😍اگه قدم نو رسیده داری و خیلی تو فامیل قربون صدقش میرن و خلاصه بگم اگه فکر میکنی دلبندت خیلی تو چشمه، باید مراقب
چشم_زخم باشی 👀
🤗همونطور که گفتم یکی از اثرات اساسی چشم زخم در کودکان مریضی هستش🤒🤧
😓 اگه دوست داری اسیر دکتر و دارو بیمارستان نشی بهت حرز امام جواد علیه السلام رو پیشنهاد میکنم که مثل یک سپر از فرزندنت محافظت میکنه
┅─•°•🍃🌸🍃•°•─┅
ادمیــن مشــاوره و ثبــت سفارش👇
@maahdiua
💢لینک کانال رضایتمندی مشتریان عزیزمون از حرز امام جواد علیه السلام 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/486146399C8b10e018d1
🟧تکنیک های مدیریت هیجان در نوجوانان
👈1. قضاوت در مورد احساسات خود و نوجوانتان را متوقف کنید
ما گاهی برخی احساسات را «بد» میدانیم و از آنها دوری کرده یا انکارشان میکنیم. وقتی احساسات و هیجانات را خوب یا بد، مثبت یا منفی ببینید، در حال مقایسه و قضاوت هستید. همهی هیجانات حتی هیجاناتی که برچسب منفی خوردهاند مانند غم و شرم ارزشمند هستند و وجود دارند تا آنها را تجربه کنیم.
👈2. ایجاد محیط امن
یک گام بسیار مهم برای آموزش مدیریت هیجان در نوجوانان این است که در خانه و مدرسه محیطهایی ایجاد کنید که در آن بچهها احساس راحتی کنند و بدون ترس از «سرکوب شدن»، احساسات خود را بیان کنند. محدودیتی برای رفتار وجود دارد اما محدودیتی برای ابراز احساسات و حرف زدن پیرامون آنها وجود ندارد.
👈3. پاسخ همدلانه را در خود گسترش دهید.
بدون هیچ قضاوت و سرزنشی، دلسوزانه به صحبتهای نوجوانتان و احساساتش گوش کنید. شما مجبور نیستید به دنبال تغییر یا اصلاح هیجان او باشید، فقط کافی است گوش شنوایی برای او باشید. بچهها نیاز دارند و باید احساس کنند که شنیده میشوند. میتوانید درباره دنیای او کنجاوی کنید و سعی کنید دنیا را از چشمان او ببینید. همدلی مناسب کمک میکند مدیریت هیجان در نوجوانان تقویت شود.
👈4. آینه هیجانات نوجوان خود باشید و به احساسات او واکنش نشان دهید.
گاهی ممکن است نوجوان، خود نداند چیزی که در لحظه تجربه میکند چه احساسی است! در این موارد با واکنشها و سوالات خود میتوانید او را به سمت تشخیص احساسش هدایت کنید. مثلا از او بپرسید : «الان چه احساس و حالی داری؟ ناراحتی؟ خشمگینی؟ خجالت زدهای؟ نا امیدی؟». هرچه بتوانید احساسات او را با دقت بیشتری تشخیص و بازتاب دهید، درک او از تجربیات هیجانیاش بیشتر میشود و برای تنظیم هیجانی او مفیدتر است. این اتفاق وقتی میافتد که شما به اندازه کافی محیط امن و ارتباط خوبی با نوجوانتان گرفته باشید.
─═हई @Sajjadi141 ईह═─
❌با افراد عصبانی ازدواج نکنید
همه ما عصبانی میشیم و همه ما گاهی
ممکنه از روی خشم کاری انجام بدیم یا
حرفی بزنیم که بعدا پشیمون میشیم.
اما صحبت ما مربوط به کسانیه که غالباً
کنترل خشم خود رو ندارند!
🚫طرف مقابلت به سادگی از کوره درمیاد و تو همش باید حواست باشه و احتیاط کنی که مبادا حرفی بزنی یا کاری کنی که به ایشون بربخوره و دوباره خشمگین بشه.
🚫موقع عصبانیت زبان تند و بی پروایی داره و شروع به توهین و ناسزا گفتن میکنه! و یا حرفهایی میزنه که پر از تحقیر و تهدید کردن و خشونته.
⬅️اگه این نشونه ها رو در کیس ازدواج خود دیدی و یا خودت اینطور بودی حتما قبل از متعهد شدن اول به فکر درمان باشین و بعد ازدواج
@Sajjadi141
⁉️پرسش:
سلام دختري هستم که 9 ماه عقد کردم، همسرم شهر ديگه اي ساکن هست و خانواده من اصرار دارن بايد توي شهر خودم زندگي کنم و اقا بايد بياد محل سکونت ما براي تشکيل زندگي، تکليف من چيه؟ به حرف خانواده گوش کنم يا تابع همسرم و شرايط شغلش باشم؟ همسرم شغل آزاد داره
🟢 پاسخ:
سلام علیکم
1- زن و مرد حقوق مشترك و حقوق اختصاصي دارند كه قانون و حقوق آنها را مشخص كرده است. توجه به اين حقوق مي تواند بسياري از اختلافات را حل كند.
2- اساساً خانواده و اجتماع هم به «حقوق واجب و قانوني» نيازمند است و هم به «حقوق مستحب و اخلاقي». براي داشتن زندگي فردي و اجتماعي شيرين و آرام و امن، حقوق مستحب و اخلاقي نقش مهمتري دارد. حقوق اخلاقي مانند انصاف و گذشت، ضامن اجرايي براي تحقق حقوق واجب نفقه و مسكن و تمكين خاص است.
