🔅 خانواده متعالی 🔅
💠 ماه آزادی
🔸 انسان، آزاد نیست که هر حرفی بزند و هر کاری بکند، انسان در گرو کار خودش است: ﴿كُلُّ نَفْسٍ بِما كَسَبَتْ رَهینَةٌ ﴾؛ ﴿كُلُّ امْرِئٍ بِما كَسَبَ رَهینٌ﴾؛ مرهون است در گرو است.
🔸 یک آدم بدهکار باید گرو بدهد؛ در دنیا یک آدم بدهکار وقتی گرو می دهد خانه خود یا زمین خود یا فرش خود و مانند اینها را گرو می دهد اما در رابطه با مسائل آخرت، انسان که گرو می دهد که نمی تواند به خدا، زمین و خانه گرو بدهد، خود انسان را گرو می گیرند. «رهین» بر وزن «فعیل» به معنی مفعول است؛ عین مرهونه در اختیار مرتهن است آزاد نیست، باید فکّ رهن کرد. رهنی که ذات اقدس الهی قبول می کند خود #جان_انسان است؛ هم فرمود: ﴿كُلُّ نَفْسٍ بِما كَسَبَتْ رَهینَةٌ﴾ هم فرمود: ﴿كُلُّ امْرِئٍ بِما كَسَبَ رَهینٌ﴾. یک آدم بدهکار گرو می دهد، حالا چرا ما بدهکار باشیم که ما را گرو بگیرند؟! باید آزاد باشیم #آزادی نعمت خوبی است. می بینید بعضی ها می گویند من نمی توانم ترک کنم، عادت کردم، این «عادت کردم» یا «نمی توانم ترک کنم» یعنی چه؟ یعنی من در رهن کار خودم هستم و هر چه آن کار دستور بدهد من انجام می دهم! این بد است، چون انسان باید آزاد باشد.
🔸 وجود مبارک پیغمبر (صلی الله علیه و آله و سلم) در آن خطبه نورانی چه فرمود؟ فرمود: «إِنَّ أَنْفُسَكُمْ مَرْهُونَةٌ بِأَعْمَالِكُمْ فَفُكُّوهَا بِاسْتِغْفَارِكُم»؛ فرمود شما آزاد نیستید شما بدهکار هستید و بدهکار را گرو می گیرند، #ماه_مبارک_رمضان ماه فکّ رهن است، بیایید خودتان را آزاد کنید. اینکه می بینید هیچ چیزی نمیتواند #مردان_الهی را به این طرف و آن طرف بگرداند، برای اینکه آزاد هستند و در رهن چیزی نیستند. حضرت فرمود آقایان! این ماه، ماه فکّ رهن است: «إِنَّ أَنْفُسَكُمْ مَرْهُونَةٌ بِأَعْمَالِكُمْ» بیایید فکّ رهن کنید: «فَفُكُّوهَا بِاسْتِغْفَارِكُم»
📚 سوره مبارکه نازعات جلسه 7
تاریخ: 1398/09/05
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
@Motaal
💐 السَّلامُ عَلَیْکَ یا حَسَنَ بْنَ عَلِی الْمُجْتَبی
2️⃣ ۲ شب اقامت رایگان
✅ مشهدمقدس
🎖ویژهدارندگاناسم و القاب مولود نیمه رمضان
🎁#قرعهکشی:١۵رمضان١٤٤٣
#بزرگداشت_حَسَنَ_علیهالسلام
🏫 #طرح_اقامت_رایگان۵
🇮🇷 @AyandehSazanco
امام صادق علیه السلام فرمودند: هر کس برای ده نفر از اموات خود در شب جمعه دعا کند اهل بهشت خواهد بود.
🔅 خانواده متعالی 🔅
امام صادق علیه السلام فرمودند: صدقه در شب و روز جمعه، هزار برابر صدقه در اوقات دیگر است.
صدقه شما را در همین جمعه به دست فقیر خواهیم رساند تا از ثواب و فضیلت صدقه در روز جمعه بهره مند شوید.
