eitaa logo
نور امید
173 دنبال‌کننده
2.6هزار عکس
216 ویدیو
10 فایل
رو به سوی تمدن اسلامی مدیرکانال👇👇 @mohebbanevelayatt
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹امام عسكرى عليه‌السلام: 💠من رَکبَ ظَهرَ الباطلِ نَزَلَ بِهِ دارَ النّدامَة هر كه سوار بر باطل شود، (باطل) درسراى پشيمانى و حسرت پیاده‌اش کند. «بحار الأنوار، ج۷۸، ص۳۷۹»
«ـ﷽ـ» ▫️ راه نجات از فتنه ها = تمسک به صلوات الله علیه... علیه السلام از پدر بزرگوارشان علیه السلام از صلی الله علیه و آله نقل می‌کنند که فرمودند: 🔸سیَکُونُ بَعْدِی فِتْنَةٌ مُظْلِمَةٌ النَّاجِی فِیهَا مَنْ تَمَسَّکَ بِعُرْوَةِ الله الْوُثْقَی 🔹پس از من فتنه ای تاریک خواهد بود که هرکس به ریسمان محکم خدا چنگ زند از آن نجات می‌یابد. ❓فقِیلَ: یَا رَسُولَ الله! وَ مَا الْعُرْوَةُ الْوُثْقَی؟ عرض شد: ای رسول خدا! ریسمان محکم خدا چیست؟ 🔸 قالَ: وَلَایَةُ سَیِّدِ الْوَصِیِّینَ 🔹 فرمودند: ولایت سید اوصیاء ❓قیلَ: یَا رَسُولَ الله! وَ مَنْ سَیِّدُ الْوَصِیِّین؟ عرض شد: ای رسول خدا! سیّد اوصیا کیست؟ 🔸قالَ: أَمِیرُالْمُؤْمِنِینَ 🔹 فرمودند: ❓قیلَ: وَ مَنْ أَمِیرُ الْمُؤْمِنِینَ؟ عرض شد: امیرالمومنین کیست؟ 🔸قالَ: مَوْلَی الْمُسْلِمِینَ وَ إِمَامُهُمْ بَعْدِی 🔹 فرمودند: مولای مسلمانان و امام ایشان پس از من ❓قیلَ وَ مَنَ مَوْلَی الْمُسْلِمِینَ؟ عرض شد: مولای مسلمانان کیست؟ 🔸قالَ: أَخِی عَلِیُّ بْنُ أَبِی طَالِبٍ 🔹فرمودند: برادرم علی بن ابی طالب علیهما السّلام. 📚 بحارالانوار ج ۳۷ ص ۳۰۸ ، به نقل از کتاب کشف الیقین علامه حلی (ره)
امام صادق (ع) سيب از هر چيزى سريع تر به قلب فايده مى بخشد به ويژه آن كه خوشبو كننده مى باشد. (طب الأئمه ص 135)
🌹🌷حسن و حسين در همه احوال امام و پيشوايند؛ 🌟پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله و سلم فرمودند: 🌹🌷الحسن و الحسين امامان قاما او قعدا . 🌷🌹حسن و حسين در همه احوال امام و پيشوايند؛ چه بايستند و چه بنشينند. (چه قیام کنند چه صلح کنند ) 📗بحار الانوار 43/291 و 44/2
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🔸 حضرت فاطمه(سلام الله علیها): بِشرٌ في وَجهِ المُؤمِنِ يُوجِبُ لِصاحِبِهِ الجَنَّةَ 🔹 خوش رويى هنگام روبه رو شدن با مؤمن ، بهشت را بر فرد خوش رو واجب مى كند. 📚 بحارالانوار، ج ۷۵، ص ۴۰۱ 🌱🌱🌱🌺🌺🌱🌱🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فاطمه زهرا (س) و حجاب وقتی پیامبر (ص) کارهای درون خانه را به عهدۀ زهرا (س) می گذارد او خوشحال می شود و علت خوشحالی خود را «حجاب از نامحرم» میداند. امام صادق (ع) میفرماید: "علی (ع) و فاطمه (س) از رسول خدا (ص) تقاضا كردند كه آن پیامبر كارهاى خانه و بيرون خانه را بين آنها تقسيم نمايد. پيامبر انجام كارهاى داخل خانه را به عهده ی فاطمه نهاد و امور خارج از منزل را به عهده ی على (ع) گذاشت. امام باقر (ع) مى‏ گويد: فاطمه (س) مى‏ فرمود: جز خداوند هيچ كس نمى ‏داند كه من چقدر خوشحال شدم از اينكه رسول خدا (ص) كارهاى بيرون از خانه را به عهده من قرار نداد و مرا از «مراوده» با مردان نجات داد". (قرب‏ الإسناد، ص25). اصل اوّلیه آن است که زن از معرض دید نامحرم بدور باشد و دیده نشود لذا مدرسۀ دخترانه، دانشگاه مخصوص خواهران، بیمارستان زنانه، کار در خانه، رفت و آمد با ماشین و .............. مصادیقی از این اصل اوّلیه است. بر اساس این اصل بهترین امر در امر حجاب یک زن این است که او در «حجاب وجود» باشد، به این معنا که وجود او حس و مشاهده نشود و هر گاه میگوییم اصل اوّلیه یعنی موارد ضروری مستثنیات این اصل هستند و یا به تعبیر دیگر اصول ثانویّه هستند. بر اساس این اصل بهترین کارها برای زن کاری است که در درون خانه انجام شود تا در معرض دید نامحرم ها قرار نگیرد و هر چند کار درون خانه همراه با دلتنگی است ولی برای سلامتی معنوی دنیا و آخرت زن و جامعه بهتر است. کارهای مربوط به خانه و زندگی خانوادگی را باید به کارهای بیرونی و درونی تقسیم کرد. فعالیت زن باید در کار درون خانه بیشتر از کار بیرون خانه باشد و کارهای بیرون خانه را به حسب ضرورت انجام دهد.