💢همسر خوب، بهترین آرامش
✍امام رضا(علیه السلام):
بنده مؤمن، هیچ بهره ای نبرده است ڪه بهتر از همسر خوب و شایسته ای باشد ڪه هنگام حضور شوهر، مایهی خوشحالے او و در غیاب شوهر، نگهدار ناموس و مال او باشد.
✍امام علی(علیه السلام):
وقتی به خانه مے آمدم و به زهرا نگاه مے ڪردم، همه ے غم و اندوهم برطرف مے شد. هرگز ڪاری نڪردم ڪه فاطمه از من خشمناک شود، فاطمه نیز هرگز مرا خشمناک نساخت.
📚مسند الامام الرضا(ع)، ج۲،ص۵۲۶
🌷 ─═हई @moshavere169 ईह═─🌷
روانشناسی
✍۱۰ویروس کلامی که موجب تخریب ارتباط می شود :
۱. نصیحت تکراری
۲. تذکر مداوم
۳. سرزنش
۴. منت گذاشتن
۵. مقایسه کردن
۶. جرو بحث کردن زیاد
۷. برچسب منفی زدن
۸. پیش بینی منفی(نفوس بد)
۹. گله و شکایت مداوم
۱۰. متهم کردن
✅مراقب سلامت رابطه ها باشیم...
🌷 ─═हई @moshavere169 ईह═─🌷
🍃گاهی وقت ها پیش میاد که شوهرها سر یه مسائلی ،( بی دلیل و یا با دلیل)
حساس میشن.
🍃مثلا شوهرتون به اینکه شما برین خونه ی خواهرتون حساس میشه و میگه : 👈"دلم نمیخواد بری اونجا" و ... .
🍃اینجاست که سیاست زنانه به درد میخوره ،وقتی اینجوری برخورد میکنن اگه واقعا میدونین دلیل رفتارشون چیه و دلیل شون منطقیه، سعی کنین باهاشون حرف بزنین اگه احیانا دیدین قانع نمیشه و حرف حرفه خودشونه، بیش تر از یبار صحبت نکنین و بگین : 👈"باشه اگه شما نیای که من هیچ جا نمیرمممم ...
.
🍃خودتون رو به این قضیه حساس نشون ندین ،اگر هم دلیلش رو نمیدونین و یا میدونین که دلیل درست و حسابی ندارن
بازم حساسیت نشون ندین و دائم نگین : 👈"چرا ؟ دلیلت چیه؟ مگه خواهرم چیکار کرده؟ اصلا منم خونه خواهرت نمیام!" ⛔️
. 🍃یکم صبر کنین و همون جمله بالا رو اگه موقعیت مناسب بود به کار ببرین . کم کم با گذشت زمان از خر شیطون میان پایین به شرط اینکه شما "حساسیت" نشون ندین و نخواین مقابله به مثل کنین. گاهی بزرگواری نشون دادن هم خیلی خوبه و جواب میده.
.
🍃البته کلا این نکات به شرایط و روابط قبلی خیلی بستگی داره.
راستی توی این موقعیت اصلا وقت به رخ کشیدن کارهای بد خواهرش درحق شما نیست ، چون بحث رو بی منطق جلو میبره و درست که نمیشه ،هیچ بدتر هم میشه و به نتیجه نمیرسه⛔️
🌷 ─═हई @moshavere169 ईह═─🌷
─
🔵اگه میخواین توی رفتارتون و برخوردتون با همسرتون موثر تر و لطیف تر باشین:
👈 وقتی همسرتون حرف میزنه مستقیم نگاهش کنین و مرتب با سر حرفش رو تایید کنین یا جملات تاییدی بهش بگین. مثل درست میگی و ... و مهمتر از همه اینکه لبخند به لب داشته باشین😊
✅ اگه نقدی هم به حرفش دارید، همون اول نزنین توی ذوقش. اول سعی کنید با چند تا نکته مثبت توی حرفهاش تاییدش کنین و بعد نظر خودتون رو با ملایمت بگین. مطمئن باشید که اینطوری اثر حرفتون خیلی بیشتره😄
🌷 ─═हई @moshavere169 ईह═─🌷
راهکار برای کودکی که پدر یا مادر را میزند ...
⛔️محدودش کنید.
اگر پدر یا مادر هم همراه کودک عصبانی شود، کودک رفتار آنها را به خاطر میسپارد نه رفتار خودش را...
