍️ محسن رضایی
🆔 @MohsenRezaei
🔺حدود دو سال سرمایه کشور از نهادهای مختلف و قوای سه گانه به پای موضوع «حجاب و عفاف» آمده و اکنون که به مرحله اجرا رسیده، نباید نسبت به اجرای آن درنگ کرد. سستی در این زمینه علاوه بر غضب الهی، تبعات منفی فراوانی در جامعه خواهد داشت.
🔺به خصوص که این موضوع یکی از لبههای نزاع نظام سلطه با انقلاب اسلامی است و یکی از سنگرهایی است که دشمن تمام تلاشش فتح آن است. یعنی بدحجابی و بیحجابی مسالهای نیست که اگر نهادهای مسوول به آن نپردازند، در همان حد بماند و متوقف شود، بلکه مرحله به مرحله همانطور که مشاهده میشود پیش میرود.
🔺اگر مساله به درستی و به صورت جامع تصور شود، لزوم تلاش برای اجرایی شدن این قانون مصوب، بهتر روشن میشود.
1403/9/26
✍️محسن رضایی
🆔 @MohsenRezaei