روزنگار دکتر ایزدخواه ( نماینده مردم تهران در مجلس ) درباره فشار دولت برای لغو مناظره با موضوع استیضاح همتی!
#دولت_آزادی_بیان
@Mr_Gray_1/#soldier
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اولین تصویر از توقیف یکی از بزرگترین کشتیهای رژیم صهیونیستی در تنگه هرمز
@Mr_Gray_1/#soldier
🔹شهادت ۲ نفر از بسیجیان در شهرستان سراوان
روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه اعلام کرد:
🔹صبح امروز ۲ نفر از بسیجیان طرح امنیت قرارگاه شهید سجاد سراوان به نام های حجت الاسلام و المسلمین صادق محمودی و میلاد دامن کش که با خودرو شخصی از محل کار به سمت منزل در حال عزیمت بودند توسط عوامل تروریستی مورد سو قصد قرار گرفته و به شهادت رسیدند.
@Mr_Gray_1/#Rosa
🇮🇷آقای خاکستری🇵🇸
اولین تصویر از توقیف یکی از بزرگترین کشتیهای رژیم صهیونیستی در تنگه هرمز @Mr_Gray_1/#soldier
سردار تنگسیری: شناورهایمان توقیف شود شناورهایشان را توقیف میکنیم
فرمانده نیروی دریایی سپاه: در هر کجای جهان به شناورهای و کشتیهای ما تعرض کنند و آن را توقیف کنند؛ ما هم شناورهای آنها را توقیف خواهیم کرد کمااینکه تاکنون هم چنین بوده است.
@Mr_Gray_1/#Rosa
آغاز مخالفتها با پخش سریال رمضانی فرقهگرایانه «معاویه بن ابی سفیان» پس از دو سال وقفه
طی روزهای گذشته و همزمان با اعلام ناگهانی پخش مسلسل «معاویه بن ابی سفیان» توسط شبکه mbc در شبهای ماه مبارک رمضان ۲۰۲۵ عبدالعزیز آل شیخ مفتی اعظم عربستان، دارالافتای مصر و برخی شیوخ الازهر مخالفت خود را با انگشت نهادن روی سناریوی فرقهگرایانه و چهره غیر تاریخی از معاویه قرار دادند و خواستار تمدید توقیف این سریال شدند.
این سریال که سناریوی آغازین آن به قتل عثمان (فتنه الکبری: ۱۸ ذی الحجه ۳۵ قمری) پرداخته با محوریت پیگیری پیامدهای این قتل پرداخته و کنش حضرت علی (ع) با بازیگری ایاد نصار هنرمند اردنی که متاسفانه بدون توجه به پروتکلهای رایج سینمایی، چهره واقعی از امام اول شیعیان را روی قاب دوربین آورده است.
بر اساس اطلاعیه تبلیغاتی کارگردان این سریال: «عصری که مورخان درباره آن اختلاف نظر داشتند، امپراتوری که از شرق به غرب امتداد داشت، حکومتی که حیلهگری و قدرت را درهم آمیخت و حماسهای سیاسی که تاریخ فراموش نشدنی را نوشت، خلاصه میشود: «از یک کاتب وحی!!!».
@Mr_Gray_1/#Rosa
متهم ردیف اول پرونده رضایت خودرو به اعدام محکوم شد
▪️رای در دیوانعالی کشور قابل فرجامخواهی است
قاضی ویژه دادگاه رسیدگی به جرایم اخلالگران در نظام اقتصادی استان قزوین:
🔹برای متهم ردیف اول، حکم اعدام و برای سایر متهمین موثر در پرونده نیز حبسهای طویلالمدت و انحلال اشخاص حقوقی صادر شد.
🔹دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران در نظام اقتصادی مستقر در استان قزوین بعد از برگزاری ۱۳ جلسه علنی رسیدگی به این پرونده کثیرالشاکی و پس از بررسی اسناد و مدارک، اظهارات شکات و متهمین، گزارش ضابطان قضایی، نظرات کارشناسان و طیشدن فرآیند رسیدگی، رای متهمین را صادر کرد.
🔹این پرونده با بیش از ۲۸ هزار شاکی دارای ۲۸ متهم حقیقی و حقوقی است که برای متهم ردیف اول حکم اعدام و برای سایر متهمین حقیقی موثر در پرونده نیز حبسهای طویلالمدت و برای اشخاص حقوق نیز رای انحلال صادر شده است.
🔹رد مال شکات مطابق با آخرین قرارداد و بر اساس نرخ شاخص تورم بانک مرکزی جمهوری جمهوری اسلامی ایران در زمان پرداخت (یوم الاداء) لحاظ خواهد شد.
🔹حکم اعدام صادره برای متهم ردیف اول قابل فرجامخواهی در دیوان عالی کشور بوده و رای صادره نسبت به سایر متهمین نیز قطعی است.
@Mr_Gray_1/#Rosa
عنایت کنید
سفارتخانه اش را گرفتیم
نفتکش بریشتون را زدیم
سربازانش رو روی آب کت بسته گرفتیم
نظام تحریمهایش را پاشیدیم
برنامه منطقه ای او را به هم ریختم
سگ وحشی او را با حماس قلاده زدیم
اینها همه ماجراجویی بود
شجاعت این است که کشور را با دستور او وارد جنگ کنی، بروی در کاخ سفید و تحقیر شوی و بعد پرتابت کنند بیرون!
عقل اصلاح طلب
@Mr_Gray_1/#soldier
6.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باز کن در که گدای سحرت برگشته
بنده خسته ز عصیان به درت برگشته
فرارسیدن ماه مهمانی خدا، ماه مبارک رمضان را تبریک عرض مینماییم.🌹
@Mr_Gray_1/#Ali
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔲 ۹ نکته کلیدی درباره ماه مبارک رمضان از زبان حضرت آیتالله کشمیری (ره)
@Mr_gray_1
من به دینی که توش استیضاحِ همتی گناهکبیره باشه آتئیستم
@Mr_Gray_1/#soldier
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴ه.ک ده ها دو.ربین های مداربسته
از محل برگزاری جلسات اپوزوسیون و فعالیت علیه جمهوری اسلامی!
▫️توسط تیم سا.یبری دیفندر ایران و قصاص
#سایبر_دیفندر