اما وقتی کودک را با مشکل تنها بگذارید،
ارتباط چشمی،بغل کردن یا حضورتان را از او بگیرید، بعد از چند بار تکرار نتیجهگیری میکند که امتیازهایی را از دست داده است.
ممکن است دفعات اول حتی رفتار او تشدید شود اما صبوری شما میتواند او را زودتر به این باور برساند که رفتارش باید تغییر کند.
🌷 ─═हई @moshavere169 ईह═─🌷 ─
پرسش و پاسخ 👇👇👇
با سلام من دختری ۲۸ ساله هستم تقریبا ۳ ساله با آقایی آشنام به تازگی با ایشون تصمیم به ازدواج گرفتیم اما ایشون از نظر اعتقادی با من متفاوت هستن و گاهی مشروب میخورن من در اعتقادات تا حدود زیادی رعایت میکنم و از شراب متنفرم حالا که قضیه جدی شده برام تصمیم گیری بسیار مشکله از نظرای دیگه با هم هم کفو هستیم فقط مشکل اینه. ممنون از راهنماییتون
🌷 ─═हई @moshavere169 ईह═─🌷
پرسش و پاسخ👇👇
سلام وقت بخیر
من ۲۸ سال سن دارم با آقایی آشنا شدم که 8 سال ازمن کوچکترن بعد از اینکه متوجه شدیم من تمایلی نداشتم آشنایی ادامه داشته باشه ولی ایشون بعد 5 شش ماهی که گذشته هنوز اصرار فراوان دارن به ازدواج بارها و بارها باهاشون صحبت کردم ولی توجیه نمیشن من تهران هستم ایشون مشهدن از نظر علاقه و احساس شدیدا اظهار محبت و دوست داشتن دارن و من در مورد این اختلاف سن و مشکلات بعد اون هر مثالی که میزنم براشون با اطمینان میگن مشکلی پیش نمیاد میگن همه جوره تضمین میکنن حتی حاضرن بیان مشاوره خیلی ذهنمو درگیر کرده بین درست و نادرست گیر کردم با مادرم مشورت کردم میگن اصلا منطقی نیست میدونم با مخالفت شدید خانواده خودم روبرو میشم به ایشون میگم میگن خانواده خودشون راضی میشن با خواهرشون مطرح کردن. ممنون میشم ازتون راهنماییم کنید خیلی ذهنم آشفتست.
🌷 ─═हई @moshavere169 ईह═─🌷
🌹🌹🌹🌷🌷🌷🌿🌿
انتخاب همسر
ملاک های انتخاب همسر یکی از اصلی ترین مباحث در مشاوره قبل از ازدواج است و هر جوانی پس از رسیدن به شناخت از خود، باید بتواند درباره انتخاب همسرش تصمیم گیری کند. برای داشتن ازدواج موفق فقط عزم و اراده برای ازدواج کافی نیست. شما باید به بلوغ فکری، عاطفی، اجتماعی و جسمی رسیده باشید و مهم تر از آن خودتان و طرف مقابلتان را بشناسید و با توافق والدین پا در مسیر زندگی مشترک بگذاری
🌷 ─═हई @moshavere169 ईह═─🌷
🌹🌹🌹🌷🌷🌷🌿🌿
تفاهم یا توافق؟!
💥متأسـفانه در ميان مردم، اكثراً تفاهم با توافق اشتباه گرفته ميشود.
تفاهم يعني فهـم نزديـك بـه هـم داشتن اما توافق يعني تلاش براي رسيدن به يك فهم نزديك به هم.
🔹افرادي كه با هم تفاهم دارند به راحتي و سهولت با هم روزگار ميگذرانند اما آنها كه با هم توافق كرده اند ممكن است در طول زمان به توافقات خود پايبند نباشند و از توافق خود عدول كنند.
تفـاهم يعنـي من و تو بدون اينكه از قبل با هم توافق كرده باشيم، نظراتمان نزديك به هم است.
🔹اما توافق يعني من و تو لازم است انرژي مصرف كنيم و نظراتمان را به هم نزديك كنيم.
تفاهم بدون نياز به صرف انرژي به دلايل مختلف از جمله پيشينه ي همانند، از قبل در همسران وجود دارد.
🔹دليل اصلي اينكـه ذكـر مـيشـود افـرادي كـه تفـاوت زيـاد سـني، فرهنگي اجتماعي، تحصيلي، ديني و ... دارند براي ازدواج با يكديگر مناسب نيستند، ايـن است كه اين افراد تفاهم زيادي با هم نخواهند داشت.
