🔹سعید جلیلی کاندیدای ریاستجمهوری خواهد شد.
✍️ میثم ظهوریان منتخب مردم مشهد گفته: با سعید جلیلی جلسه داشتیم؛ ایشان گفتند کاندیدای ریاستجمهوری خواهم شد.
•┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈┈•
@Mtv_Mahboobi
9.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 من محمود احمدینژاد هستم و موضع صریح من برای حجاب خانمها در ایران اینه که: من حجاب اجباری رو قبول ندارم ... !! 🤔
✍️ آفرین به شما آقا محمود ... دیگه بهتر از این نمیشه که در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ایران خودت با دست و زبان خودت ماهیت واقعی خودت را برای مردم شهیدپرور ایران برملا میکنی ... !! 👌👌
•┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈┈•
به کانالِ خطشکن محسن محبوبی (شبکه روشنگری Mtv ایران) بپیوندید:
@Mtv_Mahboobi
6.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کاندیداهای ریاست جمهوری که تاکنون بارها مخالفت خودشون رو با طرح نور اعلام کرده و مدام از بیحجابی و جنبش زن هرزگی و آزادی فواحش و دواعش حمایت کردهاند، باید توسط شورای محترم نگهبان رد صلاحیت شوند.
#مطالبه_مردم
#حجاب
#زن_هرزگی_آزادی
#اصلاحات
#بهاری_ها
•┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈┈•
به کانالِ خطشکن محسن محبوبی (شبکه روشنگری Mtv ایران) بپیوندید:
@Mtv_Mahboobi
✍️ بعضیها رو استخدام میکردند که بیان توی جامعه هنجارشکنی کنند و حرمت حجاب رو بشکنند ... !! 🤔
•┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈┈•
🔻به شبکه روشنگری Mtv بپیوندید:
@Mtv_Mahboobi
8.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چند دقیقه درنگ ...
✍️آن چیزی که الان در حوزه فرهنگ در حالِ درو کردن آنیم، محصول یک دهه رها کردن فضای مجازی است ... !! 🤔
•┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈┈•
🔻به شبکه روشنگری Mtv بپیوندید:
@Mtv_Mahboobi
✍️ در خلال برنامه بدنام امکی اولترای سیا، هزاران نفر به نام علم مورد تعرض، شکنجه و آزمایشهای غیراخلاقی قرار گرفتند!
سازمان سیا (CIA) طی دهههای ۱۹۵۰ و ۱۹۶۰ مجموعهای از آزمایشهای فوق محرمانهی را به اجرا درآورد که بعدا با افشاگریها، مردم آمریکا و متعاقب آن جامعهی جهانی را شوکه کرد. هر چند ممکن است در ابتدا به نظر برسد هرکدام از این آزمایشها بیشتر به قلمروی داستانهای علمیتخیلی تعلق دارند، اما در کمال شگفتی خیلی زود مشخص شد، آزمایشهای کنترل ذهن امکی اولترا همگی واقعی بودهاند ... !!
محققان سازمان سیا در بحبوحهی جنگ سرد سخت مشغول انجام برخی از آزاردهندهترین و دلهرهآورترین آزمایشهای تاریخ روی افراد عمدتاً ناآگاه و بیگناه بودند. به نقل از پایگاه خبری All That’s Interesting، سازمان سیا در آن دوران پرتنش به این باور رسیده بود که محققان اتحاد جماهیر شوروی توانستهاند با موفقیت انواع تکنیکهای کنترل ذهن مخصوص به خود را توسعه دهند.
بدین ترتیب، سیا هم برنامهای موسوم به امکی اولترا را در سال ۱۹۵۳ آغاز کرد. در این برنامهی گسترده محققانی از بیش از ۸۰ مؤسسه تحقیقاتی، دانشگاهی و بیمارستانی شرکت داشتند.
سوژههای این آزمایشهای عذابآور شوک الکتریکی داده شدند، مورد انواع و اقسام تعرضهای کلامی و جسمی قرار گرفتند و به بسیاری نیز به کررات مقادیر قابل توجهی مواد روانگردان بهخصوص ال اس دی داده شد.
