فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه اعلام کرد که در آینده با یمن متحد خواهد شد، زیرا یمن به یک نیروی شکست ناپذیر تبدیل شده است.
سرلشکر رشید:
🔻 اکنون وحشت فرماندهان آنها این است که اگر دوباره اینبار ۱۰ هزار نفر از حماس، ۱۰ هزار نفر از حزبالله و ۲ هزار نفر از جوانان کرانه غربی(که همگی فقط یک سوم قوایشان است) حمله غافلگیرانه همزمان بر علیه ما انجام دادند، تمام میشویم.
🔻 در خرداد ۱۴۰۲ و در جلسه با فرماندهان ارتش و سپاه در قرارگاه مرکزی خاتم به فرمانده اطلاعات قرارگاه گفتم محدوده عملیات بیتالمقدس ما(۶ هزار کیلومتر) را با نقشه فلسطین اشغالی تطبیق بده که نتیجه این شد که این نقشه از جنوب لبنان تا اسدود که ۸۰ درصد مراکز جمعیتی و اقتصادی و حکومتی رژیم در این محدوده است تطبیق یافت و بقیه هم بیابانهاست.
🔻این محاسبه ما در قرارگاه خاتم همان حرفی بود که سرلشکر موسوی گفت اگر ارتش و سپاه با هم یک عملیات در مقیاس بیتالمقدس یا فتحالمبین و با همان تعداد نیرو انجام دهند، اسرائیل تمام میشود.
10.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨نیروهای مسلح یمن رسما از آغاز عملیات در دریای مدیترانه خبر دادند.
بیانیه بسیار مهم ارتش یمن،
اگر رژیم اشغالگر به رفح حمله کند ، ارتش یمن کشتی هایی که در مدیترانه بسمت بنادر اسراییل در حرکت هستند هدف قرار خواهد داد و این موضوع از امروز اجرایی خواهد شد ،
از یمن تا شرق مدیترانه بالای دو هزار کیلومتر است و بنظر میرسد روزهای سختی در انتظار رژیم خواهد بود ، ارتش یمن اعلام کرده که از هر کشوری که کشتی تجاری و باری در مدیترانه بسمت اسراییل رود هدف قرار میگیرد ، باید نشست و دید چه اتفاقی خواهد افتاد.