May 11
AUD-20220806-WA0119.mp3
8.5M
🟢 زیـــــــارت عـــــــاشــــورا
🟢 با نـــوای اســـتـــاد عـــلـــی فــانــی
اَلسَلامُ عَلَیْک یا اَباعَبْدِالله الحُسِینْ(علیهالسلام) 🕊🏴🥀
#محرم
#امام_حسین
✅
ـ┄═❁✨❈[﷽]❈✨❁═┄
🌻 وَ مَنْ عَرَفَ الْعِبْرَةَ فَكَأَنَّمَا كَانَ فِي الْأَوَّلِينَ🌻
و هر کس عبرت گرفتن را بفهمد ، گویا با گذشتگان بوده است . (حکمت ۳۱ )
⭕️ #عبرت_ها در نهج البلاغه متن شماره ۳۷
🔰 علل پیروزی و شکست ملت ها (قسمت دوم )
🌸 وسلام خدا بر امیرالمومنین فرمود :
✍ پس انديشه کنيد که چگونه بودند آنگاه که وحدت اجتماعی داشتند، خواسته های آنان يکی، قلب های آنان يکسان، و دست های آنان مددکار يکديگر، شمشيرها ياری کننده، نگاه ها به يک سو دوخته، و اراده ها واحد و همسو بود! آيا در آن حال مالک و سرپرست سراسر زمين نبودند و رهبر و پيشوای همه دنيا نشدند؟
💥 پس به پايان کار آنها نيز بنگريد! در آن هنگام که به تفرقه و پراکندگی روی آوردند، و مهربانی و دوستی آنان از بين رفت، و سخن ها و دل هايشان گوناگون شد، از هم جدا شدند، به حزب ها و گروه ها پيوستند، خداوند لباس کرامت خود را از تنشان بيرون آورد، و نعمت های فراوان شيرين را از آنها گرفت، و داستان آنها در ميان شما عبرت انگيز باقی ماند.
✅ از حالات زندگی فرزندان اسماعيل پيامبر، و فرزندان اسحاق پيامبر، و فرزندان اسراييل «يعقوب» (که درود بر آنان باد) عبرت گيريد.
👌 راستی چقدر حالات ملّت ها با هم يکسان، و در صفات و رفتارشان با يکديگر همانند است!.
در احوالات آنها روزگاری که از هم جدا و پراکنده بودند، انديشه کنيد، زمانی که پادشاهان کسری و قيصر بر آنان حکومت می کردند، و آنها را از سرزمين های آباد، از کناره های دجله و فرات، و از محيط های سرسبز و خرّم دور کردند، و به صحراهای کم گياه، و بی آب و علف، محلِّ وزش بادها، و سرزمين هايی که زندگی در آنجاها مشکل بود، تبعيد کردند. آنان را در مکان های نامناسب، مسکين و فقير، همنشين شتران ساختند، خانه هاشان پست ترين خانه ملّت ها، و سرزمين زندگيشان خشک ترين بيابان ها بود، نه دعوت حقّی وجود داشت که به آن روی آورند و پناهنده شوند، و نه سايه محبّتی وجود داشت که در عزّت آن زندگی کنند. حالات آنان دگرگون، و قدرت آنان پراکنده، و جمعيّت انبوهشان متفرّق بود. در بلايی سخت، و در جهالتی فراگير فرو رفته بودند، دختران را زنده به گور، و بُت ها را پرستش می کردند، و قطع رابطه با خويشاوندان، و غارتگری های پياپی در ميانشان رواج يافته بود.
📗 نهج البلاغه ، خطبه ۱۹۲ بخشی از بند ۱۳
🍃🕊🍃🕊🍃🕊🍃🕊🍃
یاعلی(ع) مدد
التماس دعای فرج
⚫️ نمازی در شب عاشورا برای آمرزش گناهان گذشته و آینده
🔵 در اعمال شب عاشورا در مفاتیح الجنان به نماز چهار رکعتی اشاره شده است که در هر رکعت یک مرتبه سوره حمد و ۵۰ مرتبه سوره توحید خوانده میشود و این نماز همان نماز امیر المومنین علیه السلام است که باعث آمرزش گناهان و برآورده شدن حاجات می شود و خواندن آن مانند تولدی دیگر برای انسان بوده و تمامی گناهان او بخشیده می شود.
🔹 کیفیت نماز : این نماز به صورت دو نماز دورکعتی خوانده می شود، به این ترتیب که در هر رکعت بعد از حمد پنجاه مرتبه سوره قل هواللّه احد را بخواند که جمعاً در چهار رکعت دویست مرتبه می شود.