علاوه بر این، بسیاری از سوژهها که از قبل با مشکلات روحی و روانی فزایندهای دستوپنجه نرم میکردند، بدون اطلاع خود مورد آزمایش قرار گرفتند.
بسیاری از این افراد بعدها با مشکلات روانی و جسمی طولانیمدتی مواجه شدند. تعجبی هم نداشت که سیا این پروژه را با نهایت محرمانگی و با نامهای رمزی به اجرا درآورد. و وقتی هم که پروژه –دستکم روی کاغذ- در دههی ۱۹۶۰ خاتمه یافت، بیشتر اسناد و سوابق به دستور مقامهای سیا نابود شدند.
امروز، عموم مردم کشور آمریکا به حدود ۲۰ هزار سند مربوط به آزمایشهای کنترل ذهن امکی اولترا دسترسی آزاد دارند.
اما حتی این حجم از شواهد که تنها بخش کوچکی از تمام اسناد و سوابق واقعی را تشکیل میدادند برای پرده برداشتن از یکی از مخوفترین و شنیعترین برنامهها و پنهانکاریهای تاریخ دولت آمریکا کافی بودند.
برنامه امکی اولترا که با نامهای رمزی «امکی نائومی» و «امکیدلتا» نیز شناخته میشد، با حمایت مالی اداره خدمات کارکنان سیا راهاندازی شده بود.
اولترای این نام رمزی هم اشارهای است به محرمانگی این پروژه که بخصوص در طی جنگ جهانی دوم کاربرد زیادی داشت.
آزمایشهای کنترل ذهن امکی اولترا چطور انجام شدند؟
برنامه امکی اولترا از همان ابتدا به دلیل اینکه سازمان سیا به خوبی از زیر پاگذاشتن اخلاقیات در آزمایشهای کنترل ذهن اطلاع داشت با نهایت محرمانگی انجام گرفت. در مجموع ۱۶۲ آزمایش این پروژه در چندین شهر، دانشگاه، زندان و بیمارستان انجام گرفتند. ۱۸۵ محقق تراز اول نیز در این سری آزمایشها شرکت داشتند که برخی از آنها اصلاً نمیدانستند ناخواسته وارد برنامهی محرمانه سیا شدهاند!
در آزمایشهای اولیه اکثر اوقات مواد روانگردان را برای تغییر ذهن به هرکدام از سوژهها میدادند. محققان امیدوار بودند همانطور که گوتلیب میخواهد بتوانند محتویات ذهن انسان را به این طریق کاملاً پاک کنند.
به سوژهها بیشتر ال اس دی، مواد افیونی، تیاچسی (تتراهیدرو کانابینول) و ماده مصنوعی فوقالعاده توهمزای ۳-شینو کلیدینول بنزینات (دولت آن را ساخته بود) و همینطور الکل (در مقادیر گاها کُشنده) داده میشد.
محققان همچنین گاهی اوقات دو دارو با اثرات متضاد (مانند یک داروی آرامبخش و یک آمفتامین یا الکل به همراه ال اس دی) را همزمان به سوژهها میدادند تا بتوانند واکنش آنها را ملاحظه کنند.
محققان علاوه بر مواد مخدر و داروهای روانگردان از هیپنوتیزم نیز استفاده میکردند. این روش بهخصوص برای آن بود که با هراسافکنی در سوژهها (که مدلی برای اسرای جنگی و جاسوسان دشمن بودند) آنها را تخلیهی اطلاعاتی کنند. محققان در ادامه به بررسی اثرات هیپنوتیزم روی نتایج آزمونهای دروغسنج (پلیگراف) و پیامدهای آن روی از دست دادن حافظه پرداختند.
شرکتکنندگان در برنامه امکی اولترا در همین حال تحت آزمایشهایی مانند شوک الکتریکی، تحریک شنوایی و داروهای فلجکننده (که عموماً برای بیهوشی کاربرد دارند) قرار گرفتند. در همین حال، آزمایشگر دونالد کامرون (نخستین رئیس انجمن جهانی روانپزشکی و رئیس انجمنهای روانپزشکی آمریکا و کانادا) به بیماران دارو میداد و بارها درحالیکه بیماران در حالت اغما (کما) به سر میبردند نوارهای صدا یا تلقین را برای آنها پخش میکرد.