دریافت صدقه
👇👇 به نام فاطمه غلامی
6037_9981_6605_4394
@Motaal
#حوزه_های_علمیه_خواهران
#پذیرش_طلاب_خواهر_سطح_سه
#پذیرش_طلاب_خواهر_سطح_چهار
#موسسه_آموزش_عالی_حوزوی_رفیعه_المصطفی
✴️ مقام معظم رهبری(دام ظله): ارزش طلبگی به این است که شما خود را برای کاری آماده میکنید که هیچ کاری جایگزین آن نیست.
🔶 موسسه آموزش عالی حوزوی رفیعه المصطفی(علیهما السلام) در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۲
°•🌻 در مقطع سطح ۳(کارشناسی ارشد) در رشته های تحصیلی:
🔸مطالعات اسلامی زنان،
🔸مدرسی ادبیات عرب،
🔸فلسفه اسلامی
°•🌻 و مقطع سطح ۴(دکترا) در رشته های تحصیلی:
🔸تفسیر تطبیقی،
🔸فقه خانواده،
🔸حکمت متعالیه
طلبه می پذیرد.
📅 ثبت نام از ۱۵ فروردین ۱۴۰۱
💻 آدرس سایت جهت ثبت نام و دفترچه راهنما👇
www.paziresh.whc.ir
📞 جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره
۸۸۹۵۰۵۲۹
تماس حاصل فرمائید.
📌 آدرس: تهران - بلوار کشاورز - خیابان وصال شیرازی - کوچه محمد ابراهیم باستانی پاریزی - پلاک ۱
🔅خانواده متعالی 🔅
پایگاه اطلاع رسانی اسراء: آیت الله العظمی جوادی آملی در پیامی به مناسبت چهلمین روز ارتحال برادرشان جناب آقای دکتر اسماعیل واعظ جوادی، از رهبر معظم انقلاب، مراجع عظام تقلید، علما و اساتید حوزه و دانشگاه، مسئولان عالی رتبه نظام، روسای قوه سه گانه و تمامی دوستداران اهل بیتی که با پیام های شفاهی یا کتبی اظهار محبت کرده بودند ، تشکر و قدرشناسی نمودند.
متن پیام معظم له بدین شرح است:
أعوذ بالله من الشیطان الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم
▫️ اربعین مرحوم برادرم دکتر #اسماعیل_واعظ_جوادی فرا رسید. امیدواریم ذات اقدس الهی این مؤمن اهل بیتی را و همه مؤمنین شرق و غرب عالم را به برکت ماه مبارک رمضان که «شهر الضیافة» است مشمول عنایت ویژه خود قرار بدهد. خدای سبحان هم مهمان خوبی است هم میزبانی خوبی؛ او همان طوری که «خیر الرازقین» است «خیر موجود عرف» هم هست. هیچ موجودی همتای خدا نیست. بهترین رازق، اوست. بهترین خالق، اوست. بهترین رحیم، اوست و مانند آن.
▫️ این هم میزبان خوبی است هم مهمان خوبی. میزبان خوبی است در تمام زمان و زمین، مخصوصاً در زمان پرفیض ماه مبارک رمضان و در سرزمین مکه. حاجیان و مؤتمران جزء «ضیوف الرحمان» هستند صائمان هم جزء «ضیوف الرحمان»اند. ماه مبارک رمضان شهر ضیافت است و ایام حج و عمره هم سرزمین ضیافت است آنها «ضیوف الرحمان»اند.
▫️ خدای سبحان میزبان خوبی است برای همه مهمان ها؛ چه اینکه مهمان خوبی هم هست برای همه میزبان ها. فرمود هر وقت مرا دعوت کردید من حضور پیدا می کنم: «أَنَا عِنْدَ الْمُنْکَسِرَةِ قُلُوبُهُم» افراد دل شکسته میزبان من اند و من مهمان افراد دل شکسته هستم. اگر کسی دلش بشکند و به غیر خدا پناهنده نشود و «لم یجد فی قلبه احد الا الله»، چنین شخصی میزبان خداست و خدا مهمان چنین شخصی است.
