🌸کانال مشاوره مهر امین🌸
شما میتوانید سوالات خود را به صورت ناشناس با مشاوران ما از طریق لینک های زیردر میان گذاشته و پاسخ آنرا بدون واسطه دریافت نمایید.
🌺یادمون باشه موفقیت یک آرزو نیست بلکه یک دستاورد است.🌺
با ما از طریق لینک های زیر همراه باشید😊
@Dr_tahereh_noori
@keramati_moez
@Sadeghrezaee61
@mhsayah
@GhAfarpoor110
@Counseling_hossein
لینک کانال مشاوره مهر امین:
@Moshavere_Mehr_Amin
🚨 زیارت مجازی مزار مطهر شهید حاج قاسم سلیمانی
👈روی لینک کلیک کنید
سپس وارد درب شمالی شده و به مسیر ادامه دهید👇
🌐 tour.soleimani.ir
#جان_فدا
@Moshavere_Mehr_Amin
#تلنگر
"Organize your mind, organize your life."
ذهنتو سامان بده، زندگیتم سامان پیدا میکنه...
@Moshavere_Mehr_Amin
در جواب سوال عزیزی که در خصوص
راههای برخورد با فحاشی کودکان
برای مقابله با فحاشی کودکان روشهای مختلفی وجود دارد لیکن مهمترین روشهای درمانی برای فحاشی کودکان
1. والدين بايد به طور کلی ناسزاگویی را ترک کنند همچنين به کودک توضيح دهند که رفتار قبلی آن ها صحيح نبوده است.
2. کنترل محيط و تعاملات کودک بسيار حائز اهميت است. بايد با دور کردن کودک از محيط های ناسالم، دوستان و رفت و آمدهای مناسبی را نيز جايگزين کرد. مناسبتر است که والدين به طور ويژه از دو سالگی يعنی زمانی که کودک تقليد کلامی رو به پيشرفتی را نشان میدهد به اين نکته توجه داشته باشند.
3. والدين با دقت بيشتری کارتونها، فيلمها و بازیهای رايانهای را برای کودکانشان انتخاب کنند.
4. روشهای سختگيرانه والدين، رفتارهای پرخاشگرانه به خصوص ناسزاگویی کودک را افزايش میدهد، تغيير شيوههای تعامل با کودک از تثبيت اين رفتار جلوگيری میکند.
5. در مقابل فحاشی کودک هيچ گونه واکنشی نشان ندهيد و کاملا حرکات او را ناديده بگيريد تا حس کنترل کردن ديگران در او تقويت نشود.
6. با شنيدن حرفهای زشت کودک نخنديد، بلکه با او صحبت کنيد و برايش توضيح دهيد هر روزی که حرفهای ناپسند نزند يا درمهمانیها اين رفتار را نداشته باشد، پاداش خواهد گرفت.
7. بايد در پی ايجاد کردن موقعيتهایی باشيد که کودک احساس نشاط و دوست داشتنی بودن را تجربه کند. در چنين مواردی بايد به درمان حالات افسردهوار او نيز بپردازيم. اين حس را بايد در تمامی تعاملات بگنجانيد تا از افسردگی و اضطراب او بکاهيد.
🌸کانال مشاوره مهر امین🌸
شما میتوانید سوالات خود را به صورت ناشناس با مشاوران ما از طریق لینک های زیردر میان گذاشته و پاسخ آنرا بدون واسطه دریافت نمایید.
🌺یادمون باشه موفقیت یک آرزو نیست بلکه یک دستاورد است.🌺
با ما از طریق لینک های زیر همراه باشید😊
@Dr_tahereh_noori
@keramati_moez
@Sadeghrezaee61
@mhsayah
@GhAfarpoor110
@Counseling_hossein
@tarig_zendgi
لینک کانال مشاوره مهر امین:
@Moshavere_Mehr_Amin
پرسش
سلام آقای دکتر من پسری هستم سال دوم دبیرستان دو سالی هست که نسبت به درس بی انگیزه شدم واز این موضوع به شدت ناراحت هستم و نمی دانم چگونه مشکلم را حل کنم هرشب با ناراحتی میخوابم تصمیم می گیرم که صبح با انگیزه و برنامه شروع کنم ولی نمیتونم خانوادم هم پیش مشاوره بردن ولی حرفهای اون هم کار ساز نبود نمی توانم تمرکز کنم واکثر . اوقات موبایل واین جور چیزها افکارم را پریشان میکند خواهشآ راهنمایی لازم را بفرمایید با توجه به اهمیت این سالها برای ایندم نگران هستم ممنون از شما
پاسخ
سلام و درود بر شما همراه گرامی
بی انگیزه شدن نسبت به درس و آینده در این دوران زندگی که درواقع اواخر نوجوانی و اوایل دوران جوانیست بویژه بواسطه پاندمی جهانی کرونا و از بین رفتن فرصت دوساله آموزشهای حضوری و ورود به دوران ناشناخته و در عین حال درهم گسیخته آموزش برخط و دیگر عوامل فرعی مرتبط از جمله فشارهای سیاسی و تهاجمات فرهنگی بر کشورما موجی از بی انگیزگی و نا امیدی رو در بین نوجوانان و جوانان بوجود آورد که شاید بتونیم از این دوران به عنوان دوران بسیار سخت نام ببریم ولی برادر عزیز همانطور که بعد از این فصل زمستان ،بهاری باطراوت رخسار طبیعت رو دگرگون میکنه حال و احوال کلی مملکت هم به لطف خدا بهاری خواهد شد؛ توصیه می کنم برای خودتون حتما هدفگذاری کنید و لازمه هدفهای کوتاه مدت برای خودتون انتخاب کنید تا مرتب انگیزه های شما هم تجدید و تقویت بشه، ورزش و نشاط و تفریح رو در برنامه تون داشته باشید تا بین هورمونهای اساسی بدنتون تعادل ایجاد بشه، هدفهای زندگیتون رو هر روز مرور کنید و بخاطر اونها بجنگید تا انشاءاله کم کم در مسیر پیشرفت و تعالی قرار بگیرید.