🔹 یک صلوات ویژه بعد از نماز :
در روایت آمده است چنانچه بعد از سلام نمازبگوئید:
🟢 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی النَّبِیِّ الْعَرَبِیِّ وَ آلِهِ
بار الها! بر پیامبر عرب زبان و خاندان او درود فرست.
گناهان گذشته و آینده نمازگزار آمرزیده شود و چنان باشد که دوازده مرتبه قرآن را ختم کرده باشد و حق تعالی گرسنگی و تشنگی قیامت را از او دفع کند.
🟣 همچنین آمده است چون از نماز فارغ شود دعای امام علی (ع) را بخواند که تسبیح آن حضرت است. که باعث حاجت روایی می شود.(متن دعا در مفاتیح الجنان بعد از نماز امام علی آمده است )
📚 مفاتیح الجنان / نماز امام علی علیه السلام
#امام_زمان_عج
.🏴🕊
◼️ آیت الله حائری شیرازی: امام حسین علیه السلام در شب عاشورا یک جور سخن گفت و در روز عاشورا یک جور دیگر. شب عاشورا، سخن از «نمیخواهم، احتیاج ندارم، بروید، بیعتم را برداشتم» بود.
روز عاشورا میگوید: «بیائید به من کمک کنید، آیا یاور و مددکاری هست؟ هل من ناصر ینصرنی؟»
شب صحبت میکند تا مبادا خبیثی در بین طیّبها باشد، و روز سخن میگوید تا مبادا طیّبی در بین خبیثها مانده باشد.
شب غربال میکند تا فقط «صالحان» بمانند و روز غربال میکند تا فقط «اشقیاء» در مقابل او ایستاده باشند.
#امام_زمان_عج
مرحوم شیخ جعفر شوشتری می گوید: در روز عاشورا، چهار جا، چهار عضو بدن ابی عبدالله به خاطر بی آبی از کار افتاده بود، که حتی شاید اگر آب هم می دادند، کار از کار گذشته بود و فایده نداشت.
🕋🌺🕋🌺🕋🌺
اولین جایی که از عطش از کار افتاد چشمان امام حسین (علیه السّلام) بود، امام صادق (علیه السّلام) می فرماید: جدّ ما در روز عاشورا، از شدت عطش چشمانش آسمان را دود می دید.
🕋🌺🕋🌺🕋🌺
دومین عضو، لبهای آقا بود، می دونی چرا؟ حمیدبن مسلم می گه دیدم لب های حسین علیه السلام مانند دو چوپ خشک شده به هم می خورد، دیدم از لبهای حسین داره خون می آید.
🕋🌺🕋🌺🕋🌺
سومین عضو زبان حضرت بود، همان زمان که علی اكبر را بغل گرفت، زبان در دهان علی گذاشت، علی اکبر دید بابا از خودِ او تشنه تر است.
🕋🌺🕋🌺🕋🌺
چهارمین عضو جگر حسین بوده، هلال بن نافع می گوید، آمدم نزدیک گودال، جنگ تمام شده، از بالای گودال نگاه کردم، دیدم لبهای حسین تکان می خورد، نزدیک تر رفتم،
🕋🌺🕋🌺🕋🌺
گفتم شاید حسین نفرین می کنه، دیدم می گوید: «لشگر جگرم از تشنگی می سوزد» از گودال آمدم بیرون، سریع رفتم آب آوردم، دیدم شمر داره بیرون می آید، گفت کجا می روی، گفتم می روم پسر فاطمه را سیراب کنم، گفت زحمت نکش، من سیرابش کردم ... .
🕋🌺🕋🌺🕋🌺
📚كتاب گلواژه های روضه.
🌴گوهر معرفت 🌴
.
◼️ آیت الله حائری شیرازی: امام حسین علیه السلام در شب عاشورا یک جور سخن گفت و در روز عاشورا یک جور دیگر
شب عاشورا، سخن از «نمیخواهم، احتیاج ندارم، بروید، بیعتم را برداشتم» بود.
روز عاشورا میگوید: «بیائید به من کمک کنید، آیا یاور و مددکاری هست؟ هل من ناصر ینصرنی؟»
شب صحبت میکند تا مبادا خبیثی در بین طیّبها باشد، و روز سخن میگوید تا مبادا طیّبی در بین خبیثها مانده باشد.
شب غربال میکند تا فقط «صالحان» بمانند و روز غربال میکند تا فقط «اشقیاء» در مقابل او ایستاده باشند.