🔹تفاوتهاي فرهنگي، قـومي، نـژادي، سني، مذهبي، اجتماعي و تحصيلي باعث ميشـود كـه نگـرش افـراد بـه دنيـا و موضـوعات زندگي متفاوت باشد. وقتي كه نگرشها متفاوت باشد تفاهم با مشكل روبرو خواهد شد.
🔹مطمئناً توافق جايگاه بسيار مهمي در زندگي مشترك دارد اما آنچه در مورد انتخاب همـسر مهم است، تفاهم است. براي آنكه بفهميم با چه كسي تفاهم داريم لازم است خودمان را و خواسته هاي خودمان را بشناسيم و از آنجا كه ازدواج حـوزه اي اسـت بـا متغيرهـاي متعـدد، وقتي همسران در مورد هر كدام از اين متغيرها فهم نزديك به هم داشـته باشـند، مـيتـوانيم بگوييم كه در مورد آن مطلب باهم تفاهم دارند.
🌷 ─═हई @moshavere169 ईह═─🌷
پرسش و پاسخ👇👇👇
سلام خسته نباشید. من ۲۰ سالم هست و با پسری ۲۱ ساله یک سال و چند ماه هست که آشنا ام و به هم علاقه پیدا کردیم به طوری که قصدمون ازدواجه… فقط از روی احساسات اینو نمیگم من این پسر و میشناسم و مطمئن هستم که به هم میخوریم چون اخلاقامون از همه نظر مثله مذهبی و اعتقادی شبیه هم هستش همین طور رفتار و فکر هامون… ایشون از همون اول آشنایی قصدشون ازدواج بود ولی من کم کم تصمیمم برای ازدواج جدی شد خانواده پسر هم در جریان هستن و راضی ان حتی من با اونا در تماسم و خیلی منو دوست دارن… متاسفانه مشکل خانواده و پدر من هستش… مادرم از ارتباط بین من و پسر مطلع هست ولی خیلی راضی نیستش و به احتمال خیلی زیاد پدرم هم راضی نیستن ممنون می شم منو راهنمایی کنید باید چکار کنم؟
🌷 ─═हई @moshavere169 ईह═─🌷
فراموش نکنید که همسر تا پایان حیات، آرزومند محبت و نوازش است.
تا می توانید این نکته را در نظر داشته و از محبت همسر خویش غفلت نکنید.
🌷 ─═हई @moshavere169 ईह═─🌷
توصیههایی برای همسران
✍در دوران نامزدی، از این پیامها استفاده نکنید!
منفعل-پرخاشگر
به پیامهایی مثل: «هر طور راحتی»، «خودت میدونی» و ... میگن پیامهای منفعل-پرخاشگرانه. اما یعنی چی؟ یعنی اینکه شما از چیزی عصبانی هستید، اما به جای اینکه مثل آدم بزرگها راجع بهش حرف بزنید، منفعلانه با ارسال چنین پیامهایی، دلتون میخواد خشم خودتونو نشون بدید که صدبار از عصبانیت بدتره!
زندگی دیگهای ندارم
ارسال پیامهایی مثل: «چرا جواب نمیدی؟»، نشون میده که شما هیچ کار دیگهای ندارید و بیکار نشستید تا فرد مقابل حالتونو خوب کنه. شما بهتره که یه زندگی جدا و تفریحات لذتبخش برای خودتون داشته باشید تا با پیام ندادنش، اینطور به هم نریزید.
🌷 ─═हई @moshavere169 ईह═─🌷
امام صادق عليه السلام :
إنَّ المَرءَ يَحتاجُ فى مَنزِلِهِ وَ عِيالِهِ إِلى ثَلاثِ خِلالٍ يَتَكَلَّفُها وَ إن لَم يَكُن فى طَبعِهِ ذلِكَ: مُعاشَرَةٌ جَميلَةٌ وَ سَعَةٌ بِتَقديرٍ وَ غَيرَةٌ بِتَحَصُّن؛
مرد در خانه و نسبت به خانواده اش نيازمند رعايت سه صفت است هر چند در طبيعت او نباشد: خوشرفتارى، گشاده دستى به اندازه و غيرتى همراه با خويشتن دارى.