در پناه خدا دکتر صادق رضایی عضو هیات علمی دانشگاه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨️الهی …
امروز شروعی تازه باشد
که با شکرگزاری خداوند برکت گرفته
و زندگی و رفتارمان چراغی باشد
برای آنان که راه را گم کرده اند
صبحتان از عشق خداوند لبریز …🌼🤍
#خداوند
#صبح
@Moshavere_Mehr_Amin
💠 آیت الله فاطمی نیا :
🔸مشاجره ها و نزاع ها، نور باطن را خاموش میکند.
🔸بسیاری از بی حالی ها و عدم نشاط ها به جهت مشاجرات و درگیری های لفظی است.
کم منزلی داریم که درآن پرخاش و تندی نباشد! روزی چندتا پرخاش باشد، برکات را از منزل میبرد.
💢حتی اگر حق هم با تو بود ، در امور جزیی وشخصی مشاجره نکن ، چون کدورت می آورد.
📌مرحوم علامه جعفری از صاحب دلی نقل کرد:
در موضوعی که گمان میکردم حق با من است ،داشتم با همسرم مشاجره میکردم؛ ناگهان صورت باطنی غضبم را نشانم دادند ! بسیار کریه وزشت بود! آن صورت نزدیکم آمد و گفت : ای کثیف! ساکت شو!
همین که متنبه شدم فورا دست همسرم را بوسیدم و عذرخواهی کردم!
@Moshavere_Mehr_Amin
💠تمرین هایی برای کاهش نگرانی ها💠
🔸هممون نگرانیهایی داریم این نگرانیها باعث افزایش
🔸استرس،اضطراب،افسردگی و در نتیجه کاهش سلامت روانیمون میشن. به همین خاطر،امروز میخوام یک تکنیک عملی در جهت کاهش نگرانی ها بهتون معرفی کنم، اسم این تکنیک زمان نگرانی یا Worry time هست. نحوه انجام این تکنیک به این صورت هست که روزانه به مدت ۳۰دقیقه،دریک تایم خاصی(مثلا۵بعدازظهر)به خودت وقت برای نگرانی میدی، در این زمان اجازه داری به تمام مسائلی که باعث نگرانیت میشه فکرکنی ، خیلی بهتره که در این ۳۰ دقیقه از قلم و کاغذ استفاده کنی و نگرانی هات رو به همراه افکار و احساساتی که با خودش میاره رو بنویسی ، انجام این کار به سه طریق حالت رو بهتر میکنه:
🔻۱.هرزمانی(بهغیر از تایم نگرانی)متوجه این افکار شدی، به خودت یادآور شو که الان وقت نگرانی نیست و به ذهنت بگو که به این نگرانیها در تایم مخصوص خودشون رسیدگی میکنی، به طور کلی، اختصاص دادن تایم نگرانی باعث میشه به جای اینکه روزی ۲۴ ساعت نگران باشی روزی ۳۰ دقیقه نگران باشی
🔻۲.نوشتن افکار و احساسات و نگرانیهات در تایم مخصوص خودشون باعث میشه که این موارد در ذهنت مرتب بشن و در نتیجه فشارشون بر روی مغزت و بدنت کمتر میشه
🔻۳.نوشتن نگرانی ها باعث میشه که دید بهتری نسبت به مشکلاتت پیدا کنی و در نتیجه احتمال پیدا کردن یک راه حل سودمند براشون افزایش پیدا میکنه.