فردا به توان تو
🌷 #صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله_ع 🌙 #شب_جمعه شب اول قبر حسین رو به فریاد هممون برسون 🖤 #رئیسی_عزیز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📣 پویش خدمتِ شهید 📣
«ویژه نوجوانان»
🔰کدوم یکی از دستاوردهای دولت #رئیسی_عزیز برات از همه مهمتر بوده؟
#ویژه_نوجوانان
🔷اگر میخوای متن بنویسی بین ۱ تا ۳ صفحه باشه!
🔶اگر میخوای تولید رسانهای داشته باشی حواست باشه بیشتر از ۲ دقیقه نشه!
⏳مهلت ارسال آثار تا ۱۰ خرداد
🔗آیدی ایتا جهت ارسال👇
🆔 @Nojahan_puyesh
#خدمت_شهید
👇نوجهان را در فضای مجازی دنبال کنید👇
ایتا | بله | روبیکا | آپارات | نرمافزار | شاد
✨﷽
🔰زندگینامه (قسمت اول)
آیت الله سید ابراهیم رئیسی در آذرماه سال ۱۳۳۹ هجری شمسی در خانوادهای روحانی در شهر مشهد و در محله نوغان دیده به جهان گشود.
پدر ایشان حجت الاسلام سیدحاجی رئیس الساداتی و همچنین مادر وی سیده عصمت خدادادحسینی از سلاله سادات حسینی و نسبت اش از هر دو طرف به حضرت زید بن علی بن الحسین (ع) میرسد.
دکتر رئیسی در ۵ سالگی پدر خود را از دست داد.
او تحصیلات ابتدایی را در مدرسه جوادیه گذرانده و تحصیل در علوم حوزوی را در مدرسه نواب و سپس در مدرسه آیت الله موسوینژاد شروع کرد.
در سال ۱۳۵۴ جهت ادامه تحصیل به حوزة علمیة قم و مدرسه آیت الله بروجردی رفت و مدتی نیز در مدرسهای که با مدیریت آیت الله پسندیده تحت نظر امام خمینی اداره میشد، تحصیل نمود.
✍ادامه دارد
#زندگینامه_شهید_رئیسی
#رئیسی_عزیز
#سید_شهیدان_خدمت
✏️ هماکنون؛ #تیتر_یک KHAMENEI.IR
🔹 رهبر انقلاب در دیدار خانوادههای شهدای خدمت:
👈 قیام ملت ایران در تشییع شهدای خدمت نشان داد ملت زنده و به شعارهای انقلاب وفادار است
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔰زندگینامه(قسمت دوم)
بیان سوابق و فعالیتهای سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، انقلابی، مبارزاتی و مسئولیتها:
در پی اهانت به امام خمینی (ره) در روزنامة اطلاعات در ۱۷ دیماه سال ۱۳۵۶ و آغاز حرکتهای مردمی، دکتر رئیسی در اجتماعات اعتراضی که مبدأ اغلب آنها مدرسه آیت الله بروجردی (مدرسه خان) بود، شرکت داشت و در قالب هستهای از طلاب انقلابی فعالیت مینمود.
وی در این دوران فعالیتهای مبارزاتی خود را در قالب ارتباط با علمای انقلابی آزاد شده از زندان و یا در تبعید، پی گرفت.
همچنین در تجمعاتی مثل تحصن علما و روحانیون در دانشگاه تهران، شرکت نمود.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی، وی در دوره تربیتی خاصی که مرحوم #شهید_بهشتی جهت کادرسازی برای تأمین نیازهای مدیریتی نظام اسلامی برگزار کرده بود، شرکت کرد و به دنبال شورشهای مارکسیستی و ایجاد مشکلات متنوع در مسجد سلیمان، به همراه گروهی از طلاب در قالب فعالیتهای فرهنگی به آن منطقه رفت.
پس از بازگشت از مسجد سلیمان، مجموعه سیاسی- عقیدتی پادگان آموزشی صفر- دو در شاهرود را تأسیس و برای مدت کوتاهی آن را اداره کرد.
✍ادامه دارد
#زندگینامه_شهید_رئیسی
#رئیسی_عزیز
#سید_شهیدان_خدمت
1_1592856065.mp3
1.68M
🔴 سفارش عبادی برای فعالان رسانهای
📍#استاد_میرباقری
🌱 دعاهای #عصر_ظهور را هر روز بخوانید. #نماز_امامزمان(عجّل الله فرجه الشریف) را صبح یا قبل از شروع کار بخوانید تا با حضرت هم افق شوید و در طرح و برنامه قرار بگیرید.
کسی که وارد میدانهای بزرگ میشود و میخواهد گرههای بزرگ را باز کند، باید توسّلاتش محکم باشد.