🌷 ─═हई @moshavere169 ईह═─🌷
💟موضوعات گفتگوی قبل از ازدواج
1-سرگرمی ها و علایق
2-باورها و ارزش های دینی
3-باورها واصول اخلاقی
4- دوستان
5-اهداف، رشد وپیشرفت شخص
6- خویشاوندان
7-رابطه صمیمانه با همسر در آینده
8-خانواده خود
9-خانواده همسر
10-حل اختلاف
11-پول و مسایل مالی
12-خواسته ها وتوقعات
13-رویارویی با هیجان
14- وظایف زن ومرد در خانواده
15- فرزند و تربیت فرزند
🌷 ─═हई @moshavere169 ईह═─🌷
🔰متاسفانه در بیشتر موارد تصور ما از "همسر رویاها" چنان رمانتیک است که نمیتوان کسی را با تمام ویژگی هایی که در ذهن مان ساخته ایم پیدا کنیم و اندکی پس از ازدواج تازه "کشف" میکنیم که با چه کسی ازدواج کرده ایم؟
✔️ما باید با کنترل بر رویابافی های خودمان سعی کنیم عاشق فردی واقعی و موجود شویم نه فردی که مطابق با رویا بافی های ماست.
📚 ازدواج بدون شکست
👤 ویلیام گلاسر
🌷 ─═हई @moshavere169 ईह═─🌷
توافق جايگاه بسيار مهمي در زندگي مشترک دارد اما آنچه در مورد #انتخاب_همـسر مهم است، تفاهم است
❇️افرادي که با هم تفاهم دارند به راحتي و سهولت با هم روزگار ميگذرانند اما آنها که با هم توافق کرده اند ممکن است در طول زمان به توافقات خود پايبند نباشند و از توافق خود عدول کنند. تفـاهم يعنـي من و تو بدون اينکه از قبل با هم توافق کرده باشيم، نظراتمان نزديک به هم است.
❇️اما توافق يعني من و تو لازم است انرژي مصرف کنيم و نظراتمان را به هم نزديک کنيم. تفاهم بدون نياز به صرف انرژي به دلايل مختلف از جمله پيشينه ي همانند، از قبل در همسران وجود دارد.
❇️دليل اصلي اينکـه ذکـر مـيشـود افـرادي کـه تفـاوت زيـاد سـني، فرهنگي اجتماعي، تحصيلي، ديني و ... دارند براي ازدواج با يکديگر مناسب نيستند، ايـن است که اين افراد تفاهم زيادي با هم نخواهند داشت.
❇️تفاوتهاي فرهنگي، قـومي، نـژادي، سني، مذهبي، اجتماعي و تحصيلي باعث ميشـود کـه نگـرش افـراد بـه دنيـا و موضـوعات زندگي متفاوت باشد. وقتي که نگرشها متفاوت باشد تفاهم با مشکل روبرو خواهد شد.
✅مطمئناً توافق جايگاه بسيار مهمي در زندگي مشترک دارد اما آنچه در مورد انتخاب همـسر مهم است، تفاهم است.
🌷 ─═हई @moshavere169 ईह═─🌷
باورهاي نادرست در انتخاب همسر
١- شانس فقط يكبار در خانه آدم را مي زند.
اين باور نادرست باعث مى شود فرد احساس كند كه اگر قرار باشد شانس فقط يكبار در خانه ى آدم را بزند ، مبادا با رد كردن پيشنهاد ازدواج فرد مورد نظر ، شانس ازدواج را براي هميشه از دست بدهم! و اين باور عنصر شانس را به جاي نعمت تفكر در زندگي فرد تقويت مى كند.
٢- خوشگل ها مال مردم هستند.
چنين باوري فرد را به ترس و عدم اعتماد واجتناب از افراد زيباو جذاب سوق مى دهد و در ادامه فرد به فرض غلط مبنى بر اينكه اگر با فرد معمولى ازدواج كنم دوام بيشترى خواهد داشت!
٣- عشق و علاقه بعد از ازدواج پيش مي آيد.
دو مفهوم عشق و علاقه معناي متفاوتي دارند،عشق به معناي علاقه ى شديد قلبي و خواستن بى اندازه توام با شيفتگى نسبت به طرف مقابل است، در حاليكه علاقمند بودن به فردي ، دوست داشتن فرد توام با توانايي قضاوت درست درباره نقاط مثبت و منفي فرد است.علاقه قبل از ازدواج به روند ازدواج لطمه ايي نمي زند و خوب است.