3- مرد نفقه مي دهد و نفقه شامل مسكن، لباس و غذا و درمان متعارف است. او متناسب با استعداد و رغبت خود شغل انتخاب مي كند. قوانين حقوقي به او اين اجازه را داده محل زندگي را او انتخاب كند. زن هم بايد مطيع شوهرش باشد.
4- الزام كردن مرد از سوي خانواده همسرش سبب مقاومت و تنش مي شود. بهترين تدبير است كه از گفتگوي اخلاقي و ارائه پيشنهاد كمك بگيرند و اختيار را به عهده خودش بگذارند. اگر بين شما اختلاف نظري بود با هم گفتگو كنيد و براي رسيدن با مشاوره يا حداقل مشورت با فردي باتجريه و امين و مورد قبول هر دو كمك بگيرد.
5- براي رد كردن نظر خانواده با انها در نيفتيد و محترمانه نظرتان را بگوييد. طوري با همسرتان برنامه ريزي كنيد كه نگراني ها و دغدغه هاي آنها رفع شود.
مديريت زندگي مشترك شما و همسرتان با خودتان است. اهل مشورت باشيد ولي در آخر خودتان تصميم نهايي را بگيريد. با نرمش مانع رفتارهاي مداخله بشويد.
6- براي رفع مشكلات و كسب آرامش بيشتر از دعا و نماز كمك بگيريد
🍀 پرسش و پاسخ:
@Mahdeiali
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹همه ی ما در ارتباط با فرزندمان، در موقعیت های مختلفی قرار میگیریم
🔸بیاموزیم چگونه رفتار کنیم ، چه واکنشی داشته باشیم و چه جملاتی به کار ببریم
@Sajjadi141
🟧تنبیه چیست؟
🔹تنبیه به معنای اقداماتی است که والدین برای اصلاح رفتار کودک انجام میدهند، اما هدف اصلی آن معمولاً ایجاد نوعی ناراحتی یا محدودیت برای بازداشتن کودک از انجام رفتار نامطلوب است.
🟢 انواع تنبیهها:
1⃣ تنبیه بدنی:
مثل زدن یا سیلی زدن که به شدت به روان و جسم کودک آسیب میزند.
2⃣ تنبیه روانی:
مثل تحقیر، توهین، یا سرزنش کردن که باعث کاهش اعتماد به نفس کودک میشود.
3⃣ محرومیت:
مثل منع کردن کودک از فعالیت یا چیزی که دوست دارد (مثل بازی، تماشای تلویزیون یا خوردن خوراکی مورد علاقه).
4⃣ نادیده گرفتن عمدی:
که کودک را از نظر عاطفی آسیبپذیر و ناامید میکند.
⚠️ نکته مهم:
تنبیه اگرچه در کوتاهمدت ممکن است کودک را از انجام یک رفتار بازدارد، اما در بلندمدت اثرات منفی بسیاری بر رشد عاطفی و اجتماعی کودک دارد.
@Sajjadi141
53.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حرز رضوان| سید علی سجادی
#جن
#دعانویس
#سحر_و_جادو
🚫جدی جدی سرشوخی با
دنیای اجنه باز شده😱
❌در شریعت اسلام مراجعه
به دعانویس منع شده❌
┅─•°•🍃🌸🍃•°•─┅
ادمیــن مشــاوره و ثبــت سفارش👇
@maahdiua
🍃حرز رضوان
@Rezvan0313
🟤آیا تنبیه واقعاً موثر است؟
⁉️آیا تنبیه موثر است؟
تنبیه ممکن است بهطور موقت رفتار کودک را کنترل کند، اما آیا این تغییر رفتار پایدار و سازنده است؟ واقعیت این است که اثرات بلندمدت تنبیه معمولاً منفی است و به جای اصلاح رفتار، مشکلات جدیدی ایجاد میکند.
🟥 تاثیرات منفی تنبیه بر کودکان:
1⃣ کاهش اعتماد به نفس :
تنبیه بهویژه اگر با تحقیر یا سرزنش همراه باشد، باعث میشود کودک احساس کند که ارزشمند نیست.
2⃣ افزایش پرخاشگری :
کودکانی که تنبیه بدنی میشوند، ممکن است خودشان نیز پرخاشگر شوند و این رفتار را بهعنوان راهی برای حل مشکلات یاد بگیرند.
3⃣ ایجاد ترس و ناامنی :
تنبیه باعث میشود کودک از والدین یا مراقبانش بترسد و احساس ناامنی کند، بهجای اینکه رفتار درست را بهطور واقعی یاد بگیرد.
4⃣ پنهانکاری :
کودکان ممکن است برای اجتناب از تنبیه، رفتارهایشان را پنهان کنند و دروغ بگویند، که این مسئله میتواند به مشکلات اخلاقی و ارتباطی بیشتر منجر شود.
@Sajjadi141
چرا بعد از ازدواج از شدت علاقه مون کم میشه ⁉️
همه ما این واقعیت را از زبان بسیاری از زوجها شنیدهایم که بعد از مدتی که ازدواجشان گذشت علاقه شان نسبت به هم کم میشود و آن عشق آتشین روزهای اول جای خود را به روزمرگی و سردی در روابط میدهد.
بسیاری از انتظارات اشتباه ما در ازدواج و درباره فرد مورد علاقه مان دلیل کم شدن علاقه است.
افرادی که نتوانند:
انتظارات یکدیگر را به خوبی برآورده کنند
در سختی ها با یکدیگر همدلی انجام دهند
تفاوت های فردی را بپذیرند
میزان بروز هیجان های منفی را در زندگی خود افزایش میدهند که همین موضوع باعث کم شدن علاقه در دو طرف می شود.
─═हई @Sajjadi141 ईह═─