eitaa logo
خبر مهم 🇮🇷
12.2هزار دنبال‌کننده
31.4هزار عکس
13.9هزار ویدیو
140 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 العربیه وابسته به عربستان سعودی: ایران تلاش می‌کند قبایل و عشایر سنی ساکن استان‌های غربی عراق را برای جنگ با نیروهای آمریکایی بکار گیرد. قاسم سلیمانی طی روزهای گذشته در سفر به عراق با شیوخ و رهبران دینی عرب‌های سنی در بغداد و مناطقی از شمال این کشور جلساتی داشته است. ظریف نیز هفته گذشته با شیوخ عشایر در مرکز و جنوب عراق که با عشایر سنی پیوندهای عشیره‌ای و نسبی دارند دیدار کرد.
🔴 بندر بن سلطان، رئیس پیشین دستگاه اطلاعاتی عربستان: مسئولان سعودی با حمایت خود از صدام در جنگ علیه ایران، یکی از بدترین سیاست‌ها را در رابطه با این کشور اتخاد کردند. سیاست های سست و ضعیف اوباما باعث شد تا روسیه و ایران جرات دخالت در سوریه را پیدا کنند. اوباما منطقه را ۲۰ سال به عقب برد. اوباما از مهار ایران در منطقه سخن می‌گفت اما در عین حال پنهانی با آنها مذاکره می‌کرد تا جایی که سعودی‌ها اعتمادشان را به او از دست دادند.
🔴 سند ۲۰۳۰ در مدارس علنی اجرا می شود! به بهانه آموزش، #سگ را به سر کلاس دخترانه ابتدایی می برند و با آن عکس دسته جمعی میگیرند و سپس در اینستاگرام منتشر میکنند!
🔴 یک روزنامه اسرائیلی نوشت که شمار زیادی از کارشناسان امور نظامی در اسرائیل و حتی برخی از امیران نیروهای ذخیره در ارتش اسرائیل، بر این باورند که هدف اسرائیل برای بیرون راندن کامل نیروهای مسلح رژیم ایران، دست یافتنی نیست و نتایج این تلاش را نمی توان از هم اکنون ارزیابی کرد.
🔴 رابطه کودتای ونزوئلا و اصلاح طلبان: نگاه و اعتمادشان به غرب، مملکت را تا مرز ورشکستگی اقتصادی و مهیب ترین خطرات امنیتی و معیشتی کشانده است اما باز هم سر قضیه ونزوئلا برای دم تکان می دهند. آنها به خوبی میدانند که سقوط مادورو و دسترسی ترامپ به نفت ونزوئلا، می تواند کسری نفت حاصل از تحریم ایران را در بازار جبران کند تا عرصه را بر وضعیت معیشتی مردم ما تنگ شود. پس چرا چنین می کنند؟ اصلاح طلبانی که همواره شعار حمایت از رأی مردم و اصالت صندوق آرا می زنند، نمی دانند که دولت کنونی ونزوئلا حاصل انتخابات اخیر مردم این کشور است؟ پس چرا اینگونه وقیحانه از کودتاگران حمایت می کنند؟ شرف هم چیز خوبی است!
🔴 درخواست مسخره نماینده دماوند! در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی قاسم میرزایی نیکو در نطق میان دستور خود به جای اینکه به قیمت بیش از ۱۰۰ هزار تومنی گوشت اشاره کند و از روحانی بخواهد گرانی ها را کنترل کند، خواستار آزادی فتنه گران شد!! او درخواست مسخره خود رو این طور بیان کرد که ما در دهه فاطمیه قرار داریم بهتر است به این مناسبت ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌افرادی که د‌ر حصر هستند هم آزاد شوند؛ چراکه دو نفر از آنها سید هستند و حتی به این د‌لیل هم که شده آنها ر‌ا آزاد کنید!! میرحسین موسوی، زهرا رهنورد و مهدی کروبی باید آزاد شوند. در این هنگام چند نفر از نمایندگان دلسوز فریاد زددند و گفتند: به جای حرف زدن از درد مردم و مشکلات معیشتی مردم، یک نماینده اصلاح‌طلب دغدغه رفع حصر ر‌ا د‌ارد! هنگامی که میرزایی نیکو نام محصوران را بر زبان آورد، تعدادی از نمایندگان به جایگاه هیأت رئیسه رفتند به علی لاریجانی اعتراض کردند که چرا اجازه خواندن این نطق را داده است!