٤-ازدواج به درمان بيماريهاي رواني كمك مي كند.
ازدواج يك تغيير است و هر تغييرى استرس زاست و ازدواج به عنوان تغييرى مثبت و مهم حداقل فشار روانى فشار روانى زيادى به بار مى آورد.خانواده هايى كه چنين تفكرى دارند ازدواج نه تنها به درمان بيمارى روانى كمكى نمى كند كه حتى مى تواند آنرا تشديد كند.
٥- ازدواج پاياني براي همه مشكلات است.
برخي از جوانان معتقد هستند كه ازدواج نقطه پايان تمام مشكلات و تعارضات آنها و شروع خوشبختى است. اين باور هم نادرست است زيرا گرچه ازدواج مى تواند پايان بخش برخى مشكلات دوران تجرد باشد، ولي نقطه ى آغازى براى مشكلات جديد است و مهم تر از همه ازدواج مستلزم سازگارى با موقعيت جديدى است كه به دنبال ازدواج پيش مى آيد كه نيازمند صرف انرژى زيادى است كه مى تواند فشارزا باشد.
٦-قيافه عادي مى شود.
گر چه معيارهاى زيبايى نسبى هستند و هر كسى بنا به سليقه ى شخصى خود معيارهاى متفاوتى دارد ، اما اگر زيبايى و جذابيت جسمانى به عنوان مهم ترين ملاك يا تنها ملاك مدنظر قرار گيرد، در اين صورت مشكل زا خواهد بود. واقعيت اينست كه زوج ها بايد تا اندازه ايى براى هم جذابيت داشته باشند و ظاهر همديگر را بپسندند تا راغب به ازدواج باشند.گرچه اين باور كه اهميت قيافه و زيبايى با گذشت زندگى مشترك رنگ مى بازد، تا اندازه ايى درست است؛اما نكته اى كه بايد به آن توجه داشت اينست كه چهره زيبا و جذاب به مرور عادى مى شود در حاليكه چنين چيزى در مورد قيافه ى زشت صدق نمى كند! اگر در ابتدا قيافه فرد به اصطلاح به دل طرف مقابل نشيند و به فرد نچسبد ممكن است تا آخر اين احساس ناخوشايند را با خود به يدك بكشد و ناراضي باشد.
٧- با چادر برو با كفن بيا
امروزه اين باور كمتر شايع است ، اما هنوز هست . اعتقاد به اين باور نابسامان كه تحت هر شرايطي بايد تسليم زندگي باشد، امكان افسردگي ، خودكشي، فرار يا ماندن در شرايط آزاردهنده را تقويت مى كند.
🌷 ─═हई @moshavere169 ईह═─🌷
🔴 گلایه اطرافیان از همسر
💠 گاه اطرافیان و یا خانواده شما از همسرتان بدگویی کرده و یا گلایهای را مطرح میکنند.
💠 در این مواقع باید با حفظ ادب و احترام نسبت به فرد گلایه کننده، نیّت خیر همسرتان و یا توجیههایی که باعث کم شدن بدبینی اطرافیان نسبت به همسرتان میشود ابراز کرده و حافظ آبرو و اسرار او باشید!
💠 از طرفی تا میتوانید گلایه خانواده خود را به همسرتان نرسانید چرا که زمینهساز کینه، فتنه، بدبینی و سردی روابط میگردد!
💠 به تدریج باید با رفتار و گفتار خود دلهای دو طرف را به هم نزدیک کنید.
💠 در مواقعی که گلایهی آنها اساسی و بزرگ است حتما به مشاور دینی خانواده مراجعه نمایید!
─═हई @moshavere169 ईह═─
سلام
روز جمعه تون بخیر باشه
💎امام کاظم علیه السلام درباره قرائت سوره قدر در روز جمعه می فرماید:
برای خداوند در روز جمعه هزار نفحه رحمت است که هر بنده ای به اندازهای از این رحمت عطا می کند و هر کس این سوره را بعد از ظهر جمعه صد بار قرائت نماید خداوند همه آن هزار نفحه رحمت را به او خواهد داد.
📚الامالی صدوق، ص 703
اللهم عجل لولیک الفرج💐
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
ما با دیگران زندگی میکنیم، نه برای دیگران...
بعضی از ما مدام در تلاشیم تا دیگران را از خودمان راضی نگه داریم و در این راه از خود و نیازهایمان میگذریم و بعبارتی قربانی رضایت دیگران میشویم؛
این در حالی است که اگر هزار سال عمر داشته باشیم و همه عمرمان را هم وقف رضایت دیگران کنیم هرگز موفق به این کار نخواهیم شد!!!
