#اطلاع_رسانی
#دعای_کمیل
◾️ مراسم پر فیض دعای کمیل
________________________________
🗓پنجشنبه ۱۹ مهر ماه
بهمراه فریضه ی جماعت مغرب و عشاء
🕌 خیابان امام خمینی ره چهارراه آزادگان مسجد حضرت صاحـب الزمـــــان عجل الله تعالی فرجه الشریف
┈┈••••✾•🍃💎🍃•✾•••┈┈
#پایگاه_کوثر_ولایت
#پایگاه_شهید_رستمی
#گروه_جهادی_امام_رئوف
#مسجد_صاحب_الزمان_عجلالله
@Msahebzaman230
☀️ امروز:
شمسی: پنجشنبه - ۲۶ مهر ۱۴۰۳
میلادی: Thursday - 17 October 2024
قمری: الخميس، 13 ربيع ثاني 1446
🌹 امروز متعلق است به:
🔸حضرت حسن بن علي العسكري عليهما السّلام
❇️ وقایع مهم روز:
🔹شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها (روایت 45روز)، 11ه-ق
🔹روز تربیت بدنی و ورزش
📆 روزشمار:
🌺21 روز تا ولادت حضرت زینب سلام الله علیها
▪️29 روز تا شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها (روایت 75روز)
▪️49 روز تا شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها (روایت 95روز)
▪️59 روز تا وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها
🌺66 روز تا ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
┈┈••••✾•🍃💎🍃•✾•••┈┈
#پایگاه_کوثر_ولایت
#پایگاه_شهید_رستمی
#گروه_جهادی_امام_رئوف
#مسجد_صاحب_الزمان_عجلالله
@Msahebzaman230
#زيارت_امام_حسن_عسكري (ع):در روز پنج شنبه
🌹السَّلامُ عَلَيْكَ يَا وَلِىَّ اللّٰهِ،
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ اللّٰهِ وَخَالِصَتَهُ،
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا إِمَامَ الْمُؤْمِنِينَ، وَوَارِثَ الْمُرْسَلِينَ، وَحُجَّةَ رَبِّ الْعَالَمِينَ، صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْكَ وَعَلَىٰ آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ، يَا مَوْلاىَ يَا أَبا مُحَمَّدٍ الْحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ، أَنَا مَوْلىً لَكَ وَلِآلِ بَيْتِكَ، وَهٰذَا يَوْمُكَ وَهُوَ يَوْمُ الْخَمِيسِ، وَأَنَا ضَيْفُكَ فِيهِ وَمُسْتَجِيرٌ بِكَ فِيهِ، فَأَحْسِنْ ضِيافَتِى وَإِجارَتِى بِحَقِّ آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَاهِرِينَ.
┈┈••••✾•🍃💎🍃•✾•••┈┈
#پایگاه_کوثر_ولایت
#پایگاه_شهید_رستمی
#گروه_جهادی_امام_رئوف
#مسجد_صاحب_الزمان_عجلالله
@Msahebzaman230
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدانیم و آگاه باشیم که👇
ایران در جنگ جهانی اول و دوم
خود را به حالت تسلیم درآورد،
تلفاتش در
جنگ جهانی اول 👈 ۹ میلیون کشته
جنگ جهانی دوم 👈 ۵ میلیون کشته
اما در ۸ سال دفاع مقدس 👈 ۲۰۰ هزار شهید
فراموش نکنیم هزینه مقاومت کمتر از تسلیم و دستاوردهای آن خیلی بیشتر از تسلیم است...
┈┈••••✾•🍃💎🍃•✾•••┈┈
#پایگاه_کوثر_ولایت
#پایگاه_شهید_رستمی
#گروه_جهادی_امام_رئوف
#مسجد_صاحب_الزمان_عجلالله
@Msahebzaman230
8.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبت های آقا رشید از ارادتش به حضرت رضا علیه السلام؛ حاجاتی که از امام خواست و مستجاب شد ...
به امام رضا (ع) گفتم من خیلی توسری خوردم، کمکم کن، هرچی دارم از امام رضاست ...
┈┈••••✾•🍃💎🍃•✾•••┈┈
#پایگاه_کوثر_ولایت
#پایگاه_شهید_رستمی
#گروه_جهادی_امام_رئوف
#مسجد_صاحب_الزمان_عجلالله
@Msahebzaman230
🚨 | سنوار تا آخرین لحظه جنگید و شهید شد | روایت رسانه های اسرائیلی از نحوه شهادت یحیی سنوار:
1. دیروز ساعت 10 صبح یکی از نیروهای گردان 450 فردی مشکوک را که در حال خروج و ورود به یکی از ساختمان های تل السلطان در رفح است، شناسایی کرد. این نیرو ساختمان را به ژنرال نشان داد و نیروها به تدریج بر اساس وجود مسلحین شروع به حرکت به سمت هدف کرد.
2. تقریباً در ساعت 15:00 که نیرو تانک ها و نیروهای پیاده را فعال کرد، 3 نفر که از یک پهپاد در حال حرکت استفاده می کردند و از خانه ای به خانه دیگر می رفتند شناسایی شدند. با فهمیدن مسلح بودن اینها به سمت -نها تیراندازی کردند که زخمی شدند و شروع به متفرق شدن کردند.
3. گروه سنوار تقسیم شد. او وارد یک ساختمان شد و بخش دیگری از گروه وارد ساختمان دیگری شد. السنوار به طبقه دوم رفت و نیروهای تانک گلوله ای به سمت آن ساختمان شلیک کردند.
4. فرمانده یک دسته از گردان 450 مشغول عملیات چک کردن ساختمانی که السنوار در آن قرار داشت، شد که دو نارنجک به سمت او و نیروهایش پرتاب شد و پس از آن ارتباط آنها قطع شد و برای ادامه عملیات با پهپادها بازگشتند.
5. نیروها یک پهپاد دیگر آوردند و دیدند که یک نفر (که بعداً مشخص شد السنوار است) از ناحیه دست مجروح شده و نقاب زده بود. سنوار در اتاق نشسته بود و سعی کرد یک چوب را به سمت پهپاد ارتش اسرائیل پرتاب کند. بعد از این اتفاق یک گلوله دیگر تانک به سمت او شلیک کردند.
6. دفعه بعد که نیرو برای بررسی وارد شد همین امروز صبح بود و فقط وقتی وارد شدند و اجساد را دیدند - متوجه شدند که بین یکی از اجساد و یحیی السنوار شباهت وجود دارد.
🍃•✾•••┈┈
❤️ @Msahebzaman230 ❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 | لحظهی ورود کوادکوپتر ارتش رژیم صهیونیستی به ساختمان محل استقرار یحیی السنوار و رصد ایشان که از ناحیه دست به شدت زخمی شده بودند.
🍃•✾•••┈┈
❤️ @Msahebzaman230 ❤️
خبرنگار تونسی: نصرالله شیعه شهید شد و عده ای از سعودیها شادی کردند، السنوار سنی شهید شد و برخی از سعودی ها باز هم خوشحال شدند. خب به ما بگو دین پدرت چیست؟ نکند از یهودیان خیبر باشد در حالی که ما نمیدانیم؟
🍃•✾•••┈┈
❤️ @Msahebzaman230 ❤️