▫️ ماه مبارک رمضان است، ایامی است که بسیاری از مردم ایران زمین بلکه مسلمان های عالم بلکه مردم جهان در اثر گرفتاری های بیماری کرونا و امثال کرونا، دل های شکسته دارند تنها کسی که می تواند میزبان این دل های شکسته باشد خدای سبحان است. امیدواریم که ذات اقدس الهی به مردم شرق و غرب عالم عنایت کند و به مسلمان ها عنایت کند، به شیعیان اهل بیت عنایت کند، به کسانی که حامیان اهل بیت اند اینها که قرآن ناطق اند در ماه قرآن کریم، هم اهل قرآن باشند هم اهل ولایت و امامت اهل بیت(علیهم الصلاة و علیهم السلام).
▫️ من ضمن طلب مغفرت برای مرحوم برادرم، طلب مغفرت برای مؤمنین عالم، از همه بزرگوارانی که در مراسم تسلیت شرکت فرمودند دلداری دادند طلب مغفرت کردند حق شناسی می کنم. از علما و مراجع بزرگوار تقلید حق شناسی می کنم. از رهبر معظم انقلاب حق شناسی می کنم. از علما و اساتید بزرگوار حوزه و دانشگاه حق شناسی می کنم. از مسئولان عالی رتبه به ویژه رؤسای قوای سه گانه حق شناسی می کنم. از دوستان اهل بیت حق شناسی می کنم. از همه علاقمندان به قرآن و عترت که اظهار محبت کردند جهت تسلیت کتباً یا شفاهاً بزرگواری کردند حق شناسی می کنم. از همه شما عذرخواهی می کنیم که تاکنون فرصت تقدیر و تشکر نرسید.
امیدواریم ذات اقدس الهی کشور ولی عصر را تا ظهور آن حضرت از هر گزندی محافظت بفرماید!
به همه شما خیر و سعادت دنیا و آخرت مرحمت کند!
«غفر الله لنا و لکم و السلام علیکم و رحمة الله و برکاته.
شادی روح این مرحوم و بقاء و طول عمر این عالم ربانی و همه علمای عظام و مراجع تقلید خصوصا مقام معظم رهبری و استجابت دعای آنها در حق همه مومنین و در حق ما صلوات
@Motaal
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔅خانواده متعالی 🔅
💠 امام حسن (علیه السلام)
🔸 در احتجاجات #امام_مجتبی (سلام الله علیه) هتاکی ها و بی ادبی هایی که اموی ها نسبت به او داشتند یک بی ادب را اجیر کردند که نسبت به #امام_مجتبی (سلام الله علیه) اهانت بکند و او هم بی ادبی کرد.
حضرت گوش داد، بعد وقتی که خواست برود، فرمود تو مثل پشه ای هستی که روی درخت خرما نشسته، وقتی که آمدی معلوم نبود که چه وقت آمدی! حالا که داری می روی به من میگویی محکم خودت را نگه دار من دارم می روم!؟
🔸 چه کسی می تواند این حرف را بزند؟ کسی که مستقیم ریشه دار است.
با آمدنِ یک تلخ، نمی لغزد که با رفتنش بخندد!
آپارات:
https://aparat.com/v/DeULj
📚 دیدار
تاریخ: 1396/08/17
#امام_حسن_مجتبی_کریم_اهل_بیت_علیهم_السلام
#آیت_الله_جوادی_آملی
@Motaal
فروغ هدايت.mp3
892.9K
🔅 خانواده متعالی 🔅
💠 روز پانزدهم ماه #رمضان 1443
📚 سخنرانی عمومی
تاریخ: 1376/04/13
#سالروز_ولادت_امام_حسن_مجتبی_علیه_السلام
#آیت_الله_جوادی_آملی
@Motaal