پس یاد بگیریم ضمن احترام به دیگران و نیازهایشان، بیشتر مراقب خودمان باشیم و برای خودمان وقت بگذاریم و یادمان باشد ممکن است در مواقعی دیگران از ما راضی نباشند و این کاملا طبیعی است...
🌷 ─═हई @moshavere169 ईह═─🌷
🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸
🍃گاهی وقت ها پیش میاد که شوهرها سر یه مسائلی ،( بی دلیل و یا با دلیل)
حساس میشن
.
🍃مثلا شوهرتون به اینکه شما برین خونه ی خواهرتون حساس میشه و میگه : 👈"دلم نمیخواد بری اونجا" و ... .
🍃اینجاست که سیاست زنانه به درد میخوره ،وقتی اینجوری برخورد میکنن اگه واقعا میدونین دلیل رفتارشون چیه و دلیل شون منطقیه، سعی کنین باهاشون حرف بزنین اگه احیانا دیدین قانع نمیشه و حرف حرفه خودشونه، بیش تر از یبار صحبت نکنین و بگین : 👈"باشه اگه شما نیای که من هیچ جا نمیرمممم ...
.
🍃خودتون رو به این قضیه حساس نشون ندین ،اگر هم دلیلش رو نمیدونین و یا میدونین که دلیل درست و حسابی ندارن
بازم حساسیت نشون ندین و دائم نگین : 👈"چرا ؟ دلیلت چیه؟ مگه خواهرم چیکار کرده؟ اصلا منم خونه خواهرت نمیام!" ⛔️
. 🍃یکم صبر کنین و همون جمله بالا رو اگه موقعیت مناسب بود به کار ببرین . کم کم با گذشت زمان از خر شیطون میان پایین به شرط اینکه شما "حساسیت" نشون ندین و نخواین مقابله به مثل کنین. گاهی بزرگواری نشون دادن هم خیلی خوبه و جواب میده.
.
🍃البته کلا این نکات به شرایط و روابط قبلی خیلی بستگی داره.
راستی توی این موقعیت اصلا وقت به رخ کشیدن کارهای بد خواهرش درحق شما نیست ، چون بحث رو بی منطق جلو میبره و درست که نمیشه ،هیچ بدتر هم میشه و به نتیجه نمیرسه⛔️
🌷 ─═हई @moshavere169 ईह═─🌷
May 11
🔰سبك دلبستگي و عشق ورزي خود را بشناسید
⭕️(دلبستگي نا ایمن ۔ مضطرب)
🛑به نظرم دیگران آن اندازه صميميتي را که من میخواهم دوست ندارند .
🛑اغلب نگرانم نکند طرف مقابلم واقعا عاشقم نباشد یا نخواهد رابطهاش را با من ادامه دهد .
🛑دلم میخواهد در معشوقم كاملا ذوب شوم و این خواسته گاهي ديگران را از من میترساند .
─═हई @kazemian14 ईह═─
🔴 #پیامد_قهر_بودن
💠 آیتالله العظمی مرعشی نجفی میفرمودند: محضر آمیرزا جواد آقای ملکی تبریزی بودم، کسی آمد و به ایشان گفت: آقا! من به نسخهای که برای شب خیزی به من دادید، مو به مو عمل کردم امّا موفّق نمیشوم. آیه آخر سوره کهف را خواندهام، دعایی را که دادهاید، خواندهام، صدقه هم فرمودید دادم، همه کار کردم امّا موفق نشدم. آقا فرمودند: گوش خود را جلو بیاور تا چیزی بگویم. چیزی به او گفتند که دیدیم سرخ شد و عقب نشست. بعد فرمودند: این را انجام بده، درست میشود! آیتالله العظمی مرعشی نجفی فرمودند: بعدها که آن شخص پیش من آمد، خودش برایم گفت: آن روز آقا فرمودند: تو چند روز است که در منزل بد اخلاقی میکنی و با همسر و بچّه هایت قهری، با این حال می خواهی خدای متعال باز توفیق شب خیزی به تو بدهد؟! هیهات! این ها که هیچ، اگر خضرِ نبی هم تعلیمی به تو بدهد، توفیقِ شب خیزی نخواهی داشت!
─═हई @kazemian14 ईह═─۰