🌱 در آخر شب هم دعای «یونس بن عبدالرّحمن» را که در مفاتیحالجنان بعد از دعای عهد آمده است، بخوانید (اللّٰهُمَّ ادْفَعْ عَنْ وَلِیِّک...).
🌱 تنظیمات کاریتان هم بهگونهای باشد که زودتر بخوابید و سحر بیدار شوید.
فکرکردنها و طراحیهایتان را به #سحر انتقال بدهید؛ در این صورت، برکت پیدا میکند و زمین تا آسمان متفاوت میشود. فکرِ در سحر بعد از بیداری شب، غیر از فکرِ خستۀ ساعت یازده شب است و نهفقط خستگی، بلکه فضا، فضای مناسبی نیست.
البته این کار احتیاج دارد به خوابیدن در اولِ شب. نمیشود انسان دیر بخوابد و سحر بیدار شود! کار را تعطیل نکنید، منتها اگر میخواهید شانزده ساعت کار کنید این کار را از آن طرف شروع کنید.
حضرت نماز عشا را میخواندند و میخوابیدند؛ از آن طرف هم: «قُمِ اللَّيْلَ إِلَّا قَلِيلًا. نِصْفَهُ أَوِ انْقُصْ مِنْهُ قَلِيلًا. أَوْ زِدْ عَلَيْهِ وَرَتِّلِ الْقُرْآنَ تَرْتِيلًا».
عمدۀ عبادات، برای فرصتِ بیداری بعد از خواب ابتدای شب است. بهوقت خوابیدن، و بهوقت از خواب بیدار شدن، و حتی تجزیۀ کردن خواب، اینها چیزهایی است که مؤثر است. برای توفیق در بیداری سحر، مداومت بر تلاوت دو سوره #مزمّل و #مدثّر، مؤثر است. در روز هم خواب قیلوله را فراموش نکنید»
🌺🌿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 عجب کلیپ نابی ……
▪️◾️▪️
▪️بار الها در رهت هر کس بمیرد زنده است
▪️زندگی بی عشق تو ننگ است و بی ارزنده است
▪️حاضرم در راه دین از تن جدا گردد سرم
▪️من بمیرم باک نیست اما بماند رهبرم
◾️شهید آل هاشم عزیز😭
#سیدالشهدای_خدمت | #شهید_جمهور
﷽
زندگینامه(قسمت سوم)
ورود آیت الله رئیسی به عرصة مدیریت از سال ۱۳۵۹ و با حضور در جایگاه دادیاری شهرستان کرج آغاز شد و پس از مدتی با حکم شهید قدوسی، به سمت دادستان کرج منصوب شد.
موفقیت او در ساماندهی وضعیت پیچیده این شهر موجب شد تا پس از دو سال در تابستان ۱۳۶۱ همزمان با دادستانی شهر کرج، مسئولیت دادستانی شهر همدان را نیز عهده دار شود.
حضور همزمان او در این دو مسئولیت، برای مدتی ادامه یافت تا آنکه به عنوان دادستان استان همدان معرفی شد و از سال ۱۳۶۱ تا ۱۳۶۳، در این سمت خدمت نمود.
دکتر رئیسی در سال ۱۳۶۲ در سن ۲۳ سالگی با دکتر جمیله سادات علم الهدی دختر ارشد آیت الله سید احمد علم الهدی ازدواج کرد.
خانم دکتر علم الهدی دانشیار رشته فلسفه علوم تربیت دانشگاه شهید بهشتی تهران، رییس سابق پژوهشگاه علوم انسانی است.
آیت الله رئیسی و خانم دکتر علم الهدی دارای دو فرزند دختر هستند. دکتر رئیسی که اهتمام ویژه ای به تحصیل خود و اعضای خانواده اش دارد، دختر اول ایشان متاهل و دارای دو مدرک کارشناسی ارشد است. یکی در رشته علوم اجتماعی از دانشگاه الزهرا (سلام الله علیها) و دیگری در رشته علوم قرآن و حدیث از دانشگاه علوم حدیث شهر ری و دختر دوم وی نیز متاهل و دانشجوی کارشناسی رشته فیزیک دانشگاه شریف است.
آیت الله رئیسی در سال ۱۳۶۴ به عنوان جانشین دادستان انقلاب تهران منصوب شد و به این ترتیب، دوره مدیریت قضایی ایشان در تهران آغاز شد. به دنبال موفقیت وی در حل پرونده های قضایی پیچیده، امام خمینی (ره) طی احکام ویژه و مستقیم ،ایشان و حجه الاسلام نیری را برای رسیدگی به مشکلات اجتماعی در برخی استانها از جمله لرستان، کرمانشاه و سمنان مامور کرد.
✍ادامه دارد
#زندگینامه_شهید_رئیسی
#رئیسی_عزیز
#سید_شهیدان_خدمت