او امیدوار بود که با این روش بتواند بیماری اسکیزوفرنی را درمان کند یا اینکه با پاک کردن محتویات ذهن سوژهها، ذهن آنها را از نو تنظیم کند. اما برخلاف انتظار این آزمایشها اثرات مهلکی روی سوژهها داشتند و بسیاری از آنها برای مدت چندین ماه در اغما به سر برده بودند، برای تمام عمر دچار بیاختیاری و فراموشی شدند.
جان سی. لیلی، روانپزشک و رفتارشناس مشهور حیوانات نیز در این آزمایشها شرکت داشت. او توانسته بود برای این آزمایشها و تحقیق درباره ماهیت ذهن انسان اولین مخزن محرومیت حسی را بسازد. دانشمندان پروژه امکی اولترا این مخزن را سفارش داده بودند تا بتوانند پس از دادن مواد روانگردان به سوژهها آنها را در محیطی عاری از هرگونه محرکهای محیطی نگه دارند.
محققان برنامه با چنین زرادخانهای از انواع ابزارها واقعاً موفق به ازهمگسستن ذهن هزاران انسان نگونبخت شدند. بسیاری از کسانی که نادانسته یا با وعدههای فریبنده وارد آزمایشها شده بودند بعدها بهای سنگینی برای این اشتباه خود پرداختند.
سوژههای این آزمایشهای هولناک چه کسانی بودند؟
به دلیل ماهیت محرمانهی پروژه امکی اولترا بسیاری از سوژهها حتی روحشان هم خبر نداشت در یک آزمایشِ فوق محرمانه شرکت کردهاند. خود گوتلیب بعدها اعتراف کرد، او و همکارانش تعمداً از کسانی در این آزمایشها استفاده کردهاند که «توانایی مقابله با مثل [با ما یعنی سیا]» را نداشته باشند. همانطور که حدس میزنید این افراد کسانی مانند زندانیان معتاد به مواد مخدر، کارگران جنسی مطرود و حاشیه نشین، بیماران روانی و مبتلایان به سرطان و سایر بیماریهای کُشنده بودند.
گاهی به برخی از سوژههای آزمایش برای مدت چند ماه پیاپی هر روز ال اس دی داده میشد.
در همین حال، برخی از سوژههای امکی اولترا داوطلبان (حتی از کارکنان خود سیا) یا دانشجویانی بودند که در ازای پول یا پاداش وارد برنامه شده بودند. برخی از معتادان هم با وعده دریافت مواد مخدر در برنامه مشارکت کرده بودند.
اگرچه بسیاری از اسناد برنامه امکی اولترا نابود شدند، اما حالا به خوبی از حضور برخی از افراد مشهور در این برنامه اطلاع داریم.
کِن کیسی، نویسنده رمان مشهور «پرواز بر فراز آشیانه فاخته»، رابرت هانتر، ترانهسرای گروه راک گریتفول دد، تد کزینسکی، ریاضیدان، تروریست و بمبگذار و جیمز بولگر، گانگستر و رئیس باند اوباش بوستون از جمله مشهورترین این افراد بودند.
🔻وحشتی که برخی شرکتکنندگان آزمایش تجربه کردند؛
✍️ بیشماری از افراد در طول برنامه امکی اولترا به نام علم مورد انواع و اقسام تعرضهای هولناک قرار گرفتند؛ در یک مورد، به یک بیمار روانی در کنتاکی (بدون اینکه بداند) به مدت ۱۷۴ روز متوالی هر روز ال اس دی داده شد.
وایتی بولگر، رهبر چند باند اوباش در بوستون بعدها گزارش داد که در طول برنامه به او ال اس دی داده میشد و پزشکان دائما به او میگفتند:
«هیچ وقت شده بخوای آدم بکشی؟» او که بعداً به جرم سرقت مسلحانه، پولشویی، حمل غیر قانونی اسلحه و قتل (مشارکت در ۱۹ قتل) به دادگاه کشانده شد، همواره عقیده داشت که بر اثر همین آزمایشهای کنترل ذهن، زندگی تبهکارانهای را در پیش گرفته است!