؛✨🌹✨🌹
؛🌹✨🌹
؛✨🌹
؛🌹
#روزنه_مهدوی
جمعه،
عاشق ترین روز هفته است....
آنقدر که
رنگ قریب انتظارش را
بر قلب همه اهل زمین، میپاشد...
هفته به وقت دلتنگی رسیده؛
يک جرعه نگاهت،
درمان تمام بیقراری ماست....
🎀 اللهم عجل لوليك الفرج
🎀
┏━━━↬◆↫━━━┓
🌹 @Mortaja313
┗━━━↬◆↫━━━┛
🌹
✨🌹
🌹✨🌹
✨🌹✨🌹
🌼🍃🌼🍃🌼🌼🍃🌼🍃🌼
📗دعای
2⃣روز دوم
🌙 ماه مبارک رمضان
♡اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ♡
🌼🍃🌼🍃🌼🌼🍃🌼🍃🌼
┏━━━↬◆↫━━━┓
🌹 @Mortaja313
┗━━━↬◆↫━━━┛
#گفتمان_مهدوي
🚨 #خروج_يماني(6)
🎌 3. #مختصّات_قیام_یمانی
الف) 📌 #زمان_و_محل_آغاز_قیام:
در جمع بندی روایات یمانی، باید بگوییم که دو دسته روایت در زمینه حرکت وی وجود دارد به گونه ای که زمان مشترک آن، قبل از خروج سفیانی است.
#دسته_نخست این روایات، قیام وی را قبل از سفیانی می داند
و #دسته_دوم، به قیام وی همراه با امام مهدی(ع) تصریح دارد؛
چنان که می فرماید: «... آن پرچم حقّی است زیرا به جانب صاحبتان فرا می خواند».1⃣ از این نکته آشکار می شود که قیام وی هم زمان با ظهور صاحب الامر(ع) است و مردم را به یاری آن حضرت فرا می خواند.
🌍 در خصوص موقعیت جغرافیایی قیام یمانی، به شهرهایی هم چون: صنعا، عدن، کنده و منطقه ابین اشاره رفته است؛ البته روایات صنعا مستفیض بوده، از طریق شیعه و سنّی نقل شده است.2⃣ گفته می شود شاید منظور از نام های مختلف برای نقطه آغازین قیام، همانا تحدید پایتخت قیام باشد چنان که از ایران نیز با نام هایی همچون خراسان، قم، طالقان و... یاد شده است، امّا بیشتر این روایات بر خراسان و قم متمرکز است.
ب) 📌 #رنگ_و_نشان_پرچم_یمانی:
همان طور که می دانیم، در روایات مربوط به حرکت های سیاسی ـ نظامی
عصر ظهور، نشانه های رایات و پرچم های هر حرکت بیان شده تا مؤمنان بتوانند در برخورد با این قیام ها و رهبران آنها دچار اشتباه نشوند و در آن وقت و شرایط بسیار حساس تشخیص صحیح لازم را بدهند. به عنوان نمونه، رنگ پرچم قیام کننده ایرانی (خراسانی) «سیاه» گفته شده است.
🏳در خصوص پرچم نهضت یمانی، از امام صادق(ع) نقل شده است: «یمانی از یمن با پرچم های سفید خروج می کند».3⃣امام علی(ع) نیز فرمودند: «[سفیانی] لشکری را به مدینه می فرستد... در آن هنگام، مهدی و سپیدنشان از مدینه به مکه می گریزند».4⃣که بنا بر روایت پیشین، گویا منظور از سپیدنشان همان یمانی است. همچنین در خصوص یمانی، در روایت دیگری از سطیح کاهن چنین نقل شده است که، فرمانروایی که مانند پنبه سفید است، به نام حسن یا حسین از صنعای یمن قیام می کند5⃣که با توجه به آنچه از صاحب این نام و قیام کننده یمانی گفتیم، این شخص باید همان یمانی موعود باشد.
📚 منبع :
1⃣کتاب الغیبـه نعمانی، ص171؛ بحارالانوار، ج52، ص232.
2⃣رایات الهدی و الضّلال فی عصر الظّهور، ص101.
3⃣مختصر اثبات الرجعـه، ح 16؛ به نقل از مجله تراثنا، سال 2، ش 4، صص 454ـ455.
4⃣ابن حماد، الفتن، ص 223، جزء 5، ح 877.
5⃣ بحارالانوار، ج 51، ص 163، ب 11.
┏━━━↬◆↫━━━┓
🌹 @Mortaja313
┗━━━↬◆↫━━━┛
🌼🍃🌼🍃🌼🌼🍃🌼🍃🌼
📗دعای
3⃣ روز سوم
🌙 ماه مبارک رمضان
♡اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ♡
🌼🍃🌼🍃🌼🌼🍃🌼🍃🌼
┏━━━↬◆↫━━━┓
🌹 @Mortaja313
┗━━━↬◆↫━━━┛
#پرسمان_مهدوي
🗯چه عواملي باعث ميشود، امام زمان را نشناسيم؟
•••••●••°•🔹 #مرتجي🔹•°••●•••••
پاسخ :
#عامل_اول:
#عدم_شناخت_دين
📌 كساني كه فهم درست از آموزههاي دين و معارف الهي ندارند چگونه ميتوانند به معرفت امام و حجت الهي برسند و از فيوضات معنوي امام بهره ببرند، لذا در روايتي از امام صادق(علیه السلام) چنين آمده است:«لا خير في من لا يتفقّه من اصحابنا؛1⃣هرگاه از ياران و اصحاب ما هر يك عميقانه به مسائل دين ننگرد خيري در او وجود ندارد». البته منظور حضرت فقاهت مصطلح نيست بلكه منظور حضرت فهم درست و روشن در آموزههاي دين است
📌 زيرا همه نميتوانند فقيه باشند لذا از اين عبارت امام صادق(علیه السلام) ميتوان فهميد بيشترين خسارت و زيان عدم شناخت دين است، و اين امر نه تنها باعث خسارت فردي نيست بلكه جهالت و ناداني در امور دين براي جوامع ديني خسارت جبران ناپذيري را به همراه دارد و ائمه علیهم السلام همواره از اين افراد نادان و سطحينگر بيشترين نگراني را داشتند،2⃣ آنان كسانياند كه هم به خود ضرر و زيان ميرسانند و هم به اهداف وجود مقدس ائمه علیهم السلام. نمونهاش را ميتوان در توقيع امام عصر)عجل الله تعالی فرجه الشریف) به محمد بن علي بن هلال كرخي دريافت. آنجا كه ميفرمايد: «يا محمد بن علي قد آذانا جُهلاء الشيعه و حمقائهم و من دينه جناح البعوضة ارجح منه3⃣؛ يعني اي محمد بن علي، نادانان شيعه و كمخردان آنان و كساني كه بال پشه از دين آنها برتر و ارزشمندتر است، ما را آزار ميدهند.»
📚رفرنس:
1⃣كليني، محمد بن يعقوب، اصول كافي، ج1، ص33.
2⃣خطبه 27 نهج البلاغه (خطبه جهاد) مؤيد اين مطلب است كه حضرت از اين مردم شكوه ميكرد.
3⃣مجلسي، محمد باقر، بحارالانوار، ج25، صص266 و 267، نشر مؤسسه الوفاء، بيروت، 1403ق، چاپ دوم.
💠ادامه پاسخ در تكست هاي بعدي ان شاءالله👈باما همراه باشيد💠
┏━━━↬◆↫━━━┓
🌹 @Mortaja313
┗━━━↬◆↫━━━┛