🔴 توصیف دقیق و محسوس برجام! #برجام #خسارت_محض
🔴 وضعیت اسفبار مجلس! حاجی دلیگانی،نماینده مردم شاهین شهر در مجلس : اگر همین امروز شخص به عنوان وزیر پیشنهادی برای تصدی یکی از وزارت خانه ها معرفی شود، عده ای از نمایندگان به او رای می دهند!
🔴 روزنامه وطن امروز در گزارشی با عنوان "قربانیان اس.پی.وی" به جنایت اخیر گروهک تروریستی الاحوازیه در بندر امام خمینی اشاره کرد و نوشت: نکته قابل تامل درباره این گروهک و ادامه فعالیت‌‌های تروریستی آن، اقامت آشکار سران الاحوازیه در کشورهای اروپایی و در عین حال عدم پیگیری این موضوع مهم از سوی وزارت امور خارجه است. علت عدم ورود جدی وزارت خارجه به این موضوع، گره خوردن اولویت‌‌های دستگاه سیاست خارجی با مذاکرات اروپایی و اس.پی.وی است.
🔴 طبق آمار در سال ۹۶، ۲۱۸ مورد ازدواج دختر زیر ۱۰ سال انجام شده است و ازدواج با اختلاف سنی بیشتر از ۲۵ سال هم فقط ۸ مورد است! این درحالی است این گونه ازدواج در تمامی دنیا مخصوصا در کشور آمریکا فراوان انجام می شود و از آمار بالایی برخوردار است. ولی رسانه های اصلاح طلب طوری وانمود می‌کنند هر روز در ایران این گونه ازدواج صورت می‌گیرد، به نظر می رسد آنها می خواهند ذهنیت مردم را از بحث معیشت منحرف سازند لذا به خبرسازی دروغ در این زمینه حساس برانگیز روی آورده اند!
🔴 مؤسسه افکارسنجی INNS اعلام کرد که رژیم اسرائیل با چالش‌های فزاینده‌ای مواجه است که عمده‌ترین آن‌ها عبارتند از: شکاف اجتماعی، فساد سیاسی، انزوای بین‌المللی و تهدیدات نظامی همزمان از شمال و جنوب فلسطین.
🔴 غلامرضا تاجگردون نماینده اصلاح‌طلب مجلس و رئیس کمیسیون تلفیق بودجه: من یک اصلاح طلبم اما معتقدم به هر حال در جمهوری اسلامی برای هر نهادی یک مجموعه مأموریت ها تعریف شده است و نمی توانیم به خاطر خوشایند برخی افراد آن را زیر سؤال ببریم. مثلا وقتی می گوییم حوزه این مقدار بودجه دارد همه مردم فکر می کنند این همه آخوند قرار هست اول هر ماه بیایند و یک میلیون بگیرند و بروند. در این مملکت که اقشار مردم تحت پوشش بیمه هستند طلاب حق استفاده از خدمات بیمه درمان را ندارند؟ آن ها هم یک بخشی از جامعه هستند که یا مشغول تحصیل هستند یا در حال فعالیت تبلیغی در کشور هستند. حالا اگر یک درصد از طلاب هم وضعیت خوبی داشته باشند دلیل نمی شود که همه را با یک چوب برانیم. یا در مسئله جامعة المصطفی مردم نمی دانند قضیه چیست. این مرکز یکی از بهترین دانشگاه های دینی ما است که در ۵۰ نقطه فعالیت دینی و تبلیغی انجام می دهد. می توانیم به این نهاد پول ندهیم و بگوئیم مأموریت خود را هم تعطیل کند؟ مثل این که به وزارت خارجه بگوئیم تو نباید پول بگیری در حالیکه او هم دارد یک مأموریت را انجام می دهد. وقتی مردم اطلاعات درستی درباره این مسائل ندارند از کسی که آدرس غلط می دهد حمایت می کنند. مگر می شود کسی بگوید بودجه محیط زیست و آموزش و پرورش مهم است و مسئله دفاع از کشور مهم نیست پس باید بودجه آن را کاهش بدهیم. دولت نمی تواند از مجموعه تصمیمات حکومتی فاصله بگیرد بلکه طبق قانون اساسی وظیفه دارد فرامین حکومت را اجرا کند و حق انجام رفتارهای ضد حکومتی را ندارد. در سال آخر دوره ریاست جمهوری احمدی نژاد بودجه حوزه ها به یک سوم کاهش یافت و بودجه دفاعی در بخشی از موارد به صفر رسید.